Po rokoch rokúcich mám spánok celú noc bez toho, aby som sa čo len raz zobudila.

26.04.2015 11:48

Po rokoch rokúcich mám spánok celú noc bez toho, aby som sa čo len raz zobudila.

Viera | 26.04.2015

Z môjho najhlbšieho srdiečka ďakujem nášmu milostivému Bohu za pomoc, ktorú prejavuje mne, ale aj všetkým ľuďom na svete, ktorí v neho veria. Ďakujem láskavej pani Laure, ktorá ma oboznámila s možnosťou zbaviť sa kliatobnej záťaže od Pána Boha, ktorá vo mne sídlila veľa rokov. Teraz sa mi ľahšie dýcha, nehovoriac o tom, že mám po rokoch rokúcich spánok celú noc bez toho, aby som sa čo len raz zobudila a sny ak sa mi aj snívajú, tak si ich ani nepamätám. Neprajem nikomu tie prebdené noci. Ďakujem pánovi Vladovi, ktorý ochotne dvíha telefóny a snaží sa prispôsobiť objednávku v určitý deň a hodinu.

Ďakujem nášmu pánu Bohu za každý deň, hneď čo si ráno po prebudení sadnem na posteľ, za to že som tu, za to že mi naozaj je kedykoľvek nápomocný, keď ho o to poprosím, verte ľudkovia, poproste, túto skutočnosť, že nie je pravdivá mi nikto nevyhovorí. A nie len mne pomáha, ale aj mojim najbližším, odo mňa keď ho o to neúprosne prosím. Ako príbeh s mojím synom:

Pracuje vo verejnej správe, boli mu odcudzené doklady, ktoré sú v jeho službe nesmierne potrebné. Nielen je s tým dlhodobé vybavovanie, ale by za to aj pykal. Prosila som nášho pána Boha úpenlivo, aby nám dal nejaké znamenie, veď to nie je možné, aby to tak zle skončilo. Zavčasu ráno mi syn volal, že jeden doklad z celého jeho puzdra doniesla nejaká pani jej známemu, zhodou okolností kolegovi môjho syna.

Hovorila som synovi: choď na to miesto, ako ho opísala, kde ten doklad našla, no nenašiel zatiaľ nič. Ja som sa modlila, prosila a prosila Bože náš pomôž nám prosím Ťa, pomôž prosím Ťa môjmu Radovi. Syn už rezignoval, ale prehovorila som ho ešte, skús tam a ešte tam, tak už len tak skoro na slepo chodil a pozeral. A veru mi aj zavolal, mami, tie doklady som našiel tam, kde by som sa naozaj ani nenazdal. Prechádzala som sa po byte, možno aj tri hodiny a modlila sa a prosila. No ja som potom od radosti kričala a plakala. Manžel si myslel, že som sa zbláznila. Takýchto mojich podobných príbehov by som tu mohla písať mnoho, na budúce. 

Náš Boh je láskavý a milostivý, Boh Vám žehnaj, pekný deň prajem, S láskou Viera