Odovzdávaj cit lásky vždy len tým, ktorí si ho zaslúžia.

19.10.2019 08:31

Odovzdávaj cit lásky vždy len tým, ktorí si ho zaslúžia.

22.01.2016

Otvor duševné svoje vnútro pre duše tých ktorých rád v srdci máš a nehanbi sa otvorene ich dušiam svoju lásku v odkázanom svojom slove odovzdať, nakoľko mnohokrát cit lásky odovzdáva duša tvoja v svojom ponížení pred nepriateľmi ktorých sa bojí a ukazuje im týmto svojim prejavom rešpekt nad mocenskou silou v ich prevahe nad dušou tvojou. Nebuď pokorovaný v svojej vôli pred svojimi nepriateľmi všetkými, ale radšej skloň hlavu pred tými ktorí tvoju dušu radi majú ale okrem svojej lásky nedokážu tvojej duši viac ako pozemské imanie poskytnúť, čo v tvojom pohľade zobúdza v duši tvojej nadradenosť nad nimi a nezáujem o ponúkané ich dušami tej tvojej čisté dobro, lebo váš svet má rád duševných silákov v prevahe ktorých sa zem dobrote stráca počtom silným nárastom, keď dobrota v srdciach chudobných a ponížených pre váš svet nič neznamená a jej hodnota sa nazýva minca svojej mene navždy prepadnutá obrazom, čoho čo sa týka počtu zlých duší oproti tým dobrým sa vaša zem v očiach Boha prepadá pod hlbokú zem. Začnite duša každá jedna z vás siať do každého dňa semienka lásky všade tam kam dostane svoj životný krok počas celého dňa, pretože ono začne čoskoro klíčiť aj v zime lebo obsahovať bude v svojom jadre živelnú pochodeň vytvorenú z náruče Božej darovanej pre svet a tá sa láska nazýva, ktorej horúčosť žiaru neuhasne do skonu nikdy ak ju budete celý svoj život ochraňovať a opatrovať ako živú nádhernú kvetinu o ktorej prežitie sa s láskou staráte svojou každodennou starostlivosťou. Porúčaj vždy život svoj vôli Boha či máš ho dobrý a spokojný alebo ťažký, keď Boh nikdy nenechá tvojej duši niesť na ceste života tiahu takého bremena, ktorá by navždy podlomila do pádu na zem tvoje kolená a uvidíš ak v svojej pokore dokážeš aj najväčšiu bolesť v duši odovzdať svojemu Bohu bez reptania, nepocítiš nikdy bolestivosť úderného pádu tvojich nôh z kráčaného každodenného kolobehu tvojich duševných snáh. Začni dnes otvárať svoje dokorán srdce tečúcej láske všetkým ktorých máš rád a pohľadu útočného nepriateľa sa na míle vyhýbaj, lebo duše tých jedincov veľmi zlé,  nikdy nedokážu pocítiť dotyk odovzdanej tvojej lásky k nim, nakoľko dobrota tvojej duše ich zlé páli, čo cítia veľmi bolestne a preto sa voči tvojej duši dobrej postavili do pozície nepriateľa, lebo nedokážu svojim duševným vnútrom ani kvapku lásky do neho vstrebať a cítia jej blízkosť ako zapichnutú do svojeho srdca kopiju čo pre tvoje pochopenie to znamená, aby sa nikdy duša tvoja nepokorovala pred tvárou nepriateľa ale zásobovala svojou láskou duše tých, ktorých pre svoju slepotu doteraz nevidela a prehliadala ako obyčajných dobrákov z ktorých lásky sa nikdy neobohatí tvoje konto, lebo chudoba ich duše šľachtí a nesie pred Bohom do anjelskej budúcej krásy odmenou takéhoto získaného šatu za dobrotu nezištnú odovzdávanosťou trápeným žiaľom každým dňom. Amen.

Komentáre:

  1. miro | 22.01.16

    Krásne Otče Bože! Rozplakal si ma Tatinko náš. Krásne. ďakujem.

