Prečo mám na obidvoch nohách pri klenbe také opuchy?

12.04.2015 21:21

Prečo mám na obidvoch nohách pri klenbe také opuchy?

Daniela

Najdrahší náš Otče, Bože všemohúci, prosím o Božiu diagnostiku pre moje nohy. Bola som ani nie pred mesiacom u našej zlatej, láskavej, pani Laury pre liečebnú kúru od Teba, drahý Bože na môj problém, ktorý sa týkal slabosti celej nervovej sústavy. Užívam čajík, ktorý si mi odporučil piť a aj vitamíny. Zo začiatku sa mi ten čajík ťažko  pil, ale teraz mi už naozaj nerobí problém, rada ho pijem. A hlavne ďakujem za liečebnú kúru pre mňa, Otče najdrahší. Manžel na mňa tak divne pozerá, keď vidí, aké veľké množstvá vitamínov beriem, sa mu to nezdá. Mi vraví, že či sa nebojím predávkovania. Ale ja verím a viem, že Ty Otče dobrotivý, by si nikdy nič také neurobil ani nedopustil. Odpusť, lebo keď ma niekto takto nastraší, tak začnem uvažovať o tých veľkých dávkach, ale potom si poviem, nebojím sa, veď Pán Boh vie najlepšie, čo je pre mňa dobré. Inak by mi liečebnú kúru neposlal. Verím Ti môj najdrahší Otče, milujem Ťa a prosím, prečo mám na obidvoch nohách pri klenbe také opuchy, pravá päta ma začína pobolievať. Stále si myslím, že to je z mojej veľkej nadváhy ale Ty si Boh, Ty jediný vieš, čo je to za problém. Veľmi Ťa prosím o diagnostiku, nakoľko verím iba Tebe aj keď priznávam, študovala som aj na internete čo môžem mať za problém. Dúfam, že nerobím zle niečo z Tvojej liečebnej kúry odoslanej pre mňa. Milujem Ťa neskonale, Bože Otče a za všetko čo pre nás robíš ďakujeme.
P.S. Ešte som neni ani v polovici užívania liečebnej kúry a môžem vyhlásiť, že sa cítim naozaj úžasne, nie som vôbec unavená a nepotrebujem žiadne antidepresíva. Je mi fajn.
Veľká vďaka aj Vám milá pani Laura za sprostredkovanie.
S láskou a úctou Dana

 

Božia odpoveď:
Bola zapuchnutosť oboch nôh zapríčinená zavodnenosťou celého tvojeho tela, čo tvoja duša pomenovala ako získaná z nadmernej chuti do jedla nadváha, čo ale nie je pravda, lebo tvoja celá telesná schránka aj keď vlastní nejaké tie hmotnostné navyše kilá nie je tlstá ale opuchnutá a nakoľko telesnej tekutiny v tvojom tele je objemom nadmerné množstvo, tak sa začala sťahovať do tých najnižších telesných miest, aby svojou neustálou prítomnosťou nezatopila v dobrej funkčnosti celý metabolický systém, čoho dôsledkom by nepracoval správne. Ku dolným končatinám sa prenesenosť tohoto opuchu nenesie pre tvoje telo zdraviu ohrozujúcim faktorom a bude potrebné túto nedostatočnosť tela liečiť nie zastavovaním dostatku vody pitnej pre telo potrebnej, ale liečivou kúrou na telesné tvoje odvodnenie, nakoľko sa každá navýšená tekutina v tele viaže na lymfatický systém, ktorý si jej množstvo privlastňuje a pustiť nechce, čo sa u jedincov s oslabenou imunitou stáva dosť veľký problém nazhromažďovaním vnútornej telesnej tekutiny, ktorej nadbytok nedokáže v svojom imunitnom oslabení telesný aparát takéhoto jedinca bez liečebnej pomoci svojpomocne odstrániť jej vylúčením z telesných útrob. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.