Nič iné mi nepomôže, len modliť sa k Bohu a prosiť ho o pomoc.

31.10.2019 11:21

  1. Nepokojné noci rušené temnou silou.
    Dobrý večer pani Laura, chcela by som sa opýtať pána Boha prečo mávam od narodenia syna niekedy nepokojné noci rušene temnou silou. Začína to tak, že sa mi to do sna prisni a postupne ma to celú ovládne a úplne paralizuje mam pocit akoby som dostala do tela prúd elektriny ako keby si duch na mňa zasadol a vtedy pociťujem neskutočný strach sprevádzaný zlým pocitom z prítomnosti niečoho iného temného a v ten moment mi nič iné nepomôže len modliť sa k Bohu a prosiť ho o pomoc a ono to po chvíľke zrazu prestane a odíde aj zlý pocit všetko sa uvoľní aj moje telo už nepociťuje trpnutie a pocit bezmocnosti. Prosím chcem sa pána Boha opýtať prečo sa mi tieto veci začali diať? Ako s tým mám bojovať ako to zastaviť aby sa mi to nedialo? Ak môžte prijať od Boha pre mňa nejaké vysvetlenie alebo radu veľmi by som Vám bola vďačná pani Laura. Nedám na Vás dopustiť, vážim si Vás, od Boha som sa nevzdialila rada sem zavítam pomodliť sa modlitby ktoré majú obrovskú silu. Prajem Vám dobrú noc a ďakujem. Zajtra zavolam

  2. Urobili sme my ako rodičia niečo zle?
    Dobry den.Volam sa ... a obraciam sa na vas s problemom nasho synka .... Narodil sa zdravy bez komplikacii,no pocas vyvoja sme zjistili ze nieje uplne zdravy ako sme si mysleli.Neprevracal sa ,nebral ,hracky do ruk.Do dnes nesedi ,nechodi neprevrati sa s chrbatika na brusko.Doktory mu nevedia nejak pomoct.Stale chodime na vela vysetreni a poriadna diagnoza nieje.Ma slabe svalstvo,nervovy system mu nepracuje tak ako by mal.Misko sa velmy snazi ,chcel by sa nadvihnut ale neco mu brani to urobit.Ma 3,5roka ,je to krasny chlapcek vesely,len je ako keby uzavrety vo svojom tele ktore ho nepusti von.Preto sa obraciam na vas a na Pana Boha .
    Chcela by som sa opitat a poprosit s celeho svojho srdca Pana boha,ci je nadej ze by uzdravil nasho syna ....
    Preco je vlastne moj syn uvezneny vo svojom tele?
    Urobili sme mi ako rodicia nieco zle?

  3. Cítim že som stratená smutná a prázdna.
    Dobry den pani Laura,
    Minuly rok vo februari som Vas kontaktovala ohladom mojho manzelstva. Vtedy ste sice nepracovali ale poradili ste mi aby som modlila a budem vediet akou cestou mam ist. Tak sa to aj stalo. Citila som v sebe take silu ze v marci som podala ziadost o rozvod a v decembri nas rozviedli. Ale v den rozvodu akoby sa nieco zmenilo vo mne. Neviem sa venovat svojmu partnerovi neviem mu dat lasku ktoru potrebuje citit. Akoby moj byvaly manzel mal nadomnou moc. Vlastne ani sama neviem ci svojho partnera lubim i ked mi vela pomohol a stal pri mne v tych tazkych chvilach. Urcite je vo mne chyba a mam pocit ze ani neviem sa s tym zmierit ze je o 18 rokov starsi.Neviem co sa to vo mne deje i ked nelutujem ziadnu sekundu travenu s mojim partnerom tak i nelutujem ani rozvod. Prosim poradte mi citim ze som stratena smutna prazdna. Neviem co sa to so mnou deje. Dakujem …..
    p.s.Chcem Vam podakovat to , ze citim ze odkedy som Vas prvy krat kontaktovala, stala som sa lepsim clovekom.
    Posielam Vam aj udaje mojho partnera ….... 

