Osud tvojej duše závisí na tvojich skutkoch.

18.10.2020 03:40

Osud tvojej duše závisí na tvojich skutkoch.

18.10.2020

Tvoj svet je zvrátený v mojom Božom pohľade. Čo chceš ty duša aby som ti ukázal šťastie do života. Aj tak žiješ v svete svojom a nechceš do svojeho príbytku vpustiť toho kto má tvoju dušu rád a chce jej pomáhať. Ja sa volám tvoj Boh a ty ma poznať a vidieť nechceš. Čo s tebou, keď nechápeš o čo kráča. Je neskoro. Ty sama to duša cítiš, ale nechceš nabrať ten správny cesty smer? Miluješ ma ikonickou láskou, ktorá sa volá faloš. Na tomto myslení svojom chceš žiť? Som pre teba imaginárny, čo je veľkou chybou. Tvoj život závisí odo mňa Boha a nikdy nie od teba samej. Ja som Boh, ktorý tvoju dušu chce mať rád a vždy budem na to dbať, aby si sa poučila zo svojich chýb a ver tomu, že ich máš nemálo. Ja Tvoj Boh budem rád, ak tvoja duša pochopí, čo som jej v tomto odkaze chcel odovzdať. Opieraš sa o lásku? Kde je? Ak bude v tvojom srdci, ja Boh tvoju dušu budem mať rád. Ja Boh som vždy myslel na Vás ľudí, aby ste pochopili, že ste v láske skúpi. Mňa Boha sa to nedotkne tvojou urážkou a ver tomu, že som jediný, ktorý svoju pravdu odovzdám vám nevedomým. Nadišiel čas aby si pochopil. Zmena sever na juh niečo v sebe obsahuje a je to niečo veľmi silné. Nikdy môj dobrotivý Pán Boh ja duša nezapriem Tvoje Božie meno. Aj keď ťa Bože láskavý vidieť nedokážem, ale viem že existuješ. Tvoja existencia sa tej mojej dotýka, veľmi. Cítim ťa v každom okamihu svojeho života a ver, že svoj život pozemský zvládnem podľa Tvojej Božej vôle. Je v tvojom svete liek na každé ochorenie a ten sa nazýva liekom na všetko, na čo lekárska veda pomenovanie nemá a ty sama duša nechceš pripustiť silu tohoto liečiva, lebo u mnohých z vás láska je nepoznaná, čo je veľká chyba. Milujem vaše duše, ale moju lásku zaslúžiť si musíte tou cestou, že ju budete šíriť čo najďalej a medzi všetkých svojou dušou a svojim srdcom. Keď sa zastavíš, bude to krok pre teba späť. Nikdy neni neskoro spamätať sa a spočítať svoje budúce dni nepoznané. Vieš kedy zomrieš? Vieš kedy ja Boh tvoju dušu povolám k sebe alebo do pekla? Nikdy nepoznáš ten čas a preto ži každý jeden svoj deň akoby bol ten posledný. Boj sa mňa Boha, som jediný pred kým by tvoja duša mala cítiť strach a ver tomu, že ja tvoj Boh som spravodlivý a láskavý nanajvýš. Svoje tajné hriechy ľutuj pred mojou Božou tvárou každým jedným dňom a ani jeden nevynechaj v svojej ľútosti v svojej spovedi pred svojim Bohom. Chcem mať tvoju dušu rád a chcem ti dobre. Nesklam mňa Boha svojeho ako doteraz. Amen.

 

Komentáre:

  1. Erika | 14.04.2023
    Už som tu pred rokmi písala komentár na tento Bohom odoslaný odkaz.A chcem aj teraz.Bože môj odpusť mi moje hriechy ,ďakujem znova za tento odkaz.Ďakujem za túto Božiu stránku,lebo len tu môžeme čítať odkazy od Pána Boha.Ďakujem pani Laura aj Vám ,že Božiu stránku máme .Boh Vas žehnaj a opatruj.Z láskou Erika.

