Neustále som chorá, cítim akoby som bola prekliata, v ničom sa mi nedarí.

10.08.2019 13:19

  1. Dôvod prečo Vám píšem je taký, že už niekoľko rokov sa snažím nájsť vhodný kontakt s anjelikmi. Vnútorne ich nekonečne milujem a cítim ako by mi boli rodinou.
    Dobrý deň. Volám sa Martina. Mám 21 rokov a momentálne študujem na vysokej škole sv. Alžbety v Bratislave v odbore sociálna práca. Už ako dieťa som si bola jedinou vecou istá a to že by ma veľmi napĺňalo pomáhať ľuďom. Liečiť ich slovami, dotykom, energiami, maľbami, anjelikmi. Môj život je zaujímavý ako každého. Asi od 17mnástich som začala nasávať veci ktoré sa týkali duchovna. Pamätám si ako ešte prednedávnom som vyhadzovala zošit plný obrázkov anjelov a víl a informácií o aure, čakrách, reinkarnácií a podobne... :) Začala som maľovať tieto krásne bytosti, aj keď nie tak z hlavy ako z obrázku ktorý už dávno niekto namaľoval alebo navrhol a mne učaril :) Dôležité ale bolo, že som maľbami robila radosť druhým a oni cítili ako z nich ide krásna energia :) Po čase mi prišlo prirodzené pokladať na dokončený obrázok ruky a vkladať doň pomocou anjelikov energiu svetla a lásky. Doteraz neviem či sa mi to darilo ale cítim že áno :) Od 9viatich rokov som žila v detskom domove v Trenčíne. Otec nejavil záujem od mojich 3ch rokov a mama mala ťažké obdobia na to, aby to zvládla bez alkoholu. Ale čo bolo - bolo. Tak ako som začala vnútorne duchovne zrieť a mať na blízku aj keď len on-line priateľov podobnej energie všetko som začala vidieť inak :) Vo svetle a v zmysle. Ako som spoznávala krásne duše stretla som aj také ktoré ma zasvätili. Mám shamballu 4. stupeň - majster. Nejako aktívne ju nevyužívam pretože nežijem v okruhu ľudí, ktorí by vôbec mali záujem počuť, že niečo ako duchovno existuje. Teda to bolo do mojich 21 rokov v máji. V júni tohto roku som sa konečne rozhodla nasťahovať k svojmu priateľovi teda konkrétnejšie k jeho rodine keďže je tiež študent. Má to svoje riziká pretože nemám ako tak sa kde vrátiť :) Ale všetko má svoj čas. Podstata môjho mailu nie je, aby som Vás oberala o čas a energiu mojim životným príbehom. Aj keď niekedy treba všetko po poriadku. Ale verím, že ešte bude možnosť aj osobne. Dôvod prečo Vám píšem je taký, že už niekoľko rokov sa snažím nájsť vhodný kontakt s anjelikmi : Vnútorne ich nekonečne milujem a cítim ako by mi boli rodinou :). Pred nedávnom som akosi vnútorne prišla na to, že by bolo správne si čistiť čakry. Aj mi jedna múdra dušička povedala, ktoré sú na tom tak aby sa prečistili. Verím že týmto spôsobom sa priblížim k mojím drahým anjelom :) Ale čo ešte cítim je že mám v sebe možno z minulých životov bloky, ktoré mi bránia sa im otvoriť. Mám strach už len z tmy :D, ale aj z neznáma... Potrebovala by som oporu, niekoho kto by ma naviedol, podržal a ukazoval cestu ako na to. Možno poradil v čom je celý čas problém a pomohol mi svojou prítomnosťou spoznať anjelov <3 Hľadám už niekoľko dní na stránkach internetu niekoho kto vedie anjelské terapie alebo niečo, čo by práve pomohlo mne. Otvoriť sa anjelskému svetu a komunikovať s ním :) ak by ste mi vedeli poradiť bola by som šťastná :) ĎAKUJEM.

  2. Tak ako mi náš drahý Otecko v písme odkázal, tak sa aj stalo, narodil sa mi synček bez akýchkoľvek komplikácii.
    Dobrý deň pani Laura.
    Narodil sa mi synček za ktorého každý deň ďakujem Pánu Bohu, a ktorý ma momentálne zamestnáva na maximum. Chcem Vám touto cestou znovu veľmi pekne poďakovať za všetku Vašu pomoc a sprostredkovanie
    požehnania prostredníctvom Vás, za môjho zdravého synčeka, tak ako mi náš drahý Otecko v písme odkázal, tak sa aj stalo, narodil sa mi synček bez akýchkoľvek komplikácii. Ešte raz nesmierne ďakujem a do smrti budem ďakovať a modliť sa za jeho zdravie.
    Ďakujem za Vás drahocenný čas a prajem príjemné nedeľné popoludnie.
    S úctou ostávam.

  3. Rada by som s priateľom v blízkej dobe mala bábätko a chcem predísť komplikáciám a byť naozaj zdravá.
    Dobrý večer pani Laura,
    moja mamina u Vás bola nedávno. Mala veľmi pozitívny pocit z Vás a vašich rád. Ako mamina prišla, tak si odvtedy čítam všetky vami uverejnené rady a božie odkazy. Nakoľko mám zdravotné problémy a radšej volím alternatívne formy liečenia,  veľmi by som rada prijala aj ja radu, ako som Vám písala už predtým na môj problém:
    Už od malička som mala zdravotné problémy rôzneho druhu. No v minulý rok ma liečili celý rok na Herpesové vírusy v mojej krvi a ku koncu roku som absolvovala operáciu cýst na vaječníku, ktorá sa pred týždňom opäť opakovala. Rada by som s priateľom v blízkej dobe mala bábätko a chcem predísť komplikáciám a byť naozaj zdravá. Chcem sa spýtať, či by nebolo možné i na diaľku poprosiť Vás, Boha o radu pre mňa. Vraj stačia základné údaje na človeka a viete mu povedať v čom problém spočíva. Máme to k Vám 2 hodiny cesty, ak by to bolo možné ja by som Vás veľmi prosila, keby ste mi vedeli poradiť aj takýmto spôsobom. Samozrejme, že sa Vám za vašu radu a čas odvďačím. Ak by to možné nebolo a bude treba osobnú návštevu, tak prídem. Veľmi pekne Vám ďakujem za odpoveď. S pozdravom. 