  4. Túžba po bábätku.
    Dobry den draha pani Laura,
    V prvom rade Vam z celeho srdiecka dakujem za spristupnenie Bozej stranky.
    Naposledy, ako som volala s panom Vladkom po jednom prispevku ktory som na stranku vlozila, sa ma pan Vladko opytal, ci je vsetko v poriadku a ci nemam nejaky problem. Povedala som, ze nie, pretoze som skutocne od mojej navstevy u vas zdrava, mam stalu pracu, vsetko, co som si velmi zelala mam a som za to panu Bohu vdacna. Az na druhy den ma napadlo, ze je tu jedna vec, na ktoru by som sa chcela nasho laskaveho Otecka opytat.
    Zaciatkom marca sme si s priatelom povedali, ze je ten pravy cas na babatko, uz sme sa osamostatnili, sme spolu vyse 5 rokov. Od prveho pokusu sa moje hormony v tele akoby zblaznili, mavam velmi nepravidelnu menstruaciu a zacala som mat bolesti v lavom vajecniku. Najhorsie je, ze ma obklucil zly pocit, ze asi ani babatko nikdy mat nebudem a vobec si to neviem uz ani predstavit. Boli ma to, pretoze od svojich sesnastich som sa velmi tesila na rolu matky, vzdy som si predstavovala, ako budem mat pod srdcom maleho anjelika. Ostava vsak vo mne strach, neistota, ci by som to zvladla. Myslienka mat dieta je pra mna tak daleka a toho sa bojim, pretoze budem mat coskoro 33rokov. Neviem, z coho pramenia moje pocity a fyzicka bolest vo vajecnikoch a neviem, ako to zmenit. Citim, ze moj vnutorny strach prichodu babatka brani.
    Drahy Otecko, ty vies a vidis kedy sme my ludia omylni, velmi si prajem, aby si ma previedol cez moje trapenie, upozornila ma na nespravne kroky, odhalil pricinu mojho bolu, nech je odpoved akakolvek, prijmem ju s pokorou.
    Draha a laskava pani Laura, velmi si vazim to, co pre nas ludi robite a velmi sa tesim, ze je znova na stranke zivot, nic viac ma nevie tak obohatit ako ked mozem citat riadky….vtedy citim na dusi pokoj a mam pocit, ze som doma.
    S laskou ….

  5. Daňové priznanie.
    Dobrý deň, milá pani Laura,
    neviem, či Vás môžem obťažovať cez mail, skúšala som aj telefonovať...zrejme má pán Vladimír povinnosti. Máme jeden problém, syn pracujuž niekoľko rokov na živnosť a daňové priznanie mu robila v predchádzajúcich rokoch jedna pani, no ako sa ukázalo, tak to robila zle. Syn mal za rok 2016 platiť oveľa vyššiu daň, ako vypočítala a teraz syn nevie, či má podať opravné daňové priznanie a doplatiť veľkú sumu na dani a ešte väčšiu na odvodoch a zrejme aj pokutu, alebo to nechať tak a spoliehať sa, že nedostane daňovú kontrolu. Jedná sa možno o 2-3 tisíc eur, čo je strašne veľa... Neviem, či by ste bola ochotná sa pýtať na toto Pána Boha, ak nie, pochopím to a rátam aj s touto možnosťou. Nezvyknem sa na Vás obracať s každou ťažkou otázkou, aj keď by som to najradšej robila, lebo viem, že odkazy od Pána Boha sú neomylné, ale dobre chápem, že toho máte veľa a ťažšie prípady. Ak by to ale bolo možné, bola by som Vám veľmi vďačná. Ak sa mám ozvať telefonicky, zavolám.
    Prajem pekný deň. 

  6. Ako sa v živote posunúť ďalej?
    Dobrý deň pani Laura, chcela by som z celého srdca poprosiť pána Boha o Božiu pomoc pri mojom rozhodovaní ako sa v živote posunúť ďalej, lebo som zúfalá a veľmi zmätená. Pracujem momentálne v O2 predajni tu u nás vo ..... Už pomaly šesť rokov sa pasívne venujem modelovaniu gélových nechtov. Vždy som to brala skôr ako hobby a nikdy som si nepredstavovala, že to bude práca ktorej by som sa chcela venovať naplno. Nedávno som sa trochu začala venovať aj líčeniu a kozmetike. Tak isto ma vždy bavilo aj fotografovať, ale k tomu som sa zatiaľ nedostala, no pomaly by som aj to chcela. Tento rok sa vo mne ako keby niečo zlomilo a ja mám pocit, že v akejkoľvek práci budem, nikdy ma to dlho baviť nebude a ani napĺňať. Momentálne si robím aj kurz na nechty aby som si v budúcnosti mohla otvoriť salón. Postupom času by som k tomu chcela pripojiť aj kozmetiku, líčenie a fotografovanie. Moje nadšenie pre túto prácu je také veľké ale môj strach z neúspechu je ešte väčší a práve ten ma brzdí a núti sa zamýšľať, či ma to uživí atď. V súčasnosti mám priateľa, ktorý si nedávno kúpil byt a tiež podniká - v záhradníctve. Sme spolu už niečo cez rok a niečo sme si už spolu prežili, dobré aj zlé. Aby sme mohli ďalej fungovať a hlavne aj nejako fungovať chcela by som sa nasťahovať k nemu a tam sa konečne realizovať s tým, čo ma napĺňa. Dlho som váhala, či tam ísť alebo nie no až teraz viem že by som možno aj išla. Som strašne zmätená a bojím sa zmeny v mojom živote, ale viem až po takej dlhej dobe, že všetko čo som hore napísala veľmi by som chcela, ale neviem či je to správne. A preto prosím o radu a pomoc Pána Boha akou cestou sa mám pobrať.
    Moja otázka by teda znela, či mám odísť ku priateľovi podnikať s nechtovým dizajnom, kozmetikou a fotografovaním a zároveň sa nasťahovať k nemu, žiť s ním. Pretože, ak by mi Pán Boh neodobril vzťah s priateľom, tak by som tam ani nešla a v tom prípade by som chcela vedieť, či by sa mi darilo podnikať v mieste môjho bydliska.

