Odovzdanosť obrovskej liečivej sily z rozmarínu.

20.08.2018 10:57

Odovzdanosť obrovskej liečivej sily z rozmarínu.

24.04.2017  

Každá ihlička tejto vzácnej liečivej bylinky nosí v obsahovom svojom vnútri liečivo na každé unavené ľudské telo pre znavenosť duševnú, v ktorej cítenosti duša prenáša všetku svoju dlhodobú bolestnú traumu do celého tela každého človeka, ktorého veľká a nezvyklá častá únava nemusí prameniť zo žiadneho telesného ochorenia, ale z boľavého duševného vnútra, čo dokáže liečivá táto bylinka rozmarín zvaná odstraňovať odnášanosťou všetkých zlých energetických nánosov a bolestných spomienok z hlbín duševného jadra, ktorého obsahové vnútro dokáže takou silou oslniť svojim liečivým pohladením, že okamžite začne vaša duša cítiť obrovskú duševnú úľavu získanú zázračnou liečivou silou tejto bylinky, do veľkostnej ktorej ešte silovej právomoci prináleží odnášať z vašej duševnej blízkosti temné zlo, v príchode ktorého dokáže okamžikom jeho stretu pekelného so svojim rastlinným telom vstrebať jeho ničivosť do vlastných útrob pohltením zlovestnej ničivostnej jeho pekelnej sily, čo má za následok jeho skorý úhyn vysušením a následným odumretím navždy, ale pre smrť tejto bylinky ostane váš život zachránený a duša oslobodená od temného pôsobenia zla, v dôsledku čoho sa niesť bude aj celá vaša telesná schránka ochránená od mnohých chorôb spôsobených útočnosťou neviditeľného zla k vašim dušiam. Zastrešte domovský svoj každý jedinec príbytok nadelenosťou krásneho liečivého rozmarínu najmä do tých miestností, ktoré nesú návštevnosť vašich známych a priateľov ale aj do spální, v ktorých ukladáte svoje unavené telá po celom dni do snenia, nakoľko získavať budete nesmiernu ochranu duševnú od temného zla. Do každého konca týždňa bylinku osprchujte jemným prúdom chladnej vody aby zmyla zo seba všetko zlo, ktoré do svojeho vnútra na vašu duševnú ochranu zachytila vstrebaním. Ak sa stane, že bylinka zoschne aspoň spolovice svojeho rastlinného tela alebo sčerná, bude potrebné jej odstránenie z vašeho príbytku navždy výmenou za bylinku rozmarínu čerstvú a novú. Do liečivých účinkov vzácneho rozmarínu môžete dostať jeho užívanie aj vnútorne najmä v období veľkého stresu a cítenej telesnej vyčerpanosti. Do takéhoto nepriaznivého životného obdobia ho bude dobre užívať v sušenom stave a najlepšie zomletý na prášok v mixéri dva krát do dňa po dvoch čajových lyžičkách dobou dvoch celých týždňov. Do ďalšieho užívania rozmarínu treba dostať aspoň dva celé mesiace pauzu. Obrovská liečivá invázna sila Bohom žehnaná tejto bylinke dokáže sňať z vašich duší a tiel každú slabosť a vyčerpanosť s pretrvávajúcimi očistnými jej účinkami dlhú dobu. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Helena Š. | 25.09.2018
    Ďakujem Ti, láskavý a dobrotivý Bože,za tvoje liečivko, ktoré beriem už druhý rok,s tvojím požehnaním.Jeho účinky cítiť nielen na tele a na duši,ale hlavne na psychike,tam kde to najviac potrebujem.Tento rok som ho jemnejšie ponorka a lepšie sa mi prehltalo.Vždy som si tak priala,aby som sa nemusela dotovať tabletkami,ale prírodnými liecivkami.A Ty nám ich zasielaš v predstihu, vieš čo je pre nás najlepšie...Pani Laure a pánu Vladovi vďaka za ich prácu a obetu pre nás na záchranu našich tiel a hlavne naších duší,Pán Boh zaplať...

  2. Elena | 31.08.2018
    Bože Otče milovaný, ďakujem za Tvoje vzácne Božie slová, aby sa nám ľahšie kráčala na tejto pozemskej púti. S Tebou je všetko ľahšie . Milujem Ťa nadovšetko . Ďakujem vám pani Laura za vašu namáhavú prácu pre nás .

  3. Ingrid | 30.08.2018
    Ďakujem pani Laura a náš vzácny Bože. Toto určite potrebuje veľa ludí.

  4. Viera S. | 28.08.2018
    Ďakujem Ti Bože za poučenie o dôležitosti tejto bylinky. Kedysi som ju dostala od tety, ale cez zimu mi vyschla. Potom som sa ju snažila zakoreniť z odštipnutého konárika, tiež od tety. Ani to mi nevyšlo. Kúpim si ju teda niekde v záhradkárstve. Pamätám si tajomnú rozmarínovú vôňu. Pani Laura, prajem Vám obom veľa síl a duševnej pohody.

