Moje stretnutie s pani Laurou.

10.05.2020 16:04

Moje stretnutie s pani Laurou.

Milka | 29.01.16
Štyri roky nazad som navštívila pani Lauru s vážnym zdravotným problémom. Lekári mi diagnostikovali sklerózu multiplex v dosť pokročilom štádiu. Nevládala som už skoro chodiť. Von z bytu som nevychádzala vôbec a mala som už tak zlú koordináciu pohybového aparátu, že keď som horko ťažko prešla po svojom byte musela som sa opierať o nábytok a steny  ak som potrebovala ísť napríklad na toaletu. Hrozilo mi že ostanem na vozíčku za krátky čas a rodina bude podo mňa dávať misu. V terajšej dobe som zdravá, chodím sama do obchodov nakupovať, cez víkendy s rodinou na výlety do prírody, bicyklujem...Lekári neverili...Týmto príbehom Vám chcem opísať ako prebiehala moja prvá návšteva u pani Laury. Chcem ním zároveň podporiť tých pisateľov do tejto krásnej stránky, ktorí oponujú tým ľuďom ktorí hovoria o pani Laure že je sekta. Lebo keď som u nej bola ani tie najmenšie známky sektárstva som u nej nevidela ani nezažila. Sedeli sme u nej v skromnej malej komôrke v ktorej mala ešte na polici zaváraniny len traja ľudia. Ja, pani Laura a jej manžel. Nerobili sa žiadne okultné rituály ani sme sa navzájom spoločne nemodlili a nespievali žiadne náboženské piesne. Jednoducho ako keď prídete k lekárovi som si sadla, pani Laura mi miesto receptu ako u lekára prečítala, vysvetlila a odovzdala receptúru od Boha napísanú na papieri čo mám užívať a ako sa mám liečiť. Na konci mi akurát povedala o Bohu s tým vysvetlením, že to je jej povinnosť a to krátko a stručne asi toľko: Je nutné, aby ste sa pani za svoje uzdravenie modlila k Bohu, lebo táto liečba je od nášho Pána Boha a nie odo mňa. Uzdraví Vás Pán Boh, ja v žiadnom prípade nie! Ja Laura takúto moc nemám. Povedala mi ešte: Milá pani, keby ste ma už nikdy v živote nenavštívila a na mňa zabudla nevadí, ja tu nie som dôležitá ale dôležitý je Pán Boh a ja Vás prosím nezabudnite na Pána Boha a jeho navštevujte celý svoj ďalší život v každodenných modlitbách a vo Vašom trápení a životných problémoch ak do budúcna nejaké budete mať. Tak takúto pokoru a skromnosť som ešte nezažila u nikoho. Podotýkam že pred pani Laurou som okrem lekárov navštívila ešte piatich liečiteľov, ale toto mi nepovedal ani jeden z nich ale zároveň mi ani jeden z nich nepomohol akurát ma dôkladne stiahli z financií. Môj zdravotný stav sa až do návštevy u pani Laury len zhoršoval. Ak je pani Laura sekta, tak ja som potom anglická kráľovná. Viem prečo istí ľudia označujú pani Lauru za sektu. Po prvé, ako už aj mnohí ľudia na stránke písali, preto lebo odhaľuje faloš v dušiach, podvod a duševné schybenia. A po druhé preto, lebo niektorí nevedia uniesť to, že pani Laura má tak obrovský a jedinečný dar od Pána Boha v uzdravovaní nevyliečiteľne chorých ľudí. Je to obyčajná závisť. Podotýkam, ako mi lekári povedali, že skleróza multiplex je choroba nevyliečiteľná a že oni dokážu akurát tak priebeh a postup choroby spomaliť, ale nakoniec vždy končí predčasnou smrťou. Ďakujem Pánu Bohu a to stále, že ma uzdravil a k pani Laure Božiemu prorokovi doviedol!

 

Komentáre:

  1. Peter | 30.01.16

    Pani Milka to je veľmi pekný príbeh, tu je vidno ako funguje viera v jediného Pána Boha, keď sa modlíme len ku nemu a odovzdávame mu všetku svoju dôveru a lásku. Že to, čo nedokáže žiaden pozemský lekár, Boh Otec dokáže v okamžiku, keď vidí neskutočnú vieru od nás v neho a lásku ktorú mu prejavujeme každý deň. Nie nadarmo sa hovorí, že skutočne šťastný a zdravý môže byť len ten, kto uverí v jediného Pána Boha Otca Všemohúceho, Stvoriteľa celého vesmíru.

  2. Jaroslav | 30.01.16

    Veľmi pekne ste to pani Milka napísala. Takú skromnosť nikde inde človek nezažie ako u pani Laury. Ich ordinácia je síce malá ale krásna. V jednoduchosti je krása, a vôbec, čo viac nám treba veď tam chodíme koli Pánu Bohu.