  4. Môj fyzický problém je aj odrazom mojich previnení, mojich hriechov, mojej pýchy a samoľúbosti.
    Dobrý deň pani Laura. Včera večer aj dnes ráno som Vám neúspešne volal na mobil. Chcel by som Vás navštíviť. Nemajte obavy, v dobrom navštíviť. Len včera som Vás objavil na nete, keď som hľadal pomoc ľudového liečiteľa. Mám jeden fyzický problém, no po prečítaní si Vašich riadkov som zostal ohromený novým zistením až tak, že sa mi môj problém vytráca. Pani Laura, túžim sa strašne s Vami stretnúť a povedať Vám toho veľa. Prosím Vás, prijmite ma aspoň na chvíľku. Pochádzam z malej dedinky pri Krupine. Mám dve malé krásne deti. S Božou pomocou si nažívame celkom dobre, ak je nejaký problém, tak len kvôli mne, kvôli mojej chorej nevyrovnanej pyšnej povahe a hriešnej duši. A som presvedčený, že môj fyzický problém je do určitej mieri dedičný genetický, ale je aj odrazom mojich previnení, mojich hriechov, mojej pýchy a samoľúbosti. Prosím pani Laura vypočujte ma a pomôžte mi nájsť na každý deň, na každú situáciu tú správnu myšlienku... to čo chce v každej situácii odo mňa môj "TATO"  môj Boh.  Ďakujem Vám a teším sa na stretnutie s Vami, ak mi to dovolíte. Ináč, bol som celý život vedený v katolíckej rodine, silnej katolíckej, no Vy to už asi viete, však?

  5. Som mladý človek, ale zdravie mi už tak dobre neslúži.
    Dobrý podvečer Laura,
    Hľadám pomoc. Zaujali ste ma. Chcel by som Vás požiadať o výklad, alebo o podobnú formu pomoci. Prežívam náročné obdobie života. Nedávno som zanechal prácu a mám aj zdravotné problémy s kĺbmi a aj s hlavou, neurologického pôvodu. Odkedy som dal výpoveď sa mi zdravotný stav stabilizoval ale už to nie je ako predtým. Som mladý človek, ale zdravie mi už tak dobre neslúži. Ďalej sa neviem rozhodnúť či zostať v pracovnej oblasti v ktorej som doteraz pracoval, nemyslím tú istú pracovnú pozíciu, ale iba oblasť kde pracujem už cca 6 rokov. Mám možnosť sa venovať aj úplne inej pracovnej činnosti, v inej oblasti. Mám na Vás teda dve otázky 1. čo mám robiť aby sa môj zdravotný stav zlepšil? 2. Akým smerom, v ktorej oblasti sa mám rozhodnúť ísť pracovať? 
    Prepáčte, že som to na Vás hneď tak vyhŕkol. :) Ak mi budete ochotná pomôcť budem Vám veľmi vďačný.

    Ďakujem.
  6. Jediná vec po čom túžim, mať aspoň na jeden jediný deň kľud, deň bez stresu, deň v ktorom budem sám sebou.
    Zdravím  Vás,
    Viem že máte veľa práce s ľuďmi, ktorý potrebujú Vašu, resp. Božiu pomoc skrze Vás. Preto Vás nechcem zaťažovať nezmyslami ale vždy keď som sa rozprával s Bohom tak sa nejakým spôsobom za posledné 3 roky dostalo na Vás. Predstavovať sa Vám asi nemusím vzhľadom na možnosti duchovného sveta a Vaše schopnosti. Len by som potreboval od Vás nejakým spôsobom poradiť v niečom čo ja prehliadam a nevidím. Možno aj Vašu pomoc. Za posledné roky sa môj život zmenil úplne od základov, prestalo sa mi dariť vo veľa ohľadoch najmä v práci, snažím sa naháňať peniaze na to, aby som sa dostal nejakým spôsobom späť do normálneho života avšak ani toto už nevychádza. Jediné čo potrebujem je kľud. Vlastne to je jediná vec po čom túžim, mať aspoň na jeden jediný deň kľud, deň bez stresu, deň v ktorom budem sám sebou. Toto je ten problém čo mám. Nedokážem to byť ja. Byť sám sebou. Každý deň cítim vplyv zla ako aj dobra ale pri tej únave ktorú mám jednoducho už nedokážem fungovať tak aby som to bol ja. Tiež sa snažím pomáhať ľudom, ktorých mi privedie do môjho života nebeský Otec, len mám pocit ako keby som bol prekliaty alebo niečo alebo niekto bol veľmi proti mne a nedokážem určiť kto alebo čo, lebo toto zase nevidím. Viete od 15 roku ... teraz mám 26 .. viem liečiť ľudí, vidím budúcnosť ľudí, počujem a vnímam duchovný svet a toto všetko sa snažím nejakým spôsobom dávať tým, ktorí to potrebujú podľa toho ako mi to Boh povedal, lenže teraz keď som ho požiadal aby sa už niečo v mojom živote zmenilo, lebo neviem ako dlho vydržím takto žiť neustále v strese a tlaku spoločnosti, tak zase po 3x mi Boh ukázal na Vás cez iných ľudí. Preto Vás aj takto kontaktujem lebo osobne na liečiteľov neverím. Teda liečiteľa alebo veštca alebo niekoho podobného som reálne v živote nestretol aspoň myslím. Za každú radu Vám srdečne ďakujem. Pokoj Vám s úctou.

  7. Náhodou som dnes natrafila na Vašu stránku.
    Dobrý deň.
    V poslednej dobe sa u mňa vyskytli nejaké zdravotné problémy. Po vyšetreniach krvi a moču mi lekárka povedala, že je všetko v poriadku a tak som sa rozhodla pomôcť si alternatívnou medicínou - bylinkami, stravou, pozitívnym myslením - hlavne na tom  poslednom musím poriadne zapracovať. Hľadám stránky s podobným obsahom a radami. A takto si postupne vyberám, čo je pre mňa dobré a čo mi škodí. Náhodou som dnes natrafila na Vašu stránku a tak som sa rozhodla zaregistrovať sa. Ak by to bolo možné, tiež by som Vás poprosila o bližšie informácie, čo ponúkate ľuďom. Je tu aj možnosť pomôcť po zdravotnej stránke - diagnostika, čo má človek poškodené a ako to napraviť? Sem-tam, podľa toho koľko mám času sa riadim lunárnym kalendárom. Čo je kedy vhodné jesť, aké čaje kedy piť. Keďže nie všetci ľudia v mojom okolí sú tomu naklonení, snažím sa stretávať sa a komunikovať s ľuďmi, ktorí sa týmto veciam venujú. Odovzdávať si skúsenosti a rady a žiť čo najviac v spätosti s prírodou a menej chémiou. Prajem Vám pekný deň.