  5. Gabriela | 25.08.2018
    Veľká vďaka Pane Bože za tak dôležité informácie o liečivej bylinke - rozmarín, ktorá dokáže zastavovať pekelné pôsobenie zla.
    Máme osobnú skúsenosť s rozmarínom pri odstraňovaní kliatby, kde táto bylinka začala schnúť a ihličky boli čierne. Ja som ju snažila sa polievať , aby sa spamätala. Čakala som dosť dlho, ale bylinka celá uschla. Až pri Božej odpovedi som si uvedomila, že som ju mala vyhodiť keď bola napadnutá viac než polovička bylinky. Svoju úlohu plnila a ochraňovala nás a pri tom uschla. Určite si kúpim nový rozmarín, aby ochraňoval náš príbytok.
    Veľka vďaka Otecko Nebeský, že si stvoril rastlinky, ktoré nám tak veľmi pomáhajú.Tvoja Dobrota je nekonečná, lebo nám odkrývaš tajomstvá z Božej prírody.
    Pamätám si, že u babky a iných starších žien v minulosti v domčekoch v oknách boli muškáty, ale aj rozmarín. Myslím si, že títo ľudia mali oveľa bližší vzťah k prírode. Určite viac používali intuíciu a poznali bylinky, ktoré im pomáhajú. Aj keď ja osobne mám veľmi rada bylinky nikdy by ma nenapadlo aká veľká sila je v malých ihličkách rozmarínu.
    Milá pani Laura ďakujem za pripomenutie si bylinky rozmarín a že ste ju uverejnila na Božiu stránku.Chcem Vám zaželať veľa síl a odvahy v boji s ľudskou zlobou. Ja tiež viem ako bolí srdce a duša, keď sa ľudia správajú ako jedovaté hady. Viem, že Vaša bolesť je oveľa silnejšia, lebo Vy zachraňujete ľudské životy. Verím tomu, že Boh dá každému spravodlivú odmenu. Nech Otec Nebeský ochraňuje Vás aj Vášho manžela, ktorý je Vám veľkou oporou.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  6. Ďakujeme za vzácnu rozmarínovú liečbu.
    Janulienka. | 04.05.2017

    Milovaný môj Pane Bože, aj ja sa chcem poďakovať za ďalší Tvoj Boží recept na naše unavené duše a telá. Mám taký pocit, ako keby tento odkaz bol šitý na mieru len pre mňa. V poslednej dobe som dosť vyťažená a unavená z mnohých povinností. Ale asi nie som sama a keďže náš milostivý Pán Boh vidí do našich tiel a duší, posiela nám ďalší prevzácny recept na posilnenie.
    Zaobstarala som rozmarín a určite ho budeme užívať aj vnútorne. Ešte pár dní budeme piť energetický nápoj, za ktorý tiež ďakujeme a potom sa pustíme do užívania tohto skvelého receptu. Ja mám tiež skúsenosť s rozmarínom pri odstraňovaní kliatby, kedy mi rozmarín vyschol. No budem si ho kupovať dovtedy, kým mi nezostane zelený. Vtedy budem vedieť, že pominie negatívna energia v mojej prítomnosti a v mojom príbytku. Pane Bože ešte raz sa Ti chcem poďakovať za to, že na nás stále myslíš a že nám posielaš Božie liečby z Božej studnice.
    Ďakujem aj pani Laurinke s manželom za ich obetavú prácu, ktorú pre nás robia. Posielam im veľa lásky a pozitívnej energie do života a veľmi pekne ich pozdravujem. Pán Boh vás žehnaj.

  7. Veľké ďakujem
    Eva | 28.04.2017

    Drahá pani Laura, obrovská vďaka za ďalšiu liečivú radu od nášho láskavého otecka. Ste úžasná, že myslíte vždy aj na nás a tieto rady nám ďalej odovzdávate. Veľmi pekne ďakujeme Bože náš dobrotivý a aj Vám pani Laura, že môžeme na sebe popracovať. Ešte raz vďaka za Vašu obetavosť. Nech Vás žehná náš milovaný Otecko.
    Eva

  8. Srdečná vďaka
    Dominika | 28.04.2017

    Ďakujem Ti pane Bože za túto liečbu. Pri čítaní som mala pocit, ako keby si písal o mne.
    Cítim sa veľmi smutná, moja duša je veľmi unavená. Odpusti mi prosím všetky moje chyby, za ktoré sa veľmi trápim a zároveň Ťa prosím o požehnanie tejto liečby. Ďakujem za pomoc a silu, ktorú mi každý deň posielaš. Ľúbim Ťa.
    Ďakujeme aj Vám pani Laura za prijatie a odovzdanie Božieho odkazu za Váš drahocenný čas,ktorý nám venujete aj napriek tomu,že máte oddychovať, nech Vám Pán Boh žehná každý deň.

