Môj drahokam si TY BOŽE a budem si ho chrániť, lebo to je najcennejšie čo mám.

27.01.2018 22:16

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt seascape

  1. Bolestivé praskliny.
    Mária | 02.08.2014
    Rada by som sa podelila s Vami o Boží dar ktorý som dostala od môjho milovaného láskavého Pána Boha. Otčinku môj drahý, prvé moje slová chcem aby patrili iba Tebe. Si moje jediné šťastie v živote ktoré ma postretlo. Ďakujem ti za každý dar ktorý od teba mám a tou je môj milovaný manžel Peter a moje krásne dve detičky. Drahá pani Laura, Vám patrí moja obrovská vďaka, pretože ste pre mňa prijala Božie písmo, venovala ste mi svoj čas a hlavne iba chcem povedať že Vás mám zo srdca veľmi veľmi rada.
    V zime 2012 som sa objednala k pani Laure kvôli problémom svojho syna, šúpali sa mu veľmi prsty na rukách. Nevedela som čo to je, bolo to veľmi nepekné, koža z jeho prstov bola úplne olúpaná a priznám sa že si už nepamätám či ho to bolelo alebo nie. Otecko mi poslal odpoveď na to, že je to rekacia na zimu a pani Laura mi odovzdala písmo s radou, že mu mám kúpiť krém s glycerínom a že to bude v poriadku. Presne tak aj bolo. Prešiel ďalší rok a prišla zima. Už som aj zabudla na to čo bolo rok pred tým, ale prsty sa pripomenuli. Postupne sa to však gradovalo a prsty začali vyzerať oveľa horšie ako rok predtým. Ja v domnienke, že viem čo na to som si našla odkaz od Pána Boha, ktorý mi pani Laura dala a kúpila som mu krém na ruky z glycerínom. Ruky však začali naberať na intenzite. Už to nebola iba olúpaná koža, bolo to každý deň horšie a horšie. Prsty mu začali praskať až do mäsa, veľké boľavé pukliny, koža zídená, nechty sa mu začali odcerovať. Nemohla som mu strihať nechty a ak sme sa už raz za čas ku tomu dostali bol s toho veľký plač. Veľmi ho to bolelo. Neviete si predstaviť aké pukliny, praskliny, zádery sa mu robili. V škole nemohol písať, koľko krát sa stalo že mi ho učiteľka vrátila domov že malý plače že ho veľmi bolia ruky a nechty. Že to nevie vydržať. Deti ho v škole nechceli chytiť za ruky, lebo že je špinavý. A to tie praskliny a olúpaná koža vyzerali tak strašne. Veľmi som trpela, nič na to nezaberalo. Po prijatí pani Laury som dostala Božiu liečbu – krvný zápal. Môj šok bol neskutočný, veď malý má iba 7 rokov. Čakala som hoc čo iné, ale toto ozaj nie. Každý z Vás kto krvný zápal prekonal vie, čo to je. Aké náročné to je, ale ja som vedela že to musíme zvládnuť lebo nič iné nám nepomôže. Tak sme začali postupovať podľa Božích rád čo nám pani Laura odovzdala. Malému sme pripravovali dennodenne všetky koreniny, čaje, všetko ako mal napísané. Vysvetlili sme mu že nestačí iba piť a zjesť to čo nám pani Laura napísala, vysvetlila som mu že sa musí každý deň pomodliť k nášmu Oteckovi a poprosiť ho o uzdravenie jeho rúk. Nejeden krát sa mi malý pri pití korenín povracal, vedel však že to musí vypiť a tak som mu to po chvíli zamiešala nanovo. Bolo to pre más veľmi ťažké, sama som tým prešla, bolo mi ho veľmi ľúto. Ale malý to vždy so silou a odhodlaním vyliečiť sa vypil. Zakaždým keď išiel piť koreniny a veľmi sa bál aby sa nepovracal, tak sme spoločne poprosili Pána Boha o pomoc aby to zvládol. A môžem odprisahať že mu to stále išlo lepšie a lepšie. Otecko mu veľmi pomáhal a ja som to videla na vlastné oči.
    Dnes sme už úspešne skončili liečbu a moja veľká vďaka Pane Bože patrí Tebe. Ja ti z celého srdca ďakujem za to že si bol celý čas pri mojom synovi, že zvládol tvoju pomocnú ruku ktorú si mu dal v podobe liečby krvného zápalu. Ďakujem ti za pani Lauru, že nás prijala a odovzdala nám tvoj odkaz. Nemusela to urobiť, ale Ona to pre nás urobila a venovala nám svoj drahocenný čas. Patrí Vám za to veľké ĎAKUJEM. Otecko drahý, ďakujem ti za každú jednu vyliečenú osobu ktorej naša drahá pani Laura dokáže takto pomôcť. Je veľa ľudí ktorým pani Laura takto pomohla a ja ti za každú jednu veľmi pekne ďakujem. Pani Laura, bez Vás by som nevedela ako svoje dieťa vyliečiť a ja viem že by to bolo stále horšie. Som šťastná pretože Vás poznám a každému jednému čitateľovi chcem povedať že pani Laura je Boží prorok. Je to čistá Božia osôbka ktorú si vážte, pretože svoj čas ktorý Vám venuje je veľký dar pre Vás. Vidíte ja som išla ku pani Laure dva krát s domnienkou, že chorobu ktorú má môj syn, bude to to isté. Veľký omyl. Jedine Boh vie čo každej osobe je, čo sa deje vo vnútri v duše, v tele, v mysli. Otecko o nás vie všetko a nežiada od nás nič navyše iba čistú a úprimnú lásku. Nech sa za neho nehanbíme a nech ho milujeme. Preto sa modlite k Bohu, proste ho, prihovárajte sa mu lebo On je dokonalosť, On je láska, On jediný nás môže zachrániť.
    Milujem ťa Otecko môj, veľmi ťa milujem. Bože patrím ti celým srdcom, prosím nedopusť aby som zišla z cesty. Daj aby každý môj krok, každé slovo, myšlienka, skutok patril iba tebe a aby som ti každý deň robila svojimi skutkami radosť. Ďakujem ti z celého srdca. Vás pani Laura a pán Vladko pozdravujem do Dvorníkov, obdivujem Vašu prácu, lásku ktorú máte, ste úžasní a mám Vás veľmi rada, Vaša Pána Boha milujúca Mária

  2. Vďaka Ti Otče Bože za liečbu migrény.
    Jana | 10.02.2015
    Drahý Otče Bože, Drahá Laura a Vladko. Chcem sa Vám vrúcne a úprimne z celej hĺbky duše a srdca poďakovať za neskutočný liek na moje roky dlho trvajúce bolesti hlavy, ktorými trpím už od detstva. Ďakujem aj ľuďom, ktorí ma k Vám drahá Laura nasmerovali, lebo práve vďaka Vám a nášmu Oteckovi Nebeskému sa mi dostalo takej pomoci, ktorú mi za celé roky môjho života nedal ani jeden jediný lekár na tejto Zemi. Bolo ich niekoľko za môj život, ale ani jeden z nich nevyliečil moje bolesti hlavy. Bola som ako pokusný pacient, ktorý vyskúšal všetko, čo naša „moderná medicína“ ponúka, ale vždy bezúspešne, lebo ani jeden liek modernej medicíny nezabral a nepomohol.
    Moje migrénové záchvaty sa mi v posledných rokoch tak stupňovali, že ma veľakrát vyčlenili z môjho bežného života až natoľko, že som nebola schopná vstať z postele a nevedela odísť do práce. Každý človek má v živote mnoho utrpení a bolesti, ale len teraz viem to, že stačí nájsť v sebe pokoru, lásku a cestu k tomu jedinému a najlepšiemu lekárovi, nášmu Oteckovi Nebeskému, ktorý pomôže vždy, keď to potrebujeme. A to, že v našom zdravotníctve platíme za lieky a pomoc nemalé peniaze, ktoré si ani mnohí dovoliť nemôžu, na rozdiel ten lekár nebeský nežiada od nás ani jeden cent, chce od nás len tak málo máličko a to je láska. Láska, ktorá je zadarmo a ktorú dostal každý jeden z nás. Zaplatiť za liek či inú pomoc čistou a úprimnou láskou k Nášmu Oteckovi Nebeskému si myslím že je to najmenej a popri tom tak veľa na to, aby nás mal všetkých rád a pomohol vždy, keď to potrebujeme a o pomoc žiadame. A takému lekárovi Oteckovi Nebeskému patrí tá najväčšia vďaka a úcta. Tak ako si aj ja vážim neskutočne svoju liečbu na moje bolesti hlavy. Moje migrénové záchvaty sú preč a ja som ešte len v polovici mojej liečby, ktorá mi končí v júli tohoto roku. Priznám sa, že moje začiatky neboli ľahké v napĺňaní liečebnej receptúry a po prvom dni som ju chcela vzdať, že to nedokážem, rozplakala som sa a začala nad všetkým premýšľať. A v tej chvíli sa ma zmocnil taký čudný pocit, pocit viny z toho, že som si uvedomila to, že moje migrénové záchvaty celé roky nik nevyliečil, ba sa dokonca stupňovali za posledný rok každý víkend, že som bola sama a dokonca aj s mojimi liekmi bezmocná, pretože mi nepomohli. A teraz tu mám liek, ktorý mi môže pomôcť vyliečiť ma a vrátiť mojim uboleným dňom dni radosti a šťastia zo života a mám ho podceniť, odhodiť a vzdať ho len preto, že nemám v sebe pevnú vôľu a výdrž. Povedala som si, že to sa predsa nemôže stať, chcem sa vyliečiť a dokázať všetkým, že to zvládnem. A dokázať to hlavne samej sebe. Potláčali ma obavy z toho, že keď ešte niekedy budem mať nejaký zdravotný či iný problém, potom mi Náš Otecko viac nepomôže, keď teraz to podcením.
    A tak som sa zhlboka nadýchla, pomodlila a poprosila Nášho Božíčka o pomoc a požehnanie a začala moju liečbu napľňať. Dnes už viem, že je nezaplatiteľná a tá najlepšia, akú som len mohla dostať. Boli dni ťažšie aj ľahšie a som neskutočne vďačná, že mi pomáha a zaberá. Mám ešte dni, kedy ma hlava zabolí, ale už teraz viem to, že aký je rozdiel medzi migrénovým záchvatom a bolesťou hlavy veľký. Moje záchvaty ma zasiahli tak, že som ani z postele nevedela vstať, veľakrát ich sprevádzalo vracanie a nepomohli mi žiadne lieky, injekcie ani infúzie. Moje návštevy na pohotovosti boli vždy bezúspešné a ako som tam veľakrát prišla, s takou istou bolesťou som aj odišla. Preto som tam už ani nechodila. A teraz ma ešte hlava zabolí, dám si acylpirín, alebo nejaký bežný liek na bolesť, a bolesť hlavy prejde. Takže teraz viem posúdiť ten rozdiel bolesti hlavy a migrény. Už teraz cítim obrovskú úľavu a rozdiel. A nakoľko som len v polovici liečby, verím a viem, že moje bolesti hlavy pominú úplne preč.
    A za toto všetko chcem poďakovať tebe Otče môj láskavý. A nedovolí mi nepoďakovať sa aj Vám drahá Laura a Vladko, lebo vďaka Vám mám túto liečbu odovzdanú. Patrí Vám veľký obdiv, úcta a obrovská vďaka za všetko, čo pre nás robíte. Vy ste tá, ktorá nás naučila milovať Boha a tá, ktorá nás učí kráčať správnym smerom.
    Milujem Ťa Otče Bože... Vám Laura a Vladko želám veľa síl, zdravia a Božieho požehnania.
    S láskou Jana

  3. Poďakovanie Bohu za vyliečenie ANOREXIE.
    Mária | 19.01.2015
    Chcem sa veľmi pekne poďakovať Pánu Bohu a milej pani Laure za vyliečenie mojej dcérky, ktorá mala veľmi ťažkú formu anorexie. Takmer 5 rokov jej nedokázali pomôcť lekári nikde. Až po návšteve u pani Laury sa jej stav začal zlepšovať. Po roku sme boli na kontrole a lekári nechápavo povedali, že dcérka je zdravá. Ďakujem PÁNU BOHU za vyliečenie mojej dcérky, aj Vám PANI LAURA, do konca života Vám budem vďačná a nikdy na Vašu pomoc nezabudnem. Prajem Vám veľa zdravia a veľa, veľa síl vo Vašej práci a živote. Ďakujem TI PANE BOŽE z celého srdca a prosím aj naďalej o Tvoju ochranu. S pozdravom Mária

  4. Poděkování za úžasné a poučné webové stránky.
    Irena, Brno | 03.04.2015
    Dobrý den, paní Lauro. Mám potřebu pochválit Vaše krásné webové stránky a vyslovit obdiv za Vaši odvahu s jakou bojujete proti zlu. Máte krásný ale velice těžký úděl. Taky bych Vám chtěla vysvětlit naši písemnou konverzaci ze soboty 21.3.,kdy jsem našla odkaz na Vás. Vůbec jsem Vás neznala, ale žádala jsem o registraci na Vašich stránkách, protože se to tak běžně dělá. Omlouvám se, ale opravdu jsem nevěděla s kým mám tu "čest" komunikovat. Proč jsem se na Vaše číslo nemohla dovolat jsem pochopila ještě v sobotu. Do zahraničí nevolám a tak jsem zapomněla dát znaménko plus před 421. Ale mezi tím jsem už pročítala Vaše Boží stránky a nevycházela z úžasu. S pusou otevřenou jsem se s Vámi teprve seznamovala a pak jsem si už vůbec nedovolila Vám zavolat. Osobně Vás neznám, ale narůstající respekt k Vám mi to nedovolil. Teprve včera jsem všechno dočetla a jako celoživotní ateistka si srovnávám všechno v hlavě, ale přitom jsem chtěla věřit, že existuje něco mezi nebem a zemí….prostě nějaká Vesmírná inteligence. Zvláště potom, co mi před 19 lety nečekaně zemřel 20tiletý syn. Dávala jsem si to za vinu, že mě někdo musel potrestat. Koupila jsem si dokonce Bibli a ani nevím proč, jsem začala srovnávat Starý a Nový zákon. Omlouvám se za případné rouhání, ale tak jsem to cítila….vlastně až do doby, než jsem našla Vaše stránky a tam jsem si přečetla pro mě přijatelné vysvětlení, jak to opravdu je. Souhlasím s Vašimi názory, které Vám diktuje sám Pán Bůh. U nás máme takové přísloví:"Proč chodit ke kováříčkovi, když můžu jít za kovářem"?! No řekněte....je to přece logické a pravdivé. Jsou to pro mě nové informace a děkuji Vám za ně.....mám o čem přemýšlet. Učím se modlit a to mi už bude v dubnu 62 let. Je to pro mě všechno nové, ale snažím se……nikdy není pozdě otevřít oči a změnit myšlení. Jen to srdce mám stále bolavé….a od toho asi kolena a páteř a atd. Po přečtení mého emailu Vám zkusím také zavolat, abych dokončila registraci a budu doufat, že mě Otec Bůh neodmítne. Byl by to pro mě ten nejhezčí dárek k narozeninám….a pokud ano, tak to taky přijmu a budu zpytovat svoje svědomí a modlit se.
    Paní Lauro,neumím se moc vyjadřovat….hledám správná slova, abych Vám poděkovala za tu práci a energii, kterou dáváte lidem. Máte můj obdiv a moc děkuji, že mohu chodit na Vaše stránky. Přeji Vám i Vašemu manželovi hodně zdraví a sil, abyste mohli i dál pomáhat lidem a hlavně, aby Vám byli za to vděční. Nechápu to. Vy někoho nezištně vyléčíte a on Vás pomluví?! Já jsem se i jako ateista bála někomu ublížit, aby se mi to nevrátilo nějakým jiným způsobem. Máte dar přímo od Boha a lidé by Vás měli respektovat.
    S úctou Irena z Brna