  2. Dominika Č. | 22.01.16

    Bože môj laskavý ďakujem, že nás takto poučuješ. Tiež som uz dlho toho názoru, že sa neoplati dávať určitým ľudom lásku a strácať s nimi svoj drahocenný čas, keď si ju nevedia vážiť a opätovať ju. Stačí nám len zopár ludí v živote, ktorí za to stoja a ktorí su pri nás v dobrých aj v zlých chvílach.

  3. Dana K. | 22.01.16

    Otče Bože láskavý, Ďakujem! Ďakujeme!

  4. Silvia | 22.01.16

    Ďakujem Bože Otče za toto krásne kredo. Mne to pripomína veľa momentov z mojích detských čias, ktorých hodnotu chápem až teraz. Keď nás starí rodičia učili pomáhať iným a my sme nechápali prečo a ešte ktomu zadarmo. Mne veľa krát pomohli cudzí ľudia v zahraniči, a tiež zadarmo. Aj ja sa snažím byť dobrým človekom. Už to chápem. Len to v dnešnej dobe je veľa krát ťažké. Keď tak nad tým premýšľam, ľudia z tých generacií pred nami to možno mali ľahšie keď toho veľa nemali, pomahali si navzájom a nikto od nikoho nič neočakával. A dnes veď všetci vieme ako to je. Ľudia niekedy si ani nechcu nechať pomôcť z dôvodu že to nemajú ako vrátiť späť. Ale byť dobrým človekom sa vždy oplatí. Pane Bože ľúbim Ťa, daj aby som bola dobrou dušou.

  5. Maťa | 23.01.16

    Nádherné Tatinko môj, ďakujem Ti!

  6. renáta | 23.01.16

    Drahý Bože, ďakujeme za tento odkaz, v ktorom nás láskavo napomínaš, aby sme boli k sebe lepší, v ktorom nám dávaš návod na spokojnejší život v Tvojej ochrannej náruči. Takto dokáže len ten najláskavejší a najmúdrejší Otec dávať rady svojim deťom aby ich naučil správne žiť. Pane Bože, Ty si náš Otecko Najdrahší, daj našim dušiam silu byť lepšími, daj nám schopnosť včas odhaliť nepriateľa, veď nás správnou cestou, aby sme sa nezamotali do nastražených pavučín zla tohto sveta. Milujeme Ťa, Bože, pomôž nám, stať sa lepšími. Ďakujeme, pani Laura za všetky odovzdané odkazy, vidíme, ako bojujete za nás, ste naša hviezda v tme, ktorá nám ukazuje cestu. Ďakujem a prajem všetko dobré Vám i pánovi Vladimírovi.

  7. Lukáš | 23.01.16

    Ďakujeme pane Bože. Znova krédo, ktoré ma posúva vpred. Veľa krát som už nevládal a padal som na zem, keď som sa snažil dávať lásku aj tam kde to nedokázali pochopiť a bol som pre mnohých nepriateľ. Teraz už viem prečo VEĽKÁ VĎAKA.

  8. Lukáš | 23.01.16

    Ďakujeme pane Bože za Tvoju Božiu radu. Len Ty vidíš ako veľmi sa tešíme z každej Tvojej rady, ktorú nám dávaš. Ďakujeme ako sa o nás staráš. Ďakujeme aj pani Laure za každú odovzdanú Božiu odpoveď.

  9. jaro | 23.01.16

    Ďakujem Ti dobrý Bože aj Vám pani Laura za tento odkaz aj za všetko čo pre nás robíte. Vďaka.

  10. Renata R. | 23.01.16

    Milovaný Otecko je to nádherné plné lásky a som nesmierne šťastná, že môžem čítať takéto nádherné slová ďakujeme Bože a Vám pani Laura za čisté a pokojné slová, ktoré sa mi zabodli hlboko do srdiečka. Milujem ťa Otecko.

