Olej z austrálskeho čajovníka odnášať bude z vašeho vnútra všetky zápalové získanosti.

05.12.2018 16:43

Olej z austrálskeho čajovníka odnášať bude z vašeho vnútra všetky zápalové získanosti.

22.01.2017  

Tea tree olej začnite do tohoto obdobia užívať 2x do dňa po 20 kvapiek, ktoré treba nakvapkať do lyžice polievkovej s vodou a poriadne zapiť. Bude toto potrebné činiť dobou celého jedného mesiaca. Začať bude potrebné čím skôr a výsledok svojej liečivostnej snahy budete určite cítiť do ďalšieho obdobia vašeho žitia. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Skopírovala som pre Vás milí čitatelia z internetu:

Antiseptické eso
Hlavným ťahúňom používania tea tree oleja sú dozaista jeho bezkonkurenčné dezinfekčné účinky. Pomáha bojovať proti baktériám, vírusom, plesniam, či rôznym mikróbom. Používa sa pri liečbe rozličných zápalov, infekcií, či poranení na dezinfekciu týchto rán. Prospieva aj ľuďom s ekzémom či psoriázou, resp. inými kožnými ochoreniami. Vedci tiež zistili, že je účinný aj proti všiam. Podľa štúdií vyzerá byť taký silný, že zničí aj obávané stafylokoky, či už vo vašom tele alebo v domácnosti.

Účinky
- je silne antibakteriálny, antiseptický, antiinfekčný, antivírový, analgetický, protiplesňový, protiparazitický a má protizápalové účinky, všeobecne posilňuje
- je vynikajúci na liečbu infekcií, najmä hubového charakteru, ako je pleseň a zapareniny na nohách a nechtoch, kandidóze, pri pohlavných infekciách, zápalu močových ciest, mierni  problémy pri cystytíde a pomáha jej predchádzať, lieči ústne infekcie - vriedky v ústach, afty, zápaly ucha
- pri kožných problémoch na vyrážky, akné, vredy, vhodný na čistenie mastnej pleti, obareniny, popáleniny, omrzliny, dermatomykóza, kurie oká, na ničenie vší, hojí rany a poštípanie od hmyzu
- pri dýchacích problémoch, dezinfikuje dýchacie cesty a pľúca, mierni nachladnutie, chrípku, astmu, bronchitídu, bolesti v krku, angíne, laryngitíde, pri infekcii dutín, zahlienených prieduškách, pomáha vykašliavaniu, pri zväčšených, infikovaných a bolestivých mandliach, pri zadržovaní vody v tele, vysokom tlaku,  svalovej stuhnutosti
- posilňuje energiu, podporuje prietok krvi mozgom, posilňuje srdce, nervy, pri duševnej únave, nervovej slabosti, povznesenie morálky, odolnosti, odvahy, napomáha podporovať pozitívne myslenie, zvyšuje pocit istoty, utišuje
- olej podporuje život v tele a imunitný systém, jeho aplikáciou sa ničia choroboplodné zárodky, ale i k prevencii návratu infekcie, má imunostimulačné pôsobenie.


TEA TREE OIL NA PRECHLADNUTIE

Antibakteriálny účinok
Najväčší výskyt mikróbov, baktérií, vírusov a plesní je v trópoch a presne tam je aj väčšina liečivých rastlín kam patrí aj Tea Tree.  Tea Tree olej  lieči mnohé bakteriálne infekcie. Vhodný je na rany, ktoré sú najviac náchylné na bakteriálne infekcie. Hoci sa olej z Tea Tree zriedka užíva perorálne, v miernej koncentrácii môže vyhubiť vnútorné bakteriálne infekcie v hrubom čreve, žalúdku, črevách a vylučovacom systéme. / 100% tea tree oil je možné použiť aj vnútorne/

Mikrobiálny účinok
Dá sa povedať, že mikróby si držia bezpečný odstup od Tea Tree oleja. Tea Tree  olej zabíja niektoré druhy mikróbov, ktoré sú zodpovedné za tropické horúčky, či maláriu.

Antiseptický účinok
Otvorené rany sú najviac náchylné na infekciu baktériami a plesňami, čo môže mať za následok nepríjemné ochorenia (napr. tetanus). Tea Tree  olej je možné aplikovať priamo na rany, vredy, bodnutia hmyzom, a tak ich chráni pred infekciou bez narušenia okolitého tkaniva na rozdiel od alkoholovej dezinfekcie, práve naopak, podporuje rýchlejšie hojenie rán.

