Odkázanosť Božieho slova do kvalitného nočného snenia.

09.05.2018 12:25

Odkázanosť Božieho slova do kvalitného nočného snenia.

22.10.2017
Do bezpečného nerušeného snenia nočného bude potrebné
do každého prichádzajúceho včasného večera piť čaj z levandule dobou aspoň pol roka, v liečivých účinkoch ktorej tohoto potrebného dlhého časového obdobia zastavovať bude kvet levandule narušenosť vašeho snenia spôsobeného dostávaným duševným každodenným stresom a deň po dni dostávať do kľudu bude vašu predráždenú celú nervovú sústavu v premene na zmenený chod jej funkčnosti do pokojového režimu neustále pracujúcu, lebo bude liečivá účinnosť tejto bylinky zaliečovať nielen nepokojný spánok ale celú nervovú sústavu bude do každého dňa nesmierne skľudňovať v sile takej, ako keď dobrým a chutným výživným jedlom zaženiete veľký hlad. Tak takto silno bude levanduľové liečivo posilňovať, vyživovať a skľudňovať celú vašu rozorvanú nervovú sústavu, výslednosťou ktorej navodeného kľudu a pokoja dokážete aj v nočnom čase spokojne a nerušene spať neprebúdzaní desivými snami a cíteným nadmerným strachom z očakávaného prichádzajúceho nového dňa zaplneného mnohými nutnými k vykonaniu pracovnými povinnosťami, ktoré pre vaše duševné vnútro viac nebudú už ťaživou pohromou, nakoľko celá vaša posilnená nervová sústava dokáže na vleklý ťaživý nápor vašich každodenných náležitostí reagovať bez stresových signálov, ktoré nebudú jej drobné vzruchové vlásočnice už viac napádať a poškodzovať, lebo tomuto ničivému ich náporu dokáže celá nervová vaša sústava značne a odvážne odolávať a žiadneho ťaživého problému sa nebude v posilnenosti svojej levanduľovým liečivom obávať, keď v svojej práci nebude žiaden prichádzajúci stres pre ňu už viac problém a dokáže ho v svojej navrátenej sile odbúrať bez čo najmenšej vyčerpanosti a cítenej únavy. Do každého začiatku dňa bude dobre pripraviť svojemu telu levanduľový čaj ku pitiu večernému a postačujúce bude vypiť pol litra levanduľového darovaného liečiva od Boha do pokojného nočného vašeho snenia. Tri polievkové lyžice levandule preliať bude potrebné vriacou vodou a pod pokrievkou prikryté treba ponechať lúhovať až do doby večerného prijatia tohoto liečivého nápoja do vašeho tela po následnom scedení bylinky. Najskoršie účinky liečivej pôsobnosti čaju z levandule budete cítiť až od dvoch týždňov pravidelného jej každodenného pitia. Do konečného pokojného snenia získate náleznosť vďaka sile levanduľového liečiva. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Vlasta | 18.05.2018
    Srdecna vdaka Pane Boze
    Drahy Pane Boze! Opät velka vdaka za dalsiu liecivu recepturu. Ty vies vzdy najlepsie co ma trapi. Uz dlhsi cas nemozem dobre spavat. A co som dnes nasla na Tvojej stranke ? Recept proti nespavosti. Neviem vyjadrit slovami, aka som Ti vdacna!!! Hned ho vyskusam a uz vopred dakujem za silne liecive ucinky. Vdaka Ti Pane Boze a velka vdaka aj Vam, pani Laura.. Pekny den vsetkym!! Vlasta

  2. Elena | 16.05.2018
    Obrovske ďakujem
    Dobrotivý Otecko nebeský, obrovské ďakujem za zázračnú liečbu na spánok. Práve ju naplnam a ako vždy, každá je zázračná. Veľké ďakujem za silu Tvojho požehnania. Milujem Ta nadovšetko, Tebe bezhranične dôverujem , za všetko nekonečne ďakujem.
    Ďakujem pani Laura za vašu obetavosť

  3. Viera S. | 09.05.2018
    Ďakujem Ti Pane Bože za radu piť tento čaj. Doktorka mi predpísala Diazepan, ten som však nechcela brať dlhodobo. Dôvodom bola moja únavnosť, ak keď som jej vravela, že spím dobre a zaspím hocikedy. Pravda je ale taká, že sa v noci často budím a môj spánok nie je kvalitný.Ľúbim Ťa. Ďakujem aj pani Laure za zverejnenie.