    Viem, že tých otázok je možno viac, ale nadväzuje to na tú istú podstatu a nevedela som to skĺbiť úplne len do jednej otázky. Prosím ťa Pane Bože z celého srdca o pomoc a radu ako sa v mojom živote správne rozhodnúť, lebo len ty vieš čo je správne. Ďakujem ti pane za každý deň, ktorým ma sprevádzaš svojou láskou a aj za pomoc v každej situácii v mojom živote. A ďakujem aj pani Laure za to, že pomáha ľudom aj keď sú ľudia mnohokrát zlí a nevďační. Zároveň Vám ďakujem obom za pomoc, radu a odpoveď. S láskou .....

  7. Neviem nájsť správny smer a láka ma na nesprávne koľaje.
    opustila ma manzelka pred tyzdnom mame spolu malicku dzerku ma 1 rok a 3 mesiace ...teraz su u jej mami ale aj ta im dala ultimatum na tyzden a viem ze to budu mat hrozne tazke lebo kumne sa nechce vratit a nema kam ist a viem ze to bude prenich hrozne tazke....opustia ma a mne vsetko naozaj doslo preco a zaco uz ani nepotrebujem vediet je to hlavne moja chyba a neskutocne to lutujem a chcem jej dokazat ze ma to zmenilo a ze stastie ktore ona nemala a hlada inde by mozno znova nasla vomne lebo viem ze sa vomne tolko zmenilo...no navrat sa nestal a presiel len kratky cas no viem ze ani nepride .....citim ze sa nieco deje a neviem ci to bude laskou k inemu lebo pred nedavnom som na nejake fakty prisiel ale viem ze to nebude tym viem ze je tam nieco viac v pozadi a doslo mi to dnes rano ja ako osoba som sa nejak nezamyslal nad bohom a teraz ma zato asi tresta tapim sa aj ona aj moja mama a otec a ludia okolo mna nechcem uz nikoho zatahovat do mojich problemov no citim a aj viem ze pred nedavnom bola u nejakej liecitelky ktoru jej odporcila jej mama....nejake kranio v …. nejaka zena ale zda sa mi ze boh tam nijak nefiguroval viem bola ze manzelka primne nebola stastna a ja som si uvedomil moje chyby no nic sa nedeje......a ja hladam odpoved a citim sa byt dlzny zato ze primne stale aj pocas mojho zleho spravania ostala chcem jej dokazat a vratit ju nejak do svojej pravej tvare pretoze citim ze to nieje ona...no ona ked som zanou dnes bol a vravel som jej ze sa modlim a ze som zacal uvazovat ci mi niekto neporobil alebo jej a ze by mala skusit ist do kostola alebo neviem ...brala ma za choreho na hlavu a ja som sa aj tak citil ....to nieje ona a viem to ja neviem najst cestu a prosim ho o znamenie ...a priviedlo ma to sem ako osud ci sa kumne vrati alebo nie chcem jej pomoct lebo to vedie nie k jej stastiu ale trapeniu mozno je to vomne a ja uz vlastne ani neviem a zacinam sa stracat v zivote ..opada zomna vsetko co som myslel ze bude a neviem najst spravny smer a laka ma na nespravne kolaje a upadam niekam kam som si bol isty ze sa nevratim potrebujem pomoc a preto som dostal radu od cloveka ktoremu ste pomohli. dakujem za pochopenie

  8. Skleróza multiplex.
    Dobrý večer, pani Laura. Dnes som volala s Vašim pánom manželom, lebo som dufala v osobne stretnutie, avšak Vaše rozhodnutie chápem.( Váš manžel mi to vysvetlil, prečo už nemávate osobné stretnutia). Ale v buducnosti by som Vás veľmi rada spoznala. Môj problém je hlava. Mám 19. rokov a podľa lekárov sklerózu multiplex, avšak nie všetci sa zhodujú, ale to je nepodstatné, pretože mávam často-krát bolesti hlavy počas dňa, cítim brnenie v rukách a nohách. Celý tento rok som sa nesmierne snažila : zmenila som stravu, bola som na protiparazitárnom programe u liečitela ale ma zdravotné problémy tak som sa rozhodla patrať a našla som Vás. Pán liečiteľ ma aj odklínal. Ja úprimne som už zúfalá. Hlava ma stále bolí, nohy mi brnia a potrebujem nejaký návod som si istá že niečo robím zle. Cesty pána sú nevyspytateľné a verím že to on ma priviedol k Vám , dufam. Takže hlava a mávam hlieny každé ráno z čoho sa mi robia aj veľmi bolestivé vyrážky. Ja Vás pokorne prosím o pomoc a o radu, lebo už som niekedy zúfalá. Ďakujem vopred ....