Antivírusový účinok
Vírusové infekcie sú veľmi nebezpečné, lebo vírus prežije aj v neznesiteľných podmienkach. Vírusy prežijú pre človeka neznesiteľné teplá, chlad a dokonca aj v jede, a to "vďaka" ochrannému plášťu. Vírus prakticky nikdy nezomiera prirodzenou smrťou, a môže prežiť spiaci aj stovky tisíc rokov. Vírus môže byť zabitý iba vtedy, ak ich ochranný plášť je porušený použitím určitých zlúčenín, alebo je vystavený extrémnemu teplu. Olej z Tea Tree pomáha porušeniu ochranného plášťa, a teda môže poskytnúť ochranu pred vírusovými ochoreniami ako je nádcha, chrípka, osýpky, kiahne, opary a podobne.

Expektoračný účinok
Tea Tree olej sa odporúča tým, ktorí trpia častým kašľom a prechladnutím, zápalom priedušiek a ďalšími problémami spojenými s chladom.

Fungicídny účinok
Tea Tree  olej je rovnako účinný pri plesňových infekciách. Inhibuje rast húb, čím lieči choroby ako sú ekzémy akvasinkové infekcie.

Povzbudzujúci účinok
Olej Tea Tree má priaznivé účinky na rovnováhu hormónov a povzbudzuje imunitný systém. Zvyšuje imunitu a pôsobí ako štít pred infekciami.

 

Pridať komentár:

  1. Ďakujeme
    Andrea K. | 07.12.2018

    Láskavý Pane Bože, milá pani Laura, ďakujeme veľmi krásne za odovzdaný odkaz. Je priam neuveriteľné, na čo všetko toto liečivo pomáha. Ďakujeme, že sa o nás napriek všetkému tak staráte, ďakujeme Pane Bože, že nad nami tak bdieš.
    S láskou, Andrea

  2. Ďakujem Ti Pane Bože
    Margita | 06.12.2018

    Ďakujem Ti Pane Bože že sa o nás staráš a vždy nás v správny čas upozorníš cez nášho proroka pani Lauru kedy máme čo užívať, aby si nám ochránil zdravie. Ďakujem Vám pani Laura za ochotu a silu, ktorú vynakladáte v čase kedy by ste mali oddychovať.
    Pane Bože milujem Ťa a ďakujem za všetky liečby, ktoré nám posielaš,sú chutné, príjemné a predovšetkým liečivé. Som vďačná, že môžem svoje zdravie posiľňovať s Tvojimi odporúčaniami Božími liekmi a z Tvojej Božej lekárne, prírody.Pane Bože prosím požehnaj a ochraňuj pani Lauru a jej manžela a odvráť každé nebezpečenstvo od nich.

  3. Veľké Vrúcne Ďakujem Bože Láskavý
    Julia L. | 06.12.2018

    Nekonečná Vaďaka Ti Láskavy Môj Jediný Bože za liečivka z Náruče Tvojej Jedinečnej Nenahraditeľnej z Kráľovnej Božej prírody žehnanej sú najúžastnejšie pre naše telesné domčeky .Láskavy Môj Jediný Bože Nekonečne Ti z celého srdca Veľké ĎAKUJEM že sa o nás tak staráš Milujem Ťa .Milá p.Laura zo srdiečka Vám ďakujem za predanie najliečivejšiej receptúrky od Láskaveho Nášho Jediného Najvzácnejšieho Najstarostlivejšieho lekára .Vďačne ďakujem .

  4. Vďaka Ti Bože náš láskavý
    Peter K. | 06.12.2018

    Bože otecko náš všemocný, s celého srdiećka Ti ďakujeme za Tvoje dari s Tvojej Božej prírody a za tento liek od Teba daný pre naše telá v tomto zimnom období.
    Milujeme Ťa Boźe náš všemocný a dobrotivý a len Tebe patrí všetka chvála a nekonećná vďaka za všetko čo pre nás s láskou robíš a že nás vždy ochraňuješ od všetkého zlého.Bože náš všemocný ochraňuje našu drahú a láskavú pani Lauru Tvoje boźie dieťa aj pána Vladimíra jej manźela a poźehnávaj im len pokoj a lásku a zdravie v ich źivotoch a všetko zlé a kaźdé trápenie od nich odnes čo najďalej preč.Boźe náš jediný verím že naše modlitby a naše prosebné slová za ich láskavé a Tebe nekonečne oddané dušičky vypoćuješ a všetko dobre dopadne a všetko sa obráti, lebo Ty si Boh jediný ,všemocný a spravodlivý. Nech sa stane Tvoja Boźie vôľa .