  8. Nejako sa mi nedá nadviazať partnerský kontakt.
    Dobrý  deň,
    volám sa ... Som rozvedená a mám dieťa. Bola som sklamaná a nešťastná z rozchodu dosť dlho ma to trápilo a som sa uzavrela. Všetku pozornosť venujem dieťaťu a práci. Nejako sa mi nedá nadviazať partnerský kontakt. Dosť o nich pochybujem alebo skôr nechcem sa sklamať a niektorí nemajú záujem o rozvedenú matku s dieťaťom. Aj v práci sa mi to začalo komplikovať s kolegyňou je to medzi nami dosť neznesiteľné. Keď sme v jednej miestnosti tak úplne všetku energiu zo mňa vyberá a ja som úplne vyčerpaná, unavená a hlavne úplne bez nálady. Potrebujem pomoc, nejakú radu. Ďakujem. Takto zatiaľ v krátkosti o mne. S pozdravom.

  9. Prosím o radu pre svojho synovca.
    Dobrý večer. Synovca mám v starostlivosti od jeho 5 roku. Chvála Bohu jeho zdravotný stav je o mnoho lepší ako v tom čase. Chcem Vás poprosiť o radu: t. času sa lieči na artritídu, je po operácii defektu na srdiečku. V minulosti trpel astmou, často býval chorý, bol veľmi citlivý a chýbala mu psychická sila. Teraz sa to zlepšilo. Prosím o radu ako vylepšiť jeho zdrav. stav. Veľmi pekne ďakujem.

  10. Som šťastná a hlavne moja dcéra.
    Pani Laura, dnes som Vám musela napísať a znova sa chcem poďakovať za pomoc. Boli sme dnes s manželom v škole, mali DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ a ja teraz plačem od šťastia, že Nám BOH pomohol. Naša dcéra je šťastné dieťa, Bože môj ďakujem Ti znova a nesmierne. Nesmierne si vážim, že sa môžem podeliť s Vami o tieto prenádherné pocity. Pozdravujem Vás aj Vášho manžela. Ďakujem Bohu že STE.

  11. Ďakujem Vám za pomoc, veľa sa v mojom živote zlepšilo.
    Dobrý večer pani Laura. Raz som u Vás bola, asi v júli a pomáhali ste mi ohľadne kliatby. Ďakujem Vám za pomoc, veľa sa v mojom živote zlepšilo, vrátil sa ku mne aj priateľ a zlepšili sa aj moje rodinné vzťahy. Rada by som ostala na Vašej stránke, ak mi to dovolíte, veľa sa tam dozviem a čo je pre mňa najdôležitejšie, snažím sa o to, aby sa môj život viac približoval k Bohu. Ďakujem a želám príjemný večer.

  12. Krátko pred piatou hodinou, niečo na neho "sadlo".Chcel kričať na mňa, nech mu pomôžem a ani to sa mu nedalo. Že vraj bol úplne paralyzovaný, ani pohnúť, ani nič.
    Pekný deň pani Laura,
    píšem Vám s nádejou, že mi poradíte. Dnes v noci som sa zobudila krátko po 2 hodine. A nedalo sa mi zaspať. Počula som stále také slabé ťukanie v posteli. Počúvala som to nejakú chvíľu, ale nevedela som, čo to môže byť. Napadlo mi, že asi drevo "pracuje", keďže máme posteľ pri radiátore. Ani priateľ nemohol spať. A krátko pred piatou hodinou, niečo na neho "sadlo". Peťo ma držal za ruku a strašne sa snažil mi ju stlačiť, a nešlo mu to, chcel kričať na mňa, nech mu pomôžem a ani to sa mu nedalo. Že vraj bol úplne paralyzovaný, ani pohnúť, ani nič. Tak len hovoril v duchu, Pane Bože pomôž mi. Že asi 4 krát to povedal a odišlo to. Veľmi Vás prosím Pani Laura o pomoc, aby sa takéto niečo u nás už nikdy nestalo. Robila som aj očistu pribytku, no chodbu, WC a kúpeľňu som vynechala. Bývame v rodinnom dome, sme tu dve samostatné jednotky, na dolnom poschodí býva môj brat, a v podkroví ja s priateľom a deťmi. Môj brat Peťa doslova nenávidí a bojím sa, že všetko zlo ide od neho. V poslednej dobe sama cítim samé zlo okolo seba. Pani Laura, veľmi Vás prosím o pomoc. Ďakujem.

  13. Moja  rodina cítime porobenie, v ničom sa nám nedarí, máme obrovské finančné problémy.
    Pani Laura, moja rodina cítime porobenie, v ničom sa nám nedarí, máme obrovské finančné problémy. Nedarí sa nám nič dosiahnuť po čom túžime, kamaráti od nás odchádzajú aj rodina. Sami cítime že sa u nás necítia dobre a preto sa s nami nechcú ani baviť. Taktiež to cítim v práci, že nikto ma nemá rád, aj keď ja sa snažím vychádzať s nimi v dobrom, každému pomôcť. Peniaze nemám na vyhľadanie odborníka a preto hľadám pomoc cez internet ako si pomôcť a svojej rodine. Pani Laura veľmi rada privítam Vašu radu, pomoc. Prajem Vám všetko dobré, veľa zdravia, šťastia  a Božieho požehnania.

  14. Náš život nám dáva riadne kopance a nevieme kde sa máme obrátiť.
    Dobrý večer.
    Veľmi ma zaujala vaša stránka, kde radíte ľuďom prostredníctvom Boha v ich ťažkých životných situáciách. Veľa som rozprávala svojmu manželovi  o Vás, ktorý má nie moc dobrý postoj k liečiteľom, ale vyjadril sa, že určite Vás musíme navštíviť, lebo náš život nám dáva riadne kopance a nevieme kde sa máme obrátiť.
    Na Vašu stránku som natrafila náhodou, ale ja verím, že náhoda neexistuje a každý večer som si začala čítať Vaše rady a príbehy. Asi tretí deň keď som išla spať som mala pocit, že Vás vidím v kúte izby a vtedy som si povedala, že nie som celkom v poriadku. Rozprávala som to manželovi a nakoniec sme dospeli k názoru, že Boh nás miluje a preto som natrafila na Vašu stránku.
    S úctou.

  15. Mám len týždeň po obrade a nastávajú mi zmeny k lepšiemu.
    Dobrý deň, pani Laurika. Som každodennou návštevníčkou Vašej nádhernej srdcumilovnej, s láskou od Boha naplnenej stránky. Prekvapilo ma, že ma zablokoval vstup do stránky. Som práve v liečbe odklínania, za ktoré moc ďakujem Pánu Bohu aj Vám, že ste mi ho prijali. Nesmierne už teraz som veľmi vďačná Pánu Bohu aj Vam milá rodinka, nakoľko mám len týždeň po obrade a nastávajú mi zmeny k lepšiemu i keď satan zasahuje, no ja sa mu nedám a mám v tom aj obrovskú božskú pomoc. 