  5. Poďakovanie.
    Gabika | 30.08.2013
    Ďakujem TI Bože za deň, keď som sa dozvedela o pani Laure, môj život som odvtedy začala brať úplne inak. To že viem čo od nás očakávaš, čoho sa máme vyvarovať, to že nám neustále pomáhaš aj takto cez pani Lauru, mi strašne pomáha prežiť každý deň oveľa lepšie, ľahšie, spokojnejšie. Chcem Ti strašne moc poďakovať za to, že si ma včas upozornil na to, že ma chce niekto- mne veľmi blízky človek prekliať. Venovala som tomu ale priveľa energie a zanedbala som liečbu svojej dcérky.Ďakujem ti Bože, že si mi dal druhú možnosť vyliečiť moju dcérku z atopického ekzému. Ja verím, že tento krát to už zvládnem. Ďakujem Ti moc za celú moju rodinu. Pani Laura aj Vám ďakujem z celého srdca za to aká ste, za vašu pomoc, lásku, obetavosť. Moc sa teším, že som našla túto stránku, moc nám všetkým pomáha. ĎAKUJEM

  6. Ďakujem pekne.
    Dorota | 19.08.2013
    Pane Bože ďakujem pekne,že pani Laura poskytla pomoc cítim Tvoju pomoc a prosím Ťa stoj pri mne, aby som vedela vydržať liečebnú procedúru.

  7. Poďakovanie za auto.
    Miroslav | 14.08.2013
    Otecko môj Boh jediný a milovaný ďakujem Ti veľmi pekne tak ako som ti už mnohokrát poďakoval za radu aké auto si mám kúpiť, vybral si mi výborné auto, lepšie by som nekúpil ani keby som polroka hľadal! a ešte aj za špz som sa k Tebe modlil aby som mal v čísle deviatku a Ty si mi dal špz ZH-234BO! takže dakujem, spolu je to 9 a je v nej aj slovíčko BOH!:-) Si úžasný a milujem Ťa za všetko, aj keď je to občas trápenie tu na zemi, ale s Tebou sa to dá vydržať:-) Ahoj a ďakujem aj Vám pani Laura!Držkajte sa, pozdravujem celý domček vo Dvorníkoch!!

  8. Ďakujem Ti Bože, že mi dávaš každý deň silu cez krásne modlitby.
    Júlia P. | 15.04.2015
    Pane Bože, chcem sa Ti poďakovať za to, že si každý deň so mnou. Vždy keď Ťa poprosím o pomoc, tak ju od Teba dostanem. Ďakujem Ti, že mi dávaš každý deň silu cez krásne modlitby. Ďakujem Ti za každý moment, kedy dokážem lásku k Tebe tak krásne pocítiť a prosím Ťa, uč ma byť lepším človekom, aby moje myšlienky a skutky boli dobré. Milujem Ťa Pán Boh náš láskavý a odpusť mi prosím moje chyby a pomôž mi ich odstrániť. Ďakujem Ti za liečivé cviky, za rannú studenú sprchu, ktorá mi naštartuje imunitu a za to, že ma každé ráno zobudíš ešte pred zazvonením budíka, aj dnes, keď som mala vstať ešte o hodinu skôr, nakoľko sa cítim vďaka tomu ráno oveľa čerstvejšia. Ďakujem Ti za všetkých nás ľudí, že nás nikdy neopustíš, ak neopustíme my Teba. Zo srdiečka, Júlia.

  9. Ďakujem Ti Bože za pomoc pri colnej kontrole.
    Júlia L. | 14.04.2015
    Ďakujem Ti láskavý Bože dnes za Tvoju láskavú Božiu ochranu pri colnej kontrole, ktorá vybrala moju batožinu a v nej boli samé liečivá pre moju liečbu, ktorú teraz mám. Modlila som sa po ceste až bez problémov prejdem švajčiarske hranice s mojimi liečivkami. Keď vybrali moju batožinu, zázrakom nežiadali ju otvoriť ako inokedy všetko prezrú ľuďom do bodky. Ďakujem Ti láskavy Bože za ten pokoj a Tvoju silu, ktorú si mi poslal z nebíčka. Posielam Ti do nebeských výšin z celého môjho srdiečka veľké vďaky za úžasnú pomoc, ktorú mi posielaš každý deň. Srdečne ďakujem Bože môj láskavý, že moje liečivká si uchránil pre moje telíčko choré. Ľubkám Ťa Otecko môj láskavý. Navždy si môj najväčší pokladík čo mám. S pozdravom Júlia

  10. Útek pred policajtami a Božia pomoc:-)
    miro | 23.04.2015
    Otče Bože ďakujem Ti, že si ma dnes ochránil pre pokutou 200 euro, ktorú mi chceli dať policajti za rýchlu jazdu. Dosť často mám s policajtami tento problém, viem, je to moja chyba, zákony sú zákony, treba ich rešpektovať, keď už tu žijem v tejto krajine.
    Ale mne sú viac Tvoje Božie zákony ako zákony tohto štátu a jedinou autoritou v mojom živote si Ty Boh môj a nie policajti, sú to ľudia, nebojím sa ich, bojím sa Teba Bože. Vieš že som nič neporušil, len som išiel trošku rýchlejšie, lebo nikde nikto nebol, ani autá, ani domy a ponáhľal som sa zachrániť dobrého kamaráta, lebo mi volal že má problém, tak som mu išiel rýchlo na pomoc. Myslím že aj preto, že som išiel pomôcť blížnemu svojmu, tak si ma Boh môj ušetril tej pokuty. Je to zázrak, myslel som že im ujdem, rýchlo som sa prežehnal, dupol som na plyn a povedal: Bože viem, že to nie je správne ale ja sa ponáhľam, mám dôležitejšiu vec zachrániť kamaráta ako rozprávať sa s policajtami, prosím Bože pomôž mi ujsť ak je to Tvoja vôľa, ak nie, nech ma chytia, zaplatím im koľko budú chcieť, len nech mi dajú pokoj. V spätnom zrkadle som videl ako brzdia a otáčajú sa, pridal som ale nemal som kam ujsť, rovná cesta a žiadna odbočka:-) Tak ma dobehli, pustili húkačky a ja som sa už len modlil nech to nie je veľká suma:-)
    Dali mi hneď fúkať, ale nenafúkal som a povedali mi 200 euro pokuta a ja, že sa ponáhľam zachrániť kamaráta, nech sa vykašlú na pokutu a nech idú so mnou, lebo je v nebezpečenstve. Oni že to nie je ich práca, že mám zaplatiť, povedal som že nezaplatím, lebo toľko teraz nemám (Bože prepáč, klamal som, lebo som mal). Zobrali mi papiere, išli do auta a ja som zopol ruky, pozrel na Boha hore do neba a vravím: Otče Bože, dobre, som sprostý, ale 200 euro im nedám, to radšej rozdám bezdomovcom ako tomuto štátu, nikoho som neohrozil, nezabil, len som chcel pomôcť rýchlo kamarátovi.
    A už keď som sa zmieril s pokutou, povedal som si: dobre, peniaze mi zobrať môžu, ale moju lásku k Bohu mi nevezmú, Bože milujem Ťa a nech sa stane čo sa má. A pokorne som čakal na policajný verdikt...
    ...Zachvíľu policajt prišiel ku mne, podal mi papiere a povedal: Choďte preč, choďte zachrániť kamaráta, nemôžem Vám dať pokutu, lebo som ráno zabudol oraziť pokutové bločky!
    Ja celý vyklepaný ešte som začal kričať na nebo: Ďakujem Ti Bože, žehnaj týmto dvom policajtom, nech sa im darí, Vďaka Ti Bože. On pozeral na mňa ako puk, podal som mu ruku, išiel som dozadu do kufra a nabalil som im drogériu ktorú rozvážam, nechceli to zobrať, ale už keď som im to ukladal všetko na zadné sedačky, nebránili sa:-) Povedal som nech to dajú svojim ženám a nech im Boh žehná, že sú fajn chlapi, podali sme si ruky a išli sme každý svojou cestou.
    Ja za kamarátom a oni užasnutí neviem kam...asi naspäť na stanicu oraziť bločky, aby mohli dávať pokuty:-)
    Bože toto je ďalšia ukážka Tvojej VŠEMOHÚCNOSTI (a mojej sprostosti:-)
    Ďakujem Ti že ma máš rád takého aký som!

  11. Milujem Ťa Bože a vždy budem.
    Margita | 29.04.2015
    Ďakujem Ti Pane Bože, že mi požehnávaš každý deň, že mi pomáhaš pri všetkých úkonoch ktoré denne teraz v práci robím, všetko mi uľahčuješ, vidím to, cítim to a ja som za to Tebe Bože nesmierne vďačná. Mám v srdci lásku, radosť a to len vďaka Tebe Pane Bože všemohúci, Stvoriteľ, Tešiteľ nás, milujúci Boh. Milujem Ťa Bože a vždy budem. Ďakujem aj Vám pani Laura, že sa pre nás s Vašim manželom obetujete. Boh Vám žehnaj v každej oblasti. Margita

  12. Moja mama je opäť šťastná.
    Daniela | 01.05.2015
    Milostivý môj Otče Bože. Ďakujem Ti z celého srdiečka za vyslyšanie môjho najväčšieho priania, vidieť moju mamičku šťastnú a spokojnú. To všetko, čo si v živote prežila, čím si musela prejsť..je nenávratne preč, po ukončení kliatby to už bude skoro rok a jej život je plný radosti a splnených snov. Ľúbim Ťa Otče môj, je nádherné vidieť ju znova sa usmievať. Drahá pani Laura, mám Vás veľmi rada a nadovšetko si vážim Vaše úsilie pomáhať druhým. Je to obdivuhodné, ja sama mám veľakrát čo robiť sama so sebou. Pozdravujem aj pána Vladka a ak by ste niečo potrebovali, kľudne sa môžete na mňa obrátiť. Daniela

  13. Ďakujem za modlitbu.
    Renáta R. | 05.05.2015
    Bože môj milovaný, z celého srdiečka by som sa Ti chcela poďakovať za modlitbičku za lepšie podnikanie. Asi po týždni modlenia sa dostavilo vyslyšanie a začalo sa mi dariť. Veľmi Ti ďakujem, vždy si stál pri mne môj milovaný. Ľúbim Ťa a budem Ťa ľúbiť až do konca svojho života. Pani Laure posielam veľkú vďaku a veľmi si vážim obetu, ktorú pre nás obyčajných ľudí odosiela. Vrelá vďaka,
    Tvoja Renata

  14. Pozdrav a poďakovanie Pánu Bohu.
    Margita | 01.05.2015
    Pozdravujem môj Pane Bože aj touto cestou Božej stránky na ktorej som každý deň. Ďakujem Ti môj Bože za prácu, ktorú si mi požehnal presne tak ako som Ťa o to prosila. Ty si ma umiestnil do takého pracovného prostredia, kde sme obidve strany spokojné. Ďakujem Ti Otče Boze za každodennú pomoc, neviem to ani slovami vyjadriť ako som nesmierne vďačná. Ďakujem Ti za liečebné cviky, ktoré mi liečia krčnú chrbticu. Ďakujem Ti za modlitby na všetky boľačky. Ďakujem Ti za pomoc pri úkonoch pri zbavení sa kliatby. Už je to skoro rok a ja sa cítim výborne. Ďakujem Ti za pani Lauru nášho proroka s jej manželom Vladimírom, prosím Ťa môj Bože žehnaj im v každej oblasti. MILUJEM ŤA PANE BOŽE A NIKDY NEPRESTANEM. PROSÍM O ODPUSTENIE za schybenia z mojich životov. S láskou, Margita

  15. Ďakujem Ti Bože za liek proti bolesti môjho srdca a nervov.
    Martin | 05.05.2015
    Pane Bože, Otče láskavý ďakujem Ti veľmi pekne za liek proti bolesti môjho srdca a nervov. Bolo to všetko pre mňa veľmi náročné, ale s Tvojou pomocou a pomocou pani Laury a jej muža pána Vladimíra som to zvládol. Bože Otče, veľmi si vážim všetko čo pre mňa robíš a z celého svojho srdca Ti ďakujem. Ďakujem aj Vám pani Laura aj Vášmu mužovi pánovi Vladimírovi za pomoc. Ľúbim Ťa Otče Bože a prosím ťa žehnaj p. Laure aj p. Jurčovi. Ďakujem.

  16. Ďakujem.
    Maťa | 27.04.2015
    Otecko môj Nebeský jediný, ďakujem Ti z celej duše, že si nám opäť raz pomohol, vypočul naše prosby. Ďakujem Ti za tento pocit šťastia a lásky, ktorý cítim len vďaka Tebe Bože môj. Ty sa vždy postaráš. Ľúbim Ťa Otecko môj Nebeský a nikdy nedopusť prosím, aby to moja duša cítila inak.

