Modlitba k Bohu proti zlobe matky.

21.02.2016 14:09

Modlitba k Bohu proti zlobe matky.

Bože staň sa Ty sám svojou láskou k duši mojej  strážcom šťastia jej keď sa stáva bolesťou trápená správaním matky, ktorej zloba sa stráca v dobrote mojej duše. Keď sa Bože Ty sám staneš ochrancom kľudu duše mojej, cítiť Tvoju pomoc šťastím svojho života každý deň budem. Spáľ zlobu z duše mojej matky, keď sa cieľom jej útokov stávam blízkosťou svojou ľahkou korisťou jej zloby. Do duše matky mojej toľko Svetla svojej lásky do jej hĺbky vnes, koľko zloby cíti neustále smerovaním napĺňania zlých želaní mojej duši do života smerovaných. Do Tvojej pomoci sa Bože láskou duše svojej utiekam slovami tejto prosby, keď sa stávam bolestne zraňovaná útokmi zlých slov posielaných od matky do trápenia môjho. Do vyslyšania svojej prosby k Tebe Bože sa dôverou svojej duše nikdy neodkloním a svojou láskou najväčšou Ťa za vďaku Tvojej pomoci celý život odmeňovať budem láskavými modlitbami, ktoré denne do Tvojej blízkosti odosielať budem. Amen.

  • Katarína|21.02.16

    Tak táto modlitba bola veľmi potrebná, ďakujem p. Laura, že ste takúto modlitbu zverejnili a tlmočili od p. Boha. Veľa matiek si svoju zlobu vylieva na svojich deťoch a deti si to neprávom odnášajú.
    Trafili ste presne ako sa hovorí do čierneho!
    Ďalšia perfektná a veľmi potrebná modlitba. Ďakujeme!!!

  • Mária|22.02.16

    Pane Bože ĎAKUJEM z celého srdca. Milujem ťa.

  • Rýchly účinok modlitby proti zlobe matky.

    Katarína|24.02.16
    Nedá mi, aby som nezareagovala na rýchly výsledok účinku modlitby proti zlobe matky. Od vtedy, čo bola táto modlitba zverejnená a pomodlila som sa ju sú dva dni a jej účinok bol okamžitý. Moja matka bola veľmi nervózna osoba, mne to veľmi vadilo a znervózňovalo to aj mňa a teraz po tejto modlitbe mi jej nervozita vôbec nevadí a akoby mi odľahlo na duši a zdá sa mi, že je aj menej nervózna-ale to sa mi možno len zdá, ale hlavné je to, že ja to tak nevnímam ako predtým a nenarušuje to môj duševný stav. Veľmi pekne ďakujem p. Laure za túto modlitbu a odporúčam ju všetkým, ktorí majú problémy s matkou. Ďakujem Ti Pane Bože, veľmi mi táto modlitba pomohla-som pokojnejšia. Odporúčam a ďakujem nášmu láskavému Bohu.