Pán BOH nie je náhlivý, ale pamätlivý !!!!

04.05.2020 11:44

Pán BOH nie je náhlivý, ale pamätlivý !!!!

Gabika | 07.08.2017 
Chcela by som vám napísať jeden príbeh, ktorý sa mi stal. Bývam v jednej dedinke už siedmi rok, mám tu dosť zaujímavých susedov, kúsok odo mňa bývajú taký alkoholici, ktorý tu robia každý deň nejakú zlotu, vykrikovali nám stále pred domom, alebo si tu aj pospali na pár hodín v strede cesty, s Božou pomocou a skvelou modlitbou proti zlým susedom, mi už dajú konečne pokoj, a dokonca sa veľa krát stalo, že ma ochraňovali. Môj manžel je väčšinou na cestách tak som dosť často s deťmi v dome sama. Asi pred troma rokmi sa vrátil sused (lepšie povedané ho vyhostili, pretože tam niečo vyviedol) z Anglicka, kde bol asi 9 rokov, vedela som, že už pred tým ako odišiel tak tu týral svoju manželku a robil zlotu kde sa dalo. Tri roky ma sledoval, prepichoval gumy na aute, aj keď prišiel niekto na návštevu tak aj im. Vyháňal všetkých z uličky, že to je jeho ulica. Snažil sa huckať susedov proti mne. Jeho manželka od jeho príchodu domov ostarla o 20 rokov, dostala porážku, nepúšťal ju ani na ulicu. Asi pred rokom som volala s pani Laurou a spomenula som tohto suseda, a vtedy mi BOH povedal cez pani Lauru, že sa ho nemám báť. Nevedela som prečo, lebo tohto narušeného debila sa bolo ťažko nebáť. Ale keď mi to povedal BOH, tak som sa snažila sa ho nebáť, vtedy som pochopila, že tento dotyčný sa vyžíva v tom, že sa ho ženy boja. Bol s toho totálne vykoľajený, až som ho čím ďalej tým menej stretávala. Bolo vidieť, že ho s toho poráža od nervov. Až ho jedného pekného dňa z tohto sveta BOH povolal. Z ničoho nič, tohto človeka zo svojej zloby a nenávisti k všetkým ľudom PORAZILO. Na každého raz príde, skôr, či neskôr.
Pán BOH nie je náhlivý, ale pamätlivý !!!! Bála som sa napísať tento príbeh, pretože som sa zľakla, či som mu nejako neublížila ja, pretože mi dlho ubližoval, a mala som strach a poriadne nervy na neho. Ale dnes ma pán BOH ubezpečil, že ja som mu ani v najmenšom neublížila, že ho povolal ON. Bolo mi vysvetlené, že mať na niekoho zlosť, kto mi ubližuje nie je hriech, pokiaľ mu neprajem niečo zlé a nepreklínam ho.
ĎAKUJEM TI BOŽE ZA TVOJU KAŽDODENNÚ OCHRANU A POMOC
BOŽE milujem ťa nadovšetko na svete
Veľmi moc Vám ďakujem pani Laurika, keby ste mi vtedy a aj teraz nepomohli, tak sa z toho už asi určite zbláznim. Mám Vás veľmi rada oboch, ďakujem za každú pomoc a odpustenie
Gabika