  5. Vrelá vďaka
    Renata R. | 06.12.2018

    Ďakujem Bože láskavý za tvoju starostlivosť ľúbim ťa a milujem z celého srdca. P. Laura ste úžasný človek ste moja milovaná osôbka a vždy budete . Vy a Váš manžel ste mi do života dali veľa skúseností rád a vrelých slov pokoja a lásky a ja Vám vždy budem ďakovať a odosielať to najdôležitejšie a to lásku a pokoj aby Vaše bolesti boli odstránené a radosť zo života bola vašim denných chlebíkom a to sa stane. Ďakujem Vám idem sa pustiť do tejto liečby myslím na Vás stále a nezabúdam Ďakujem za všetko nech Vás p. BOH miluje celým svojím bytím.

  6. Ďakujem ti otecko nás
    maria B. | 06.12.2018

    Z celého srdiečka ti ďakujem drahý Bože otče že sa o nás tak staráš a liečis naše telá od každej choroby ďakujem za tvoju lásku k našim dusiam .Ďakujem za pani Lauru za jej obetavú prácu ktorú vykonáva z láskou .Milujem ťa otecko nás . Chcela by som sa opýtať milá pani Laura či môže liečbu uzivat dcéra má dvanásť rokov a užíva liečbu z vitamínu c a hrozienok. Ďakujem .Mám vás rada .

    Laura reaguje:

    Vaše dieťa môže užívať 8 kvapiek tea tree oleja. Do lyžice s vodou nakvapkať a poriadne zapiť.

  7. Poďakovanie
    Margita | 12.12.2018

    Ďakujem z celého srdca Tebe Bože za našu ochranu, aj Vám pani Laura za námahu ktorú vynakladáte.Liečba okamžite mi zabrala, stále som po troche pokašliavala a už po 2. použití som prestala kašľať a cítim sa silnejšia.
    Ďakujem ešte raz z celého srdca,
    Milujem ŤA Pane Bože a ochraňuj pani Lauru a je manžela od každého nebezpečenstva

  8. Stále na nás myslíš Otče Bože
    Mária C. | 12.12.2018

    Drahý Otecko, veľmi pekne ti ďakujem za celú svoju rodinu pretože všetci to nesmierne potrebujeme. Ďakujem aj Vám pani Laurika, pretože vieme že slová od Pána Boha nám všetkým pomôžu v tomto vírusovom čase. Ďakujem Bože, ďakujem.

  9. Ďakujem za kúru s čajovníkovým olejom
    Viera S. | 08.12.2018

    V tomto nepríjemnom počasí som otvorila Božiu stránku a potešil ma nový , jednoduchý recept na posilnenie zdravia. Srdečne ďakujem a pozdravujem všetkých, ktorí túto stránku čítajú a prispievajú. Mám Vás rada.

  10. Boh nás ochraňuje
    Gabriela | 08.12.2018

    Láskavý Bože chcem sa veľmi poďakovať za možnosť liečiť svoje telo , ktoré to veľmi potrebuje. Cítila som bolesti hrda a uši a tento liek je ako šitý na môj problém.
    Božia láska je veľká a ja len niekedy nechápem ako nás Boh má rád a lieči naše telá a duše.
    Vám pani Laura ďakujem, že myslíte na nás a uverejňujete receptúry, ktoré nám v tomto období pomáhajú. Veľká vďaka Vám aj Vášmu manželovi, že tak nám pomáhate. Nech Vás Boh opatruje.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  11. Ďakujeme ❤️
    daniela | 07.12.2018

    Bože milovaný, zo srdca ďakujem za Tvoje rady a Vam draha naša Laura tiež velké dakujem za Vašu ochotu a obetavost ..Ste poklad pre nás

  12. Vďaka
    Simona | 07.12.2018

    Drahý Bože opäť dakujem za tuto cennu radu,za to, že nám odovzdavávaš odkazy o ktorých by sme bez pani Laury nemali ani šajnu.Prosim ochraňuj ju a jej manžela.
    To že počas kojenia nie je vhodná som sa už dočítala,ale ak môžem by som sa chcela spýtať ci počas kojenia môžem užívať jablčný ocot.dakujem, milujem ťa

    Laura reaguje:

    Môžete Simonka.