  17. Mala som alergiu na jablká a čerešne.
    Renáta | 15.09.2013
    Drahý Bože, drahá pani Laura, z celého srdca Vás milujem a ďakujem za liečbu, ktorú som pred mesiacom dostala na zápal krvného riečišťa. Môj zdravotný problém sa zdal byť celkom bežný, veď s alergiou žije veľa ľudí. Ja som prosila pána Boha o diagnostiku na alergiu na jablká a čerešne, ktoré som asi 3-4 roky nemohla jesť, spôsobovali mi nepríjemné svrbenie a opuch celej ústnej dutiny. Z obyčajnej alergie sa však vykľul oveľa väčší problém a to už spomínaný zápal krvného riečišťa, ktorý môže spôsobovať obrovské, až bežne neliečiteľné zdravotné ťažkosti. Pani Laura pre mňa prijala liečbu. Aj keď ešte nie som na konci liečby, neodolala som čerstvej úrode jabĺk a s malou dušičkou som si odkrojila najskôr malý kúsok a čakala som, čo bude...a nič, žiadne svrbenie, opuch, nič, len šťavnaté jablko! Bola som prekvapená a veľmi šťastná, nečakala som takú skorú odozvu Božej liečby. Po upozornení, že to môže účinkovať až o niekoľko týždňov, som zostala takmer v úžase... Liečbu sa snažím brať pravidelne, poctivo a pred užitím sa modlím za požehnanie liečby. Pani Laura je pre nás veľkým pokladom. Možno si to ani neuvedomuje, ako veľmi ju potrebujeme. Je jediná, ktorá nám dokáže sprostredkovať všetky tie vzácne liečby, rady, odkazy, varovania, ale aj krásne slová plné lásky od nášho drahého Pána Boha. Pani Laure a jej manželovi zo srdca ďakujem, želáme im aj s manželom veľa síl a len dobrých ľudí do ich blízkosti priblížených. Veľká vďaka Pane Bože za Lauru, za liečbu pre mňa a manžela. Milujeme Ťa Pane Bože.

  18. Poďakovanie za liečivé cviky.
    Marcel HANULA | 18.01.2015
    Chcem sa týmto poďakovať Bohu za to, že zaslal pani Laure liečivé cvičenia, ktoré nám teraz pani Laura s láskou zasiela, dúfam že Vladko bude mať pravdu a nakoniec nás budú musieť zastreliť, aby sme nežili tak dlho ako Matuzalem. Boh Vám žehnaj pani Laura a Vladko !!!

  19. Modlitba za ochranu duše v modlitbách.
    Júlia | 17.01.2015
    Ďakujem Ti Otecko za krásnu modlitbu, ktorú si nám zoslal na ochranu našich duší pri modlitbách. Celým srdcom ďakujem.

  20. Ďakujem!
    Betka | 17.01.2015
    Otče Bože, chcem sa Ti poďakovať za všetko, za liečebnú receptúru na krvný zápal, ktorá mi pomáha od prvého dňa mojej liečby, bolesti sú preč! Je to až neuveriteľné, že po rokoch trápenia sa je mi zrazu lepšie, cítim sa taká ľahká, netrápia ma tie príšerné bolesti. Áno, na začiatku to bolo veľmi ťažké, ale moje prosby o Tvoju pomoc boli vždy vypočuté. Cesta je ešte dlhá, ale viem, že to zvládnem, lebo mám toho najlepšieho lekára na svete!
    Zároveň sa Ti chcem poďakovať, že si poslal do môjho života úžasných ľudí: Elenka, Danuška a Janka, ďakujem vám za pomoc, aj vďaka vám to zvládam :)
    A ľudia, ktorí ešte nemáte pevnú vieru v Boha, vedzte, že naše modlitby sú vypočuté, v niektorých prípadoch je výsledok okamžitý, a to hovorím na základe vlastných skúseností.
    Pani Laura, ďakujem aj Vám, bez Vás by som bola stratená a žila by som do konca svojho života v tme s nevyliečiteľnou chorobou. A Pán Vladko, ochraňujte aj naďalej náš poklad, pomáhajte jej, ako ste to robili doteraz.
    S láskou Betka

  21. Poďakovanie.
    Ľubo | 15.01.2015
    Ďakujeme Ti Bože za všetku Tvoju pomoc ktorú nám poskytuješ na ceste, ktorá sa volá život. Všetky Tvoje rady sú vzácne a nedajú sa nikde kúpiť. S láskou a pokorou ich prijímame, lebo vieme, že vždy pomôžu. Laure za jej úsilie a snahu patrí veľký obdiv a vďaka.

  22. Modlitba k Bohu za dobrú funkčnosť hrubého čreva.
    Gitka - Kutná Hora | 15.01.2015
    Otče Bože nekonečne Ti ďakujem za túto modlitbu, ktorú si nám poslal na pomoc cez dušu našej milovanej Laury. Dlhé roky mám problémy s hrubým črevom, robím si aj klystíry, ktoré mi veľmi pomáhajú a budem určite v tejto liečbe naďalej pokračovať. Klystír vrele doporučujem vám všetkým, ktorí máte tieto problémy, nebojte sa toho, naozaj to pomáha. Milujem Ťa Otče Bože a ešte raz Ti ďakujem a tiež Laurinke, že túto modlitbu dala na stránku.

  23. Modlitba k Bohu za dobrú funkčnosť hrubého čreva.
    Gabika | 13.01.2015
    Ďakujem Ti Bože za túto modlitbičku, už od prvého dňa mi je skvele, brucho ma vôbec nebolí a ani ho už nemám nafúknuté. Je mi fantasticky. Lieky, som od prvého dňa vysadila a vôbec ich nepotrebujem. Božinku môj strašne Ťa ľúbim, prosím veď ma tou správnou cestou, nechcem Ťa už nikdy v živote sklamať. Verím, že s Tvojou pomocou to určite zvládnem, všetko s Tvojou láskou zvládnem.
    Ďakujem aj Vám pani Laurika, že ste tieto rady a túto modlitbu dali na stránku.

  24. Ďakujem.
    Valéria | 13.01.2015
    Otče ďakujem Ti za starostlivosť a za lásku. Koľko krát si poviem ako by som Ťa vybozkávala a vyobjímala. Ľúbim Ťa z celého srdca. Ďakujem.

  25. Ďakujem za Božiu pomoc.
    Júlia | 11.01.2015
    Otecko môj Milovaný. Veľmi Ti Ďakujem z celého srdca za Tvoju pomoc ktorú si mi dal. Ďakujem z celého srdca, že sme zvládli cestu k Tebe Otecko, že si nám na cestu včera aj slniečko zoslal, že nás trošku pošteklilo a rozosmialo. Prosím Ťa Otecko môj, pomôž mi to všetko zvládnuť a nepusti moju ruku z Tvojej Božej dlane nikdy. Prosím Ťa veľmi o Tvoju ochranu a pomoc pre moju dušu. Ďakujem pánovi Vladkovi za čas pre naše duše a pani Laurinke želám pevné zdravie a silu. Ľúbim Vás, s pozdravom a láskou Júlia

  26. ĎAKUJEM.
    Renata R. | 11.01.2015
    Milovaný Otecko, z celej duše z lásky k Tebe Ti ďakujem za neskutočnú lásku, ktorú mi dávaš cítiť každý deň môjho života. Každý deň Ti svoju lásku posielam a šírim ju ľuďom do ich sŕdc a darí sa to vcelku asi v Tvojej spokojnosti. Nikdy pred tým som nebola taká vyrovnaná, spokojná a lásky plná a svojou láskou mením svoje okolie, čo ma nesmierne baví. Ďakujem Ti, milujem Ťa tvoja Renata

  27. Věřím v Tebe Pane Bože, jsi tu pro mně i ostatní lidské duše.
    Hedvika | 11.01.2015
    Dobré dopoledne Můj nebeský milovaný Otče, děkuji Ti, že mi pomáháš najít cestu k Tobě.
    Přes den bývám v pohodě, ale večer se má duše ocitá na propasti zla, ale já jinak zlá nejsem, ale má duše by ráda v noci ráda, lidi ranila, ale já statečně bojuji, ale stále se mi to hlavně večer vrací, nevím si rady, jak s tímto bojovat proti zlu. Začala jsem se Pane Bože více k Tobě modlit, ale vždycky večer, to zlo vždycky se vrací zpátky. Nedej prosím Tě Pane Bože vyhrát Satana, Ty jsi mi víc než celý život, Miluji Tě Pane Bože nedej mi prosím Tě nikomu ubližovat, ale konat dobro, dobrý skutky a nejvíce lásky a štěstí lidem všem dávat i těm co mi ubližují, dát jim pokoj ráje v nebi, patří tento díl od rodičů, že se topím ve zle. Prosím Tě Pane Bože i jim odpust, jak se v dětství ke mně škaredě ke mně chovali a táta ještě často chová. Vem mi Pane Bože všechnu tíhu, kterou delší dobu nosím a Odpust Nám všem, děkuji.

  28. Ďakujem za krásny deň a vypočutie prosby.
    Valéria | 10.01.2015
    Otče ďakujem Ti za krásny deň, že si mňa aj moju mamu sprevádzal k pani Laure a pánovi Vladkovi. Som šťastná, že si Pane Bože vypočul moju prosbu navštíviť ich, bol a je to krásny pocit a ja si to veľmi vážim. Ďakujem Ti Bože. Aj slniečko, ktorým si nám zasvietil na cestu, keď sme sa blížili k pani Laure bolo úžasné. Ďakujem pánovi Vladkovi, že si pre nás našiel čas. Pre mňa to bol dnes nezabudnuteľný a láskyplný deň. Ľúbim Ťa OTECKO a ešte raz ďakujem.

  29. Poďakovanie za receptúry ochrany našeho zdravia.
    Mária | 08.01.2015
    Pani Laurinka ďakujeme Vám za spojenie s Oteckom všemohúcim a poslaním receptúr pre naše zdravie a ochranu proti baktériám. Veľmi sa mi páči tá receptúra s čili papričkami a........, veľmi mi to dobre robí a som nesmierne rada, že nám dávate takéto prírodné rady a receptúry, ďakujeme za vašu námahu pre nás pracovať a posielať nám na stránky odkazy. Je to veľké ďakujem aj od nás mňa a mojej rodiny. S úctou ešte raz ďakujeme s pozdravom Mária s rodinou.

  30. Poďakovanie za krásny Nový uvítací rok a vianočné sviatky.
    Mária | 08.01.2015
    Otče Bože ďakujeme Ti za všetko čo sme mohli prijať počas vianočných sviatkov a uvítanie Nového roka. Veľmi si ctíme za pocit a cítenia pri stole a príhovore a vznešenosť Tvojho mena Otče Bože. Cítili sme Ťa až nám mráz chodil po tele a ďakujeme za všetku tú hojnosť zdravia, čo sme mohli mať počas krásnych vianočných sviatkov, veľmi sme boli a sme spokojní, všetkého sme mali akurát a so skromnosťou a láskou sme prijali tú krásu danú Tebou Otče Bože. Veľmi Ťa milujeme a preto stále dookola ďakujeme za Nový uvítací rok, tiež chceme poďakovať bol krásny, všetko prebehlo v normálnom čase ľúbosti, prianí a veľkej lásky. Jednoducho som nesmierne spokojná a opäť ďakujeme že si, lebo iba Ty nám ukazuješ tú správnu cestu Tebou danú Otecko náš jedinečný milovaný. Tieto sviatky boli pre nás najkrajším rokom nášho života, lebo sme mohli pomôcť ľuďom blízkym, ktorých naše cítenie a spolupatričnosť lásky bolo príkazom od Teba. Splnili sme všetko, čo si si želal Otecko Náš nebeský. Milujeme Ťa nadovšetko a sme šťastní, že nás nenechávaš a že si tu pre nás, ďakujeme Ti. Je krásne vysloviť milujem Ťa Otče Bože a ďakujem Tvoja milujúca Mária

  31. Ďakujem.
    Helena | 07.01.2015
    Ďakujem Pánu Bohu za moju kamarátku Júliu, že si vyslyšal jej prosby a prosby jej najbližších a otvoril si jej cestu k sebe, bola som svedkom jej polročného trápenia a jej pokory, odovzdanosti a hlavne jej boja so zlom. Mnohí ľudia by mali vidieť a zažiť takéto trápenie, keď Pán Boh zatvorí ochranu, nejeden by kľakol a prosil, aby to nemusel zažívať, vidieť ako sa človek trápi a nedokážete mu pomôcť a jedine čo môžete robiť, je sa len modliť a čakať a bojovať. Veľké Ďakujem pani Laure, ktorá jej pomáha a pomáhať bude, vidieť ako cudziemu človeku zaleží, aby Vám pomohol, aj keď ona už cudzia nie je, je Naša a keď budem môcť sľubujem, že pomôžem, lebo ona pomáha a nevážime si, koho medzi nami máme, ešte raz pekne Ďakujem aj jej manželovi Vladkovi,...

  32. Ďakujem Ti Otče môj láskavý....
    Helena | 07.01.2015
    Ďakujem Ti Otče Bože za to, že som.
    Ďakujem, že môžem kráčať týmto životom.
    Ďakujem za všetko trápenie, ktoré karmicky zažívam.
    Ďakujem za školu životom, ktorá ma ďalej posúva.
    Ďakujem za odpovede prečo.
    Ďakujem za Tvoju liečivú pomoc.
    Ďakujem za nádherné modlitby.
    Ďakujem, že som sa mohla vrátiť na cestu, z ktorej som vybočila. Najviac ĎAKUJEM za LÁSKU, ktorej sa ešte učím, TY SI LÁSKA, PRAVDA, CESTA, SI JEDINÝ čo mám na tomto svete, som tu sama za seba, mojim najväčším želaním je cítiť Ťa navždy v svojej duši. Mám veľa chýb, mám sa veľa ešte čo učiť, čo zlepšovať a len o jedno Ťa prosím, opatruj si ma a nedaj mi zísť už z Tvojej cesty, s láskou, pokorou a so skromnosťou v duši, Bože Otče môj láskavý.....

