Náboženstvo podľa Boha.

13.11.2023 13:42

Náboženstvo podľa Boha.

Bolo každé vaše svetské náboženstvo v prvopočiatkoch svojeho vzniku v svojej podstate cieľového úmyslu dobré, ale časom bolo vo svojej správnej funkčnosti premenené do cesty jeho funkčnosti nesprávnej. Ku terajším všetkým náboženstvám sa nesie Boh zástancom židovskej jedinej viery, ktorej chod správnosti v každodennom jej riadení nikto nepošpinil falošnou mocou ani prídavnými zákonmi do nej vloženými, nakoľko židovská cirkevná politika sa v Božom hodnotení stáva tá najsprávnejšia a najpravovernejšia voči všetkým ostatným náboženstvám. Ktorá duša žiada v svojom trápení pomoc od Boha, nepotrebuje navštíviť k tomuto cieľu žiaden cirkevný chrám, keď všetky jej prosebné slová počúvam kdekoľvek a na každom pozemskom jej mieste a vždy vypočujem, pokiaľ sa nesú v cieli pre jej prosbu vyslyšanú dobrou výslednou konečnou ich cestou, čo ostáva na vôli mojej Božej, lebo len ja Boh jediný sám poznám či splniteľnosť danej prosby v mojom vyslyšaní tejto duši nevedomej v znaniach ukážok svojej budúcnosti neublíži alebo nedostane do väčšieho trápenia v akom sa nachádza daný svoj prosebný čas ešte pred vyslyšanosťou svojich slov. Bude vaše duše moja Božia láska vždy a na každom vašom životnom kroku sprevádzať a nadľahčovať ich tiahu, keď vložíte do svojich duší lásku k Bohu, do sily a jedinečnosti ktorej v jej prijatí, získate navždy za svojeho priateľa Boha, ktorého všemoc za vašimi životnými každodennými krokmi stáť bude vždy a neustále, čo predstavuje vo vašej viere len jediné a to pravé, vložiť Božiu lásku do jadra celej svojej duše, od neustálej blízkosti ktorej dostávať vždy v každom duševnom trápení pomoc Božiu budete s takým výsledkom, aký do vašich očakávaní nedokáže nikdy splniť v žiadnej svojej hoc tej najlepšej snahe pozemský v obore svojej profesnej kvalifikácie žiaden smrteľník. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. PeterT | 13.11.2023
    Zdravím všetkých starých známych aj budúcich čitateľov, zdravím verných Bohu aj slizkých hadov, ktorí len čakajú na chybu pani Laury, aby ju mohli uštipnúť. Toto nie sú slová pani Laury. Sú to slová jediného Všemohúceho Boha, ktorý sa nám všetkým znovu a znovu prihovára a ktoré pani Laura len reprodukuje zo svojho vnútorného počutia Božieho daru. Stále nevidíte, že s týmto svetom nie je niečo v poriadku? Katastrofy, povodne, zemetrasenia, suchá, požiare, narušený ekosystém, život rastlín a zvierat, zblbnuté celé naše ľudské tvorstvo v mamone, v kariérizme a v sexualite? Tak by som si želal, aby celý svet pochopil tieto Božie slová odkazov veci náboženstiev a Božej existenčnej jedinečnosti. Lebo až vtedy by sa svet začal meniť: v ľudských srdciach naprávať vychýlenie z osi a prirodzenosti vo všetkých životných aspektoch, ktoré som popísal. Som o tom skalopevne presvedčený. Bože Otče môj, prosím Ťa vnes do sŕdc celého ľudstva svetlo poznania Teba ako Stvoriteľa a zvráť tak osud našej zeme, ktorý mám obavy, že sa nezadržateľne približuje pre nezáujem ľudí o Teba a pravdu.

  2. Ľudmila | 14.11.2023
    Ďakujem Pánu Bohu za všetky odkazy, modlitby, ktoré sú pravdivé a účinné. Pán Peter klobúk dole napísali ste to veľmi dobre a zrozumiteľne, len ľudia sú posadnutí satanom nechcú počuť pravdu.  Taká malá krajina plná veriacich a zrazu plné ulice homosexuálov choré na hlavu, keď už aj Vatikán to podporuje. Ďakujem pani Laure za jej veľkú ochotu, že nám odovzdáva Božie odkazy bez nej by sme išli rovno do záhuby.

Pridať komentár