  16. Neustále som chorá, cítim akoby som bola prekliata, v ničom sa mi nedarí.
    Dobrý večer pani Laura, rada by som sa spýtala akou formou pracujete, lebo ja žijem v zahraničí, tak sa pýtam. Dôvod prečo vám vlastne píšem je ten, že si neviem už rady sama so sebou,:(neviem si pomôcť, hľadám sa, nedarí sa mi, nonstop chorá a pod. Náhodne som sa dozvedela o vašej stránke, ktorá ma veľmi zaujala a som si povedala že vám skúsim napísať, za tento mesiac som minula toľko peňazí za nejakú vešticu, liečiteľku a pod..ale nepomohlo to, som tam kde som bola doteraz a tak som si povedala, že skúsim ešte naposledy vás pani Laura, čítala som si nejaké články a vôbec vašu stránku neskutočne ste ma zaujala niečím, tým že ste úplne iná, neviem proste niečo ma tu donútilo vám napísať. Píšem s prosbou o pomoc ktorú prosím. Neustále som chorá, cítim akoby som bola prekliata, v ničom sa mi nedarí. Prosím vás ak by ste mi vedeli akokoľvek pomôcť či poradiť. Budem vám strašne vďačná, veľmi pekne vás prosím. S pozdravom.

  17. Ako môžem pomôcť môjmu 12 ročnému synovi, ktorý ma od 8 rokov epilepsiu?
    Zdravím Vás pani Laura, rada by poprosila o pomoc Nebeského Boha OTCA skrze Vás. Moja otázka je ako môžem pomôcť môjmu 12 ročnému synovi, ktorý ma od 8 rokov epilepsiu. Záchvaty nemáva často, berie lieky Tegretol, ale začala ho často bolieť veľmi hlava. Žijeme v ANGLICKU, kde na lekárov treba dlho čakať za vyšetreniami....No najviac ma trápi jeho správanie, neviem či to mám prikladať epilepsii, alebo to je zlá výchova. Stále verím že má dobré srdiečko, ale často nepočúva, je drzý, chce sa len hrať na počítači, možno aj žiarli na svojich dvoch menších bratov, 4 a 2 ročný. Dosť zlý vzťah má aj zo svojim otcom. My sme katolíci, syn bol aj na sv. prijímaní, ale minulého roka ja neviem čo sa mu stalo ale hovorí že Boha neverí, ja sa ho snažím naviesť na to a rozprávam mu o Tebe BOŽE, veď TY to všetko dobre vieš, vidíš do našich sŕdc, vieš ako veľmi Ťa milujem...Prosím Ťa o radu, chcem pomôcť môjmu synovi a celej mojej rodine, aby sme raz mohli byt všetci spolu s Tebou vo Večnom kráľovstve...VEĽMI TI PANE BOŽE MOJ ĎAKUJEM, AJ PANI LAURE, KTORÚ SI SI VYBRAL, AKO PROSTREDNÍČKU.

  18. Veľmi mi chýba vyšší zmysel života a neviem ho sama nájsť.
    Dobrý večer. Rada by som sa s Vami stretla ak by ste si našli pre mňa čas. Veľmi dobrá priateľka, ktorá mala tiež schopnosti a veľmi mi pomohla sa presťahovala takže s ňou už nie som v kontakte. Veľmi ma to mrzí, pretože mi chýba niekto takýto vzácny v mojom okolí. Netrpím  nijakou chorobou ale rada by sa rozprávala s niekým o vyššej moci. Veľmi mi chýba vyšší zmysel života a neviem ho sama nájsť. Ďakujem za odpoveď. S vrúcnym pozdravom.

  19. Už to bude pomaly 6 rokov odkedy mi diagnostikovali tinnitus plus čiastočnú nedoslýchavosť na ľavé uško.
    Dobrý večer pani Laura,
    mám 27 rokov a úplnou náhodou som sa dnes dostala k Vašej stránke a popravde zaujala ma v istom zmysle, keďže aj ja mám istý zdravotný problém, a to ohľadne sluchu, už to bude pomaly 6 rokov odkedy mi diagnostikovali tinnitus plus čiastočnú nedoslýchavosť na ľavé uško. Absolvovala som niekoľko procedúr vazodilatačnej liečby, raz som tam aj bola hospitalizovaná, robili mi rôzne vyšetrenia, no presnú príčinu nezistili, aj keď si myslím, že to bolo v dôsledku výplachu, ktorý mi bol predtým robený na pohotovosti v Bratislave dosť nešetrným spôsobom. Pomaly som sa s tým naučila žiť aj keď začiatky boli naozaj ťažké. niekedy je lepšie, niekedy horšie, ale mám pocit, že teraz som zase v takom štádiu akoby to nebolo zas v norme, práve preto ma oslovila Vaša stránka, som veriaca, aj keď nie som každodenedeľný návštevník omší, ale verím v Božiu pomoc a silu , a preto by som sa chcela opýtať ako to teda funguje, skúsiť sa obrátiť okrem lekárov aj na takúto pomoc, bola by som vďačná aj za každé maličké zlepšenie. Pracujem ako učiteľka cudzích jazykov na ZŠ a práve tu je sluch veľmi dôležitý a potrebný, preto by som bola naozaj vďačná za akúkoľvek radu, pomoc, ktorá by mohla zmierniť moje problémy alebo aspoň vylepšiť. Ak budete môcť napíšte, budem rada. S pozdravom.

  20. Je hriech ak vo svojom 30 ročnom manželstve túžim spoznať svojho duchovného partnera, svoje karmické dvojča?
    Krásny požehnaný deň vám prajem pani Laura a môj drahý nebeský otec, prosím vás o radu, či je hriech ak vo svojom 30, ročnom manželstve túžim spoznať svojho duchovného partnera, svoje karmické dvojča. Som 30 rokov vydatá, môžem povedať, že šťastne, nikdy ma môj manžel netýral o rodinu sa stará, každý o nás hovorí, že sme skoro ideálny pár, ale ja sa v tom vzťahu cítim občas veľmi sama a opustená po tej duchovnej stránke a v poslednej dobe, akoby som čoraz viac túžila spoznať človeka s ktorým by sme spolu duchovne rástli a kráčali za svetlom, hanbím sa za tieto túžby a viem, že aj keď by som takého človeka stretla, nikdy by som neurobila niečo, čím by som ublížila môjmu mužovi, alebo urazila môjho Boha, ktorému denne predkladám svoje myšlienky a túžby s prosbou o odpustenie, ak sú hriešne, prečo tak veľmi túžim po takomto vzťahu, aký sme si nedokázali vytvoriť s mojim manželom. Drahý môj Bože do tvojich rúk odovzdávam všetky svoje túžby a prosím o požehnanie. S láskou ďakujem za odpoveď.