  33. Môj rozchod s priateľkou.
    anonym | 06.01.2015
    Chcem poďakovať láskavému Pánu Bohu, lebo mi opäť pomohol. Milí čitatelia tejto krásnej Božej stránky, chcem sa s Vami podeliť o zážitok, ktorý som nedávno prekonal vďaka Pánu Bohu. Pred nedávnom sme sa rozišli s mojou priateľkou ktorú som veľmi ľúbil aj napriek varovaniu od Pána Boha, ktorý mi odkázal cez pani Lauru že to neni pre mňa tá pravá. Samozrejme ja tupec som Pána Boha nepočúvol. Žil som si svoj sen v nádeji že mi to vyjde. Už dlhšiu dobu sme sa s priateľkou hádali a hlavne sme sa rozchádzali vo svojich názoroch. Veľmi ma to bolelo, nechcel som aby sme si ubližovali navzájom. Snažil som sa to nejako prehliadnúť a obísť a snažiť sa nájsť cestu jeden ku druhému, lebo som sa do nej naozaj zamiloval. Nevedel som čo mám už robiť, nechcela sa so mnou už ani stretávať a mňa to tak veľmi bolelo, chýbala mi a čo telefonát to hádka..Veľmi ma to mrzelo že to nevyšlo, ale teraz som aj veľmi rád nedalo sa s tým nič urobiť. Jedného dňa sme sa rozišli cez mobil, povedala mi že ona potrebuje rozumného a inteligentného dospelého muža, ktorý nebude veriť takejto sprostosti ako Božia stránka, že sa hanbí pred svojimi priateľmi čo to mám na Facebooku, nebola pri mne šťastná a že ma už ani nemá rada. Snažil som ešte s ňou raz stretnúť nech si to vysvetlíme osobne, ale odmietla sa som mnou stretávať. Bol to pre mňa dosť ťažký šok a aj keď to tak malo byť, čakal som že to raz príde, vážne ma to zranilo fakt som ju ľúbil. V noci som nemohol spávať, lebo som ju mal stále pred očami a aj sa mi o nej snívalo že už ju nikdy neuvidím. Raz večer pred spaním z ničoho nič som spadol na posteľ s pocitom že som dostal asi infarkt, skoro vôbec som sa nemohol pohnúť. Vďaka Pánu Bohu, že som mal v tej chvíli po ruke mobil. Volal som samozrejme hneď pani Laure, zdvihol pán Vlado a ten mi povedal, že to mám zo sklamania v láske. Poradil mi jednu krásnu modlitbu - Modlitba k Bohu na zbavenie pripútanosti k bývalému partnerovi, partnerke pre slobodných. Ktorú by som chcel odporučiť všetkým tým ľuďom, ktorí sa sklamali v láske alebo im nebola opätovaná a nevedia si s týmto ich trápením poradiť. Ja som sa ju modlil 5-krát ráno a 5 večer a modlím sa ju stále. Veľmi pomáha a chcem sa týmto veľmi pekne poďakovať krásnemu, úžasnému Pánu Bohu za takú krásnu modlitbu, ktorá mi pomohla od môjho trápenia. A samozrejme ďakujem aj pani Laure a pánovi Vladovi za ich čas, pochopenie a pomoc.

  34. Bože ochraňuj nás prosím.
    Dana | 04.01.2015
    Otče Bože ďakujem Ti za všetko čo nám dávaš a prosím ochraňuj nás od takých ľudí, čo nám neprajú. Pane Bože prosím aj za rodičov.

  35. Konečne sa smejem.
    Margita | 04.01.2015
    Touto cestou srdečne ďakujem najskôr nášmu Pánu Bohu, nášmu Oteckovi, za to že stojí denne celých 24 hodín pri mne, pomáha mi, za receptúru, ktorú mi poslal a ja ešte v receptúre pokračujem, za počúvanie mojich prosieb, že ma počúva, za to že som sa po 22 rokov začala smiať so šťastím a spokojnosťou v srdci, keď som sa s Božou pomocou zbavila kliatby mojej duše. Tiež ďakujem Vám pani Laura za ochotu, že pre nás tak ťažkú prácu robíte aj Vášmu pomocníkovi, manželovi Vladimírovi. Zároveň prosím môj Pane Bože o odpustenie za všetky schybenia a hriechy v mojom terajšom živote aj v minulých životoch. Ľutujem, ľutujem, ľutujem a za všetko ďakujem. Ďakujem za modlitby, Božie kréda a všetko čo nám posielaš cez nášho proroka p. Lauru, lebo sa máme a vlastne musíme naozaj veľa učiť, aby sme pochopili a mohli chyby naprávať. Ešte raz srdečná vďaka, milujem ŤA PANE BOŽE.
    Margita

  36. Otče Bože milovaný, ďakujem Ti za záchranu mojej duše.
    Júlia L. | 04.01.2015
    Otecko môj. Veľmi ďakujem za záchranu mojej duše milovaný môj Otecko, srdečné veľké ďakujem za druhú šancu ktorú si mi dnes dal. Dnes je pre mňa veľký najšťastnejší deň môjho života, keď mi pán Vladko zavolal, že mi dávaš môj milovaný Bože druhú šancu. Ďakujem Ti môj Otecko, že moja duša dostala takúto druhú šancu. ĎAKUJEM VEĽKÉ SRDEČNÉ ĎAKUJEM. Odpusti mi môj Otecko moje schybenia, nič nechcem v mojom živote, len Tebe slúžiť a milovať Ťa po celý môj život. S Božím požehnaním je život úžasný, krásny, čistý, jednoduchý, skromný a môj život patrí Tebe Otecko môj. Nič nechcem len Teba si budem opatrovať v mojom srdci pokiaľ budem žiť a Tebe slúžiť v pokore a skromnosti a nikdy sa nebudem za svojho Boha hanbiť NIKDY. Prosím Ťa môj Otecko opatruj ma. Temnota dokáže život neskutočne zničiť, je to hrôza strašná. Mňa to ničí cez myšlienky a bez Božej pomoci nedokáže to nik zvládnuť. Boh je liečivá sila ľudstva a pani Laurinka je tlčúce srdce tejto planéty, len jedna jediná čo dokáže cez svoj duševný príjem nám dušiam pomáhať, len jedna a preto vážme si pani Laurinku akú máme vzácnu pomoc tu na zemi. Ďakujem Ti Otecko môj milovaný za druhú šancu, ktorú si mi dal z celého môjho srdca. Dnešný deň je môj najkrajší, najvzácnejší, najšťastnejší, najúžasnejší, ak by som mohla hneď by som utekala do nebeských výšin vystískať svojho Boha že nás ľúbi, že nás opatruje tu na zemi aj keď sme neposlušní a nepoučiteľní. Ďakujem Ti môj Otecko veľmi, že nám odpúšťaš a miluješ nás. Ďakujem môj Otecko, dnes sú pre mňa Vianoce. ĽÚBIM ŤA A NIKDY TO INAK NEBUDE. Obrovskú srdečnú vďačnosť posielam do nebeských výšin TEBE MOJMU BOHU, LEBO TY SI SILA SVETA, ĽUDSTVA A BEZ VIERY A BOŽEJ LÁSKY SA TU ŽIŤ NEDÁ na tomto svete. Sú len dve cesty a moja je BOH. Ďakujem pani Laurinke a pánovi Vladkovi za trpezlivosť a ochotu s mojou dušou, hneď by som ich vystískala a vybozkávala od šťastia. Ľúbim Ťa Otecko môj a veľké Srdečné Ďakujem. S pozdravom Júlia 

  37. Moje obrovské chybenie hanba za BOHA.
    Júlia | 08.01.2015
    Prosím Ťa OTČE BOŽE o odpustenie a moje strašné chybenie, ktoré som urobila a ako som strašne chybila, že som sa za Teba OTECKO HANBILA. Veľmi to z celého srdca ľutujem a prosím o BOŽIE odpustenie mojej hlúpej duši. Všetko chcem napraviť a ľutujem to všetko môj Otecko PROSÍM ŤA ODPUSTI MI A ZACHRÁŇ MA. Všetko chcem napraviť. Nikdy to nespravím, si moja sila, moja cesta, môj život. PROSÍM O ODPUSTENIE. NIKDY SA NEBUDEM HANBIŤ ZA BOHA, NIKDY, ODPUSTI MI. BOŽE MOJ. Ďakujem Vám pani Laurinka a pán Vladko veľmi. S pozdravom. Júlia

  38. Poďakovanie.
    Erika | 12.02.2015
    Čítam krásne poďakovania. Je to krásne. Aj ja znova ďakujem Bohu za to, že som medzi týmito ľuďmi. Boh dal môjmu životu iný pohľad na svet. Pani Lauru poznám už viac ako 10 rokov a vždy nám pomohla. Jednoduchá žienka, ktorú si Boh vybral za Božieho proroka. Vždy keď od nej odchádzam, mám neskutočný pokoj na duši. Vďaka Tebe Bože sme šťastná rodina, vďaka Tebe všetko zvládneme. Drahý Bože chcem Ti poďakovať...poďakovať za všetko čo máme.

  39. Som šťastná za svoju dcéru.
    Matka s dcérou | 11.02.2015
    Pani Laurinka pekný večer. Chcem Vám veľmi poďakovať za nás ako ste sa o nás starala, keď sme boli u Vás. A že ste to dcére tak povedala rázne, lebo ste mali pravdu hneď večer, aj od tatku odišla, nahádzala všetko do auta a bolo, nadal jej do satanov aj mne a povedal, že obete od svojich vrahov odchádzajú, tak sa ukázal a mali ste pravdu vo všetkom. Dcéra si poplakala a už je dobre, ale je strašné, že vlastný tatko nedokáže kľaknúť a oľutovať pre svoje decko keď ho nechce stratiť. Strašné, ale to je všetko život. Som Vám pani Laurinka veľmi vďačná aj Vladkovi za ochotu za slová, ktoré ste nám venovali. Moja dcéra je šťastná teraz doma a povedala len toľko, že nevedela aký ten tatko bol, ako sa pretvaroval. Čakala že kľakne pred Pána Boha a viac krát mu to povedala a nie nekľakne, len povedal že sa veľa modlí. Pani Laurinka som Vám veľmi zaviazaná za Vašu pomoc, ktorú ste pre nás navyše pýtala od Pána Boha. Som obyčajná žena, ak by ste potrebovala pomoc a ja by som Vám mohla pomôcť, tak aj o pol noci prídem a pomôžem kedykoľvek. Myslite na mňa vďačne, vrátim pomoc hoci kedy a keď k Vám pôjdeme a budete potrebovať nejaký nákup, len napíšte alebo zavolajte a ja všetko donesiem čo budete potrebovať. Môžete sa na mňa spoľahnúť, vďačne pomôžeme aj dcérka šťastne a s radosťou. Ste úžasní ľudia, len keby toho času u Vás bolo viac. Ďakujem Pánu Bohu, že mi k Vám ukázal cestu vďačne. Som šťastná a aj za svoju dcéru som Vám veľmi vďačná ako matka veľmi. Nech Vám Otecko Nebeský žehná a nech pomôžete ešte veľa ľuďom čo Vás potrebujú a hľadajú. S Pánom Bohom.

  40. Poďakovanie.
    Gitka - Kutná Hora | 11.02.2015
    Otče Bože, chcem Ti poďakovať za liečbu propolisom na moje dlhodobé problémy s dutinami a zápaly v celej hlave. Liečbu mám na 1/2 roku a po 2 týždňoch užívania propolisu cítim veľkú reakciu v celej hlave a som za to vďačná, pretože sa moje dutiny začínajú uzdravovať. Otče Bože chcem Ti tiež poďakovať, že po nahrievaní červeným svetlom mám dutiny, ktoré boli roky uzatvorené a zaplněné hlienmi už spriechodnené. Ľúbim Ťa Otče Bože a duša moja celý život len Teba velebiť a milovať bude. Ďakujem tiež Laurinke a jej manželovi Vladkovi, sú to úžasní ľudia, ktorí sú mi v živote veľkou oporou a vzorom.

  41. Poďakovanie.
    Margita | 09.02.2015
    Ďakujem Ti môj láskavý Otecko, môj Boh za všetku pomoc v mojom živote, za každý deň, za slnko, vietor, hviezdy a všetko to, čo mi spríjemňuje môj život, za ľudí ktorí vedia úžasne vyjadriť svoju lásku k Tebe. Som šťastná, že môžem navštevovať Božiu stránku a tešiť sa, že mňa máš rád a pomáhaš pri všetkom. PANE MÔJ OTECKO BOŽE MILUJEM ŤA NAVŽDY A ĎAKUJEM, veľké ďakujem patrí Vám pani Laura, Vám pán Vladimír. S láskou, úctou a vďakou Margita.

  42. Ďakujem Pánu Bohu za Božiu receptúru.
    julia | 09.02.2015
    Ďakujem Ti Otecko Môj Nebeský za receptúru pre moje choré telo a moju dušu. Z celého srdiečka Ti Môj Otecko Nebeský Ďakujem. S láskou sa budem liečiť a Ďakovať Ti za záchranu môjho života každý deň. Ľúbim Ťa Ocinko Môj Nebeský. Ďakujem Ti Otecko Môj za pani Laurinku za jej nesmiernu ochotu, lásku, úsmev, čas ktorý nám venovala a obrovskú podporu. Je to úzasné, keď pani Laurinka sedí pri vás a môžete ju počúvať. Čas pri pani Laurinke je veľmi vzácny a ja ďakujem Pánu Bohu, že nám ukázal správnu cestu po ktorej máme ísť. Ďakujem vďačne, vďačne Otecko náš Nebeský, že nás vedieš správne. Ďakujem pánovi Vladkovi je úzasný, láskavý, ochotný, trpezlivý. Ochotne všetko povie viac krát, keď to nechápem. Ďakujem za trpezlivosť a podporu z celého srdca. Ďakujem Ti Otecko Náš za všetku Tvoju pomoc, opateru, ochranu a silu, ktorú nám dávaš tu na zemi. S pozdravom Júlia

  43. Ďakujem Pánu Bohu za záchranu mojej duše.
    julia | 09.02.2015
    Ďakujem Ti Otcinko náš Nebeský za Tvoju ochranu, veľkú silu, veľkú pomoc počas obradov zrušenia kliatobnej záťaže. Bez Tvojej Láskavej pomoci, ochrany, sily, by som to nedokázala. Je to veľmi ťažké. Prekážky boli každý deň, iné a veľmi ťažké. Z celého srdca Ti Láskavý Môj Otecko Nebeský vrúcne, vďačne Ďakujem. Po celý svoj život Ti budem len Ďakovať a Klaňať sa Ti, slúžiť verne len Pánu Bohu budem. Milovať a opatrovať si Ťa budem ako najväčší Drahokam v mojej duši. Som šťastná a vďačím Ti Otecko za záchranu mojej duše. Ďakujem pani Laurinke Božiemu Prorokovi za veľkú pomoc, ochotu, lásku s ktorou mi veľmi pomohla, veľké Ďakujem. Ďakujem Pane Bože, že si nám zoslal práve tu na Slovensku Božieho Proroka, čo nám môže pomáhať. Ďakujem pánovi Vladkovi za veľkú podporu, ochotu a že ma naučil nahnevať sa a kričať na satana a proti zlu. Ďakujem ste úžastní, Fantázia keď sa Brána k pani LAURINKE OTVORÍ. Ďakujem Ti Otcinko Náš Nebeský, že nám tak pomáhaš. Ľúbim Ťa a nikdy to inak nebude. S pozdravom Julia

  44. Milujem Ťa a myslím na Teba Boh náš jediný.
    Dana | 08.02.2015
    Často na Teba myslím Božinku a prajem si, aby všetky duše tu na zemi Ťa milovali, aby tu bol raj...si môj najbližší a vedome na Teba myslievam. Lenže nerobím to v jednom kuse, lebo sa sústredím aj na iné...a vtedy nie som mysľou s Tebou Božičku môj dobrotivý a chcem byť s Tebou každú nano sekundu. Ľúbim Ťa veľmi, takú lásku môže ľudská duša zažívať len s Tebou. Počuť Ťa, cítiť Ťa, milovať Ťa. Môj ľudský rozum veľa vecí nevie pochopiť, ale srdcom cítim niečo, čo slovami neviem opísať. Bože viem, je to len málo, čo som schopná cítiť od Teba, ale cítim, že nám chceš dať ešte viac, preto Ťa prosím otvor viac moje srdce aj srdcia ostatných, ktorí chcú byť v Tvojej blízkosti a milujú Ťa úprimne. Daj nám prosím silu, lásku, múdrosť, neochvejnú vieru v Teba, lebo veľmi si želám robiť Ti radosť a pomáhať tomuto svetu.. ĽÚBIM ŤA BOŽE ....kdesi hlboko v mojom vnútri si pamätám na Teba...na Tvoju lásku, radosť, úsmev....je to zvláštne, ale ja si na to naozaj pamätám, cítim to vnútri svojej duše...Milujem Ťa navždy Božinku. ĽÚBIM ŤA BOŽE!