  9. Závislosť od liekov.
    Vážená pani laura. Môj problém spočíva v závislosti od liekov .Trvá to už štyri roky . Udialo sa to vtedy ked som mala ťažkosti s manželom a matkou, ktorí ma zradili. úprimne povedané vyspali sa spolu. Povedal mi to otec a ja som sa zrútila. nevedela som sa cez to preniesť až som začala brať utišujúce lieky aj antidepresíva nakoľko mám aj chorého syna na srdce. bolo to na mna veľa skúšala som to aj sama vysadiť ale nepodarilo sa mi to . Tie absťaky boli hrozné a nechcela som aby ma tak videl môj syn. teraz cítim aj na sebe, že ma to dosť mení a chcem sa z toho úplne vyliečiť. Ak mi to bude umožnené a zaslúžim si to. nemám už ani radosť zo života nič ma nebaví som depresívna a plačlivá. pravdou je, že sa veľmi bojím o syna, ktorému majú dať umelú chlopnu. To je asi tak všetko . ja Vám dakujem a budem čakať na odpoved. s laskou a božím požehnaním pre Vás …..

  10. Môj syn je gay.
    Dobrý deň, mám jeden veľký problém so synom. V tomto roku dovŕšil 17 rokov. Do minulého roka to bol super chlapec, vážil si rodičov, poslušný, ochotný pomôcť. Doma sa staral o zvieratká, ktoré má veľmi rád. Od tohto roka sa úplne zmenil. Začal chodiť neskoro domov zo školy, nestaral sa o zvieratá, sústavne sa uzatváral do seba, odháňal rodičov. Náhodou som sa dozvedela, že môj syn je gay. Doteraz sa vôbec jeho orientácia na chlapcov neprejavovala, vzniklo to ako mávnutím prútika, dostal sa do takejto skupiny ľudí, odvtedy sa strašne zmenil. Stále je agresívny, nedodržiava dohody, sústavne sa hádame, skôr by som povedala, že ma až nenávidí. S chalanom, s ktorým sa dal dokopy je ako keby omámený, nie je schopný racionálne uvažovať, všetci naokolo vidíme, že ho využíva len on sám to ako keby ani len netušil. Situácia sa stále zhoršuje, nechcem ho stratiť.

  11. Prosím o záchranu radu a nápravu smeru svojho života.
    P. Laura, PROSÍM P. BOHA Vaším prostredníctvom o pomoc:
    HLAVNÝ PROBLÉM JE: momentálne som veľmi slabá, bez energie, vyčerpaná. Zatiaľ mám výsledky po zdr. stránke všetky v poriadku.. Ale včera ma po 24-h hospitalizácii prepustili z nemocnice... Cítim sa ako v zacarovanom kruhu. Odpykala som si 11,5r. vo vezeni. Min. rok som bola prepustena. Z počiatku plná energie, chuti do života a pripravená začať od začiatku, doslovne od nuly. Len za necelý rok som dosiahla tvrdou prácou zmeny, ktoré ma spočiatku napĺňali :NAŠLA SOM SI PRIATEĽA, PRÁCU NA TPP, PODNÁJOM..A snažili sme sa predierat hoc za ťažších okolností vo dvojici. Bola mi poskytnutá menšia pôžička.. ZRAZU SA mi, mám pocit, VŠETKO V PRIEBEHU IBA NIEKOĽKO DNÍ MAXIMÁLNE ZAČÍNA RÚCAŤ : vecsie výdavky, ako príjmy, v tomto čase som na PN, výsledky po zdr. stránke zatiaľ ok, ALE JA SA CÍTIM ČÍM ĎALEJ HORŠIE, S PARTNEROM SA MI VŠETKO RÚTI, NEVIEME UŽ NÁJSŤ ANI SPOLOČNÚ REČ, KEDY BY SME SA NEPOHADALI... Som v cudzom meste, kde som odišla za priateľom, prácou,... NIČ ZTOHO MA MOMENTÁLNE UŽ NENAPĹŇA, RÚTI SA MI VŠETKO PRED OČAMI.....
    P. Laura, PROSÍM VÁS O POMOC, RADU, AK JE TO V BOŽEJ VÔLI. - Viem, ŽE ČLOVEK ROBÍ CHYBY A AJ JA SOM ICH NIEKDE MUSELA UROBIŤ.... Keď celá táto situácia ma robí bezradnou, nešťastnou...ČO MÁM a môžem urobiť pre SVOJ ZMYSEL ŽIVOTA, ZÁCHRANU PRED SEBA ZNIČENÍM???? Som vyčerpaná, premýšľam KDE, VCOM STÁLE ROBÍM CHYBU?? ALEBO SA VIAC MENEJ UŽ NA TOM PODIEĽA MÔJ PARTNER, S TÝMTO OKOLÍM, JEHO ZMENAMY NÁZOROV... Nechcem nikoho viniť, za svoju hlúposť,.. LEN PROSÍM O ZÁCHRANU RADU A NÁPRAVU SMERU SVOJHO ŽIVOTA...
    AMEN

  12. Reumatoidná artritída.
    Všetko ma bolí pri pohybe.Svaly,kĺby,šľachy. Podľa lekárov je to reumatoidná artritída.Spočiatku mi opuchli len kĺby,no neskôr sa mi scvrkli aj svaly,a nevládzem sa obliecť,obuť.Opuchy už zmizli, no bolesti stále pokračujú vo svaloch,najmä na rukách. Prosím ak mi cez Vás MILOVANÝ OTEC dovolí k uzdraveniu,prosím o pomoc.

