Odosielam pre vaše telá zdravie v tejto kiwi zdravej liečivej receptúre.

17.11.2020 17:55

Kiwi ochraňuje všetky metabolické procesy v tele, lebo priamo pôsobí na štítnu žľazu.

17.11.2020

Ku tomuto ovociu, aj keď ho predávajú nedostatočne zrelé, aby sa dokázalo adaptovať v domácom prostredí, treba ponechať aspoň päť dní dozrieť v teplej miestnosti a potom bude dobré urobiť z neho kompót. Vďaka sterilizácii si uchová svoju životnosť a nestratí nikdy jód, ktorý je pre vaše telá potrebný preveľmi. Jód v tomto ovocí pôsobí na štítnu žľazu ako kód, ktorého cifry nepoznáte, ale vaše telo áno a dokáže tento kód prelúsknuť a prefiltrovať do takej premeny, že vaše orgány a hormóny, ktoré tvorí štítna žľaza sa postavia priamo za sebou do radu a budú riadené jej silou od jedna do desať. Vďaka nesprávnej funkčnosti hormónov zomiera každý deň veľa ľudí a tento možno pre vás nezaujímavý potravinový produkt obsahuje tak silné liečivo v reorganizácií hormónov, že tie ktoré pracujú navyše, dokáže ich skľudniť a tie ktoré reagujú nezáujmom pre telo navýši do hladiny normálnej ich funkčnej roviny. Veľmi silné liečivo obsahuje toto ovocie a preto je potrebné ho jesť opatrnosťou vďaka vysokým dávkam jódu, ktoré obsahuje, aby sa vaše hormonálne dysfunkcie nezrútili tlakom silného liečiva v tomto ovocí. Svoje narušené hormonálne väzby dostanete do spätnej rovnováhy, ak budete toto ovocie konzumovať najmä v zimnom, nie letnom období. Vaše hormóny v tele tvoria existenčný plán vašeho prežitia a zdravého žitia, pokiaľ podceníte tento manuál tela, dostanete ho do celotelového zlyhania. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

Odovzdávam vaši dušiam receptúru na kiwi, z ktorej sa nikdy nezničí to prevzácne liečivo ktoré obsahuje bez jeho stratenosti.

Božia receptúra:
Kiwi pokrájame. Do množstva tridsať dekov kiwi bude treba dostať dva klinčeky. Kiwi treba na malé kocky alebo plátky nakrájať, tak ako to tvoja duša telom bude rada mať, vyžmýkam dva celé citróny a šťavu do nich nalejem, zalejem do plna vodou. Zavarím na teplote osemdesiat stupňov dobou desať celých minút. Do tohoto množstva na jeden sedmičkový pohár treba dostať dvadsať dekov kryštálového cukru.

 

Zásobte sa prirodzeným príbytkom pre telo vaše vlastným nazvaným jód a celý váš hormonálny systém bude fungovať ako ručičky správne nastavených hodín, lebo keď tvoje hormóny vo svojej funkčnosti zlyhajú, môžeš čokoľvek robiť, aby si ich funkčnosť do spätného návratu napravil. Ku tejto odpovedi som vašim dušiam odkaz dal ja Boh sám. Amen.

 

Komentáre:

  1. Viera S. | 25.04.2021
    Som prekvapená, aké má kiwi ako cudzokrajné ovocie vplyv na náš organizmus. Musí to chutiť úžasne. Už teraz sa mi zbiehajú slinky. Určite si to pripravím. Veľmi pekne ďakujem za recept.

  2. Erika | 07.02.2021
    Chcem sa ešte raz poďakovať za túto receptúru,a chcela by som sa spýtať ,či cukor pridávať pri zaváraní alebo až pri konzumácii?Ďakujem veľmi pekne .Erika

    Božia odpoveď:
    Pri zaváraní, aby sa jeho účinkom veľa ozdravných látok z kiwi vstrebalo do tela a do krvi, vpustením touto ich cukrovou prílohou. Amen.

  3. Zuzana | 12.01.2021
    Ďakujeme Otecko za túto dobrotu, ktorá nám všetkým chuti. Pomaly sa začali fľašky vyprázdňovať, tak musím doplniť zásoby a zatvárať už do tretice. 

  4. JúliaT. | 09.12.2020
    Drahá p. Laurika, rada by som vedela, že či tých 20 dekov cukru môžeme nahradiť aj menším množstvom alebo je to Božia vôľa. Ďakujem za radu a ochotu. Mám Vás veľmi rada. Cmuk :-)

    Božia odpoveď:
    Božiu múdrosť netreba opravovať v úpravných dávkach, lebo každá jedna je pre telo človeka v danom množstve potrebná. Amen.