  21. Mám stále akoby ťažobu na duši a zažívam obdobia kedy mi je ťažko. Snažím sa s tým bojovať ako viem.
    Dobrý deň Pani Laura. Chcel by som Vás a milosrdného pána Boha nášho Pána poprosiť o pomoc. Vždy už od detstva som bol vysmiaty plný lásky, ale v 17 rokoch som trpel depresiami na ktoré som sa vyliečil, ale od tej doby mám stále akoby ťažobu na duši a zažívam obdobia kedy mi je ťažko. Snažím sa s tým bojovať ako viem. Chcel som vás poprosiť, či by ste sa milosrdného Pána Boha opýtali či môžem niečo urobiť s mojim problémom. A ešte Pani Laura vám by som chcel popriať veľa energie a síl, pretože šírite veľa dobra a pomohla ste aj môjmu kamarátovi a veľa som od neho o vás počul. Prajem krásny deň a vopred ďakujem.

  22. Som vydatá mám dve krásne deti no s manželom si nerozumiem. On v Boha neverí a mňa to veľmi trápi. Ťažko mi je v takomto manželstve a neviem či by rozvod bol správne riešenie.
    Dobrý večer pani Laura. Prosím Vás prepáčte mi že Vás touto cestou obťažujem, no nemám sa na koho iného obrátiť s prosbou o radu iba na vás a na nášho Pána. Pred nejakým časom som bola u vás a odpoveď od nášho Pána Boha som dostala takú že som v živote veľmi schybila. Snažím sa svoje chyby napraviť, rodina si o mne myslí že som asi v nejakej sekte a nedokážu pochopiť, že milujem a modlím sa iba k Bohu. Maminka je veľká kresťanka, má skoro 70 rokov a nedá si to vysvetliť. Ja sa s ňou nechcem hádať, je to predsa moja mama, dala mi život a ja som jej za to vďačná, no zároveň ma trápi že viac času venuje modlitbám k Márii ako k Pánu Bohu. Som vydatá mám dve krásne deti no s manželom si nerozumiem. On v Boha neverí a mňa to veľmi trápi. Ťažko mi je v takomto manželstve a neviem či by rozvod bol správne riešenie. Čítala som si Božie odkazy a v jednom Pán Boh odkazuje že radšej sa rozísť aby si duša nepriťažovala , že takému vzťahu kde je čistá láska iba z jednej strany Boh nežehná. V druhom odkaze odkazuje, že trest neminie toho kto rodinu rozdelí( ale necitujem to presne) . Jedná sa o trest iba v takom prípade ak sa rodina rozpadá v prípade nevery jedného z partnerov? Neviem ako to mám chápať. Kedy je správne rozísť sa a kedy je správne zotrvať spolu. Nechcem urobiť niečo čo Pána Boha nahnevá. Poraďte mi prosím vás čo mám robiť? Skúsili by ste sa ak to je treba opýtať Pána Boha či sa môžem k Vám objednať alebo mi viete z vašich skúseností poradiť aj vy? Ak je treba posielam vám aj moje údaje. Prosím nehnevajte sa že vás obťažujem, viem že máte veľa práce no okrem vás nemám nikoho komu by som dôverovala a koho by som teraz o pomoc mohla poprosiť. Nechcem už viac v živote schybiť a nahnevať Pána Boha. Prosím poraďte mi čo mám robiť ak som hodná rady. Prajem Vám aj pánovi Vladovi krásny, Pánom Bohom požehnaný večer. PS: ak vám nie je dovolené prijať pre moju hriešnu dušu odkaz, lebo ešte zatiaľ nie som hodná pomoci prosím napíšte mi to, ja to pochopím a budem to rešpektovať. Ďakujem.

  23. Viem, že som urobila v živote veľa chýb, mylne si myslela, že v ezoterike nájdem odpovede.
    Dobrý večer pani Laura. Chcela by som Vás poprosiť o pomoc a radu. V poslednej dobe sa mi nedarí v ničom, nedarí sa mi nájsť prácu, ktorá by mi vyhovovala, syn začína mať zdravotné ťažkosti, s partnerom sú časté hádky.. Viem, že som urobila v živote veľa chýb, mylne si myslela, že v ezoterike nájdem odpovede..prosím o pomoc, ako sa zbaviť kliatby, ktorú som si pravdepodobne sama týmto zavinila. Lebo už neviem, ako ďalej... Chcem kráčať po správnej ceste.. Len neviem, čo všetko mám zmeniť, a ako to napraviť, aby som sa zbavila kliatby na duši...myslela som si, že to, čo robím je správne-výklad kariet, či posielanie energie..chcela som druhým pomôcť, aj keď som to nikdy nerobila za peniaze, už viem, že to nie je správne. Som vďačná za to, že som našla Vašu stránku a vidím, že mám čo čítať,a hlavne sa zamyslieť nad tým, kde je ozaj pravda, aby som veľa vecí pochopila. Bojím sa aj o môjho syna a vzťah, ktorý mám. Prosím Vás pani Laura, čo mám robiť? Dá sa k Vám objednať? Ďakujem.

  24. Ja sa cítim a som beznádejný prípad, neviem čo bude ďalej, len je to horšie a horšie.
    Dobrý neskorý večer, ja sa cítim a som beznádejný prípad, neviem čo bude ďalej, len je to horšie a horšie. Mám 31 rokov a posledné 2 roky sa mi v ničom nedarí, mám aj zdravotné problémy, nemôžem sa zamestnať, nemám priateľku ani prácu, neviem kde sa pohnúť, neviem si rady. Viete mi poradiť, pomôcť?

  25. Prijatie mojej vďaky z môjho srdca k Láskavému Pánu Bohu.
    Veľmi som šťastný, nesmierne šťastný Pani Laura, za prijatie mojej vďaky z môjho srdca k Láskavému Pánu Bohu i Ku Vám Pani Laura za všetku lásku a pomoc ktorú som ja biedny človek mohol prijať v mojom živote. Bude moja duša vždy ďakovať Pánu Bohu, za najkrajší dar ktorý nám dal a tým darom ste Vy Pani Laura láskavá, keď Milostivý Pán Boh nám pomoc cez Vašu láskavú a nádhernú dušu, s požehnaním a láskou dáva. V srdiečku mojom navždy zostanete a s láskou a vďakou na Vás vždy myslieť budem a Nášho Milovaného Pána Boha Jediného milovať a velebiť bude moja duša, až do konca môjho. Ľúbim Vás Pani Laura a s láskou sa modlím za celú Vašu rodinu k Pánu Bohu, nech Vás žehná a od všetkého zlého ochraňuje a láskou najväčšou obdarúva každý deň. Pane Bože veľmi, veľmi Ti ďakujem a len Teba nadovšetko milujem.