  13. Nesúlad s rodinou.
    Dobry den prajem,
    Nezhody, nesulad s rodinou niekolko rokov, az tak, ze ma to ovplyvnuje momentalne vo vsetkych oblastiach a hlavne myslim, ze ma blokuje vlastna mama, ktora stiahla svojou energiou aj inych clenov rodiny. Nedari sa mi rozbehnut biznis, na ktorom makam omnoho dlhsie ako som planovala a zasahuje mi to uz aj do penazi. Nemozem sa posunut ani vo vztahu, dlhodobo som nenachadzala partnera. Ked som doma, v okoli rodiny, som unavena a v poslednych dnoch som si vsimla, ze mi je navracanie. Nedokazem s najblizsimi uz takmer vobec komunikovat. Nikomu som nic neurobila, skor naopak, pomaham ludom. Ale toto uz potrebujem vyriesit asi hlavne s mamou, ktora vacsinu negativnosti sposobila. Posledne tri roky asi najhorsie, poslednych desat rokov, az na par uspechov, nebolo najlepsich,a to aj kvoli nej. Neviem, ci je este niekto kto ma tak nenavidi, ale skutocny dovod na to neexistuje. Prosim Vas, keby ste mi navrhli, co teraz urobit... Ja stale citim,ze je tu nieco, co tazi a nedovoluje urobit krok vpred. Inak by bolo vsetko uzasne, ale proste sa neviem vymotat z kruhu. Pochopila som, ze je to stale o tej istej veci asi tri roky. Za tento cas, ked som urobila krok dopredu, tak hned aj dva dozadu. Velmi ma to boli a lutujem ked som nebola pripojena len k Bohu. Dakujem
    Dakujem pekne

  14. Bolestivé akné.

    Dobrý deň .
    Moje meno je …. a píšem Vám ,pretože by som vás chcela požiadať o pomoc. O Božiu pomoc prostredníctvom Vás ak to bude možné. Už dlhé roky , asi to už bude viac než 9 rokov , čo ma trápi veľmi boľavé akné až cisty na tvary a neviem si už rady. Skúšala som všetky možné kožné doktorky a dermatologičky, nespočetne veľa drahým prípravkov ale bohužiaľ mi nič nepomáha. Hanbím sa aj von vyjsť bez makeupu,lebo si myslím ,že ľudia na mna zazerajú. O tej bolesti ani nevravím. Vždy keď sa mi začne tvoriť na tvary nová cista, hrozne to bolí aj niekoľko dní. Veľmi by som Vás chcela poprosiť o pomoc. Ďakujem za váš čas 

  15. Potlačené emócie.
    Dobrý den, prosím Vás mám problém s potlačenými emociámi, nedokážem ich vypustit zo seba, lomcuje mnou najmä hnev, ktorého sa velmi chcem zbavit, ale neviem ho dostat zo seba von.....Nedokážem sa smiat ani plakat mám potlačené emocie a potreboval by som Vašu pomoc a pomoc Pána Boha, ak by ste mi mohli pomôct. Dakujem za Váš čas.
    S pozdravom …..

  16. Silné depresie.
    Dobrý deň pani Laura, mám duševný problém a to silné depresie, nedokážem sa tešiť zo života, stále som smutný a neustále mi je do plaču. Chcem sa Vás opýtať či to nie je nejaká kliatba, lebo už raz som sa pred pár rokmi úspešne z jednej vyliečil. Chcel by som Vás veľmi pekne poprosiť o diagnostiku a ak to bude možné o prijatie Božej liečby. Ďakujem

  17. Tlak v hlave.
    Dobrý den pani Laura, mám jeden zdravotný problém a neviem nakolko je vážny. Už viac ako mesiac sa mi do pravej strany hlavy nalieva nejaká tekutina, resp. mi tam vzniká nejaký tlak, ktorý mi často spôsobuje mdloby, je mi zle a na odpadnutie. Zvykne sa ako keby niekedy preliat aj hore do celej hlavy a vtedy to býva ešte snád horšie. Velmi ma to obmedzuje v každodennom fungovaní. Chcel by som Vás poprosit aspon o vysvetlenie čo to je a čo s tým robit. Dakujem za Váš čas a ochotu.

  18. Bdelá kóma.
    Dobry den.Chcel by som Vas velmi poprosit o pomoc mojej manzelke,ktora po pôrode druhej dceri dostala emboliu ,bola oživovana a upadla do bdelej komy.asi ani nevie ,ze ma druhe dievcatko.Vedeli by ste nam prosim pomoct?dakujem Vam za odpoved.