  4. Vďaka za čajík
    Júlia P. | 08.05.2018
    Ďakujem Oteckovi Bohu za levanduľový čaj, ktorý som nedávno doužívala. Mňa osobne ochránil najviac pred ťažkými snami, ktoré som zvykla mávať. A taktiež mi dodal duševnú silu, pretože mám v tomto období veľa stresu a povinností, ktoré by som inak ťažko zvládala. Mala som vďaka nemu pokojnejšiu myseľ. Veľmi pekne ďakujem Pane Bože. Moje zdravie a život dávam do Tvojich rúk. Ďakujem Ti za všetku pomoc a lásku. Pomôž mi kráčať správne, po ceste ktorú si mi pripravil, tak aby som Ťa nesklamala. Milujem Ťa nadovšetko. S láskou Júlia

  5. Dominika | 29.10.2017

    Ďakujem Ti pane Bože za levandúlovu recepturu. V poslednom čase zle spím a často sa v noci budím, čo nebolo predtým u mňa zvyčajne, lebo som skoro vždy dobre spala. Dobrý spánok je pre mňa veľmi dôležitý, hlavne preto, aby si moja psychika cez noc oddychla. Taktiež mám k tomu niekedy desivé sny, ktoré ma vyčerpávaju. Ďakujem Ti Bože za všetku pomoc, ktorú nám dávaš a posielaš cez pani Lauru.

  6. Veľké Vrúcne Ďakujem Bože Láskavý
    Julia L. | 26.10.2017

    Ďakujem Ti Bože za Tvoju najvzácnejšiu starostlivosť pre naše telá .Ďakujem že nás liečiš svojimi požehnanými liečivkami ktoré sú najzázračnejšie ,najúčinnejšie ,najliečivejšie .Láskou Veľké Ďakujem môjmu Bohu .Veľké Ďakujem Vám pani Laura za všetko všetulínko čo pre nás robíte .Za všetko veľmi pekne ďakujem

  7. Veľká vďaka Bože láskavý
    Peter K. | 26.10.2017

    Ďakujem Ti drahý môj Bože jediný za tento posilňujúci recept na pokojný spánok ,lebo v tejto ťažkej dobe plnej stresu potrebujeme od Teba dobrotivý Bože pomoc a len ty nám ju vždy s nebíčka zošleš aby si nám pomohol cez Tvoju drahú pani Lauru .
    S celého srdca ti Bože otecko jediný ďakujem za tento recept a prosím Ťa aby si nám všetkým požehnal jeho liečivú silu.

  8. Ďakujem Ti pane Bože.....
    Dana K. | 24.10.2017

    Ďakujem,Bože môj dobrý ,ďakujem Ti za Tvoju lásku.....Milujem Ťa!

  9. Veľké poďakovanie
    Gitka | 24.10.2017

    Ďakujem Ti láskavý môj dobrotivý Bože za nesmierne vzácný odkaz a radu na kľudný spánok. Už dlhý čas zle spím a veľmi potrebujem Tvoju pomoc, ktorej nekonečne verím a dôverujem. Prosím Ťa láskavý môj Bože o požehnanie tejto liečivej receptúry a verím, že moju prosbu k Tebe odoslanú vyslyšíš. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko, najviac na celom svete a navždy budem. Ďakujem našej drahej a milej Laurinke za odovzdanie Božieho odkazu.

