Osud tvoj nesie sa na základe tvojich nosných pilierov zvaných charakter alebo necharakter. Vždy má tvoja duša na výber.

06.10.2020 19:00

Osud tvoj nesie sa na základe tvojich nosných pilierov zvaných charakter alebo necharakter. Vždy má tvoja duša na výber.

06.10.2020

Kiež by ste svoj osud vy duše nevedomé videli, naisto by ste kráčali po inej koľaji. Tvoje kroky v tvojom myslení sa nesú neviditeľné a nekontrolované nikým, čo je veľký tvoj duševný omyl. Ja Boh tvoj dokážem jediný uvidieť jeho nesprávne zvolený  smer a zmením jeho chod do cesty, ktorú  poznať nechceš, ale bude pre tvoju dušu tá najbezpečnejšia a najistejšia, aby sa tvoja duša navždy neutopila v omyloch svojich každodenných. Neni deň, aby som Boh ja na tvoju dušu nepomyslel so snahou svojej všemocnej sily ochrániť tvoj duševný chrbát. Veľa toho neni čo mi musí tvoja duša odovzdať bohatstvom svojeho voľby výberu a tvoja platba za moju nekonečnú starostlivosť o teba sa nazýva láska opätovaná k mojej láske Božej. Odkroj zo svojich ambícií životných a staň pred moju Božiu tvár dušou chudobný a ver tomu, že to bohatstvo ktoré získaš v kráse a cnosti svojej duše bude to bohatstvo ktoré ja Boh potrebujem vidieť. Nenájdeš ku mne nikdy svoj cesty správny smer, pokiaľ nepochopíš že ja Boh existujem. Dokedy ma ty duša hľadať chceš? Až kým nedokročíš na cestu zvanú konečný cieľ, v ktorého konci ťa poznať nebudem chcieť, lebo času si mal dosť a až príliš na to, aby si pochopil dušou kto tvoj svet riadi. Ako si bol ty dušou nemilosrdný a nechápavý v konci tvojeho bytia, odmietajúci Božie pravdy, v konci tvojeho bytia sa ja Boh zachovám tak, ako ty celý svoj pozemský život, nebudem mať zľutovania nad tvojou dušou. Poznanosť pravdy poúča a zároveň bolí, ale len cez túto cítenosť pravdy dokáže tvoja duševná snaha nabrať v krokoch svojich ten správny smer. Je veľa vecí, na ktoré v svojom živote nedokáže dostať odpovede na svoje otázky. Len treba žiť podľa Božích zákonitostí a vždy budeš pre môj pohľad dušou ľúbi a pamätaj na to, že svoj osud máš v svojich rukách ak budeš charakterný, korektný voči iným a spravodlivý, čo si môžeš povedať že je to otázne, áno je, ale tomu ver, že moja Božia spravodlivosť každého jedinca žijúceho na tvojej zemi dobehne a nemilosrdne, bez zľutovania, ak  sa v svojom existenčnom bytí poddáš svojemu trápeniu a žiaľ svojej duše vyleješ aj na tých, ktorých duše máš rád. U mňa Boha neplatí nikdy pomsta oko za oko, zub za zub, vždy dávam dušiam životné šance a stanú sa pre nich ich nepochopením a nepoučiteľnosťou, buď záhubou alebo vykúpením z hriešneho sveta v ktorom žijú a napĺňajú jeho zvrátené zlé ciele. Amen. 

 

Komentáre:

  1. Júlia T. | 11.12.2020
    Je veľmi smutné akí majú ľudia charakter, ako ho dokážu skrývať a pretvarovať sa. Môj manžel to okúsil na vlastnej koži. Pokiaľ sme sa nepoznali, tak žil život pekný aspoň si myslel. Pomáhal všade tam, kde to bolo potrebné, rozdával sa a bol využívaný. Keď sme sa spoznali, tak som cítila, že jeho rodina nie je dobrá. Celý náš vzťah nám hádzali polena pod nohy. Jedného dňa nám p. Boh ukázal správnu cestu. Manželov otec preklial vlastného syna, prial mu smrť. Manžel sa s tým zmieril, odpustil ale jeho rodina nie. Manžel nebol ani za otcom v nemocnici ani na pohrebe. Tak si to Boh prial. Rodina sa s tým do teraz nezmierila. Tento týždeň bol divný, rozmarín vyschol za 3 dní, manžel nevoľnosti, tlaky na hrudi, bolesti hlavy a ja za 3 dni tlaky v hlave a vracanie. Vedeli sme, že sa niečo deje, že diabol útočí. Včera sme sa dozvedeli, že manželove sestry aj bratia ho nenávidia, nevedia sa zmieriť s tým ako sa zachoval, že ho už v živote nechcú vidieť a že u nich skončil ako brat. Samozrejme, že nadávajú aj na mňa ale my sme im to odpustili. Modlime sa každý deň k Bohu, aby nás ochraňoval a pomáhal nám. Jedine Boh nás ochráni. Oni budú niesť svoj ortieľ za svoje skutky a činy. A je veľmi zaujímavé, za aký krátky čas zrazu ochorel vážne synovec a bratova žena zrazu začala krvácať a skončila v nemocnici, ďalší bratia veľa pijú alkohol atď...Prejavil sa ich skutočný charakter. Smutné.....