  5. Kristína | 28.11.2020
    Ďakujem Ti pekne Bože, za tento recept. Ty si na celom svete a vesmíre ten najmúdrejší a poznáš všetky tajomstvá a liečivá. Ďakujem Ti že nám odkývaš nové a nové receptúry a liečby, ktoré sú pre naše zdravie prospešné a chránia naše telá. Pár informácií o hormónoch som vedela ale nepripisovala som im takú veľkú dôležitosť. Ďakujem za usmernenie. Veľká vďaka aj pánovi Vladimírovi a Vám pani Laura za to že tieto odkazy nám vkladáte na Túto stránku a za vašu neúnavnú prácu.

  6. Júlia, Anton a Vaneska | 28.11.2020
    Ďakujeme ti otecko nebeský za tento liečik. Veľa ľudí má problémy zo štítnou žľazou a ani o tom nevedia. Ďakujeme aj Vám p. Laurika za odovzdanie liečika. Nesmierni si vážime túto stránku a Božie odkazy. Odpusť mi otecko nebeský, že málo prispievam do tejto stránky ale sľubujem, že sa to zmení. Táto stránka je zlato nadovšetko. Chcem byť dobrý človek. Ďakujem.

  7. Andrea K. | 27.11.2020
    Láskavý Pane Bože, milá pani Laura, ďakujem krásne za túto receptúru. Sú to vzácne odkazy a ja si veľmi vážim, že ich môžem obdržať.
    S láskou Andrea

  8. Valéria | 27.11.2020
    Ďakujem ti Pánbožko za túto sladkú pochúťku. V tomto období sa nám zíde nakoľko situácia nie je priaznivá. Ďakujem aj za postup ako správne si pripraviť aby to nebolo pre telo škodlivé. Ďakujem za čas pani Laury na pridanie božej receptúrky. S láskou Valéria

  9. Ľubo | 22.11.2020
    Ďakujeme pani Laura za prijatie ďalšieho Božieho receptu. Ďakujem za každé slovíčko na tejto stránke napísané a Bohom samotným odoslané.

  10. Michal | 22.11.2020
    dakujem ti Pane Bože za dalšie ovocie ktoré je pre nás zdravé a zároven sa ti chcem poďakovať za sprístupnenie celej stránky .Ďakuje aj vam Pani Laura a aj vam Pan Vladimir za všetko čo robíte.

  11. Ľudmila | 21.11.2020
    Ďakujem pánu Bohu za túto vzácnu kiwi dobrotu pre naše tela,len pán Boh vie,kedy máme, čo užívať a koľko .Bože si ten najlepší lekár hoci liečby sú aj náročné, ale bez vedľajších účinkov a to je pre naše tela podstatné. Ďakujem pani Laure, že nám odovzdála tento vzácny liek moc si to vážim.
    S láskou Ľudmila.

  12. Ingrid k | 20.11.2020
    Ďakujeme veľmi pekne drahá pani Laura a náš drahý pán Boh Za úžasnú receptúru.

  13. miro | 20.11.2020
    Ďakujeme Ti Bože za novú receptúru. Keď som bol včera v obchode nakúpiť kiwi, začal som si naberať do sáčku a stál pri mne ešte jeden pán a čakal. Som tušil že chce tiež kiwi. Tak mu vravím: nech sa páči pane, vezmite si kým je, nečakajte na mňa, lebo ja vezmem všetko:-) tak sme sa zasmiali spoločne. Myslel som že sa opýta na čo mi je toľko kiwi, to by som mu síce nepovedal, lebo je zákaz vynášať informácie zo stránky, ale dal by som mu vizitku na pani Lauru. Ozaj...keď sme pri vizitkách, už som minul 200ks, idem dať tlačiť nové, tak ak by ste niekto chceli, dajte mi vedieť, Pre vás všetkých budú zadarmo a aj doprava bude zadarmo po celom Slovensku.

  14. Jaroslav | 20.11.2020
    Pan Boh ďakujem za tento úžastný recept na zdravie. Nikto ani netuši koľko toho potrebuje a hlavne čo, ale ty áno lebo si vševidiaci a všemohúci. Ďakujeme, Milujem ťa

  15. Marek M. | 20.11.2020
    Ďakujem Ti Pane Bože láskavý za túto receptúru. Len ty jediný vieš aké blahodárne účinky má každé ovocie na tejto Zemi. Ďakujem aj Vám p. Laura, že ste túto Božiu receptúru od Pána Boha prijali.