    Simona reaguje:

    Ďakujem veľmi pekne ❤️

  13. Nekonečne ďakujem
    Elena Golianová | 07.12.2018

    Najdrahší , môj milovaný láskavý Otecko nebeský nekonečne ďakujem za zázračnú Tvoju Božiu nenahraditeľnú liečbu pre nás. Nekonečne ďakujem za Tvoju láskavú Božiu náruč , za Tvoje najvzácnejšie dary, zázraky, liečby, modlitby , za vyslyšanie našich volaní , za všetko čo nám poskytuješ v každom okamihu života. Milujem Ťa a vždy budem, navždy . Veľké ďakujem vzácna naša pani Laura , Vladko za vašu lásku , obetavosť, námahu pre nás . Láskavý Bože Otče prosím Ťa, môžem aj liečbu užívať , keď užívam propolisovu tinkturu a kozie mlieko.

    Laura reaguje:

    Opýtala som sa Pána Boha a môžete pani Elenka užívať tea tree olej. Boh Vám žehnaj.

    Elena reaguje:

    Najdrahší Bože Otče obrovské ďakujem aj za ďalšiu zázračnú liečbu , ktorú si mi zoslal. Milovaný môj láskavý Otecko nebeský , Ty si moje všetko . Nesmierne Ta milujem a vždy budem. Veľmi pekne ďakujem aj vam naša vzácna pani Laura , Vladko .

  14. Poďakovanie.
    Marcel Hanula | 06.02.2017

    Ďakujem Vám pani Laura, že ste nám od nášho Nebeského otca zaslali tento účinný liek, tak potrebný v tejto dobe, keď sa šíri vírus dosť odolnej chrípky, ktorý sa len veľmi ťažko lieči aj s pomocou antibiotík. Ešte raz sa chcem poďakovať nášmu jedinému Bohu a Vám pani Laura, za Vašu starostlivosť. Boh Vás ŽEHNAJ !

  15. Si užastný
    Jaroslav Hudák | 02.02.2017

    Dakujem otecko nebeský.si užastný ako sa o nás starás a uzdravuješ cez svoje recepty.dakujem a milujem ťa

  16. Ďakujem
    Júlia P. | 26.01.2017

    Otecko Bože, ďakujem Ti za túto kúru, ktorá prišla ako všetky presne v ten správny čas, pretože jedine Ty vieš, čo kedy potrebujeme. Mne sa napríklad včera vyhodil prvý krát v živote herpes. Už sa teším, ako Tea Tree olej zaúčinkuje.

  17. Ďakujeme ti Bože
    Veronika Radovská | 26.01.2017

    Otče Bože ďakujeme veľmi pekne za ďalšiu liečbu a aj Vám pani Laura za sprostredkovanie. A chcela by som sa ešte opýtať, či môžem užívať kúru aj keď kojím? So srdečným pozdravom Veronika s maminkou.

    Laura reaguje:

    Vzhľadom na nízky vek Vašeho dieťatka netreba Tea tree olej užívať počas kojenia, nakoľko by sa mohlo stať, že v jeho dráždivosti a silnej aróme by začalo odmietať materinské mlieko.

    Veronika Radovská reaguje:

    Veľmi pekne Vám ďakujem za odpoveď .

  18. Poďakovanie za Božiu receptúru pre nás
    Peter K. | 25.01.2017

    Milovaný môj Bože dobrotivý.
    Ďakujem Ti s celého srdca za ďalší recept na toto zimné obdobie pre naše telá, aby sa posilnili a boli odolné voči všetkým vonkajším vplyvom,ktoré na nás útočia.
    Len Ti Bože otecko náš všemocný dobre vieš čo potrebujeme a kedy a v akom množstve užívať,aby naše telá boli silné a zdravé,nekonečná vďaka patrí Tebe môj dobrotivý a milovaný Bože otče za tvoju pomoc a radi nad zlato. Si náš najdrahší talizman a najväčšie dobro na tomto svete a milujem Ťa a vždy budem len Teba najviac na svete milovať a Tebe ďakovať.
    Pani Laura aj Vám veľmi pekne ďakujem za prijatie tohoto receptu pre nás od Pána Boha a aj stihnutie informácií o liečivých účinkoch tohoto oleja,určite mnohým nám pomôže a posilní naše telá.Nech láskavý Pán Boh žehná a ochraňuje dňom i nocou Vás aj Pána Vladimíra,želám pokojný a Bohom požehnaný krásny večer, s láskou Peter