  45. Pozdrav.
    Ľubo | 05.02.2015
    Každodenná vďaka patrí Tebe Bože za všetky recepty, cviky, rady a liečby ktoré nám Laura sprostredkúva. Už veľakrát si mi pomohol a Tvoja pomoc je vždy tá najsprávnejšia a najúčinnejšia zo všetkých. Je to úžasný pocit vedieť, že nemusím pochybovať či to dopadne dobre keď príjmem Tvoju pomoc, lebo viem, že napĺňaním Tvojich Božích odkazov vždy vyhrajem nad chorobami, neduhami a všetkými problémami v živote. Amen.

  46. Pomoc od Boha.
    Helka | 05.02.2015
    Dnes keď som cestovala autobusom do mesta ma rozbolel žalúdok. Som sa modlila Otčenáš a prosila Otecka Nebeského o pomoc, ale neprechádzalo to. V tom ma napadlo a vyslala k nemu myšlienku. Milý Bože, ak mi pomôžeš, napíšem a poďakujem sa na stránke pani Laury a v tej chvíli bolesť odišla. Cítila som neskôr len jemné náznaky bolesti, ale tá ostrá bolesť prestala. Svoj sľub držím a píšem tu. Ďakujem Ti Láskavý Bože za Tvoju pomoc a za všetky moje vyslyšané prosby, aj za tie nevyslyšané, lebo Ty vieš najlepšie, čo je prospešné pre moju dušu,...

  47. Vďaka, Ti Bože....
    Helka | 04.02.2015
    Ďakujem Ti Bože za tieto krásne dni, keď som naplno cítila, ako vlievaš lásku, život a radosť do môjho tela, o čo som prosila nech mi požehnáš, si mi požehnal a naplnil si moju dušu všetkým, čo mi v živote chýbalo, viem že to bola Tvoja odmena. Cítila som, že si pri mne a vo mne. Som len človek, ktorý stále robí chyby, viem že Ťa aj nahnevám, sklamem Ťa, neurobím to čo mám. Ale budem sa snažiť, aby som to opäť mohla zažívať, už som dávno nezažila to, čo si mi dal pocítiť. Ďakujem Ti za to, už len pre túto chvíľu šťastia, ktorú si mi dal pocítiť sa oplatí ísť Tvojou cestou, sa oplatí žiť. Ďakujem Ti a neviem, či môžem žehnať aj ja Tebe, žehnám Ti môj Otecko Nebeský....

  48. Povyskakované stavce, hrozba slepoty - poďakovanie za liečebnú pomoc.
    Janulienka | 01.02.2015
    Ďakujem Ti môj milovaný Pane Bože za poskytnutie Božej pomoci pre môjho syna, za cviky, ktoré ponaprávajú synovi povyskakované stavce, čo je dôsledok jednej náročnej operácie. Len pre zaujímavosť, pani Laura prijímala tieto cviky pre neho 3 celé hodiny.
    Ďakujem Ti Pane Bože aj za príjemnú správu pre moju mamu, ktorú lekári vystrašili, že jej hrozí slepota. Náš láskavý a milostivý Pán Boh jej odkázal, že obidve oči má po operácii šedého zákalu zdravé a nepotrebuje žiadnu liečbu.
    Ďakujem aj za seba, za rady, ktoré som od Teba dostala. Ďakujem aj našej peknučkej pani Laurinke a jej manželovi za ich ochotu, porozumenie a lásku, s ktorou prijímajú ľudí. Ďakujem Ti Pane Bože aj za zotavenie pani Laurinky, za zmenu, ktorá jej veľmi pristane. :) Milujem Ťa Pane Bože a prosím Ťa o Božiu ochranu a požehnanie pre nich, aj pre celú moju rodinu. Z celej duše Ti PANE BOŽE ĎAKUJEM.

  49. ĎAKUJEM.
    Silvia | 28.01.2015
    Ďakujem Vám milá pani Laura úprimne z celého srdca za všetky liečivé rady, ktoré vkladáte na túto krásnu vašu i našu Božiu stránku. A najväčšia vďaka patrí nášmu milovanému nebeskému Otcovi, že v nás ešte verí a aj takýmto spôsobom dáva najavo ako nás neskutočne miluje. Ďakujem Ti Otecko nebeský. S láskou Silvia

  50. Čím viac sa priblížime, tým väčšie nástrahy sú.
    Peter B. | 26.01.2015
    Priatelia, veriaci nášmu jedinému láskavému Bohu. Čím viac sa človek priblíži svojou láskou k Bohu, tým väčšmi to rohatého "hnevá" a snaží sa nás na tých najslabších miestach zraniť a nahlodávať...
    Chcem sa Ti touto cestou poďakovať Otče Bože za modlitbu na "zbavenie strachu zo života", pretože pomocou nej si mi neskutočne pomohol potlačiť moje myšlienky... ešte nieje všetko uzavreté, ešte nie je tomuto boju koniec, ja sa však nevzdám a i keby ma to malo stáť život, vždy budem kráčať len a len k Tebe, pretože ten pocit LÁSKY sa ničomu na svete nevyrovná!!!!!!! Prajem ten pocit zažiť každému jednému človeku na tejto zemi-a možno by v tej chvíli zmĺkli navždy všetky zbrane - a satan by bol konečne porazený. To si želám!!!
    Ľúbim Ťa Otče Bože a ďakujem Ti za Božieho proroka Lauru a jej manžela Vladimíra!!!!

  51. Modlitba k Bohu za ochranu duše v modlitbách.
    Silvia | 24.01.2015
    Ďakujem Pánu Bohu za túto krásnu modlitbu, ktorá prišla ako na zavolanie. Ja sa zvyknem modlievať každé ráno a každý večer, ale v poslednom čase sa mi to nejako nedarilo. Bolo to už len viacmenej také čítanie ako modlenie a tie myšlienky, čo sa mi často motali v hlave aj keď som vedela, že nepatria mne a samé zlo ma pokúša, som si povedala aspoň si tie krásne modlitby prečítam, určite sa nedám len tak ľahko odradiť. A trvalo to približne asi dva týždne a hľa z čistého neba ako na zavolanie modlitba pre mňa ako na objednávku. Ďakujem Ti Pane Bože, že sa o nás takto staráš, ľúbim Ťa a nikdy neprestanem. Častokrát keď objímam moju 3 ročnú dcéru a cítim k nej veľkú, silnú lásku, myslím na to tak, ako sa ona túli ku mne a cíti sa byť v bezpečí, taký pocit mám ja pri týchto modlitbách, krásny pocit. Aj keď si tú Božiu lásku k nám neviem celkom predstaviť, ale musí byť neskutočne veľká a obrovská, pani Laura ju vie krásne opísať, mne sa to celkom nedarí. Až sa niekedy cítim nehodná takej veľkej lásky za to, ako som veľa krát šlapla vedľa a určite to Pánu Bohu milé nebolo a na oplátku dostávam Božiu lásku. Ako rodič chápem, keď nás deti hnevajú a keď nás to prejde, tak ich ľúbime ale koľko máme detí? Tak akú veľkú lásku musí mať Pán Boh pre celý svet, pre svoje deti, niečo úžasné. Veľké ďakujem pani Laura za všetko, čo pre ľudstvo robíte. S láskou Silvia

  52. Naučila som sa milovať Boha a modlím sa každý deň.
    Dominika | 20.01.2015
    Milá pani Laura, chcem sa vám takto odvďačiť za Vaše modlitby, ktoré zverejňujete pomocou našeho milostivého Boha na Vašej stránke. Už veľa krát som navštívila vašu stránku a vytlačila alebo odpísala si zopár modlitieb, aj keď väčšinou neni pre mňa dostupná. Neviem ako začať, pretože neviem či prijmete tieto od srdca písané slová. Navštívila som Vás spolu s mojimi rodičmi pred rokom v decembri, pretože som mala ťažké panické záchvaty a depresie. Pán Boh mi cez Vás odkázal, že som prekliata a podal mi pomocnú ruku tým, že mi dal liečebnú kúru, ktorú som ale nespravila, aj napriek druhej šanci, ktorú si doteraz cením, ktorú som vtedy od Boha dostala. Povedali ste, že sa Vám už nemáme ozvať, ale ja som to takto cítila, že vám musím poďakovať. Nemala som takú veľkú vieru k Bohu, myslela som si, že stačí, že v neho verím, že verím tomu že existuje. Nechápala som určitým veciam. Až s odstupom času som sama začala chodiť na vašu stránku a začala čítať články o Bohu, že sa máme len k Nemu priamo modliť, aby sme sa tam spojili s Bohom. Je toho veľmi veľa, ale veľká podstata je pre mňa, že som začala nášho úžasného Boha vnímať z iného pohľadu a dozvedela som sa o ňom pravdivé veci. Vy pani Laura ste mi pomohli začať skutočne milovať Boha, veriť v Neho celým svojim srdcom i dušou. Modlím sa k Nemu každý deň a snažím sa mu vždy poďakovať za všetko, čo mi dáva, za všetko, čo pre mňa a moju rodinu robí. Som nesmierne za to vďačná, že som Vás stretla. Verím, že nič neni v tomto živote náhoda a že všetko má svoj dôvod. Nikdy predtým som necítila toľko lásky k Bohu ako teraz. Možno to stále nestačí, ale ja viem, že to bude časom ešte silnejšie. Žiadam niekedy nášho Pána Boha o odpustenie, že som predtým niekedy spochybnila. Viete, je to ťažšie kázať druhým ľudom o niečom, čím si neprešli sami. Ja som mala veľmi ťažký rok. Zomrela mi starká a mojej mamy nevlastný brat, ktorý mal len 22 rokov. V behom dvoch mesiacoch sme mali dva pohreby. A viem keby neni Boha, tak som tu už nemusela byť ani ja spolu s mojimi rodičmi, pretože naše zdravie nám neslúžilo a nemali sme šťastie. Viem, že mi zachránil Pán Boh veľa krát život a že Jeho vôľa je, aby som ešte žila, veď mám život ako 19 ročná ešte len pred sebou. Napriek tomu, že som neni stále uzdravená zo všetkého, tak prosím Boha, aby ma uzdravil, keď si to zaslúžim. Cítim to, že raz budem zdravá a neprestanem veriť, lebo Boh je moja posledná a jediná nádej, ako byť znovu šťastná. Je mi lepšie ako pred rokom a aj keď stále trpím a roním slzy viem, že to je už veľký pokrok a že musím byť trpezlivá a vďačná aj za to, čo momentálne mám. A keď toto veľmi ťažké a zlé obdobie prejde, tak si z toho zoberiem veľa skúseností, ktoré mi život dal.
    Chcem Vám povedať, že ste úžasná žena už len tým, že pomáhate druhým ľuďom, ktorí to potrebujú a že motivujete chorých a nešťastných ľudí, aby sa viac k Bohu modlili a Ho oslovili, aby sa za Neho nehanbili a vždy mali nádej. Obdivujem Vás, že aj napriek veľkej schopnosti, ktorú vlastníte od Pána Boha, ste skromná, milá, pokorná a srdečná žena. Viem, že aj Vy určite máte svoje starosti a ťažkosti. Už pri stretnutí som z Vás cítila dobro a lásku. Buďte vždy sama sebou a prosím nevzdávajte sa a nenechajte sa zničiť druhými sprostými ľuďmi, ktorí sú nevedomí a posadnutí zlom a materiálnym svetom. Bojujte za Boha aj naďalej a ukážte svetu, že nie sú sami, že je s nimi Boh. Je veľa ľudí na svete, ktorí Vás potrebujú, tak ako napríklad ja. Nech Vám dá náš Boh za to zdravie, lásku a šťastný, spokojný život.
    Ukázala som aj mojej najlepšej kamarátke Vašu stránku, ktorá začala opäť veriť v Boha, vďaka čomu je o niečo šťastnejším človekom, lebo aj ona má chorú mamu. Ukázala som ju aj určitým členom v mojej rodine, taktiež môjmu priateľovi. Myslím si, že odvtedy si je viac vedomý toho, že by sa mal k Bohu modliť. Viem, že raz aj oni pocítia lásku od Boha, keď budú pripravení. Taktiež moja mama sa oveľa viac modlí ako predtým a začala cítiť k Bohu ešte väčšiu lásku a taktiež verí, že sa uzdravíme. Aj môj oco sa trochu uvedomil a dúfam, že bude mať raz blízko k Bohu a nebude sa tak o nás strachovať. Veľmi ste ovplyvnili náš život, veľmi veľa vecí sa tak aj zmenilo. Napríklad tieto Vianoce sme oslavovali Pána Boha. Nehnevajte sa prosím, že som Vám napísala, ale musela som Vám napísať tieto dlhé riadky. Cítim to tak od srdca a možno aj sám Pán Boh mi našepkal túto myšlienku.
    Ďakujem, Ďakujem, Ďakujem!!! :)

  53. Poďakovanie.
    Peter a Mária | 19.01.2015
    Drahý Otče nebeský, ďakujem Ti, že sme mohli spoznať pani Lauru s manželom a vďaka nim sa priblížiť k Tvojej nekonečnej láske. Ďakujem za všetko, za moju rodinu, za moju láskavú manželku, za to, že si požehnal našej láske. Je to úžasný pocit. Milujeme vás a ďakujem za všetko. Otčinku nebeský, prosím Ťa, buď hlavou našej rodiny na veky večné a ochraňuj pani Lauru s manželom, aby boli silní v boji so satanovou záludnosťou a my ich podporujme, ako sa len dá milí čitatelia. Aby cítili, že ich práca nie je na zmar. ĎAKUJEME ZA VŠETKO!!!

