Ochrana bytu a celej rodiny pred zlými vibráciami od ľudí a pred každým zlom.

26.11.2019 11:03

Ochrana bytu a celej rodiny pred zlými vibráciami od ľudí a pred každým zlom.

Do každého bytového rohu sa stať dvoma sviečkami zapálenými križovaním ich slová tieto vyrieknuté musia, ktorým sa stane každá miestnosť blokovaná prílevu zlých vibračných energií.

Každý roh miestnosti treba 12x pokrižovať s 2 zapálenými sviečkami v ruke a po každom pokrižovaní tieto slová povedať:

Bože staň sa ty sám križovaniu tohoto príbytku žehnaťeľom sily ochrannej Tebou Tvojou všemohúcnosťou mu poslanej a zastavuj každú blízkosť plížiaceho sa zla k mojej rodine vnášaním nekľudu do našich duší okamžikom tohoto vyrieknutia Tebou požehnaných slov.

 

Stať sa ešte tento ich príbytok chránený dobrým bobkovým listom musí ktorého do každého rohu nalepiť 3 musia a do 2 mesiacov ho na stene prilepený nechať.

Moje upozornenie: 

Táto ochrana Vašich duší a príbytkov poslaná od Boha nezbaví žiadnu dušu kliatobnej duševnej poroby, ale v takto očistených príbytkoch touto Božou ochranou vykonanou sa budete v svojich domovoch cítiť spokojnejšie, kľudnejšie, nebudete cítiť takú potrebu sa s partnerom pohádať, deti Vás nebudú tak znervózňovať, dokážete sa cítiť šťastnejší a najmä budú všetci členovia Vašej rodiny včetne Vás chránení Bohom od každého zla a zlého myšlienkového prenosu smerovaného k Vašim dušiam od všetkých tých ľudí, ktorí Vaše šťastie a spokojnosť v živote nedokážu uniesť a myslia na Vás alebo Vám želajú zle. Ja sama som túto Božiu ochranu príbytku absolvovala a skutočne môžem potvrdiť jej nesmierne silné ochranné účinky, ktoré boli silno a dlho cítiteľné. Uvidíte sami. Ja to môžem prirovnať asi tak, ako keď pustíte čistý vzduch do dlho nevetrateľnej miestnosti. Aspoň ja som túto očistu príbytku takto pociťovala. Mne samej sa ako keby až ľahšie dýchalo a cítila som sa po vykonaní tejto Božej ochrany aj s celou mojou rodinou oveľa spokojnejšia a bezpečnejšia. Necítila som už viac akýsi nevysvetliteľný strach z niečoho nedefinovateľného, aký som občas pociťovala pred touto očistou mojeho príbytku. Ale každý z Vás môže mať iné pocity. Ja som Vám len priblížila tie svoje. Veď nakoniec sami uvidíte a ucítite. A keď budete chcieť, môžete sa podeliť s ukážkami tejto Božej ochrany pre Vás s nami všetkými napísaním do rubriky "ŽIVOTNÉ PRÍBEHY" o tom, ako ste Vy sami alebo aj členovia Vašej rodiny pocítili dotyk Božej ochrannej ruky v svojom ďalšom živote a čo sa vo Vašom živote zmenilo po vykonanej tejto očiste Vašeho príbytku. Budem sa tešiť na Váš príbeh!  

