Moje životné rozhodnutie.

03.05.2020 20:04

Moje životné rozhodnutie.

Renata R. | 20.11.2018
Môj milovaný Otecko ďakujem Ti za všetko čo si mi odkázal po p. Laure bolo to náročné a veľmi bolestivé ale ďakujem za všetko. Vo všetkom si mal pravdu a ja som to urobila tak ako si mi odkázal a viem že som spravila to naj ťažšie rozhodnutie v mojom živote ale najlepšie.
Všetko sa začalo podnikaním nás dvoch /priateľ a ja / zatvorila som svoje milované kvetinárstvo a začala som s ním podnikať . Ale nebolo to až také podnikanie jednoduché veľmi náročné na prácu robiť vonku v 30 tich stupňoch sadiť niekoľko týždňov až mesiacov tvrdej driny. Bola som unavená vyčerpaná , nervózna lebo bolo toho veľa . Samozrejme , že sa to všetko ukázalo na mojom zdravotnom stave . Bola som neskutočne unavená a nervózna z každej blbosti som urobila katastrofu. Prvý krát som volala s p. Vladimírom a povedal že je so mnou zle a musím podstúpiť okamžitú liečbu . Ďakujem p. Vladimír za Vašu ochotu pomáhať veľmi si to cením s Vašou manželkou vykonávate prácu neľahkú a už vtedy ste mi povedal že vo vzťahu s mojím partnerom je to zlé a mala by som ho opustiť . Je pravda že som si to nevedela stále pripustiť a bola som z toho celkom ohromená. Ale mal si Bože pravdu a p. Laura mi odkázala toto nie je muž pre teba. A nechcela som si to priznať. Boh mi odkázal aby som začala znova podnikať v tom čo ma baví. Ale ja som nemala žiadne peniaze proste nič a keď som mala tak som všetko investovala do domu , ktorý nebol môj. Nevadí to ma netrápi ale trápi ma správanie môjho priateľa keď som mu povedala že už nemôžem takto robiť lebo už nemôžem . Môj zdravotný stav to nedovoľoval. Proste som bola odpísaná . P. Vladimír mi ešte pred tým povedal aby som mu to všetko povedala a uvidím jeho reakciu samozrejme mal pravdu všetko bolo tak ako mi povedal nakričal na mňa že čo on s tým teraz bude robiť a čo bude a koľko peňazí do toho dal a ja som sa rozhodla že už to robiť nebudem samozrejme že mu bolo u prdele jedno čo môj zdravotný stav . Uvedomil si to až na druhý deň čo povedal , ale u mňa sa to zapísalo veľkou bolesťou a moja nervozita bola ešte horšia.
Volala som s p. Vladimírom druhý krát či niečo nepotrebujú veď viete majú veľmi ťažké obdobie chcela som pomôcť a veľmi rada by som to urobila z lásky k týmto Ľuďom , ktorý nám pomáhajú v týchto neľahkých chvíľach a povedal mi musíte od svojho priateľa odísť lebo Vás podvádza a nemiluje len ma využíva . Svojho priateľa stále Ľúbim ale vedela som že ho musím opustiť ináč sa zbláznim a urobila som to . Odišla som od neho ale pekne a s úctou poďakovala som mu za všetko a dala pusu na rozlúčku. Všetko som mu pred tým vysvetlila ale nemyslím že by to v tej hlave pochopil . Moje deti mi pomohli našla som dobrý inzerát na prenájom a celé mi to zaplatili a stále mi volajú či niečo nepotrebujem pôjdem robiť na chvíľu do kvetinárstva k mojej priateľke aspoň dúfam že sa mi to podarí všetko čo chcem uskutočniť a hlavne chcem si otvoriť svoje kvetinárstvo a moje deti pri mne stoja a podporujú ma a toto je to najkrajšie čo sa Vám môže v živote stať že nájdete ten správny smer . Ja som ho našla a viem že to takto malo byť . Ďakujem BOŽE milovaný za všetko ešte je to celé čerstvé a ja stále plačem lebo 12 rokov života s človekom Vás spojí ale keď treba niečo spraviť netreba sa báť a ísť do toho . A verte mi modlím sa aby som sa odláskovala a zabudla na bolesť a ja viem že ja už budem iba šťastná pretože môj život je spojený s láskou ku kvietkom a práve môj priateľ ma k tomu pritiahol a som mu za to vďačná ani nevie čo pre mňa urobil. P. Laura a p. Vladimír som Vašim dlžníkom až do konca môjho života a to nažartujem viete že milujem BOHA veľmi silnou láskou a vždy bude je strojcom môjho života a nás všetkých, ktorý chceme zmeniť naše životy k láske a pomoci druhým. Toto bolo iba zhrnutie môjho príbehu len malá ukážka nášho milovaného Otecka miluj ma a ja budem vždy pri tebe a nemusíš sa báť ničoho ukážem Ti správnu cestu životom . Ďakujem Vám a prajem krásny život budem bojovať a užívať život tak aby mal zmysel pre lásku Bohom danú AMEN.