  26. Veľká vďaka láskavému Pánu Bohu i Vám Pani Laura.
    Pane Bože môj dobrotivý, chcel by som sa Ti veľmi poďakovať za láskavú Tvoju pomoc, ktorú si mi s láskou dal a požehnal, vždy keď som o ňu pýtal a prosil Ťa. Túto pomoc od Teba Pane Bože môj za zázrak považujem, Lebo keď si ma ku láskavej Pani Laure priviedol po prvý krát, moja duša šťastím zažiarila a vedel som že si moju prosbu vyslyšal. Za každú liečbu Ti vrúcne zo srdca ďakujem a na kolenách ti ďakovať budem celý svoj život, lebo len Ty si mojou jedinou nádejou a moje celé bytie len Tebe jedinému patrí. Vždy sa k Tebe s dôverou a láskou budem modliť láskavé modlitby Tebou odoslané na stránku Pani Laure, lebo sú zázračné svojim obsahom a prekrásne zároveň. Len k Tebe sa duša moja denne do láskavých modlitieb a vďaky za Tvoju pomoc odovzdávať bude, lebo nebyť Tvojej pomoci už by som tu na tejto zemi nebol. Len Tvoje meno Bože Otče vždy budem nad všetky vyvyšovať a Teba velebiť, lebo len ty si hodný všetkej chvály a uctievania. Budem sa modliť za záchranu tohto celého sveta, ktorý do záhuby sa rúti svojim zlým konaním a zmýšľaním, preto Ťa Pane Bože môj veľmi o posilu mojej duše a mysle prosím, aby som aj ja mohol prispieť ku modlitbám a záchrane tohto sveta, lebo trápi ma veľmi čo sa na túto našu zem chystá a do plaču mi je z toho.
    Láskavá Pani Laura aj Vám ďakujem zo srdca za Vašu láskavú pomoc a nikdy nekončiacu námahu, ktorú musíte vynaložiť pri písaní liečebných postupov. Ja Vám vždy budem vďačný za každú liečbu, ktorú ste pre mňa a moju rodinu napísali a za každú radu Vám zo srdca ďakujem a v srdci Vás vždy nosiť budem. Veď keď ma Láskavý Pán Boh ku Vám priviedol Vedel som že ma vypočul, lebo iný liek na moju chorobu, ako mi dal Pán Boh dobrotivý nejestvuje a ja som sa uzdravil. Pane Bože tak Veľmi Ti ďakujem, tak veľmi si vážim Tvoju pomoc, milovať a velebiť Ťa chcem až do konca života svojho. A svojho Boha ja nikdy nezapriem ani Vás Pani Laura to radšej v ohni zhorím a vždy budem svojho Pána Boha milovať a jeho existenciu obhajovať a tak isto aj Vás láskavá Pani Laura.
    Ďakujem Ti Pane Bože Môj, že som mohol vyjadriť tieto slová z môjho srdca, veľká vďaka Ti Bože.

  27. Podlieham depresii a cítim sa zlomený a citovo vyprahnutý.
    Dobrý deň. Volám sa Pavol a chcel by som úctivo poprosiť o radu a pomoc pri mojom duševnom trápení. Za posledné dva roky sa rozvádzam už druhýkrát. V prvom prípade sme sa s manželkou vzájomne odcudzili po 13 rokoch manželstva a obaja sme si našli iných partnerov. Podstatné je, že jej boli pridelené mnou tak veľmi milované dve deti z tohto manželstva. V druhom manželstve ma partnerka absolútne využila a zabezpečila sa tak, že ma vyhodila z bytu a znova si nechala dieťatko, ktoré sa z tohto vzťahu narodilo. Druhá manželka mi absolútne zatajuje moje bábätko a aj samú seba. Podlieham depresii a cítim sa zlomený a citovo vyprahnutý. Okolie ma presviedča, že to vraj vylieči iba čas. Ja však nespím, nemám kde sa podieť, nikomu nechýbam a ani prácu nemám poriadnu. Prosím o radu čo mám robiť. Ďakujem.

  28. Vidím iba na krátku vzdialenosť a operáciou sa to vyriešiť nedá.
    Dobrý deň prajem, volám sa Zuzana. Na Vašej webovej stránke som sa dozvedela o tom, že liečite ľudí, a že je úspech v tých prípadoch, ktorí akceptujú božie odpovede, zaručený. Vedeli by ste mi , prosím zistiť, čo je príčinou môjho zlého zraku a čo mám urobiť preto, aby som dobre videla? Vidím iba na krátku vzdialenosť a operáciou sa to vyriešiť nedá - najlepší oftalmológ na Slovensku sa vyjadril(ešte keď som mala cca. 6 rokov) , že sa s tým nič robiť nedá. Ani liečiteľ, za ktorým boli moji rodičia, keď som ešte bola dieťa, mi nevedel s tým pomôcť. Ďakujem Vám za Vašu odpoveď a prajem veľa úspechov v každej činnosti. S pozdravom a láskou Zuzana.

  29. Prosím o pomoc a radu z Božej lekárne pre človeka, ktorý bol vychovaný pre láskavý a spravodlivý svet.
    Vážená pani Laura prosím o pomoc a radu z Božej lekárne pre človeka, ktorý bol vychovaný pre láskavý a spravodlivý svet, bez nenávisti a klamstiev a pre starostlivosť o iných zabúda na svoje vlastné zdravie. Tým človekom je moja jediná dcéra. Priala by som jej pokojnejšiu myseľ, ak sa jej telo vysporiada s tým, čo ho trápi. Tak ešte bude môcť darovať iným radosť a šťastie. Ďakujem Vám.