    S láskou Dominika a mama

  9. Ďakujeme Ti Bože
    Peter K. | 27.04.2017

    Láskavý a dobrotivý Bože otecko náš ,veľmi Ti ďakujem za tento pre nás nesmierne liečivý a ochranný recept od Teba daný pre naše telá a príbytky, lebo len Ty jediný vidíš silu zla a len Ty jediný vieš ako nás máš ochrániť od neho.
    Nekonečne Ťa milujem Bože láskavý a ďakujem Ti s celého srdca za každú pomoc, radu a recept pre naše telá a duše.
    Veľká vďaka patrí aj Vám pani Laura, za prijatie tejto pre nás vzácnej liečivej receptúry, a nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje jediný láskavý a dobrotivý Boh otec všemohúci.

  10. Veronika T. | 26.04.2017

    Veľké poďakovanie Pane Bože za ďalšiu vzácnu radu. Pani Laura aj Vám ďakujem za sprostredkovanie odkazov od Pána Boha pre nás.
    S úctou Veronika

  11. Veľke ďakujem
    Marta | 26.04.2017

    Veľké ďakujem Tatičko za skvelé rady ako sa máme chrániť pred toľkým zlom. Si úžasný...Prosím Ťa žehnaj pani Laure za toľkú obetavú prácu, ktorú vykonáva..

  12. Obrovské ďakujem
    Elena | 26.04.2017

    Nekonečne ďakujem láskavý milovaný Bože Otče za riavu Tvojej lásky, za nevysychajúcu studnicu Tvojich prevzácnych liečebných rád, ktorými nás obdaruvávaš , za všetúčko.
    Ďakujem pani Laura za všetko, čo pre nás robíte . Nesmierne Ťa Bože milujem
    S láskou

  13. ĎAKUJEM
    Renata R. | 25.04.2017

    Milovaný Otecko drahý náš Bože ďakujem Ti za túto liečbu rozmarínom a za všetky ostatné , ktoré nám odosielaš milovaný náš Bože a Vám p. Laura veľká vďaka za všetko čo pre nás robíte lebo bez Vás by sme nedokázali v tieto ťažké životné etapy chorôb zvládať. ďakujem Vám s láskou Renata R.

  14. Srdečné veľké ďakujem.
    Jana | 25.04.2017

    Drahý Bože nekonečne veľmi ti ďakujem za ďalšiu pomoc a radu pre naše telo i dušu.Prosím Bože môj láskavý za požehnanie týchto vzácnych liekov ,aby nás vyliečili uzdravili. Ďakujem drahá Laura za odovzdanie Božej pomoci .Milujem ťa Bože môj.S laskou Jana❤️❤️

  15. Ďakujem
    Dana K. | 25.04.2017

    Božinku môj dobrý ďakujem Ti za vzácnu radu, ľúbim Ťa.....s Tebou navždy, láskavý Bože

  16. Poďakovanie
    Miriam | 25.04.2017

    Zo srdca Ti ďakujem, Bože Otče, za všetku Tvoju pomoc a rady, ktoré nám prostredníctvom pani Laury neustále posielaš.
    Tiež už mám skúsenosť s rozmarínom, keď pomohol pri odstraňovaní kliatby a teraz nám pomôže aj pri prekonávaní jarnej únavy. Veľké ďakujem patri aj Vám, pani Laura, že aj napriek tomu, že máte odpočívať a naberať síl, stále na nás myslíte a prijímate pre nás tieto cenné rady. Boh Vám žehnaj!

  17. Pane Bože ďakujem
    Margita | 24.04.2017

    Pane Bože ďakujem za to, že na nás a naše príbytky ochraňuješ a posielaš nám cenné rady, Aj Vám pani Laura ďakujem za ochotu, lásku.
    Pane Bože milujem Ťa, ďakujem Ti za všetko a prosím o odpustenie.
    S láskou Margita

  18. Julia L. | 25.04.2017

    Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože za Tvoju Láskavoť k našim telám a príbytkom .Ďakujem že sa o nás tak staráš .Ďakujem za Tvoju Lauru najvzácnejšiu cez ktorú nám posielaš najvzácnešiu pomoc k našim dušiam.Ľúbim Ťa Môj Bože za všetko zo srdiečka veľké Ďakujem.