  19. Neustále som chorá a v ničom sa mi nedarí.
    Pekny den prajem,volam sa ….. a momentalne zijem v zahranici,tak neviem ako by som sa mohla s vami spojit,velmi pekne vas prosim obraciam sana vas s prosbou s tym,ze uz dlhy cas sa mi v nicom nedari,neustale som chora,stale si hladam pracu ale neuspesne nech sa snazim akokolvek,uz som skusala vselico neviem co mam robit,stale som v jednom kruhu,pochadzam z trojiciek a som prvorodena,,,prosim vss uprimne ak by ste mi vedeli akokolvek pomoct budem vam nesmierne vdacna ,s pozdravom

  20. Nevedia mi určiť diagnózu.
    Vážená pani Laura, prosím Vás o pomoc. Mám 58 rokov a v puse mám neustále štipľavý pocit, ako keby som si vysypala za balík korenia. Stále sa potím a krúti sa mi hlava. Navštívila som všelijakých lekárov a nevedia mi určiť diagnózu. Neviem či sa mi dá aspoň trošku pomôcť aj cez email, alebo je potrebné Vás navštíviť, Som veriaca a ďakujem už aj za to, že si toto prečítate.

  21. Výmena kolenného kĺbu.

    Dobrý večer, pred štyrmi rokmi som podstúpil výmenu kolenného kĺbu a po 2 a pol roku som dostal zápal,následne mi museli urobiť preplach kĺbu (operačne) a odvtedy je to len horšie.Pred mesiacom som bol na nukleárnom vyšetrení v Banskej Bystrici kde mi zistili v kosti nad kolenom infekciu teraz ma čaká ďalšia operácia a vybratie titanového kĺbu. Mám veľké bolesti, chodím už len s barlou a popritom veľmi rád pracujem doma na záhrade.......... Pomôžte mi prosím. Ďakujem

  22. Zhubný nádor na pankrese.
    Mam Zhubny Nádor na Hlave Pankreasa. Teraz chodim na Chemoterapie. Ak sa dá pomoc bol bi som rád. Mam rodinu som 47.r mislým že nie aštak starý.

  23. Vysoký tlak.
    Dobrý deň pani Laura.
    Chcela by som poprosiť Vás a Otecka Nebeského o pomoc.Posledne dni mám veľmi vysoký tlak stále mi šúští v ušiach ako by bol zapnutý tlakový hrniec včera som mala až 216 na 100 dnes ráno už trošku menší 202 na 93 tabletky nezaberajú.Chcela som poprosiť neskor keď skončím lapacho kuru,ale tie vysoké čísla ma vystrašili,keď mi dobrotivý Otecko pošle pomoc verím,že s Božou pomocou to zvládnem.Ďakujem za Váš čas ochotu a námahu a prajem veľa síl,zdravíčka a šťastia pre celu rodinu s pozdravom …..

  24. Syn alkoholik.
    Dobrý deň pani Laura.
    Chcela by som Otecka Nebeského aj Vás poprosiť o pomoc pre nášho syna,ktorého tak veľmi ovláda alkohol.Modlím sa za neho,každý deň už dlhšiu dobu nič nezaberá možno sa zlé modlím neviem ako mu mám pomôcť. Vola sa …... už dlhé roky nás trápi nevydrží v žiadnej práci pre alkohol.Prosím Otecka Nebeského o silnú modlitbu,ktorá by mu roztopila ľadovec v jeho duši a priviedla ho na správnu cestu života,lebo už nevládzem,len modlitby z Božej stránky mi dávajú silu za čo ďakujem Pánu Bohu. S pozdravom a vďakou …..

  25. Neustály nepokoj v brušnej dutine.
    Dobrý deň,
    V tom bruchu pociťujem akoby bublanie, občas kŕč, zvýšené nafukovanie a zápchu. Bolesť a stuhnutie mávam pod pravou lopatkou s vyžarovaním do pravej strany krčnej chrbtice.
    Ďakujem Vám.

  26. Očista od kliatby.
    Pozdravujem vás pani Laura chcem sa spýtať nášho Láskavého pána boha či je moja duša očistená od kliatby ? Ktorú som odklínal .A neviem či urobým správny krok keď si založím novú firmu a či mám naďalej pokračovať v stavebníctve alebo či sa mám vibrať nejakým iným smerom . Prajem Vám krásny neskorý večer a za všetko ďakujem

  27. Problém otehotnieť.
    Dobry den ja by som chcela niečo pisat o sebe mam problem s otehotnenim uz 5 rokov s manzelom sme spolu tri roky sa liečim tri krat som bola na umelom oplodneny robily mi to od darcu lebo manzel je neplodny ja mam PCO syndrom tak ze tieš mam problem otehotniet tieš mam nepravidielnu menštruaciu beriem lieky v january idem 4 krat na umele oplodnenie ale mam obavy ze mi to zase nevyjte uz neviem ako to mam riešit tak pišem vam