  2. Peter | 28.12.2020
    Boh môj, ľudia čítajú knihy od väčšinou najpredávanejších autorov a dokážu doslova "hltať" ich často domyslené príbehy v románoch, cestopisoch, alebo náučných dielach, no keď by mali čítať tieto Tvoje pravdivé, poučné a životu dôležité riadky Tvojich kréd, ich záujem a pozornosť končí odmietnutím, posmechom hraničiacim až s opovrhnutím toho, kto im ich k čítaniu predložil, prípadne ich k ich čítaniu naviedol. No ako Hovoríš v tomto kréde: "ak sa zastavíš, bude to pre teba znamenať krok späť". Ukazuje mi to toľko mojich krokov späť, že mám o seba obavy. A preto môj Pán a Boh, mi prosím Ťa pomáhaj na mojej ďalšej ceste po návrate späť do kolotoča môjho života, aby som medzi ľuďmi znovu rozsieval zrnká záujmu o Teba jediného Boha Stvoriteľa a Tvoju pravdu odkazovanú cez Lauru Tvojho posledného proroka tu na zemi. Ak tú možnosť nedostanem, prosím Ťa o odpustenie toho, že som sa mnohokrát zastavil, amen.

  3. Iva | 05.11.2020
    Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za Božie krédo. Všetky Tvoje Božie kréda sú pre nás veľmi poučné a snažíme sa podľa nich žiť. Otče Bože prosíme Ťa, veď nás len tou správnou cestou nášho života a nikdy naše duše neopusť. Veľmi Ťa ľúbime a vždy aj budeme. Pani Laura ďakujeme za odovzdanie Božieho kréda a za všetko čo pre nás robíte. Pozdravujeme Vás aj Vášho manžela Vladka. S láskou Iva a syn Lukáš.

  4. Erika | 05.11.2020
    Pane Bože,ďakujem za ďalšie krédo,ktoré Nam všetkým odovzdávaš.Ty si dokonalosť ,láskavosť ,spravodlivosť.Ty si VŠETKO.Milujem Ťa a nikdy si Ťa nedám zo srdca vziať.

  5. Daniela | 05.11.2020
    Bože môj milovaný, nikdy sa Tvojej lásky nevzdám a sľubujem Ti že navždy. Si v mojom srdci každučký deň, každú minútu a si jediný, komu verím nadovšetko. Nie som dokonalá a robím chyby, ale snažím sa vždy konať tak, aby som Teba nestratila. Som smutná z toho, že ludia už fakt osprosteli a na Teba zanevreli.  A keď sa snažím  približovať ich duše opäť k Tebe, stretávam sa s osočovaním a veľakrát aj s opovrhnutím.  A preto už nemám síl ďalej takto konať, lebo slzy ktoré som kôli tomu už vyronila ma veľmi unavili a ničia ma.  Modlím sa teda v tichosti za všetkých, aby k Tebe cestu našli. Modlím sa za všetky spriaznené duše v mojim živote, lebo bez nich by som nezvládla zvádzať svoj boj. Tebe Bože ďakujem za ne. 

  6. Zuzana | 05.11.2020
    Otecko, odpustí mi moje hriechy, zlé skutky... Chcem byť len dobrou nápomocnou dušou pre všetkých.  Chcem si zaslúžiť Tvoju lásku. Milujem Ťa jediný môj Otecko.  Nikdy Ťa nechcem sklamať. Snažím sa ako viem, no možno sa to dá aj lepšie.  Budem to skúšať, aby si bol na mňa hrdý. 

  7. Ľubo | 05.11.2020
    Ďakujem pani Laura za prijatie ďalšieho poučného Božieho kréda. Ďakujem Ti Bože za všetky odkazy a rady. Je to pre mňa existenčné dôležité žiť podľa Tvojích Božích predstáv a aj keď sa občas zamotám na ceste životom viem že Ty si svetlo v tme ktoré my ukáže tu správnu cestu ako ďalej. Bez Teba Očinečku Nebeský môj život nemá zmysel. Verím len Tebe a budem Ťa prosiť každý deň o pomoc.

  8. Marika | 05.11.2020
    Odpusť mi láskavý Bože moje hriechy prosím. Ďakujem ti z celého srdiečka za odkaz ktorým nám otváras oči a usmerňujes naše hriešne duše.Lutujem každú zlu myšlienku a každý zly skutok pane Bože odpusť mi prosím. Prosím ťa o silu sa polepšiť a byť dobrým človekom ktorý ťa nikdy nesklame. Iba teba milujem pane  Bože.   Ďakujem vám pani Laura  za odkaz mam vás rada.

Pridať komentár