  19. Ďakujeme
    Zuzana | 24.04.2017

    Láskavý Otecko ďakujeme , že pani Laura mohla pre nás prijať túto vzacnú radu. Aj keď užívam momentálne pangamín s medom a cukrom na nabratie energie pre telo aj tak mám pocit , že mi ešte niečo chýba a práve som sa dočítala čo to je. Moja duša je unavená a viem , že ju rozmarín očistí a posilní. Ďakujeme pani Laura za odpvzdanie odkazu. Pane Bože posilni a ochráň nám nášho proroka Lauru a jej anjela na zemi Vladka .

  20. Ďakujeme krásne
    Andrea | 24.04.2017

    Láskavý náš Otecko nebeský, milá pani Laura, ďakujeme z celého srdca za tento odkaz a radu.
    S láskou, Andrea s rodinou

  21. Ďakujem
    Júlia P. | 24.04.2017

    Ďakujem Ti Otecko Bože láskavý za úžasnú radu do našich životou. Aj Vám pani Laura patrí vďaka za jej prijatie. Prajem Vám aby ste si poriadne oddýchli a nabrali novú silu.

  22. Pane Bože si jedinečný
    Jaroslav | 24.04.2017

    Otecko nebeský ani neviem čo dodať. Si úžasný, si jedinečný. Liečby ktoré nám posielaš sú pre nás veľkým vzácnym pokladom za ktorý srdečne ďakujeme. Milujem ťa nekonečne a celý patrím len tebe.

  23. skúsenosť
    Ľuboš | 25.04.2017

    Z rozmarínom mám skúsenosť a viem ako sťahuje z duše zlo. Lístočky sčernejú a rastlinka umiera. Keď som mal kliatbu na duši a rozmarín som mal položený pri posteli stále sčernel a musel som ho vyhodiť. Po zrušení kliatby Bohom všemocným mi už ďalší rozmarín pekne rástol a zelenel sa. Vďaka Bohu za všetkú pomoc a poradenstvo.

  24. Veľké poďakovanie
    Gitka | 25.04.2017

    Láskavý a dobrotivý Otče Bože, nesmierne Ti ďakujem za vzácný odkaz a radu, ktorú nám posieláš aby si ochránil naše duše a príbytky pred zlom. Otče Bože za túto starostlivosť o nás Ti patrí nekonečná vďaka, ktorú Ti odosielám do nebíčka. Milujem Ťa Otče Bože a navždy budem. Ďakujem našej Laurinke za duševný príjem odkazu v období keď má oddychovať a načerpať novú silu. Ďakujem za jej obetavoť, ochotu a veľkú lásku. S láskou Gitka a Bohuš.

  25. Ďakujem
    silvia | 25.04.2017

    Milý Bože ďakujem pekne za túto vzácnu radu.Aj vám pani Laura že nám naďalej pomáhate a odovzdávate tieto vzácne rady,pre naše telá a príbytky.
    Nech vás aj pána manžela Pán Boh požehnáva a ochraňuje.

  26. veľké dakujem
    kvetena | 24.04.2017

    Môjmu Bohu najdrahšiemu dakujem z celej hlbky mojej duše a srdca . Najdrahší Nebeský Otecko , si úžasný ,jedinečný , si fantastický Boh , žehnáš naším telám , staráš sa o nás , veľmi Ta ľúbim Nebeský Otecko a som Ti aj za láskavú a drahú našu Laurinku veľmi vdačná , ktorá všetko príma cez svoj duševný príjem tieto vzácne liečivá pre nás . Láskavá pani Laurinka , za všetko čo pre nás robíte Vám z celej hlbky svojho srdca dakujem . Prajem Vám veľa zdravíčka aj Vášmu manželovi a Božej ochrany . Boh Vás žehnaj . S láskou a úctou kvetena

  27. Velké ďakujem
    daniela | 24.04.2017

    Drahý Bože, akoby si čítal moje myšlienky...Preto Ti nesmierne ďakujem za vzácnu radu. Milujem Ťa nadovšetko a teším sa na úľavu vďaka tejto bylinke!❤️ Drahá Laura aj Vám veľmi veľmi ďakujem❤️

  28. Ďakujeme za pomoc!
    Lukáš | 24.04.2017

    Pane Bože láskavý, ďakujeme Ti ako bedlivo sa staráš o naše duše a príbytky. Ďakujeme Ti za túto Tvoju ochranu Otecko láskavý, ktorú nám odosielaš. Len Ty jediný vidíš ako veľmi nás zlo prenasleduje. Milujeme Ťa Otče Bože láskavý a veľmi veľmi Ti ďakujeme. Vám pani Laura ďakujeme za Vašu ochotu vynaloženú námahu pri odovzdávaní tak vzácnych Božích receptúr. Prajeme zo srdca veľa zdravia, síl, pokoja a lásky Vám a Vášmu manželovi. ĎAKUJEME!!! S láskou Lukáš a mama.

Pridať komentár