  54. Poďakovanie Bohu.
    Martin | 08.03.2015
    Pane Bože, ďakujem Ti veľmi, veľmi, veľmi pekne za pomocnú ruku ktorú si mi podal. Veľmi veľa to pre mňa znamená a nesmierne si to vážim. Ďakujem Ti Bože Otče láskavý za zbavenie sa kliatobného zaťaženia, ktoré tak ťažilo moju dušu. Ďakujem aj p. Laure a jej mužovi p. Vladimírovi za všetko čo pre mňa v Tvojom dobrom a láskavom mene urobili. Ďakujem Ti Bože za všetko čo pre mňa robíš, za to že pri mne stojíš, že ma chrániš, že mi pomáhaš. Milujem Ťa Otče Bože láskavý z celého svojho srdca a vždy budem. Ďakujem Vám p. Laura a aj Vám p. Vladimír za všetko, veľmi veľa to pre mňa znamená. Nech Vám Boh žehná. Želám peknú nedeľu.
    S pozdravom Martin

  55. Poďakovanie Pánu Bohu za liečivá.
    júlia | 14.02.2015
    Ďakujem Ti Otecko môj láskavý za Tvoju receptúru na suchý kašeľ z hrebíčkov. Zabral hneď a kašeľ je už preč. Ďakujem Ti Otecko že nás máš tak rád a posielaš nám fantastické receptíky na prírodnej báze veľmi jednoduché pre naše choré telíčka. Ďakujem Ti Otecko Môj veľmi vďačne za všetko čo pre nás robíš a že nás takto prírodne uzdravuješ. Veľmi Ďakujem.

  56. Božia pomoc.
    Mária | 06.03.2015
    Drahý Otčinečku, zo srdca Ti patrí moja veľká vďaka. Svojou láskou ktorú cítim že ma stále obdarúvaš si mi tak nesmierne pomohol, že ani neviem opísať aká šťastná som. Tento týždeň bol veľmi ťažký, veľmi zle som sa cítila, bolesti žalúdka, zvracanie, chvenie tela... všetko mi bolo a jediné čo mi stále chodilo na myseľ si bol Ty a prosby vysielané ku Tebe. Stav sa mi vôbec nezlepšoval, mala som pocit, že sa to skôr zhoršuje, stále sa mi neskutočne točila hlava, bola som ako na kolotoči a strašne ma z toho napínalo. Ani neviem opísať ako zle a v koncoch som sa cítila. Modlila som sa modlitby, ktoré má naša drahá pani Laura na svojej stránke – proti závratom na preťaženú dušu, na bolesti žalúdka kvôli preťaženiu duše, duševným trápením a mnohé iné na môj zlý stav.....a dnes poobede sám náš láskavý Pán Boh uľavil môjmu trápeniu. Netočí sa mi hlava, nemám také obrovské závrate. Je mi ozaj ľahšie.
    Božinečku môj milovaný ĎAKUJEM Ti z celého srdca. MILUJEM Tvoju prítomnosť, MILUJEM Ťa celým srdcom, MILUJEM Tvoju dobrotu. Ja viem, necítim sa ešte vôbec fit, ale povedalo mi to ozaj veľa. Môj drahý manžel sa o nás všetkých tak vzorne staral, pretože ja som bola úplne vyradená. Jedno však viem je to, že VĎAKA TEBE BOŽINEČKU mám takéhoto úžasného manžela Petra, ktorého mi sama láskavá pani Laura odobrila. Ani v jednej vete sa táto úžasná žena nemýli. Ona vie, lebo je prorok na našej zemi. ĎAKUJEM, ĎAKUJEM a ešte raz ĎAKUJEM. Vaša Pána Boha milujúca Mária.

  57. ĎAKUJEM TI BOŽE.
    Gabika | 06.03.2015
    Božinku strašne moc Ti ďakujem za to, že som našla cestu k Tebe. Za to, že aj keď som Ťa v mojom živote veľa krát sklamala, aj tak ma stále ľúbiš a vždy mi pomáhaš a snažíš sa ma priviesť zas na správny chodníček. Ďakujem TI Otče môj za moju rodinku, strašne moc ich ľúbim. Ďakujem TI Bože aj za môjho brata a jeho novú rodinku, že mu tiež dennodenne pomáhaš. Ďakujem Ti za moju poslednú liečbu od Teba a aj za to, že mi tak pomáhaš aby som túto ťažkú liečbu tak super zvládala. Ďakujem Ti Božinku za pani Lauru a jej manžela, bez nich by sme tu ďalej blúdili, ďakujem, že im dávaš takú silu, odvahu a ochranu. Ďakujem Ti za túto stránku a aj za úžasných ľudí, čo sem prispievajú.
    Milujem ŤA BOŽE.

  58. Ďakujem môj Bože.
    Dana K. | 05.03.2015
    Dobrotivý láskavý Bože. Ďakujem Ti z celého srdca za silný účinok modlitby na zbavenie sa pripútanosti k bývalému partnerovi. Modlím sa ju tretí mesiac a cítim, kde som sa nachádzala, keď som sa ju nemodlila. Ten rozdiel je citeľný. Všetko mi to teraz prichádza a vidím, aký bol môj pohľad duševný zastretý. Ako ľahko človek skĺzne tam, kde nechce byť, keď je slabý a nemá pevnú vieru......cítim silu Vďaka Tebe Bože môj dobrý zo dňa na deň. Dávaš nám príklad pani Lauru jej manžela, Daniel, Miro ,Peter ...aký máme byť silní a odvážni a zla sa netreba nikdy báť, ako si nám v jednom z mnohých odkazov poslal. Táto veta ma posilňuje môj Bože, Ďakujem. Ďakujem Ti Bože za Božie kréda, odkazy v ktorých nám posielaš silu, pravdu, lásku...Ďakujem Ti za Bojovníkov, za Božiu pravdu a lásku, za Lauru, jej manžela Vladimíra, za Daniela za Mira, za Petra ....a ostatných Bojovníkov. Objímam Ťa môj dobrotivý Boh .....bojujem a budem bojovať za pravdu a lásku Božiu. Najväčšia sila v celom svete a vo vesmíre je Láska a Láska si Ty Bože. Si Tu s nami a vo všetkom a v každom z nás....daj Pane Bože láskavý prosím, aby svitlo každej duši ktoré sú zatemnené a začali vidieť kto je pravý Boh. MILUJEM ŤA BOŽE MÔJ DOBRÝ NAVŽDY!

  59. Ďakujem Ti Bože.
    simona | 03.03.2015
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu za všetko čo pre mňa robí, za každú pomoc a za to, že ma vždy počúva...
    Asi pár dní dozadu ma začal pri prežúvaní bolieť zub, bolesť bola stále horšia, až som si včera uvedomila, že budem musieť navštíviť zubára a pri tom pomyslení mi nebolo veselo, pretože zubárov tak nejak nemusím...,len tak letmo mi v hlave prešla myšlienka: Bože, keby si mi tak tú bolesť odstránil ´´
    Dnes pri raňajkách som si uvedomila, že bolesť je zrazu preč, čo ma veľmi prekvapilo, pretože som sa ani nemodlila, neprosila, len som sa zamyslela a to ma utvrdilo, že Pán Boh pozná a počúva každú našu myšlienku...

  60. Ďakujem za ochranu.
    Erika | 03.03.2015
    Láskavý môj Bože, chcela by som sa jedine Tebe poďakovať za ochranu, že si ma nechal ešte žiť na tomto svete a aj moju dcéru. Včera som s dcérou cestovala zo školy, ako každý iný deň a mali sme autonehodu. Dosť vážnu, nakoľko do nás zozadu nabúral kamión. Auto je úplne zdemolované, ale my sme úplne zdravé a bez škrabancov. Keby som sa nemodlila pred každou jazdou, tak by to dopadlo omnoho horšie. Bože viem, že mi pomôžeš sa dostať z traumy, ktorú teraz prežívam, všetci, ktorí našu nehodu videli a policajti mi povedali, že sme mali obrovské šťastie. A to šťastie si Ty môj Boh. Ďakujem vrúcne ešte raz Pane Bože.

  61. Ďakujem Bože za krásny pocit a pokoj.
    miro | 28.02.2015
    Otče Bože ďakujem Ti za pokoj, ktorý mám poslednú dobu na duši. Neviem presne čím si to zasluhujem, ale viem, že je to od Teba. Prepáč že sa Ti niekedy málo prihováram počas dňa, niekedy nie je čas a som ešte teraz aj trošku opatrný, viac sa držím pri zemi, ale milujem Ťa a aj keď niekedy nie je čas na rozhovor s Tebou, aspoň Sobotu to dobieham. Veď Ty vieš. Ďakujem Ti, že ma vždy vypočuješ a niekedy sa to stane že je to taký krásny pocit. Iba sa tak s Tebou rozprávam o všeličom čo mi príde na um, taká normálna debatka, posťažujem sa Ti, poďakujem Ti a sem tam Ťa o nejakú drobnosť poprosím. Neviem či rád, ale viem že ma počúvaš, aj keď niekedy trepem zbytočne, prepáč ak Ťa tými rečami niekedy nudím, ale mne to dobre padne keď viem, že ma počúvaš a možno sa aj smeješ na mne aký som trepák. Ja neverím ľuďom, nezverujem sa im, verím Tebe, preto sa Tebe zverujem. Je to ale krásny pocit, iba sa tak s Tebou rozprávam ako s kamarátom a zrazu mám zimomriavky, zahreje ma na tele, je mi do plaču. Niekedy si slzy utriem aby si si nevšimol že plačem, ale viem že Ty to aj tak vidíš. To je tak krásny pocit. Milujem Ťa za tento pocit. A pozdravujem Ťa Tatinko môj domov, pozdrav aj anjelov ktorí Ti pomáhajú, držte sa tam hore, bojujte a pomáhajte aj nám tu dole na zemi bojovať za Boha a za Lásku. Mám Ťa rád Otče Bože a Ďakujem že si zoslal na zem pani Lauru aj pána Vlada. Pomáhajú nám všetkým, bez nich by sme Ťa mnohí nepoznali, ja teda určite nie. Žehnaj im prosím...Milujem Ťa a teším sa na Teba, budem bojovať ako drak aby som sa po smrti dostal domov, inde nechcem ísť:-) Ľúbim Ťa, ahoj!

  62. Božia dokonalosť.
    Zuzana | 26.02.2015
    Drahý Bože. Každý deň, keď vidím svoje deti, Ti za ne nesmierne ďakujem a obdivujem ako si nás ľudí stvoril, ako sme my ľudia dokonalé bytosti, ako si nás svojou múdrosťou a dokonalosťou vytvoril. Vždy keď pozerám na svoje deti vidím v nich kúsok z Teba, neviem ani slovami opísať, čo moja duša cíti, keď pozerám na tie čisté duše, aspoň sa budem snažiť, aby boli čisté duše a žili len pre Teba drahý Bože. Ďakujem Ti drahý Bože, že si ma obdaroval zdravými očami a môžem obdivovať svet okolo seba, milujem všetko čo si vytvoril svojou jedinečnosťou, či je to príroda, zvieratá, alebo slnko či prenádherná nočná obloha s jagajúcimi hviezdami, ktorá ma vždy fascinovala a vždy som Ťa tam hľadala a predstavovala si ako sa na mňa pozeráš. Ďakujem Ti drahý Bože, že si mi ukázal tú správnu cestu, Tvoju cestu a prosím Ťa pomôž mi, aby som na tejto ceste nezblúdila. Veľmi Ťa milujem a som vďačná, že som mohla stretnúť Tvojho posledného proroka pani Lauru. Mám vás rada. Ďakujem.

  63. Ďakujem.
    Zuzana | 24.02.2015
    Ďakujem Ti láskavý Otecko za pomoc pri dnešnom cvičení. Mala som pocit, že mi kĺb vyskočí, ale poprosila som Ťa, aby si mi pomohol a nepraskalo mi v kĺbe pri každom zodvihnutí nohy a ten nasledujúci zdvih nohou bol taký ľahunký bez praskania a vyskakovania kĺbu. Ďakujem Ti Bože Otče, veľmi Ťa milujem. Ďakujem pani Laura, že ste doplnila ďalšie cviky, aj keď neviem či na mňa účinkujú svojou silou, lebo neviem či si to zaslúžim, ale viem že teraz každý deň aspoň na chvíľku popreťahujem svoje zlenivené svalstvo. Ešte raz Ďakujem. Myslím na vás každý deň.

  64. Ďakujem a veľmi Ťa milujem, Bože.
    dana | 24.02.2015
    Veľmi mám potrebu vyjadriť Bohu čo cítim - Ó Bože, cítim Ťa Tvoju lásku, ktorú nám posielaš neustále a ja ju vnímam stále viac a som šťastná....veľa plačem, ale ten plač je uvoľňujúci a pri tom si uvedomujem, že v tom plači sú moje schybenia, nesprávne postoje a skutky moje, ktoré Ty svojou láskavou láskou roztápaš a ja cítim Ťa Bože môj láskavý. Milujem Ťa, Tvojho Božieho proroka Lauru aj s jej manželom aj k ostatným spolubojovníkom cítim lásku a teší ma, že otvárame svoje srdcia vďaka Tebe Božinku. Ďakujem Ti Láska Láskavá! Milujem Ťa a navždy budem, Bože náš láskavý.