  19. Srdečná vďaka
    Margita | 25.01.2017

    Srdečne ďakujem PANE BOŽE za ďalšiu liečivú aj preventívnu receptúru. Ja som už užívala tee tree olej spolu s ďaľšími liečivami a musím povedať že som nebola vôbec chorá, žiadna chrípka, žiadna nádcha, žiadna infekcie. PANE BOŽE ďakujem že na nás ľudí myslíš a posielaš nám dôležité správy cestou nášho proroka Lauru.
    Pozdravujem Vás pani Laura, a ďakujem za všetko
    S láskou Margita

  20. Ďakujeme
    Valéria | 24.01.2017

    Bože ďakujem Ti aj ja za ďalšie liečivko, ktoré si nám poskytol. Veľká vďaka aj vám pani Laura za čas strávený pri písaní Božieho odkazu. Ľubkam Ťa Bože a veľmi Ti ďakujem.

  21. Dakujeme
    daniela | 23.01.2017

    Ďakujem Ti Božíčku môj milovaný za ďalšiu vzácnosť pre nás. Aj Vám naša drahá Laura veľmi veľmi ďakujem!

  22. Poďakovanie
    Gabika | 23.01.2017

    Ďakujem Ti milovaný Bože z celého srdca za túto liečbu, Ty nám vždy v pravý okamih podáš pomocnú ruku. Ďakujem za všetko.
    Ďakujem aj Vám pani Laurika aj Vám pán Vladko za všetko, čo pre nás robíte. S láskou Gabika

  23. Ďakujem!
    Dana K. | 23.01.2017

    Aj ja Ti ďakujem ,pane Bože dobrý ,láskavý. Za Tvoje rady a za všetko,čo nám dávaš. Aj Vám milá pani Laura ďakujem, veľmi.

  24. Ďakujem Ti Bože
    Marek Mihók | 23.01.2017

    Ďakujem ti drahý Bože za odovzdanú liečivu receptúru.Aj Vám milá pani Laura ďakujem , že ste ju zapísali do tejto stránky.Chcel som sa opýtať či môžem brať ten Tea Tree Oil spolu s Lecithinom Forte (1325mg) ktorý mám užívať ešte mesiac.

    Laura reaguje:

    Marek môžete.
    Marek Mihók reaguje:

    Ďakujem Vám veľmi pekne za odpoveď.

  25. Veľké poďakovanie
    Gitka | 23.01.2017

    Bože Otče dobrotivý, chcem Ti moc poďakovať za ďalšiu liečivú receptúru na zničenie zápalových ochorení v tele. Ďakujem Laurinke za duševný príjem a odovzdanie tejto liečby. Otče Bože chcem sa Ťa opýtať či túto liečbu možem kombinovať s liečbou užívania zázvoru, ktorú ukončím začiatkom marca. S láskou Gitka

    Laura reaguje:

    Áno Gitka môžeš bez obáv. Mám ťa rada.

    Gitka reaguje:

    Ďakujem Laurinka za odpoveď. Tiež ťa mám rada.

  26. Ďakujeme
    Zuzana Švoger | 23.01.2017

    Srdečná vďaka pani Laura za odovzdanú liečbu. Verím, že nám všetkým veľmi pomôže ako každá liečba Tebou poslaná Otecko môj. Jediný Ty vieš, čo naše telá potrebujú. Milujem Ťa Pane Bože ❤

  27. Srdečná vďaka
    Andrea | 22.01.2017

    Láskavý pane Bože, milá pani Laura, ďakujeme veľmi pekne
    za ďalšiu úžasnú liečivú receptúru pre naše telá a duše. Bdieš nad nami Pane neustále, veľmi Ťa ľúbime.
    So srdečným pozdravom, Andrea

