Moje životné rozhodnutie II.

03.05.2020 20:03

Moje životné rozhodnutie II.

Renata R. | 10.07.2019
Je to asi pol roka čo som odišla od svojho priateľa s ktorým som žila 12 rokov. Ten kto si pamätá na môj príbeh poukážem na Božiu silu a lásku ktorou ma vedie touto cestou života. Pre zhrnutie BOH milovaný mi odkázal že môj priateľ nie je ten pravý pre mňa odišla som našla som si podnájom . Už za 2 mesiace som si cez zoznamku našla priateľa . Objasním nie som človek , ktorý dokáže byť sám prosila som BOHA s plačom a láskavosťou o pomoc aby som našla priateľa pre moju dušu. Ďakujem milovaný Otecko čas ukáže či som našla správneho muža ale je milý a láskavý , skromný a svojou dušou krásny. Toto bol prvý skok . Druhý skok bola práca , ktorou som si vylepšila svoju životnú úroveň. A tretí skok je moje nové kvetinárstvo ktoré som si vyprosila u milovaného Boha láskavého. Všetko čo sa deje v mojom svete je Bohom dané. Obchod ešte nie je celkom otvorený ale zmluva na priestor podpísaná a trošku maličké problémy ale viem že sa všetko vyrieši a bude to v poriadku. BOH mi odovzdal cez p. Lauru rob to čo ťa baví a čo miluješ a ja budem pri tebe stáť a pomáhať Ti . To čo k BOHU cítim nie je len láska ale aj nesmierna oddanosť do konca života. Ja viem že obchod bude fungovať teraz už viem že všetko pôjde tou správnou cestou ja som si istá a presne s týmito pocitmi žijem. Tak za pol roka som získala a dostala od BOHA pocit lásky slobody a presvedčenie že to čo sa deje je Boží zázrak. Ale aby som nezabudla že za všetkým Týmto mojím šťastím stojí žena p. Laura milovaná osôbka s krehkou a láskavou dušou a jej manžel bez ,ktorého by naše dušičky nedostali vysvetlenie od našej nevedomosti a vysvetlenia k bolestiam. Uvedomujem si všetko čo pre mňa urobili bez nich by môj život nemal zmysel . Ďakujem Bože a nezabudla som na svoj sľub keď bude fungovať moje kvetinárstvo a odtrhnem sa od svojej práce prídem k milovanej Laure a zasadím kvietok ktorým jej prinesiem do života lásku a keď sa na ňu zadíva spomenie si na Renatu R. , ktorá bude ďakovať za toto šťastie a pokoj . Prajem Vám všetkým Božiu lásku tak ako ju cítim ja nemá hranice je to dokonalosť sama . Milujem Ťa BOŽE a sľubujem Ti svoju oddanosť aj Vám p. Laura a p. Vladimír a verím že BOH Vás bude milovať za všetko dobro čo ste spáchali pre všetkých na tomto svete AMEN.

 

Komentáre:

  1. Daniela | 13.07.2019
    ....na margo tohto članku mi nedá nezareagovať...je to asi teda pol roka, čo som vďaka tejto našej vzácnej stránke spoznala už teraz viem, že vernú a vzácnu priateľku na celý život Renata Reinová. Dostala som uplne identický odkaz od Boha, že mám odisť od svojho manžela...ale o tom inokedy, som ešte niekde v polovici mojej cesty a viem aj prečo. Proste som cítila potrebu vyhladať človeka, ktorý zažíva to všetko ťažké a bolestivé ako aj ja a hlavne človeka Božieho bojovníka so všetkým ako treba. Láska oddanosť vernosť úcta k Bohu.. a v neposlednom rade úcta a vďaka našim vzácnym dušiam Laure a Vladkovi. Stali sa z nás teda priateľky, ktoré hoci sa nestretávajú často, nejakým spôsobom sú si vo veľa veciach podobné a myslia v rovnakých chvílach jedna na druhú.... ak sa stretneme naša téma je okrem iného ako inak o Bohu, o jeho radách o jeho odkazoch...To všetko len a len vďaka Bohu a Laure...Vážim si teda toto priateľstvo a prosím Ťa Bože ochraňuj nas všetkých čo Ťa milujeme a chceme kráčať len Tvojou cestou...Ďakujem Ti za všetkých Božich bojovníkov, ktorých vďaka Laure poznám, ďakujem že sú medzi nimi aj osoby mne velmi blízke, moji najbližší Simi Jaja Kikusko❤️dúfam že jedného dňa pribudne aj Kristina...želam si to a modlím sa za to...Toľko teda moje vyznanie Bohu a luďom Božim bojovníkom. Všetku lásku úctu a vďaku v tejto chvíli posielam mojej “svätej” trojici do krásneho skromného domčeka do Dvorníkov. Boh Laura Vladko ďakujem❤️

  2. Erika | 11.07.2019
    Pani Renatka,z Vášho príbehu cítiť pokoj ,spokojnosť a lásku k Pánu Bohu.Ja tiež ďakujem Pánu Bohu ,za túto vymoženosť že som spoznala pani Lauru spolu aj z jej manželom Vladimírom.Prajem Vám všetkým ,ktorý chodíte na túto krásnu stránku ,aby všetky Vaše životné rozhodnutia žehnal a sprevádzal iba NÁŠ PÁN BOH LÁSKAVÝ.