Moja cesta k Bohu.

13.05.2020 09:58

Moja cesta k Bohu.

Peter B.

Tak ako veľa z nás, i ja som sa narodil v rodine katolíčky a evanjelika. Moje prvé cesty do kostola viedli v rannom veku za doprovodu babky, ktorá ako každý verný katolík, chcela mať z vnúčika miništranta, na ktorého sa bude pozerať celá dedina, ako pomáha farárovi. Vďaka Bohu, nemal som s kňazom žiadnu negatívnu skúsenosť/myslím tým zvrhlú/.

Našťastie, v 13-ich rokoch som opustil rodnú „hrudu“ a odišiel som študovať strednú školu 400km od domova...od rodiny. Nemusel som chodiť pravidelne do kostola, v podstate sa mi ani nechcelo...nemal som pocit naplnenia z chrámu a Božej prítomnosti na omši. Čo mi však ostalo-boli modlitby. Modlil som sa takmer každý večer, nielen „Otčenáš“, skrátka tak ako som bol naučený. Osobne si myslím, že som si vymodlil aj maturitu. Aj dnes po 20 rokoch od nej, si spomínam ako som sa modlieval večer pred spaním, aby som to zvládol.

Domov som chodil asi tak raz za mesiac, vtedy som si rodinnú povinnosť splnil a do kostola som išiel. Mával som však od detstva búšenie srdca a psychickú nestabilitu...liečil som sa však až v dospelosti u psychiatrov. Pomohlo...avšak len na pol roka...a psychika bola zasa v háji. Viete si asi predstaviť aké má človek referencie s takýmto kreditom. Čas plynul a ja som sa v 27-ke oženil. Moje problémy s psychikou nastali i po svadbe...a bolo to šialené...vraj som nezvládol ženbu atď...nevedel som už od „radosti“ čím si „pomôžem“. Díval som sa na oblohu a pri padajúcom meteorite som si želal aby som sa vyliečil. Ako z jasného neba som čítal inzerát v regionálnych novinách, že liečiteľka poskytuje pomoc od Boha. Dal som sa na to a navštívil som prvý krát pani Lauru s manželom. Verdikt a liečba od nášho láskavého Otecka znel: Okamžite prestať s liečbou psychofarmakami a modliť sa plus odvary atď. - veď to poznáte. Verte mi, okamžite prestať jesť tabletky od psychiatra, je naozaj nebezpečné!!! Zvládol som to, áno, síce až na 2-hý pokus, ale zvládol. Moja viera bola prvý krát slabá, skrátka som len skúšal. Vtedy ešte nemala pani Laura webovú stránku. Nedalo sa prečítať si tak ako dnes-koľko ľudí už Boh cez ňu vyliečil.

Nasledovalo spoločné odklínanie s manželkou. Stáli sme a spolu sme robili obrady...skrátka i takto nás láskavý Boh spojil.

A môžem povedať že Boh mi takú manželku dal, že si ju ani nezaslúžim. Náš láskavý Otecko Nebeský nám požehnal 2 dcéry a syna. Najkrajšie a najlepšie deti na svete – to je jasné, pretože sú naše. Stála a stojí pri mne vždy, a sme spoločne veriaci nášmu jedinému Bohu. V tomto mám naozaj šťastie.

Takto to nejako začalo a zároveň pokračovalo...dcéra/6,5r/ mala ísť na operáciu so srdiečkom(WPW syndróm)žiadny telocvik, skrátka obmedzenie v živote malého dievčatka...2 roky sme sa modlili a podávali jej Božiu liečbu jednu za druhou. Dnes? Dnes sú to už 4 roky čo je po liečbe, a patrí medzi deti ktoré dobiehajú prvé v cieli!!! Vďaka Ti Bože!!! VEČNÁ A ÚPRIMNÁ VĎAKA!!! Keby to vedela lekárka ktorá si myslí, že pomohli jej tabletky, ktoré sme dcére nepodávali, tak poletíme cez zavreté dvere.

Druhorodená dcéra mala koprivku-lekári to liečiť nevedia...a čo na to Pán Božko náš láskavý? 2 týždne a bola fit!

Najmenšieho chlapca mi z drápov smrti Boh láskavý vytrhol, keď som ho na reverz bral z detského na Kramároch. Chceli ho operovať na nevedno čo, bol by tam zomrel...mal 2 roky drobček. Dnes je zdravý 5 ročný chlap.

Môj tlak a srdce som si liečil 2x. A to mám takmer 40r. Zrejme by som tu už nebol a nepísal, nebyť každej jednej liečby, za ktorú som vďačný.

Je to málo na to, aby som veril nášmu jedinému Bohu a jeho prorokovi Laure? Je to málo na to, aby pochopili i tí najväčší odporcovia a závistlivci, že Boh nám sem zoslal jeho pravú ruku? 

Prajem každému, kto sa dostal na túto Božiu stránku, ktorú spravuje Boží prorok Laura s najväčším Božím bojovníkom Vladimírom, aby otvorili svoje srdcia dokorán a nasali tú nádhernú energiu plnú Božej lásky a dokázali prijať pravdu ktorú neumlčí nikto nikdy, pretože nás Bohu verných, bude len a len pribúdať.

Za to všetko som vďačný len a len môjmu a nášmu láskavému Bohu, Božiemu prorokovi Laure a Vladimírovi, za skvelé usmernenia a výklady písma.

Takáto je moja cesta k Bohu. Milujem ho za to všetko a moje deti si to uvedomovať budú čím budú staršie viac a viac. Pretože sú žijúcimi dôkazmi....