  30. Psychické problémy mám už 10 rokov.
    Dobrý deň.
    Volám sa Ivana a prosím Vás pani Laura o pomoc. Psychické problémy mám už 10 rokov. Depresie, úzkosti, obsedantné myšlienky. Užívam antidepresíva, ktoré však nie veľmi zaberajú. Teším sa na naše stretnutie. S pozdravom Ivana

  31. Úmrtia v rodine.
    Dobrý deň. Volám sa Darina. Pred rokom mi zomrela sestra a neviem sa s tým zmieriť. Osem mesiacov pred jej smrťou jej zomrel manžel. Štyri roky pred sestrinou smrťou som prišla o priateľa, ktorý tragicky zahynul. Sestra zomrela 14.2. môj priateľ 15.2. Mám pocit, že mi niekto nepraje dobre. Stretávam ľudí, ktorí mi závidia a neprajú. Chcela by som vedieť, čo robím zle ale hlavne, ako sa má moja sestra. Nechcem, aby trpela. Ďakujem za pomoc. Žijem v zahraničí, preto sa obraciam týmto spôsobom. Ďakujem.

  32. Uriekla ma žena.
    Dobrý deň. Zaujala ma vaša webová stránka. Dlho už hľadám niekoho ako vy, s vašim darom od Boha. Mám problém s urieknutím, uriekla ma žena. No už sa nedokážem dostať ďalej, kedy si mi bola moja manželka neverná a odvtedy sa to všetko zmenilo. Mali sme sa rozviesť, ale nechcel som, odpustil som jej neveru, no ale na súde som nesúhlasil s rozvodom. A odvtedy sa to deje, psychicky ma týra, citovo a vydieraním citovo proti mne štve moje deti, stále ich odďaľuje odo mňa. Všade ma ohovára, vulgárne sa správa, nemá úctu k ničomu. Mám problém, že sa mi nedarí, všetko sa kazí, nemám šťastie ako kedysi, chcem sa pohnúť ďalej, no ako keby mi niečo bránilo v tom, aby som mal šťastie a lásku. Som už veľmi z toho všetkého unavený čo sa deje, chcel som si aj zobrať život no nemohol som, niečo ma odhováralo od toho, ako keby mi vravelo nerob to, počkaj ešte a bude lepšie. Chcem ísť ďalej, ale je veľa negatívnej energie okolo mňa, mám bloky negatívne, ako keby ma to držalo v zajatí. Stále keď chcem na niečo myslieť, vabyvý sa mi v hlave zas manželka, ako keby mi vstúpila do hlavy a zakazovala mi všetko čo aj robí stále. Hľadám lásku, šťastie, harmóniu, cestu k Bohu ktorého veľmi milujem. Modlím sa k Nemu stále, ale pomoc a odpoveď nemám. Taktiež mám aj bolesť na srdci či duši: moje trápenie je aj že vidím ako sa trápia ľudia, vždy som im túžil pomôcť,a urobiť dobré skutky, no ako keby tá bolesť a žiaľ, trápenie prešlo na mňa. CHcem sa vám vopred poďakovať. Ak vás zaujal môj email, tak vás prosím a s pokorou o pomoc, či už radu. Ďakujem.

  33. Mám pocit, že už to sama nezvládam.
    Pani Laura,
    pozorne som si prečítala Vaše riadky na tejto stránke a napriek tomu, že súhlasím, že iba Boh vie uzdraviť a vyliečiť moju dušu, mám pocit, že už to sama nezvládam. Nič sa mi nedarí a napriek tomu, že mi vlastne nič nechýba neviem sa z ničoho tešiť. Manžel tiež upadol do depresie a prenášame to na nášho syna a iba pre neho sa chceme pozbierať, aby sme boli rodičia, z ktorých by mal radosť. Vážená pani Laura z toho dôvodu by som Vás poprosila o pomoc a vopred ďakujem.

  34. Nepřijde mi normální, že je tolik nemocí v rodině.
    Dobrý den, paní Lauro.
    Ráda bych našla léčitelku, která by mohla pomoci mé rodině. Pokud dovolíte, ráda bych Vám napsala jen stručně, co mne trápí.
    Jmenuji se... Jsem rozvedená, mám 59 let.
    První syn mi zemřel po třech dnech po porodu, 2600 g, 50 cm, měl problémy s dýcháním, předčasně ho odpojili z inkubátoru. Čas vše zahojil a smířila jsem se s tím.
    Mám další dva syny. Oba chlapci byli zdraví, šikovní. Postupně však oba onemocněli - schizofrenií.
    Oba jsou v invalidním důchodu. Pečuji ještě o maminku 81 letou - alzheimer.
    Můj přítel asi před rokem také onemocněl - sarkoidóza. Nyní i já se necítím nejlépe a mám zdravotní potíže, na které se snažím nemyslet.
    Snažím se všem pomáhat, je to hodně náročné - pečovat o tolik nemocných.
    Nepřijde mi normální, že je tolik nemocí v rodině. Přemýšlela jsem nad možností prokletí, uřknutí, špatné energie, karmy. Sama si však nevím rady.
    Ráda bych Vás poprosila alespoň o Váš názor, popřípadě radu. Vím, že toho máte hodně, také bydlíte na Slovensku a my na severní Moravě. Byla bych moc ráda, pokud mi můžete věnovat svůj čas a pomoc.
    Děkuji a přeji Vám hodně sil a lásky.

  35. Pomoc na štátnice.
    Dobrý deň, pani liečiteľka Laura,
    chcela by som Vás poprosiť o modlitbu k Bohu. O 4 dni mam štátnice, učila som sa každý deň, nepamätám si z toho poriadne nič, mám v tom zmätok. Som zúfalá, lebo by som chcela najradšej už skončiť školu a mať za tým. Najhoršie je, že stále myslím len na to najhoršie, mám úplne hnusné myšlienky, stále si privolávam trápenie, len aby som trápila. Myslím si, že ma už nič pekné nečaká a som často agresívna. Neviem, ako dopadnú štátnice, ale ak by bolo možné ešte zachrániť moju situáciu, bola by som vďačná. Modlím sa k Bohu, som silná katolíčka a vychovávaná v katolíckej rodine, je to pre mňa ťažké, že prichádzam na veci, ktoré sú asi úplne iné ako som myslela. Verím, že Boh vie, ako sa cítim. Chcem byt iná, nie stále myslieť na najhoršie, ale je to ťažké. Modlila som sa k Bohu, vo vnútri akoby mi povedal, že Vás nemám otravovať, že sú to len štátnice, že máte toho veľa na práci. Ale na druhej strane viem, že ak máte toho veľa, tak neodpíšete. Strašne by som chcela vedieť, že či ešte je šanca, aby sa táto situácia pred štátnicami obrátila na dobré. Ak ste si prečítali mail, tak Vám ďakujem!
    Boh Vám žehnaj!