  28. Pomoc pre syna.
    Ach Otecko môj prosím Ťa o pomoc pre môjho syna. Deti boli na prázdninàch pri starych rodičoch my sme museli pracovať. Minulý týždeň v piatok večer sme prišli k nim na víkend a on mal cez 38 teploty a veľmi ho boleli nohy. Všimla som si , že ho niečo poštípalo na členku a hneď som mu to namazala tea tree olejom a dala mu vypiť dve kvapky s vodou. V sobotu rano už nemal teplotu bol v pohode členok som mu znova namazala a dala vypiť asi 5 kvapiek oleja. Večer prišlo prehananie. Kakal len vodu . V nedelu tiež. Bol na Wc len dva krát , no vždy kakal len vodu. My sme sa vrátili domov do .... Svokra hovorila, že nekaká vodu len má riedšiu stolicu no keď sme sa v piatok vrátili tak v sobotu kakal zas len vodu a dnes tiež. Povedal, že stále tak kakal . Tak neviem či má nejakého bacila alebo je to následok uštipnutia, lebo neviem čo ho uhrýzlo no aj po týždni mal ešte červený flak na členku. Mám strach ,že je tu veľa tých nebezpečných ploštíc čo mňa uhrýzlo , lebo som už zabila 3 kusy.
    Pomôž mi prosím Otecko , aby som mohla pomôcť tomuto človiečikovi, aby nekakal už vodu. Ďakujem

  29. Dobry den chcem sa opytat mam uzkostnu depresiu uz rok trpim lieky mi nepomahaju vedeli by ste mi pomoct?

  30. Dobrý deň
    potrebovala by som poradiť ohľadom dcéry ktorá ma 3 a pol roka, v poslednej dobe ma časte prejavy nespavosti ktoré prechádzajú až do záchvatu...tieto stavy mávala len občas ale teraz sa to stupňuje...prosim o konzultáciu čím skôr.
    Ďakujem

  31. Dobry vecer, moj 33 rocny syn je zavisly od hier, tipovania. Ma rodinu, male dieta, nestara sa o nich. Byvaju s mnou v dome a ja citim sa zneuzivana. To iste robil jeho otec, preto som od neho odisla. Vedela by som mu nejako pomoc? Dakujem

  32. Hľadám správnu životnú cestu.
    Dobry den mila Laura,
    Chcem sa Vas opytat, viete mi poradit k vztahu k muzovi, s kt.som? Ma flirty s inymi zenami? Preco ma podvadza ma? Co k nim citi? Je tam iba jedna zena, al.je ich viac?Co citi ku mne a preco je potom so mnou?
    Keby ste mi vedeli odpovedat, velmi by ste mi pomohli.Prezivam tazke obdobie a hladam spravnu zivotnu cestu.
    Ďakujem Vam krasne

  33. Gynekologické problémy.
    Dobrý deň, vážená pani Laura! Rozhodla som sa obrátiť na Vás a nášho najláskavejšieho jediného Boha o pomoc. Už dlhší čas, vlastne už od mladosti trpím na štípanie, pálenie, svrbenie v pošve a zvonku mám malé vyrážky, ktoré sa zapaľujú, bolia ma a niekedy to aj krváca. Zhoršuje sa to najmä po menštruácii, /ktorú mám dosť silnú/. Lekári mi dávali maste a vagin. čapíky, ktoré vôbec nezabrali, alebo len krátkodobo. Už neviem s čím sa môžem umývať, /intímne umývacie gely/, od všetkého ma štípe. Pri gynekolog. prehliadke prežívam "nočné mory" a nemám ani partnera.Veľmi pekne Vám ďakujem za poskytnutie Božej pomoci, ak budem toho hodná.

  34. Dobry den Laura. Volam sa ... a mam 30 rokov. Byvam vo Svajciarsku. Som psychicky velmi chora a dostavam invalidny dochodok. Mam strasny nepokoj v tele z mojich hriechov a nemozem vobec spavat. Dokazali by ste mi pomoct?
    S panom Bohom

  35. Dobry vecer pani Laura chcela by som Vas poprosit o liecbu pre moju dceru ma bolesti brucha a ma krce v zaludku nemoze nic ziest lekari tvrdia ze ma celiakiu a alergiu na mlieko dodrzujeme dietu chvilu je dobre a potom zase bolesti neviem cojej mam dat jest abyjej nebolo zle prosim Pane Boze pomoz jej.

  36. Bolesti pri močení.

    Dobrý deň.
    Ak by bolo možné, chcela by som poprosiť o pomoc v zdravotnom probléme. Už asi 3 roky sa mi vracajú bolesti pri močení, pálivá bolesť v pošve a aj pri pohlavnom styku a niekedy aj bolesť v podbrušku. Je jedno či je teplo alebo zima, objaví sa to hocikedy. Až sa to vyhrotí tak že u lekára dostanem antibiotiká na zápal močových ciest. Stalo sa mi že mi ani tie nezabrali ale na gynekologii nezistili žiaden závažný problém okrem nejakch baktérii. tak by som Pána Boha chcela poprosiť o pomoc ak by sa dalo.
    Ďakujem za váš čas a ochotu.
    Dovidenia

  37. Bolesti hlavy.

    Prosím pána Boha o Božiu pomoc pri mojej častej krutej bolesti hlavy. Väčšinou to začne ráno, a celý deň mi ide zima od obličiek a pocit na vracanie. Niekedy vraciam žltou horkou vodou hneď zrána alebo počas dňa ak niečo zjem. Celý deň musím ležať v posteli a spať ak sa mi dá čo pre bolesť sa mi veľa krát nedá. Vopred ďakujem.

