Moja osobná úvaha všeobecne o Bohu.

29.04.2019 18:54

Moja osobná úvaha všeobecne o Bohu.

Katarína | 12.03.2016
Kto je pre mňa  Boh? Je to pre mňa nadprirodzená bytosť, niekto zvláštny, výnimočný, čo sa nedá ani opísať, niekto koho nikto nikdy nevidel, ale pritom existuje, kto stvoril vesmír a celý svet, prírodu, kvety, zver, atď., niekto kto drží nad nami svoju ochrannú ruku, niekto na koho sa môžem obrátiť v každej situácii, niekto kto ma dokáže vytiahnuť z každej brindy, niekto, keď som už na dne a padám na kolená, ma znova dokáže postaviť na nohy, koho môžem požiadať o pomoc, keď sa na mňa všetci "vykašľali", niekto na koho sa obraciam v chorobe, trápení, v zlej životnej situácii, atď.
Je to vyššia sila, ktorá zasiahne vždy vpravý čas a na správnom mieste-ja tomu hovorím boží zásah. Niekto komu sa môžem vyžalovať, vyplakať, zdôveriť so svojimi starosťami a trápením, ale aj skákať pred ním od radosti, niekto kto sa mi nikdy nevysmeje-oproti ostatným, ktorí si zo mňa robili posmešky - niekto kto ma berie takú aká som, aj s tými chybami a nedostatkami, ktoré mám, niekto kto ma vie odmeniť, ale aj potrestať - a niekedy to býva dosť tvrdé a ťažké, ale spravodlivé.
Jediná spravodlivosť podľa mňa je spravodlivosť božia.
A nezabúdajme, že je to niekto, kto nám môže zmeniť život a komu máme za všetko ďakovať.
Podáva nám pomocnú ruku prostredníctvom p. Laury - božieho proroka, aby nám dal svoju božiu odpoveď, alebo aj nedal - keď si to nezaslúžime,
na náš konkrétny problém. Vážme si p. Lauru a vážme si tieto stránky a modlitby, rady, božiu lekáreň, svedectvá ľudí, ktorí sa uzdravili a všetko ostatné na tejto stránke - je to veľmi vzácny dar, ktorý sme dostali od Boha tu na Slovensku!
Na záver mojej úvahy:
Drahý Pane Bože, ďakujem Ti za všetko, čo si pre mňa doteraz urobil, prosím Ťa nikdy ma neopusti a ešte viac posilni moju vieru v Teba.