  2. daniela | 16.10.2020
    Myslim, že stačí sa zžiť so slovami tejto piesne a pretaviť to do života
    A svet by bol aj s ľuďmi úžasné miesto www.youtube.com/watch?v=OQ1kwio9a90&feature=share

  3. Renata R. | 14.10.2020
    Bože stále hľadám slová k tomuto ponaučeniu pre ľudí , ktorí sú jednoducho nepoučiteľný a to hlavne stále si nájsť výhovorku na to ako sa mu celý život kašle a nič mu nevychádza lebo. Jednoducho je to v nás všetkých viera v Boha je pre mňa to najdôležitejšie . Ráno keď sa zobudím Ti poďakujem , pomodlím sa meditujem , cez deň žijem život s Tebou Bože ,večer modlím sa a ďakujem . Nie vždy som bola touto ženou ale Ty milovaný BOŽE si zmenil môj život a Tým aj pohľad na tento svet LÁSKOU. Toto slovo/láska/ a pocit s Tebou je pre mňa všetko. Zaplnil si moje srdce a zapĺňaš ho nie len láskou k Tebe ale aj k ľuďom ktorí siju nezaslúžia ale nevadí stvoril si ma aby som milovala a to budem robiť celý život s láskou v duši . Vieš Bože keď niekto povie veď mi tá liečba nepomohla tak nevie nájsť vieru a lásku k tebe . Ešte nikdy sa mi nestalo že by Božia pomoc nepomohla nehľadám čo sa stane keď si dám väčšie množstvo vitamínov alebo minerálov dôverujem Ti Bože a vždy budem bezhranične Ťa milujem a vždy bude som odsúdená pre lásku a pomoc . Nie vždy beriem všetko tak ako si mi po P. Laure poslal niekedy zabudnem moja pamäť už má niečo za sebou ale Ti to vieš Bože a aj tak mi pomôžeš. Nie som fanatik som jednoducho odsúdená pre lásku a toto je moja vôľa . Teším sa Bože na koniec môjho života už sa nebojím a verím v tvoju pomoc aby nestratila cieľ môjho bytia v tvojom svetle pokoja a lásky. Neviem či sa ja ešte dožijem lásky z tohoto sveta nepokoja a nelásky , nespravodlivosti voči našim životom bolesti neprávosti ale jediné čo viem že Ťa milujem a ostatné zariadiš Ty sám . P. Laura ĎAKUJEME je to len slovo ale z mojej strany vyjadruje ozaj lásku k Vám a Vašej polovičke . Teším sa na každý deň aj keď nie je vždy perfektný ale nevadí mi to lebo viem že sa o mňa vždy postaráš a robíš to neskutočne láskavo . Možno som trochu ambiciózna a hrniem sa dopredu ako láva ODPUSTI mi prosím BOŽE a nauč ma znášať bolesť lepšie . Snažím sa a viem že som dosť pokročila ale len Ti Bože si mi dal impulz . Mohla by som tu písať a plakať dlho moje slová nikdy nebudú dostatočné a láska moja k Tebe áno a toto si cením na sebe najviac vykročila som správnou nohou láskou vpred. AMEN

  4. Erika | 12.10.2020
    Ďakujem láskavý Bože ,za ďalšie ponaučenie.Vždy sa máme čo učiť ako správne našu cestu nasmerovať a byť lepšou dušou.Ďakujem Tebe pane Bože a aj Vám pani Laura za všetko čo pre Nás robíte .Boh žehnaj Vás aj vášho manžela.

  5. Lukáš | 08.10.2020
    Pane Bože ďakujeme za výchovné a poučné slová, ktoré nám cez pani Lauru odovzdávaš. Prosím Ťa pane Bože pomôž mi byť dušou správnou podľa Tvojej Božej vôle. Ďakujeme pani Laura za prijatie a odovzdanie Božieho kréda.

  6. miro | 07.10.2020
    Bože, ďakujeme Ti za krásne krédo. Priznám sa trošku ťažšie sa to číta a chápe, niektoré vety som si musel aj 5x prečítať než som pochopil. Hlavne ma zaujala veta Odkroj zo svojich ambícií životných a staň pred moju Božiu tvár dušou chudobný.To "dušou chudobný" znamená že Duch a duša ako už bolo aj v inom odkaze povedané, nie sú jedno a to isté. "Dušou chudobný" znamená nelipnúť toľko na morálke, princípoch, ideáloch, mravnosti. Ten, kto je dušou chudobný, môže byť duchom bohatý. Dušou chudobný znamená asi že nemáme stavať morálku a iné duševné hodnoty nad lásku k Bohu. Lebo ja ak tomu správne rozumiem, dušou chudobný človek nebude druhých súdiť, odsudzovať a bude pokorný voči druhým, lebo vie, že najvyšší je tu pán Boh a nie nejake duševné hodnoty a už vôbec nie materiálne. Myslím že takto sa to myslí.

  7. Marika | 07.10.2020
    Milovaný Bože ďakujem za krásny odkaz a ponaučenie pre naše duše. Ďakujem za každú sancu ktorú mi v živote pre moje ponaučenie dávaš není ich malo vedie ma tím správnym smerom. Ďakujem za tvoju nekonečnú lásku pane Bože. Som hriešna duša odpusť mi prosím Pane Bože budem sa snažiť to napraviť a žiť len podľa tvojich Božích prikázaní. Milujem ta Bože môj. Aj vám milá pani Laura ďakujem za títo odkazy ktoré nám ochotne posielate vo dne v noci ste najúžasnejši človek akého poznám nech vás pan Boh žehná aj vášho manžela. ĎAKUJEM

Pridať komentár