  38. Dobrý večer Pani Laura.
    Touto cestou chcem požiadať o Božiu pomoc nášho Tatíka a Vás.
    Do auta sa mi cez kúrenie/vetrák - to si myslím ja, dostávajú výfukové spaliny. Opravár nenašiel viditeľnú vadu, alebo pokazenú súčiastku, ktorú by mi mohol vymeniť.
    Veľmi by mi pomohlo odstránenie tohoto javu, pretože najhoršie to je keď auto stojí na križovatke. Zdraviu to zrejme tiež nebude prospešné.
    Vopred Vám ďakujem za Vašu námahu a Pánu Bohu za pomoc.
    S pozdravom.
    Tento problém má čas. Nemusíte s tým ponáhľať. Dôležitejšie sú zdravotné problémy Bohu verných.
    Ešte raz ďakujem.

  39. Bolesť krížov.

    Pane Bože, prosím Ťa o pomoc, mám veľké bolesti v krížoch a vysunutú platničku. Neviem sa poriadne hýbať, pichá ma v krížoch a prechádza mi to do nohy a v zákolení mi navrela žila a je bolestivá. Ďakujem Pane Bože a Vám pani Laurika. S úctou ....

  40. Podnikanie.

    Láskavý a milý pane Bože a milá pani Laura, chceli by sme Vás poprosiť o radu ohľadom podnikania. Naskytol sa nám priestor na podnikanie vo .... ktorý má môj priateľ v osobnom vlastníctve. Chceli by sme sa prosím Vás opýtať, či by bolo lepšie daný priestor prenajímať alebo máme záujem spolu s priateľkou si otvoriť vlastnú prevádzku s potravinovým sortimentom. Pri tomto potravinovom produkte ... je však vyššia investícia a určitá viazanosť na dlhšie časové obdobie, preto sme trošku nerozhodní na ktorý sortiment sa máme zamerať alebo by bolo lepšie si otvoriť obchodík s nepotravinovým sortimentom, ako oblečenie a hračky. A ak nám milostivý Bože odobrí podnikať v danom priestore poprosili by sme, či by bolo lepšie vybaviť živnostenské oprávnenie na mňa alebo na priateľku, ktorá by tam pracovala ,pretože ja do budúcna mám plány a záujem o prácu vyšetrovateľa u polícií a pri tejto práci nie je možná podnikateľská činnosť. Chceli by sme sa prosím Vás opýtať, či je to pre mňa vhodná práca, keďže mám vyštudované právo a či je pre priateľku vhodné pracovať v našom obchodíku alebo by si mala hľadať prácu na pracovnú zmluvu, keďže aj priateľka má vyštudovanú vysokú školu so zameraním na podnikový manažment. Vieme, že podnikanie nie je ľahká záležitosť najmä z finančného hľadiska a mohli by sme sa finančne zaťažiť, preto by sme boli veľmi radi a vďační za prijatie Božieho výkladu na daný problém. Ďakujeme Vám za vašu ochotu a vynaložený čas. S pozdravom .... Amen.

  41. Bývanie.

    Milovaný môj Pane Bože, obraciam sa na Teba s prosbou. Už roky máme postavený dom v obci ... , ale stále bývame v podnájme. Neviem, či je moje podozrenie správne, no myslím si, že asi máme kliatbu na tom dome. Každým rokom sa tam chceme presťahovať, ale stále sa niečo stane a zo sťahovania vzíde.
    Spomínam si na jednu starú tetu, majiteľku susedného pozemku, ktorý moji rodičia od nej kúpili a ona ho nijako nechcela predať, no nakoniec horko-ťažko súhlasila s predajom. Už vtedy som z nej nemala dobrý pocit. Teta sa už dávno pominula na onen svet, ale ten zlý pocit mi zostal. No možno sa mýlim.
    V januári som požiadala o dotáciu na fotovoltické panely na výrobu elektriky do domu. Registrácia sa podarila, poukážku mi poslali, ale zhotoviteľ niečo pozde prihlásil, tak dnes som sa registrovala znova, ale už sa mi to nepodarilo. Tak teraz neviem, či počkať na vyhlásenie ďalšieho kola na elektriku, či sa registrovať na tepelné čerpadlo, či slnečné kolektory s dotáciou...........alebo či radšej slnečné kolektory od pána, čo bude robiť podlahové kúrenie, ktoré tiež v minulosti popraskalo... už som z toho zúfalá. Chcela by som tam ísť bývať, pretože sa zhoršuje aj zdravotný stav mojej maminky a vyzerá to tak, že ju bude treba opatrovať a v dome by boli pre ňu lepšie podmienky. Aj v práci som dala výpoveď.
    Preto by som Ťa Pane Bože chcela poprosiť o Božiu odpoveď, ak to bude Tvoja vôľa Božia. Ďakujem pekne pani Laurinka, aj manželovi za váš drahocenný čas.