  10. Ďakujem
    Simona | 24.10.2017

    Bože môj drahý,dakujem za odovzdanie dalšej vzácnej rady,aj keď ja osobne na šťastie problém so spánkom nemám no veľa ľudí ho má.Ďakujem za tvoju každodennú pomoc,opateru a lásku.Milujem ťa..
    Pani Laura Vám taktiež obrovská vďaka

  11. Vrelè ďakujem Bože láskavý
    daniela | 23.10.2017

    Zo srdca ďakujem Božíčku za skvelý čajík a prosím Ťa o požehnanie, aby mi pomohol zaspávat. Veľmi Ťa milujem, lebo sa o nás tak skvelo vždy staráš. Ďakujem drahá Laura za odovzdanie ❤️

  12. Ďakujeme
    Lukáš | 23.10.2017

    Pane môj Bože, nenachádzam slov od prekvapenia a vypočutia mojich prosieb a verím, že aj ostatných, ktorý túto Tvoju Božiu pomoc potrebujeme. Už veľmi dlhý čas zle spávam v noci a cez deň to dospávam. Ťažký je deň, keď je človek nevyspatý až veľmi. Ďakujeme pane Bože a veľmi Ťa milujeme a takisto drahej pani Laure za odovzdanie Božieho odkazu. S láskou Lukáš a mama.

  13. Nekonečná vďaka
    Jana | 23.10.2017

    Drahÿ Bože ,veľmi pekne ďakujem za ďalšiu pomoc a radu pre nás. Veľmi ma potešila pretože presne mávam problém so spaním.Ty Božíček vždy presne vidíš čo potrebujeme a aj to že kedy.Si pre mňa ten najdokonalejší lekár vesmíru a dôverujem ti nekonečne. Je mi cťou napľňať tvoje rady a liečiky,ktorè nám neustále posielaš. Vážim si všetko všetučko čo pre nás robíš a že sa o nás neustále staráš. Milujem ťa Bože a nikdy sa ťa nevzdám. Drahá Laura Väm tiež veľké ďakujem za všetku vašu obetavosť a láskavosť. Vážim si Vás za všetko čo pre nás robíte.Nech Vás Boh žehná,chráni od všetkého zlého. S láskou Jana❤️❤️❤️

  14. Ďakujem
    Iveta | 23.10.2017

    Ďakujem vám pani Laura za ďalšiu pomoc od pána Boha na dobrý spánok. Absolvovala som skoro všetky kúry, ktoré ste vložila do tejto superstránky a všetky mi zabrali vždy na 100%. Preto verím, že aj tátomi tak isto ako predchádzajúce pomôže, lebo naozaj spánok mám veľmi ľahký a trhaný. Ešte raz ďakujem, pozdravujem vás aj vášho manžela a prajem veľa síl do vašej práce pomoci nešťastným ľuďom.

  15. Ďakujeme veľmi pekne
    Andrea | 23.10.2017

    Láskavý Pane Bože, chcem sa Ti veľmi poďakovať za tento prevzácny odkaz. Za všetky obrovské dary, ktoré nám prostredníctvom našej pani Laury zosielaš. Srdečná vďaka aj v mene mojich rodičov.
    Milá pani Laura ďakujeme Vám veľmi pekne a pozdravujeme Vás aj pána manžela.

  16. Nekonečné ďakujem láskavý Pane Bože
    Elena | 23.10.2017

    Bože Otče môj milovaný, nekonečne Ti ďakujem za vzácnu radu. Vždy nám zošleš vzácnu radu, ktorú tak potrebujeme. Nekonečne ďakujem za všetko všetúčko za všetkých .Milujem Ťa Otecko nesmierne až do posledného dychu. Pani Laura veľké ďakujem, čo pre nás robíte. Prosím Ťa láskavý Bože, ochraňuj, pomáhaj, požehnavaj, dávaj silu našej vzácnej Laure aj Vladkovi.
    s láskou

  17. Veľká vďaka Pane Bože
    Júlia P. | 22.10.2017

    Veľmi Ti ďakujem Otče Bože láskavý za skvelý čajík. Ty vieš ako veľmi sa teším takémuto liečivu, pretože je to presne to, čo potrebujem, pokojný spánok po náročnom dni. Prosím Otecko o požehnanie. Pomôž mi, prosím, zaslúžiť si Tvoju pomoc.
    Ďakujem aj pani Laure za prijatie slova pre nás.

Pridať komentár