  11. Janulienka | 23.01.2016

    Pane Bože, ďakujem Ti za láskyplné povzbudenie pre všetkých ľudí, ktorí čítajú Tvoje Božie ponaučenia. Ďakujem Ti, že nám ešte stále dávaš návody na zlepšenie našich životov a že veríš, že sa ľudia ešte polepšia.....
    Jedno slovenské porekadlo hovorí: "Dobrá studňa v suchu vodu dáva, dobrý priateľ v núdzi sa poznáva." Vážme si ľudí, ktorí nám pomáhajú, keď to najviac potrebujeme a ďakujme Pánu Bohu, že nám takýchto ľudí posiela do cesty a odmeňujme ich svojou láskou.

  12. Erika | 23.01.16

    Nádherné božie kréda, ma vždy naučia veľa. Vďaka Bože.

  13. Elena | 23.01.16

    Otecko láskavý, ďakujem Ti za každý Tvoj Boží odkaz, za celú prenádhernú Božiu stránku. Posielaš nám na každý duševný bôľ modlitbu, aby sa nám uľavilo v našom trápení. Sú nádherné a majú silu pomoci, Tvoju Božiu silu. Ďakujem Ti za Božie kréda, čím sa k ním viacej vraciam, tým mi dávajú viacej poznania hĺbky podstaty Tvojich slov.
    Ďakujem Ti za požehnanie Tvojho posledného proroka Lauru, za prevzácny dar pre nás od Teba.
    Pani Laura mám vás rada a ďakujem, že nám odovzdávate Božie slova aj napriek všetkým ranám od nás ste stále s nami, to dokáže len Boží prorok, ďakujem aj Vladkovi, vášmu pomocníkovi v tejto náročnej službe.
    Bože Otče za všetko Ti nekonečne ďakujem. Milujem Ťa vždy a navždy.
    Elena

  14. jaro | 24.01.16

    Aj ja sa chcem poďakovať za tieto nádherné slová :)

  15. Ľudmila K. | 24.01.16

    PANE BOZE OTECKU MILOVANY - JEDINY, dakujem za tie krásne odkazy pre nás cez dušu svojej prorokyne LAURY.

  16. Katarína | 24.01.16

    Veľmi krásne a pravdivé slová. Ďakujem. ... ako obyčajných dobrákov, z ktorých lásky sa nikdy neobohatí tvoje konto,lebo chudoba ich duše šľachtí a nesie pred Bohom do anjelskej budúcej krásy...

  17. Katka | 24.01.16

    Z tohto plynie jedno poučenie: Nestrácať zbytočne čas s tými, ktorí sa postavili do pozície tvojho nepriateľa, ale venovať ho tým, ktorí sú v pozícii tvojho skutočného priateľa a ktorí si to zaslúžia! Zamyslite sa, či skutočne svoj čas venujete tým skutočným priateľom? Pridávam sa k ostatným a ďakujem p. Laure.

  18. Dalibor | 26.01.16

    Poučné a pravdivé, Ďakujem aj ja, Pane.

  19. Vladimír | 01.02.16

    Dakujem ti velmi pekne moj Boze aj Vam pani Laura,ze ste mi otvorili prostrednictvom tejto stranky oci.Stale som nechapal,preco su ku mne niektory ludia zly,ked ja som k nim bol dobry a snazim sa byt ku kazdemu dobry.Uz som to vsetko pochopil,lebo moje srdce bije pre mojho jedineho pana Boha,ktoreho milujem a ktory ma ochranuje.Je to velmi tazke v dnesnej skazenej a hriesnej dobe ukazovat,ze clovek je dobry a chce rozdavat len lasku a nie zlost,zavist a nenavist,ale stoji to zato,lebo cloveku sa zije lahsie ked vie ze ho pan Boh ma rad a neopusti ho,ked kona dobro a lasku.Milujme blizneho svojho,rozdavajme len lasku a porazime zlo,verim tomu.Dakujem panu Bohu za tieto krasne slova aj pani Laure,ze nam pomahate.

Pridať komentár