Nový život.

19.10.2019 10:41

Nový život.

Monika.D | 27.03.2015

Drahá pani Laura, ďakujem Vám za možnosť popísať svoje osobné "stretnutia" s Pánom Bohom. Verím, že rovnako ako rubrika " Kniha návštev", je toto úžasná príležitosť ako sprostredkovať mnohým hľadajúcim, či strateným dušiam pravý a jediný zmysel našeho bytia- pravú a čistú vieru a lásku v Pána Boha.

Hoci som veľa vlastných zásahov Božej lásky a sily už opísala v predošlých príspevkoch a poďakovaniach, musím sa vrátiť na začiatok, keď som sa po druhý raz v tomto živote narodila.

Vyrastala som v rodine realistov, vo viere len vo vlastné schopnosti a intelekt. Zdravotné problémy som mala od detstva, no po tridsiatke sa zintenzívnili. Prešla som niekoľkoročnou lekárskou liečbou, nasledovali liečitelia, homeopati, no môj zdravotný stav sa nezlepšoval. Napriek všetkému ďakujem každému jednému z nich za snahu i skúsenosť.

Posledná pani doktorka- homeopatka mi doporučila knihy, kde som čítala o Stvoriteľovi, zákonoch karmy. Kládla mi na srdce, aby som každý večer poďakovala Stvoriteľovi, Vesmíru za všetko- i za chorobu (odpustite, nikdy pred tým som sa nemodlila, nečítala Bibliu a tak som nevedela, že jedine Boh je to správne oslovenie).

Asi po štyroch mesiacoch tejto "práce" som v januári 2013 "náhodou" prepla na televízny kanál na reláciu, ktorú obyčajne vôbec nepozerávam, kde bol rozhovor s vedmou, pani Laurou. " Niečo" vo mne mi nariadilo okamžite sa k nej objednať so svojimi zdravotnými problémami. Neváhala som a hneď som si na nete našla kontakt a na druhý deň som telefonovala...nasledujúce udalosti sa môžete dočítať z mojich starších príspevkov.

Dnes viem, že to bol zásah Božej sily a lásky. Vďaka Pánu Bohu prostredníctvom drahej pani Laury a jej manžela som sa začala učiť viere a láske k Bohu, a tak som začala konečne skutočne žiť. Žiť život, ktorý má jasný cieľ a zmysel, ktorým je hlboká a nekonečná láska a viera v Pána Boha, od ktorej sa všetko ostatné na svete odvíja. Od zmyslu našej existencie, cez vzťahy, úspechy i pády.

S pomocou Božou, pomocou tejto Božej stránky, ktorej odkazy sú pre mňa osobne novodobou Bibliou, budujem svoju vieru a lásku kameň po kameni, deň po dni. Niekedy zakopnem i nabúram. No podstatné je oľutovať a kajať sa, nevzdať sa a vytrvať a nestratiť z dohľadu nikdy cieľ, ktorým je čistá a úprimná láska a viera v Pána Boha.

Boh nám všetkým žehnaj!

 

Komentáre:

  1. Peter T. | 29.10.2019

    Domnievam sa, že tento Tvoj príspevok Monika D. je 4 roky starý, no ja ho čítam prvý krát. Z Tvojich slov na začiatku som začal cítiť múdrosť, mám na mysli ľudskú pozemskú múdrosť. No ďalšími riadkami sa táto prehĺbila aj do duševnej roviny múdrosti, končiac láskou a pokorou k Bohu a všetkému živému aj neživému. Prenádherný príbeh nového začiatku „Tvojho nového života". Úplne Ti rozumiem, chápem a cítim Tvoje slová... z vlastnej skúsenosti. Boh Ti žehnaj.

Pridať komentár