  16. Marta H.M. | 20.11.2020
    Pane Bože ďakujeme veľmi pekne za tento recept. Ja mám veľmi rada kivi a už sa teším na tento recept ako si ho vychutnám a dodám telu čo potrebuje. Ďakujeme pani Laura za prijatie odkazu. Za Váš čas a Vašu námahu.

  17. Miriam | 20.11.2020
    Otče Bože môj milovaný, ďakujem Ti z celého srdca za ďalšiu úžasnú receptúru a Vám, pani Laura, za to, že ste ju s nami zdieľala.Tiež som netušila, že nenápadné kiwi môže mať také silné a blahodárne účinky na náš hormonálny systém. Som nesmierne vďačná za všetky tieto informácie, ktoré nachádzam len tu na tejto Božej stránke. Milujem ťa, Otče Bože, a prosím ochraňuj pani Lauru a jej manžela a požehnaj im pevné zdravie a veľa síl v tejto náročnej dobe. S láskou, Miriam

  18. Slávka | 18.11.2020
    Ďakujem Ti Bože otče láskavý za túto receptúru z kiwi, ktorú si nám zoslal. Ďakujem Ti že sa staráš o naše zdravie, vrúcne chcem poďakovať aj za doplňujúcu liečbu na kovid a veľmi pekne ďakujem aj pani Laure za to, že pre nás prijala túto liečbu. Lúbim Ťa Bože Otče láskavý

  19. Zuzana | 18.11.2020
    Ďakujeme Otecko za ďalšiu radu pre naše telá. Len Ty Otecko si tak dokonalý a odkrývaš nám postupne všetko čo si pre nás stvoril. Kiwi som vždy spájala len s vitamínom C, no Ty si nás svojou dokonalosťou zas prekvapil. Ďakujem pani Laurika za vašu námahu, za váš čas pre nás. Chcem sa spýtať ešte ako sú na tom deti s užívaním a ako dlho by sa liečba mala napĺňať, aby bola účinná. Ďakujem. Nesmierne Ťa milujeme Otecko náš. Žehnaj nám našu najdrahšiu maminku Lauriku a Vladka.

    Laura reaguje:
    Deti musia užívať dve polievkové lyžice dva krát denne.

  20. Margita | 18.11.2020
    Drahý Bože ďakujem Ti za ďalšiu receptúru ma ochranu naších tiel.Ďakujem Ti za poučenie ktoré si mi poslal cez pani Lauru. Len Ty Bože vieš ako som bola smutná, plačlivá a nevedela som si uvedomiť niektoré skutočnosti a Ty Bože si to tak zariadil, že si mi varovanie odoslal tak, aby som to konečne pochopila. Ďakujem Ti môj Bože za všetko- nedá sa mi to ani opísať, lebo tej pomoci je každý deň, len Ty vieš čo potrebujem a ja vždy budem svoje trápenia a radosti odovzdávať do Tvojich Božích rúk.Lebo tak je to najbezpečnejšie. Pane Bože prosím Ťa o odpustenie a ochranu pre mňa, moju rodinu a pani Lauru a jej manžela pred každým nebezpečenstvom. Len TY všetko vieš, vidíš a o všetkom rozhoduješ lebo si Jediný BOH a ja len v Teba Jediného verím a Teba Jediného milujem
    S láskou a vďakou Margita

  21. daniela | 18.11.2020
    Božičku milovaný zo srdca ďakujeme za skvelý recept pre naše zdravie. Nikdy by nás nenapadlo, že kiwi a hormóny. Tvoja dokonalosť nemá hraníc a zo srdca Ti ďakujem, že máme možnosť tieto skvelé a nenahraditeľné informácie vstrebávať. Samozrejme, že bez obetavosti našej drahej pani Laury by sme sa nič nedozvedeli a nenaučili. Ďakujem zo srdca.