  28. Vrelá vďaka Ti Pane Bože.
    Janulienka. | 22.01.2017

    Milovaný môj Pane Bože, chcem sa Ti veľmi pekne poďakovať za ďalšiu vynikajúcu liečivú receptúru, ktorá zničí všetky zápaly v tele, pretože ju aj ja práve potrebujem. Ty jediný vieš, čo je pre nás ľudí prospešné a čo nám zachráni naše zdravie. Aj keď na internete je upozornenie, aby sa nikdy nepoužíval vnútorne, tak jedine Ty nám láskavý Pane Bože odporúčaš vnútorne ho použiť. Pane Bože Ty si dokonalý a keby tam bolo aj tisíckrát napísané nie vnútorne, tak jedine Tebe verím a viem, že všetky Božie receptúry, ktoré nám s láskou odovzdávaš prostredníctvom pani Laury, sú pre naše telá tie najlepšie, najsprávnejšie, najprospešnejšie a najliečivejšie. Milujem Ťa Pane Bože, len Tebe dôverujem a budem sa riadiť len Tvojimi múdrymi radami, pretože viem, že lepších liečivých receptúr od Tvojich Pane Bože na celom svete niet. Z celého srdca Ti ďakujem.

  29. Kde kupit vyhodne
    miro | 22.01.2017

    Odporucam objednat tu,mozno to niekomu pomoze...
    http://www.kmart.sk/inakozmetika/health-link-tea-tree-oil-cajovnikovy-esencialny-olej-30-ml/

  30. Dakujem Boze
    miro | 22.01.2017
    Boze dakujem Ti za novu recepturu ktoru si nam poslal a osobne dakujem ze mam stale pristup na tuto tvoju jedinecnu stranku.

  31. Poďakovanie
    Ingrid K | 22.01.2017

    Ďakujeme pane Bože, ďakujeme pani Laura, že sa o nás staráte, za vsetky úžasné recepty. S láskou, Ingrid

  32. Ďakujem Bohu za receptík
    Júlia L. | 22.01.2017

    Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože z celého srdca za tvoje zázračné liečivká pre naše telá čo nikto nevie liečiť len Ty Náš Láskavý Boh .Len Ty jediný vieš kedy a v akom čase potrebuje naše telo to pravé liečivko božie .Ďakujem Ti Bože za p. Lauru Láskavu našu poštarku cez ktorú vzácnu božiu poštičku posielaš .Ľubim Ťa Bože Môj a Veľké Ďakujem za starostlivosť o naše telá.

  33. Vďaka za Božiu liečivú receptúru.
    Veronika Treciaková | 22.01.2017

    Pane Bože veľké ďakujem za ďalšiu poskytnutú liečivú receptúru. Srdečná vďaka patrí aj Vám pani Laura, že myslíte na nás a týmito príspevkami nám pomáhate k zdraviu. S vďakou Veronika.

  34. Ďakujeme z celého srdca
    Petuldo | 22.01.2017

    Milovaný náš Otecko , pani Laura veľmi pekne z celého srdca Ďakujeme za ďalšiu vzácnu radu prospešnú pre naše zdravie!Dcérka je od stredy chorá ,lekárka automatický k pečiatke do žiackej knižky pribalila recept s antibiotíkmi!Lieky sú pripravené v chladníčke a mi zo ženou každe ráno stojíme pri dverách chladničky a premýšľame dať či nedať , ked tak kašle ako keby fajčila 40 cig.denne?!Pane Bože , veľmi pekne Ti ďakujeme že sme odolali a že si vypočul naše prosby a modlitby!Teraz keď choroba skolila už aj zenu a synček už má tiež zvýšenú teplotu vieme čo máme robiť (lieky do koša)!Len sa Ťa Náš Jediný Milovaný Bože chcem opýtať na dávku pre deti a môžem ja kombinovať makovú kúru s tea tree olejom? Ešte raz veľmi pekne z celého srdca Ďakujeme a pozdravujeme Vás všetkých , s láskou Peter s rodinou!
    Laura reaguje:

    Môžete kombinovať makovú kúru s tea tree olejom.
    Dve kvapky pre deti do desať rokov.

    Petuldo reaguje:

    Veľké Ďakujeme!Pán Boh nám všetkým pomáhaj!

  35. Poďakovanie za Božiu receptúru
    Lukáš a mama | 22.01.2017

    Ďakujeme Ti Otče Bože, za každú vzácnu radu do budúcich období. Len Ty jediný vieš čo je pre naše telá a duše najlepšie. Ďakujeme, že sa staráš o naše duše a naše telá. Milujeme Ťa Otče Bože a vždy aj budeme. Ďakujeme aj Vám drahá pani Laura, že nám odovzdávate všetky Božie receptúry zo srdca Vám prajeme veľa zdravia a síl a samozrejme aj Vášmu manželovi. S láskou Lukáš s mamou.

Pridať komentár