  65. Poďakovanie.
    Simona | 23.02.2015
    Opäť sa chcem srdečne poďakovať pani Laure a pánovi Vladkovi za rady, ktoré mi uľahčujú život a prinavracajú pokoj mojej duši :-)
    Ďakujem pán Vladimír, že mi vždy s ochotou a trpezlivosťou vysvetlíte všetky liečebné rady a postupy napriek Vašej vyťaženosti.
    Ďakujem Ti Pane Bože za moju liečbu, moje duševné zdravie, pohodu, za to, že po rokoch smútku, ťažkostí a beznádeje sa cítim ako nový človek a to som len na začiatku svojho nového pokojného života...
    Po 4 rokoch sa u mňa potvrdilo známe porekadlo : tak ako na Nový Rok, tak aj po celý rok...,pretože na tento Nový rok som bola vysmiata a spokojná a tak isto pokračujú aj moje dni...
    Ďakujem Ti za všetko čo pre mňa denne robíš, ďakujem za všetko čo mám.
    S láskou Simona

  66. Ďakujem Ti milovaný Bože.
    Eva z Nitry | 26.03.2015
    Ďakujem Ti Bože, za toľko vecí, za lásku, ktorou ma obdarúvaš, za trpezlivosť, ktorú so mnou máš, za to ako mi pomáhaš, keď sa na Teba obrátim, aj ako si mi dnes naposledy pomohol. Ráno som sa k Tebe modlila, aby si mi dal lásku, pokoru a hlavne aby si mi pomohol v práci, aby to čo ma dnes čakalo nezostalo iba na mne, aby som našla tie správne slová a vedela presvedčiť. Stalo sa, práca, ktorá ma trápila už dva týždne sa zajtra dorieši. A nebudem na ňu sama ale len vďaka Tebe Bože Otče mi s ňou pomôžu ďalšie tri kolegyne. Ale za čo Ti chcem najviac poďakovať Bože Otče je pomoc pri zdravotnom probléme. Už skoro tri týždne sa trápim so zápalom ramena. Je to dôsledok nachladnutia chrbtice a z toho sa urobil zápal v pravom ramene. Bola som aj u lekára a zistil, že mám tri stavce zdeformované a dostala som nejaké lieky na liečenie zápalu. Zo začiatku som bola nejaká ako omámená a nenapadlo ma hľadať pomoc na stránke. Ruka ma bolela, až pred týždňom som dostala ťuk do hlavy a že: pozri sa Eva na stránku, tam bude určite niečo čo Ti pomôže. A našla som: "Modlitbu k Bohu za bolesti ramien". Začala som sa ju modliť v ten deň ešte v práci, kedy som mala chvíľku a stalo sa, ďakujem Bože láskavý, rameno ma do večera nebolelo tak silno. Od toho času sa ju stále modlím, keď môžem viackrát denne a bolesť a zápal ustupuje. Ja nie som zástanca užívania liekov keď nemusím a tak ani tie lieky čo som dostala od lekárov na tlmenie bolesti som si nedala iba asi tri krát. To, že sa mi to zlepšuje je zásluha nášho drahého Otecka tam hore. Bože ľúbim Ťa, moja duša Ťa miluje a ďakujem Ti za každý jediný deň ktorý tu žijem na našej nádhernej zemeguli. Môj život sa zmenil od kedy Ťa mám vo svojom srdci, našla som dobré priateľky kolegyne a hlavne jednu, ktorá ma k Tebe Bože Otče priviedla a s ktorou som prežívala jej liečenie kliatby a preto verím, že to existuje. A pani Laura a Vladko, veľké ĎAKUJEM patrí Vám, za to, že je táto stránka na svete a vkladáte nám sem krásne modlitby a odkazy od nášho Otecka, ktoré nám pomáhajú liečiť naše duše i telá, že nás učíte láske a pokore, trpezlivosti a hlavne nás učíte láske k našemu Bohu. Eva

  67. Vďaka Ti Pane Bože, za pomoc v živote.
    Júlia P. | 25.03.2015
    Cez víkend som navštívila prvý krát pani Lauru a chcela by som sa Ti Pane Bože veľmi poďakovať za to, že si mi ukázal cestu k Tebe. Veď každý rozumný človek, ktorý miluje Pána Boha, sa chce zo svojich chýb poučiť a ľutuje ich úprimne, ale aj robí niečo pre to, aby sa k Bohu priblížil, snaží sa byť čo najlepším človekom, kvôli sebe, pre Boha. Mohla by som spomenúť veľa vecí, ale tých je na tejto Božej stránke dostatok. Vtedy som však nevedela, kde je pravda a začala som žiť život podľa iných pravidiel. Spoznávala som život na vlastnú päsť, stala som sa ateistom. Cítila som sa stratená a spravila som aj veľa chýb, kým som hľadala, kto skutočne som. Postupne som však zisťovala, že tu musí byť niečo viac. Že predsa Boh musí existovať. Potvrdilo sa mi to veľmi veľa krát v živote. Najviac sa mi zmenil život, keď som spoznala túto Božiu stránku a pani Lauru cez moju kamarátku Dominiku, ktorá mi tým otvorila oči. Moja viera tu nebola zo dňa na deň, trvalo mi to dlhšie kým som si všetko v hlave pospájala, kým som pochopila, ale môžem povedať, že nikdy som sa necítila viac sama sebou, ako teraz, keď verím v jediného láskavého Boha a modlím sa k nemu každý deň. Stále mám na čom na sebe pracovať, ale viem že som na dobrej ceste, ceste plnej lásky. Vďaka Pánu Bohu sa cítim veľmi šťastná. On mi pomáha celý môj život. Čo som nespočetne veľa krát pocítila. Cítim, že ma ľúbi a ja Ho tiež veľmi ľúbim a snažím sa Mu posielať z mojej lásky, aj keď sa mi to nie vždy darí.
    Už vyše roka navštevujem túto Božiu stránku a postupne mi začalo všetko do seba zapadať. Našla som tu pravú lásku k Bohu. Veľa z toho, čo som sa dozvedela mi príde také krásne a úprimné. Milovať svojho jediného Boha, rozprávať sa s ním. Odkedy som nedávno videla prvý krát pani Lauru s pánom Vladimírom osobne, cítim ešte silnejšie, že som na správnej ceste. Ďakujem Ti Bože za to, som veľmi šťastná. Pani Laura je veľmi milá jednoduchá žena, z ktorej cítiť lásku k Bohu a úprimnú ochotu pomôcť ľuďom. Ďakujem Ti za ňu a ďakujem aj za pána Vladimíra, ktorý pri pani Laure vždy stojí, pomáha jej a tiež úprimne ľúbi nášho Pána Boha.
    Nedá mi, nepoďakovať sa Ti Bože aj za to, že pri čakaní pred domom pani Laury som spoznala Mira, jedného z Tvojich Božích bojovníkov, ktorý ma podržal, zlepšil mi náladu a povedal veľa múdrych slov.
    Môj láskavý Bože, ďakujem Ti z celého srdca, že som dostala možnosť byť v mojom živote zdravá aj po psychickej stránke a verím, že vďaka receptu, ktorý pre mňa pani Laura od Teba prijala sa vyliečim a bude sa mi žiť ešte ľahšie. Ďakujem Ti, že aj napriek mojej slabej psychike s Tvojou pomocou zvládam toľko vecí v mojom živote, že mi dávaš silu a krásne modlitby. Snažím sa a budem sa snažiť robiť všetko pre to, aby moja viera bola úprimná a dúfam, že sa mi podarí ukázať správnu cestu k Tebe aj ďalším ľuďom. Ďakujem Ti Bože, že si mi dal odpoveď cez pani Lauru, vďaka ktorej už nemusím mať strach zo svojho rozhodnutia. Milujem Ťa Pane Bože a ďakujem Ti, že si nám všetkým dal možnosť byť k Tebe bližšie a uzdraviť sa. Už je len na nás aby sme Ti dôverovali, pretože s Tebou zvládneme všetko.

  68. Milovanému BOHU.
    Valéria | 21.03.2015
    Pane Bože mám takú potrebu a chuť Ti napísať ako veľmi ŤA ĽÚBIM A ĎAKUJEM za krásne dni. Vstávam ráno spokojná a šťastná, kade chodím tam sa mi darí, všetko stíham, čo chytím to ide, je to neuveriteľné, tak veľmi Ti ďakujem ani neviem ako to vyjadriť všetko, to sa ani slovami nedá vyjadriť Bože moje srdce bije len pre TEBA. Ďakujem, že som Ti neni ľahostajná, že mi dávaš pomoc, že sa o mňa staráš. Bože aj keď nie som tá najlepšia a tiež mám slovo slabosti aj hriechy, stojíš pri mne. Bože si mojim základným pilierom v živote. TY SI TEN, KTO MA NAJLEPŠIE POCHOPÍ, NIKDY MI NECHCE ZLE, POZNÁŠ MOJE TÚŽBY A POTREBY. Tvoja dokonalosť je neopísateľná. DAL SI MI ŽIVOT, NASMEROVAL SI MA NA CESTU K TEBE, MILUJEM ŤA OTČE VEĽMI, s láskou tvoja milujúca Valéria.

  69. Ďakujem.
    Margita | 19.03.2015
    Pozdravujem Ťa OTČE BOŽE touto chvíľou do nebíčka, ďakujem TI za recept na slepačiu polievku bola výborná a za Božie cviky, ktoré si nám na každý deň poslal. Je to náročné cvičiť ale s Tvojou pomocou môj BOŽE všetko ide jednoduchšie. Ďakujem že ma vedieš a pomáhaš mi vládať každodenný život. Ďakujem Ti OTČE BOŽE za pani Lauru, ktorá túto Božiu stránku otvorila, posiela nám modlitby, varovania, liečby a všetko, čo potrebujeme vedieť od TEBA BOŽE. Ďakujem aj p. Vladimírovi - za trpezlivosť a všetku pomoc.
    Pekný deň všetkým, Margita

  70. Ďakujem Ti Pane.
    Marek | 19.03.2015
    Chcem sa Ti Pane Bože poďakovať za všetko čo pre mňa robíš, že si mi konečne otvoril moje zaslepené oči a ukázal si mi tú najsprávnejšiu cestu k Tebe Pane. Ďakujem Ti Pane.

  71. Veľká vďaka.
    Zuzana | 19.03.2015
    Chcem Ti drahý Bože môj poďakovať za Tvoju lásku ku mne, tým že ma ochraňuješ a vypočuješ moje prosby. Každé ráno v sprche Ťa prosím, aby mi tá studená voda pomohla a aby bolo moje telo ochránené od každého bacila a zdravé a musím vám všetkým povedať, že som neužívala ani lapacho a celú zimu som bola zdravá aj napriek tomu, že celá rodina bola asi 3 krát chorá. Podotýkam celá, okrem mňa a mojich detí, za ktoré každý deň prosím Otecka nech sú tiež zdravé. Ináč, vždy som bola chorá ja ako prvá, vždy sa na mňa všetko nalepilo. Veľmi Ťa milujem Bože Otče môj a ešte raz Ti ďakujem.

  72. Tebe Bože.
    Valéria | 18.03.2015
    Bože, ďakujem Ti za krásne, šťastné dni. Ďakujem Ti za prácu, ktorú mi dávaš, za posilu, pokoj na duši. Bože, som tak neuveriteľne šťastná s Tebou, MILUJEM ŤA Z CELÉHO SRDIEČKA. Otče, nič krajšie pre mňa neexistuje, ako pocit, s ktorým sa ráno budím pozdravím ŤA. Ďakujem za oslobodenie mojej duše, BOŽE NIKDY NA TO NEZABUDNEM ČO SI PRE MŇA UROBIL A ROBÍŠ. Ďakujem za prijatie, za život. TY si mojim jediným Otcom, Bože si hlboko v mojom srdci a budem robiť preto všetko, aby si v ňom aj zostal. Milujem len TEBA BOŽE jediného a pravého.

  73. Ďakujem Ti Boh môj, že si ma dnes sprevádzal.
    miro | 18.03.2015
    Otče Bože ďakujem, že si mi dnes pomohol stihnúť poroznášať všetok tovar všetkým dnešným zákazníkom ako som mal naplánované. Ráno keď som vstával som Ti hneď namiesto dobré ráno Bože povedal Otče Bože pomôž mi dnes, lebo mám toho tak veľa, že to asi ani nestihnem dnes všetko rozviezť:-)
    A ty si tak zariadil tak super, že som to všetko krásne stihol, aj keď som sa ráno s jednou zákazníčkou rozprával 30 minút o Tebe a vysvetľoval som jej pravdy o Tebe a o pani Laure...Ten naoko stratený čas, tá polhodina sa mi v priebehu dňa tak vrátila, že nik iný ako TY Boh môj by to lepšie nedokázal zorganizovať!!! ĎAKUJEM! ĽÚBIM! BOZKÁVAM!

  74. Poďakovanie.
    Dana K. | 18.03.2015
    Táto kytička je venovaná z Lásky Bohu nášmu láskavému a aj Vám pani Laura, že ste ma naučila milovať Boha. Ďakujem z celého srdca za všetko Bože dobrý ♥♡♥♡♥♡♥♡♥ Ľúbim Ťa!

  75. Ďakujem Ti Bože za Tvoje Modlitby.
    Dominika | 18.03.2015
    Ďakujem Bohu za krásne Modlitby! Modlím sa každý deň dva krát a cítim pri každej Modlitbe úľavu, lásku a pomoc od Boha. Predvčerom pred spaním mi opäť začalo byť zle, tak som sa pomodlila vlastnými slovami a jednou Modlitbou od pánbožka a nesmierne sa mi uľavilo, bola som spokojná a šťastná a nesmierne vďačná za Tvoju pomoc pánbožko. Hneď sa mi lepšie spalo. Ďakujem, že ma v živote ochraňuješ a že mi dávaš toľko lásky. Sľúbila som Ti, že sa o to podelím s ostatnými. Veľmi Ťa ľúbim pánbožko!

  76. Poďakovanie.
    Zuzana Sivčová | 18.03.2015
    Pane Bože, chcem sa Ti poďakovať za každý jeden deň ktorý mi dopraješ, za všetko čo si mi dal a stále dávaš a ja cítim, že si so mnou. Ďakujem za všetky maličkosti, ktoré mi denne spôsobujú radosť a ja viem, že sú od Teba, aj za zázraky, ktoré sa cez Tvoje modlitby dejú na počkanie. Ty si moja útecha a pomoc mojej duši v každom trápení. Viem, že nie som dokonalá a ďakujem miliónkrát, že ma máš rád aj napriek všetkým mojim chybám.

  77. Poďakovanie za liečebnú receptúru.
    Miro Abrhan | 18.03.2015
    Ďakujem Ti Bože za recept pre zimné obdobie, ktorý pozostával z odvaru........., ktorý si nám poslal prostredníctvom láskavej pani Laury a jej manžela Vladimíra. Odvar s tinktúrou som užíval presne podľa Tvojich pokynov a skutočne, tak ako to písala pani Laura, vzhľadom na vyskytujúci sa pomerne silný chrípkový vírus, som počas celej zimy chorý nebol. Bežné „smrkanie“, ktoré trvalo asi dva dni a potom veľmi rýchlo zmizlo nepovažujem za ochorenie. Ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem.