Milí moji čitatelia, prajem Vám od srdca túto našim láskavým Pánom Bohom požehnanú očistu Vašich príbytkov a duší pred zlom, aby sa pre Vás stala takou Božou silou požehnaná a naplnená, koľko Božej ochrany budete potrebovať od neviditeľného zla, ktoré k Vašim dušiam denne prúdi v zlých myšlienkových prenosoch od Vašich nepriateľov. Veľa šťastia Vám všetkým a nech Vám Boh žehná!!! Vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Julia L. | 30.11.2019
    Otče Bože Láskavy Jediný Najstarostlivejší Nenahraditený .Hlbokou Hlbokou najväčšou láskou z mojej duše ,celým mojim životom ,celou svojou silou len do Tvojej Mocnej Náruče Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za starostlivosť ktorú nám posielaš k našim dušiam ,životom a aj našim príbytkom .Láskavy Jediný Boh Môj Všemocný nedá sa na tejto zemi fungovať bez Tvojej Mocnej Náruče .Zlom je už zamorené všetko a všade len Tvojou Mocnou Pomocou a Nekonečnou silou sa presvatľuje každá bariera temna .Milujem Ťa Otče Bože Láskavy a opatrovať si len Tvoju Božiu existenciu budem pokiaľ tu žiť budem .Milá p.Laura Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za vašu nekonečnú obetu ,lásku ,oporu ,podporu ,trpezlivosť čo všetko pre naše duše robíte celého sveta aj s p.Vladkom .Láskavy Jediný Najdrahší Boh Všemocný nech opatruje vaše najvzácnejšie duše tohoto sveta skazeného každou sekundou vo dne v noci vášho života.S hlbokou úctou a láskou .

  2. Margita | 29.11.2019
    Drahý OTČE BOŽE, srdečne Ti ďakujem za ochranu ktorú nám posielaš cez nášho proroka pani Lauru.Tvoja ochrana a záchrana prichádza vždy vtedy keď to najviac potrebujem. Tento rok bol pr mňa veľmi náročný, bolo veľmi veľa ťažkých situácii, kedy som ich nevedela zvládnuť, vždy som sa modlila, plakala a prosila Teba BOŽE o záchranu a ochranu. Bez Tvoje Božej pomoci by som to nezvládla. Ešte včera som bola veľmi, veľmi smutná a ani som nevedela prečo.Ty BOH môj si ma naviedol choď na Božiu stránku, vytlačila som si od Teba Bože odkaz na ochranu bytu a len raz som sa ju pomodlila a akoby čarovným prútikom všetky nepríjemné pocity, strach,ľútosť pominuli.Ďakujem Pane Bože za pani Lauru a všetky odkazy ktoré nám posielaš, Milujem Ťa PAne Bože a prosím o odpustenie, Vám pani Laura patrí tiež obrovská vďaka za všetko.Sl láskou Margita

  3. Gitka | 27.11.2019
    Ďakujem Ti láskavý môj dobrotivý Otče Bože za túto Tebou poslanú ochranu mojej rodiny a bytu pred každým ku mne posielaným zlom a zloprianím od mojich duševných nepriateľov. Zrovna v tomto pre mňa veľmi ťažkom životnom období prišla ako na objednávku od Teba jediného milosrdného a dobrotivého Pána Boha pomoc za ktorú Ti nekonečne a bezhranične ďakujem. Posielam Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej všemocnej tvári obrovské ĎAKUJEM. Milujem Ťa Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy, navždy budem. Otče Bože Ty si to najviac v mojom živote čo potrebujem, to najviac čo v mojom živote existuje a navždy budeš. Láskavo Ťa prosím dobrotivý Bože ochraňuj duše našej pani Laury a jej manžela Vladka a žehnaj im každý deň života. S láskou a vďakou Gitka

  4. Simona | 27.11.2019
    Drahý Bože, dakujem za tuto cennu radu... ľúbim ťa
    Chcela by som sa spýtať,ze ked mame napríklad v miestnosti rozne výklenky a stĺpy ci je potrebne dat úplne všade bobkový list alebo stačí do 4 hlavných rohov

    Laura reaguje:
    Bobkový list stačí dať do 4 hlavných rohov.

  5. Erika | 16.11.2013

    Pani Laura, chcela by so sa opýtať, môžem ochranu príbytku zopakovať po 2 mesiacoch? Alebo to môžem urobiť len jeden krát. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

    Božia odpoveď:

    Do každej dostanej dobrej snahy duše tvojej môžeš opakovať každé dva mesiace ochranu svojeho príbytku od neviditeľného plíživého tieňa zla, do výslednosti čoho tvoj láskavý Boh zastavovať bude do vašeho obydlia to, čo nazýva sa pekelné zlo. Táto ochrana od temného zla Bohom žehnaná v snahe každého jedinca vždy bude do cieľov, ktoré od jej naplnenia očakáva duševnou svojou túžbou. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

Pridať komentár