  36. Chcem poprosiť o pomoc pri liečbe môjho manžela, ktorý trpí chronickým chripotom.
    Dobrý deň pani Laura.
    Veľmi pekne by som Vás chcela poprosiť o pomoc pri liečbe môjho manžela, ktorý trpí chronickým chripotom. Navštívili sme už všetky možné vyšetrenia u lekárov no nikto môjmu manželovi nevedel pomôcť. Môj manžel je tak veľmi hendikepovaný, lebo svoj hlas veľmi potrebuje hlavne v práci pri neustálom kontakte so svojimi zamestnancami. Je mi manžela veľmi ľúto a preto by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o radu ako máme postupovať pri liečbe a či by ste nemohli poprosiť všemocného pána Boha o radu. Prepáčte mi prosím, že Vás obťažujem našimi problémami ale naozaj neviem na koho by sme sa mohli ešte obrátiť o pomoc.
    Ďakujem a prajem všetko dobré a veľa zdravia.

  37. Potrebujem pomoc a neviem na koho by som sa mala obrátiť!
    Milá pani, je 23"15hod. a ja ešte nespím, som vydatá 13 rokov a mám 2krásne, zdravé deti o ktoré nechcem prísť, chcem byť znovu šťastná milujúca matka a vynahradiť mojim deťom všetko zlé, čo museli pri našich strašných hádkach s mojim mužom a ich otcom! Hrávam a ja automaty ale neukrácam deti, chválabohu nekradnem a beriem pervetin ale nemusím to mať každý deň ale som v takej situácii, že nemám absolútne dobrý život s mužom, momentálne som nezamestnaná, nemám svoje bývanie som vedená ako bezdomovkyňa a taktiež nemám rodinu, ktorá by mne a deťom pomohla pochádzam z chudobnej rodiny, náš otec predal dom a odvtedy sme všetci súrodenci a aj rodičia rozhádzaní po podnájmoch, detstvo som tiež nemala dobré a preto som si ešte ako slobodná vždy hovorievala a snívala, že ak ja raz budem mať deti, že nedopustím aby museli kvôli nočnejším hádkam medzi dospelými, i nemuseli mať spánok prerušovaný a zažívať podobné situácie aké som ja v detstve zažívala. Aj keď vždy sa snažím ja zakusnúť si do jazyka a ubrániť tomu, aby sa nič také nemuselo stať, môj muž ale presne až dokonale vie kam ma zasiahnuť a dostane ma do takého stavu, že mám chuť sa zabiť, mám myšlienky také, už som sa aj niekoľko krát pokúsila otráviť aj som ležala v nemocnici na pozorovanie, on mi také škaredé nadávky povie aj pred deťmi, že mi ide srdce odtrhnúť som bezmocná, nemám nádej, nemám financie, ku komu ísť. Totižto keď som sa vydala, tak môj manžel ma nahovoril na kopec úverov, pôžičiek, mám zablokované všetky účty, kopec exekúcii, ktoré som už väčšinou sama niektoré zaplatila, neviem či nemám náhodou porobené, veľa krát skoro celých 10 rokov, len dátumy na žiadostiach o rozvod ktoré mám doma, no nikdy som to neurobila a nepodala si o rozvod neviem čo ma púta byť pri mužovi, on ma ničí jak psychicky, tak duševne, a ja preto to je aj jediný dôvod prečo si tú drogu dám, že vtedy mi je všetko úplne jedno, prosím vás pomôžte mi. Ja tiež veľmi verím v boha, no keďže mám kopec hriechov neviem či mi to všetko pán boh odpustí. Nevládzem už viac a viac sa mi chce zomrieť. Pomôžte mi. Ďakujem vám z celého srdca. S pozdravom.

  38. Budem rada keď mi poradíte.
    Dobrý deň pani Laura
    Som rozvedená, mám 4 detičky, robím v Rakúsku a staviam domček. Je to už pod strechou, a chcela by som to dorobiť, ale musela by som založiť náš domček, aby sa to dorobilo. Je to vážny krok, a neviem či ho mám založiť, alebo nie, ale moja túžba po tom dome je taká veľká, že mám veľkú vôľu ho založiť. Aj keď viem, aké sú riziká. Poraďte mi ak môžete. Mám 34 rokov, mám priateľa, ale nebývame spolu ešte. Možno že mi pomôže. Tiež by chcel ísť pracovať do Rakúska. Učí sa nemčinu, dúfame a modlím sa stále za to, aby sa mu tam podarilo dostať.
    Ak si nájdete na mňa čas, budem rada keď mi poradíte. Prajem Vám všetko dobré.
    S pozdravom.

  39. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc, radu, čokoľvek.
    Dobrý deň Laura,
    obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc, radu, čokoľvek. Som matka dvoch deti a som v rozvodovom konaní. Manžel s nami nebýva už tretí mesiac. Min. rok som sa podpísala na úver, ktorý bral na podnikanie, no narobil len dlhy, nešlo mu to. Dostávam spolu s prídavkami na deti 240 eur, som ešte na materskej dovolenke. Manžel mi nedáva na deti ani cent. Úver neplatí a z banky mne stále vyvolávajú, lebo on im mobil nezdvihne. Ja už neviem, odkiaľ mám zobrať deťom na stravu a nie ešte na úver. Viem, že hráva automaty a začal dosť piť. Ja už neviem, čo mám robiť, modlím sa aj modlitby, ktoré som si vytlačila z Vašej stránky. Ale pocit zúfalstva, ako ďalej je silnejší. Chcem byť silná kvôli mojim dvoch dievčatkám, ale bojím sa, som znechutená z neho, ako sa môže takto správať, že sú mu vlastné deti ľahostajné, vyčítam si, že som žila s takým človekom a chcela s ním druhé dieťa....beznádej. Preto Vás prosím pani Laura aspoň o modlitbu za zbavenie dlhov, o niečo, čo mi dá nádej, čo bude dobre. Veľmi pekne Vám ďakujem, ďakujem Bohu, verím že to nenechá všetko na mojich pleciach.

  40. Myslím si, že som prekliata.
    Milá pani Laura, drahý Bože. Ďakujem za stránku, na ktorú som natrafila, Boh mi veľmi pomáha. Prosím Vás o pomoc... Myslím si, že som prekliata. Možno i rodičia. Ako nám môžem pomôcť, aby sa nám začalo dariť, aby som konečne našla šťastie v láske, v práci a vo všetkom, tiež nájsť si partnera? Mam okolo seba veľa zlých neprajných ľudí, sama som nevedome sa zaujímala o ezoteriku, ale teraz chcem iba cítiť božiu lásku a nie satana. Prosím o pomoc a radu nad zrušením kliatby a ochranu mňa, rodiny a mojej budúcej rodiny. Prosím.. ďakujem. A ďakujem za doterajšiu pomoc a lásku.