  22. Júlia P. | 18.11.2020
    Ďakujem láskavý Otče Bože za toto liečivko. Len Ty vieš čo a koľlko je pre naše telo prospešné. Myslím si, že táto receptúra sa mi nesmierne zíde. Prosím Otče Bože, požehnaj mi túto liečbu. S láskou Júlia

  23. Gitka | 18.11.2020
    Ďakujem Ti láskavý môj Bože dobrotivý za Tvoju starostlivosť o nás, ďakujem Ti že nám posielaš ďaľšiu veľmi vzácnu a účinnu kiwi receptúru na posilnenie našeho zdravia, ďakujem Ti že nám neustále pomáhaš, liečiš a uzdravuješ naše telá. Ďakujem Ti Bože za všetky Tvoje dary, ďakujem Ti za všetko čo Tebou dobrotivý Bože bolo stvorené do ľudského žitia pre nás tu na zemi aby nám slúžilo a pomáhalo. Ďakujem Ti Bože za našu vzácnu a drahú pani Lauru, ktorá s láskou a veľkou obetavosťou pre nás prijíma a odovzdáva nám všetky Tvoje Božie odkazy. Milujem Ťa Bože nadovšetko. S láskou Gitka

  24. Lukáš | 18.11.2020
    Ďakujeme pane Bože za ďalšiu najvzácnejšiu receptúru odoslanú priamo od Teba. Teší ma ako sa na nás bedlivo pozeráš a presne vieš čo a kedy, naše telá potrebujú. Nikdy by som tieto účinky ani nepoznal keby si nám ich Ty pane Bože neodkryl, veď koho by to aj napadlo že kiwi môžu mať také prevzácne účinky na naše hormóny. Ďakujeme pani Laura za odovzdanie s láskou Lukáš a mama.

  25. Dominika | 18.11.2020
    Ďakujeme Ti náš drahý Pane Bože za kiwi receptúru pre naše zdravie. Človek si nevie ani predstaviť, koľko vitamínov vlastni jeden jediný druh ovocia a, ako veľmi dokáže pomôcť organizmu. V poslednom čase som mala pocit, ze mi nepracujú správne hormóny, preto ti ďakujem Bože a aj Vám pani Laura za prijatie a odovzdanie tejto receptúri. S láskou Dominika s mamou

  26. Marika | 18.11.2020
    Ďakujem láskavý OTECKO NÁS za ďalšiu tak ucinu receptúru pre naše telá. Ďakujem že sa o nás tak staráš a ochraňujes nás v tejto taškej dobe Ďakujem . Milujem ta. Vám pani Laura ďakujem za vašu obetavu prácu.

  27. Marek R. | 17.11.2020
    Srdečne Ti môj Pane zo srdca ďakujem za ďalšiu pre naše telá dôležitú receptúru na upevnenie zdravia. V tejto ťažkej dobe je pre mňa dôležité byť zdravý. Ďakujem aj Vám pani Laura za prijatie tohoto BOŽIEHO odkazu.

  28. Júlia.L | 17.11.2020
    Otče Bože Láskavý z celého srdca Ti Veľké Vrúcne Ďakujem láskou z môjho srdca a hĺbky mojej duše za prekrásnu receptúru z tak prekrásne sfarbeného ovocia ktoré si požehnal našim dušiam na zem .Láskavy Môj Bože Ľúbim Ťa a Ďakujem za dušu p.Laury cez ktorú sa o nás staráš .Otče Bože Tvoje receptúry sú nenahraditeľné najvzácnejšie a nekonečné zázračné .P.Laura veľmi pekné Vám láskou z môjho srdca ďakujem za odovzdanie liečby .Amen

  29. Daša | 17.11.2020
    Ďakujeme Bože za ďalšiu radu pre naše duše ohľadom jódu z ovocia. Ďakujeme pani Laure za prijatý odkaz.

  30. Renata R. | 17.11.2020
    Ďakujem Ti milovaný môj Bože za tento recept mám kiwi rada len už som ho dlho nejedla. Spravím si tento výborný recept len by som chcela vedieť Bože koľko môžem zjesť denne z tejto dávky aby pre mňa nebola silná a životu ohrozujúca. Je ťažká doba a dúfam že to zvládneme lebo už teraz je to pre nás obyčajných ľudí veľmi ťažké . Vďaka Tebe Bože sme silný a držíš nás na pravom mieste Ľúbim ťa a ďakujem . P. Laura z celého srdiečka Ďakujem

    Laura reaguje:
    Stačí 3x do týždňa tretina pohára.

  31. Erika | 17.11.2020
    Ďakujem Ti veľmi Pane Bože za ďalšie odokrytie nového poznania ,ako je kiwi zdravé a hlavne ako ho máme pripravovať ,aby bolo telu prospešné.A Vám pani Laura,že sa stále staráte o Božiu stránku bez ktorej by sme toto všetko vôbec nevedeli a nemohli si prečítať.VEĽA VĎAKA.

Pridať komentár