Môjmu dieťaťu krátko po zaspatí vykriví tvár a jazyk.

17.01.2014 10:17

Môjmu dieťaťu krátko po zaspatí vykriví tvár, jazyk a nič sa mu pritom zlé nesníva.

Objednali sa ku mne už veľmi dávno manželia, ktorí pýtali liečebnú pomoc od Boha pre svojeho osemročného v tej dobe syna. Ako problém uviedli to, že keď ich chlapec večer zaspí, tak sa nečakane asi po pätnástich minútach zobudí, vykriví mu tvár aj jazyk a pritom sa mu nič vraj nesníva. Pán Boh mu určil takú diagnózu, že mu v tele chýba magnézium, ktoré keď doplní tak sa jeho problém odstráni. Pre jeho rodičov poslal odkaz taký, že ich dieťa musí piť každý deň nápoj namiešaný z rôznych potravinových zložiek obsahujúcich veľa magnézia dobre jeho telom vstrebateľného. K tomu ešte dostali receptúru na liečivé obklady, ktoré mu mali prikladať na tvár. A každý večer pred spaním museli odriekať slová Bohom poslanej liečivej modlitby. Rodičia chlapca boli z tejto jeho situácie dosť vyľakaní, nakoľko lekári nevedeli zistiť čo mu vlastne je a čo treba liečiť. Báli sa že to môže byť začínajúca epilepsia. Ale nebola. Pán Boh odhalil príčinu tohoto nepriaznivého telesného stavu chlapca, poslal mu zároveň aj liečivú podrobnú receptúru na to, aby sa uzdravil. Po nejakom čase mi jeho rodičia oznámili, že chlapec už tieto kŕče v tvári po zaspatí nemá. Bože láskavý ďakujem Ti za každého vyzdraveného človeka, lebo bez Tvojej Božej pomoci by som ja sama nikdy nikoho nedokázala uzdraviť. Ďakujem Ti môj Otče Bože za to že si a že všetku liečiteľskú prácu robíš za mňa a uzdravuješ každého, kto Ťa miluje,  nehanbí sa za Tvoje veľkolepé Božie meno a požiada Ťa o pomoc.

 

Božia diagnostika:

Do tohoto sa stáva príčinou slabosť tela stratou magnézia, ktorého má v tele veľký nedostatok a toto sa prejavuje slabosťou nervovej sústavy, ktorá sa snaží silu naberať hlavne v noci, keď dieťa spí a svalstvo je uvoľnené. Tieto kŕče svalov tváre sa snažia zásobiť sťahmi svalstvo do zvýšenej činnosti, aby sa mozog nedostatkom tohoto prvku neoslabil a neostal poškodený. Svalovými kŕčmi sa tvárové svalstvo tak aktivizuje, že sa steny ciev týmto pohybom snažia mozog prekrvovať, čo je v momentálnej situácii tohoto chlapca záchrana, keď pomoc od lekárov neprichádza. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

Navyše sa tento chlapec ešte zajakával a náš láskavý Pán Boh túto jeho poruchovosť reči diagnostikoval týmto slovom:

„Dostáva sa do neho silou stresu, ktorý telo ustavične cíti hľadaním strateného magnézia a snaží sa skrz nervové centrá reč uberať, keď ho ešte nájde. Svoje zajakávanie stratí, keď sa tento problém s chýbajúcim prvkom odstráni. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.