Nebeská telefónna linka.

28.04.2014 19:24

Nebeská telefónna linka.

Elena | 29.09.2015
Jeden krásny nezabudnuteľný podvečer prebiehal telefónny hovor, debatovala som s našim Vladkom a pri ňom blízko sedela naša vzácna Laura. Do našej debaty vstúpil náš láskavý všemocný jediný Boh. S Vladkom sme stíchli a Pán Boh cez nášho posledného proroka pani Lauru hovoril mi nádherné slová, hovoril mi prenádherné slová, ktoré láskali moju dušu, oči vlhli slzami a ja som nemo načúvala Božie slová. Cítila som Jeho hladkanie, Jeho nenahraditeľnú lásku. Ten hlas bol plný nehy, lásky.
Dostala som prekrásny dar od Pána Boha, nie zapisované našou vzácnou Laurou, ale som ich priamo počula. Bože Otče ďakujem za nezabudnuteľný telefonát, Tvoje láskavé slová. Nekonečne Ťa milujem, vrúcne ďakujem.
láskou Elena

Gabika reaguje:

Tečú mi slzy po tvári, respektíve lejú sa mi po tvári. Aj mne sa takto náš Otecko prihováral, bolo to niečo neopísateľne krásne, doteraz počujem tie slová “ neplač dievčatko moje už, ja ťa ĽÚBIM, VEĽMI Ťa ľúbim“. Ten láskavý tón hlasu mi stále znie v ušiach. Toto je zážitok na ktorý sa nedá nikdy v živote zabudnúť. MILUJEM ŤA BOŽINKU MôJ. ĎAKUJEM TI ZA VŠETKO.