  78. Ďakujem Ti Bože za všetko!
    Lenhardová Emília | 17.03.2015
    Ďakujem Ti drahý Bože za všetko, čo si mi dal do môjho života. Aj keď som si miestami myslela, že sa zbláznim. Ale ty si ma posunul ďalej. Poslal si ma k pani Laure a jej manželovi. Nečakala som tu odpoveď od Boha. Ale tak to je. A najviac ma mrzí, že už dávno som tušila, ale každý mi hovoril, aby som sa zobudila. Nik mi neveril, že to tak je a možno sa mi aj smiali, aká som naivná. Lenže Boh mi dal odkaz a liečbu pre moju dušu. Pomohlo!!Teraz už len pomaličky, krok za krokom s Bohom po boku kráčam za šťastím. A verte, že sa to deje. Takže ešte raz ďakujem z celého srdca a moja duša patrí iba Bohu! Veď Boh je láska!

  79. Ďakujem Ti, Bože za recept na zimné obdobie

    Helena | 17.03.2015
    Láskavý Môj Bože, ĎAKUJEM za recept na zimné obdobie, ktorý si nám poslal. Tento rok bol chrípkový vírus nesmierne silný, tak ako pani Laura upozorňovala. Užívala som ho aj s dcérou a celé to obdobie sme boli zdravé, napriek tomu že bývame choré medzi prvými. Dcéra mala len zatečené hlieny v krku a to len preto, že nechce smrkať, ale žiadny kašeľ, angína, nádcha a to sme sa pohybovali medzi chorými. Už som si zvykla na jeho chuť, dcéra ho zapíja vodou ale musím oceniť ako si nastavil, žiadne pitie čajov hneď, ale lúhovanie do celej noci a pitie počas celého nasledujúceho dňa, aby jeho účinky pretrvali. Odporúčam všetkým, hlavne tým, čo neveria, aby vyskúšali akú vzácnu lekáreň nám posielaš a uverili v Tvoju jedinečnosť, ešte raz VĎAKA, BOŽE...

  80. Poďakovanie môjmu BOHU.
    Margita | 16.03.2015
    Pozdravujem Ťa OTČE BOŽE môj, ďakujem Ti za liečbu, ktorú si mi poslal po pani Laurike a ktorú som včera skončila, trvala štyri mesiace a ja Ti ďakujem za to, že si mi pomáhal, lebo to nebolo jednoduché zvládnuť, vyriešil si mi problém, ktorý som mala - krvný zápal a s ním aj ďalšie ťažkosti. Teraz je to už preč a ja Ti za to nekonečne veľmi ďakujem. Je mnoho, mnoho vecí za čo Ti Otecko ďakujem, ale zhrniem to, že cítim, že stojíš pri mne a pomáhaš mi každý deň a pri všetkom. Snažím sa každý deň vložiť svoju dlaň do Tvojich Božích rúk, aby si mňa viedol podľa Tvojich Božích krokov, lebo len tá cesta je správna. Milujem Ťa OTČE BOŽE a vždy budem.
    Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladimír, veľmi si vážim Vašu pomoc a podporu, nech Vám BOH ŽEHNÁ na každom kroku. S láskou, úctou a pokorou Margita

  81. Moja cesta 5
    Peter Tary | 14.03.2015
    Bohu:
    Drahý Otče, už si ma toho toľko naučil. Previedol si ma cez mnohé životné prekážky. Znovu ma liečiš z mojich ďalších chorôb. Babreš sa so mnou a som Ti za to nesmierne vďačný. Viem, že bez Teba už nechcem urobiť ani jeden jediný krok. V poslednom čase ma v modlitbách k Tebe Otče najviac zaujali časti modlitieb o riadení našich životov Tvojou vôľou. A preto sa Ti chcem na záver poďakovať a zároveň Ťa touto mojou modlitbou poprosiť o to, čo v súčasnosti cítim: „Otče, odovzdávam svoje telo, svoje zdravie, svoju dušu a život len do vôle Tvojho riadenia. Ďakujem Ti za každý môj správny vnem, pocit, za každé moje správne vyslovené slová, učinené rozhodnutia. Za tie nesprávne sa hanbím drahý Bože, lebo som nedokonalý a často krát tvrdohlavý a hlúpy. Maj so mnou trpezlivosť…prosím Otče. Prijmi po miliónty-krát moje ospravedlnenie za to aký som, že stále nedokážem vnímať svoj život ako Tvoj dar, že ho nedokážem žiť šťastne. Milujem Ťa Bože a chápem, že všetko má svoj čas, Tvoje presné načasovanie, tak poďme ďalej Otče v ústrety novému dňu a novej nádeji.

    Laure:
    Pani Laura, Vám sa chcem tiež ospravedlniť za to, že málo prispievam svojimi reakciami na túto Božiu stránku, lebo mi je vždy niečo prednejšie. Priznám sa je to tak. Nebudem sa na nič vyhovárať. Len Vám chcem napísať, že ma to mrzí, že Vám nepomáham, lebo na Vás a Vášho manžela často myslím. Urobím všetko preto, aby som si každý deň pri čítaní tejto Božej stránky našiel čas aj na zmenu a záchranu tohto sveta, lebo viem, že každý jeden článok od ľudí milujúcich Boha v akejkoľvek rubrike tejto stránky, mení tento svet k lepšiemu a zachraňuje ho. Viem to podľa seba, ako mňa samotného často krát precítia ľudia čítaním si ich príbehov, reakcií, poďakovaní a prosieb a v tom momente už nič nie je také, aké bolo predtým. Človek pochopí dovtedy nepoznané - neznáme a následne reaguje lepšie, múdrejšie a pokornejšie na čokoľvek čo mu život prináša, na čo samozrejme v dobrom doplatí okolie toho človeka a náš nebeský Otec si podľa mňa pri pohľade na to, len spokojne, pomaly a s úsmevom... žmurkne. Mám Vás rád pani Laura aj Vás pán Vladimír. Požehnanú nedeľu Vám prajem.

  82. Ďakujem Ti OTECKO!
    Renata Reinová | 14.03.2015
    Milovaný Otecko,
    ďakujem Ti môj láskavý za pomoc ktorú si mi poslal. Niekedy má človek pocit, že sa mu už nič nemôže stať a vtedy to príde. Prišla som večer z práce a našla som si email, že aby som sa ozvala niekomu vo veci trestného stíhania, ktoré je na mňa podané. Moja prvá reakcia bola panika neskutočná. Ja som človek ktorý by ani muche neublížil, čo som ja komu čo urobila. Dostala som takú paniku, srdce mi začalo byť a bola som úplne hotová. A priateľ mi hovorí, aby som si to nevšímala, že to je len nejaký podvod ty tam zavoláš a oni ťa budú otravovať a ešte tam bol email. ru. Ale panika mi neprechádzala tak už som vedela moja tebe nič iné nepomôže len sa pomodliť. Začala som sa modliť a po prvej modlitbe, lepšie povedané po druhom riadku modlitby som začala cítiť uvoľnenie a pocit ľahkosti, neviem koľko som sa modlila, ale bolo to dlho a toľko, koľko som potrebovala. Milujem Ťa môj OTECKO, že stojíš pri mne v každej chvíli môjho života. Ďakujem Ti za všetky modlitbičky, ktoré nám po pani Laure posielaš. Ľúbim Ťa a veľmi Ti ďakujem tvoja Renata.

  83. Ďakujem Ti láskavý Otecko za pomoc mojej dcérke.
    Júlia | 12.03.2015
    Milovaný láskavý Otecko. Veľmi z celého môjho srdca Ti veľmi ďakujem za pomoc pre moju dcérku v ťažkom období, ktoré teraz mala. Ďakujem Ti láskavý Otecko za ochranu, ktorú si jej dal, za pomoc, za silu, ktorú si jej dával počas celého obdobia, za slniečko ktoré jej každý deň svietilo do jej dušičky. Veľké ďakujem za očistu jej dušičky, veľké ďakujem za záchranu jej života. Je to nesmierna radosť, keď ju vidím šťastnú a usmiatu, jej radostná tvár už neplače. Prosím Ťa Bože požehnaj mojej dcérke lásku, šťastíčko, Božie požehnanie. Veľmi prosím nech už nikdy neplače a nevzdychá. Daj Bože Ťa prosím Tvoje požehnanie do nášho domu. Ďakujem Ti Pane Bože za Tvoju nesmiernu lásku a opateru. Ďakujem pani Laurinke za úžastnú pomoc pre moju dcérku, aj jej manželovi Vladkovi. Daj Otecko náš láskavý pani Laurinke a Vladkovi veľkú silu, trpezlivosť, Tvoje požehnanie, zdravie, nech pomôžu každej duši v trápení. Ľúbim Ťa Otecko môj milovaný a ĎAKUJEM Z CELÉHO MÔJHO SRDCA ZA TVOJU POMOC. Ľúbim Ťa a budem si Ťa opatrovať po celý svoj život v mojej duši, v mojom srdci láskavý môj Otecko.

  84. Boh ma zbavil ťažoby na duši.
    Valéria | 09.03.2015
    Pane Bože, chcem sa Ti veľmi krásne poďakovať za pomoc počas mojich ťažkých 14 dní, keď som sa zbavovala kliatobnej záťaže. Bolo to náročné ale s Tvojou Božou ochranou si mi to pomohol zvládnuť. Ďakujem Ti Bože za tú ľahkosť na duši, ktorú som pocítila už keď mi dohoreli sviečky a ráno som vstala. Môj hrudník bol a je taký ľahký ako pierko, dýchalo sa mi ľahko, som omnoho pokojnejšia a vyrovnanejšia, ten pocit je krásny, neopísateľný. Za to všetko vďačím TEBE Môj MILOVANÝ BOŽE. Veľmi ďakujem za požehnanie, cítim sa skvelo, ako keby som sa opäť narodila. MILUJEM ŤA BOŽE, s láskou Valéria.

  85. Milujúcemu Bohu.
    Valéria | 20.02.2015
    Otče veľmi pre mňa znamená Tvoja pomoc od Teba, od Tvojej Laury, že mi dala papier s modlitbou na odklínanie. Veľmi si to Bože vážim a budem sa snažiť robiť všetko ako mám, aby si bol na mňa hrdý a aby som Ťa nesklamala, len s Tebou sa to všetko dá zvládnuť. Je veľká vzácnosť pre mňa, keď počujem hlas pani Laury v telefóne, to sa nestáva každý deň, jej hlas je ako keby som počula Tvoj a verím, že nejeden by rád počul ten hlas, pre mňa to skutočne veľmi znamená. Ďakujem. Otče.

  86. Naša sila je Božia láska.
    Mária | 19.02.2015
    Drahý Otčinečku, tak ťažké a smutné chvíle som prežívala. Tak nesmierne ťažko mi bolo, že sama so sebou som nedokázala zvládať ťažobu smútku, toho všetkého čo sa dialo. Ja iba viem to, že ak by som sa stále na Teba neobracala, tak skončím. Ja len Teba velebiť a milovať chcem. Tebe venujem svoju dušu a svoje srdce, prosto celá Ti patrím. Otčinečku ĎAKUJEM Ti z celého srdca. Tak veľmi si želám aby ľudia šírili lásku, pretože TY si láska. Tak veľmi dokážu ľudia ublížiť, že keby poznali TEBA každý by dokázal odpúšťať a ľúbil. Láska - tak prekrásne to znie a cítiť to vo svojom vnútri je neskutočné bohatstvo. Také krásne Pánom Bohom požehnané slnečné dni nám teraz posielaš, že by sme mali mať radosť nielen na duši ale aj v našich srdciach. Ja Vám Boží bojovníci želám aby ste boli silní, lebo život je veľmi ťažký, ale krásny. Jedine ak budete stále prosiť Boha a ďakovať mu za to čo Vám ozaj požehnal tak budete šťastní. Ale jedno viem, ak budeme mať v srdci iba Teba Otčinku Nebeský, tak nezídeme z cesty. Ľúbim Ťa a veľmi Ťa prosím buď tesne pri mne, tak veľmi Ťa potrebujem cítiť. Tie receptúry sú požehnaním z nebies a ja Ti osobne teraz ďakujem za majoránkový silný duševný elixír. To je jediné čo ma drží pri sile. Ľúbime Ťa, ľúbim Ťa, ľúbim Ťa tvoja Pána Boha milujúca Mária.

  87. Bohu...
    miro | 19.02.2015
    Otče Bože ahoj, chcem sa Ti hlavne poďakovať že máš strpenie s mojou podľa mňa sprostou dušou. Že ma neopúšťaš aj keď sem tam šliapnem jednou nohou vedľa cesty. Ďakujem že si ma kedysi priviedol k pani Laure. Odkedy som spoznal pani Lauru a pána Vlada, tak viem ktorá je tá správna cesta, ukázali mi ju, je to cesta k Tebe a s Tebou. Dovtedy som blúdil a veril na "vesmírne zákony". Že čo si človek predstaví, to môže aj dosiahnuť, o čo si vesmír poprosí, to mu vesmír dá:-) áno, teraz je mi to smiešne, ale ja som tomu veril až do momentu, keď mi pani Laura povedala, že to nie je vesmír mirko, to je Boh! Naučili ma milovať Teba Bože a ja som sa vtedy rozhodol, že sa Ťa nikdy nevzdám. Pomohol si mi vždy keď som to potreboval. Cesta k Tebe je kľukatá, uzučká, hrboľatá a deravá. Nie tá vydláždená zlatom, posypaná peniazmi, ani tá, kde sú na kraji cesty krásne rozkvitnuté stromy. Cesta k Tebe je náročná a dlhá, ale na milión percent viem, že sa tou cestou oplatí ísť, lebo na konci čakáš Ty s otvorenou náručou, cesta k Tebe nie je raj - ale na konci je raj! Ďakujem Ti, že na mňa dávaš pozor aj v ťažkých časoch. Vždy keď som Ťa potreboval, bol si so mnou, Ty si ma nikdy neopustil, to len ja Teba, lebo som hlúpy a nedával som si pozor, ale vždy len na chvíľu. Potom si videl moje trápenie a tak si mi vždy pomohol, chytil ma za ucho ako neposlušné dieťa a priviedol si ma naspäť a ja som poslušne išiel, lebo som chcel. Hanbím sa. Prepáč mi, už to nikdy neurobím. Nechcem to urobiť, budem sa snažiť udržať na tejto ceste do konca života. Ty jediný mi v tom môžeš pomôcť Tatinko môj. Budem obozretný a budem si dávať pozor, ale vieš Boh môj, ja viac verím Tebe ako sebe. Preto Ťa prosím, veď ma životom Ty a nedovoľ mi už padnúť. Ja Ťa za to budem do konca života odmeňovať svojou láskou, budem zblúdilým ľuďom šíriť pravdu o Tebe a prinavracať ľudí k Tebe. Nikdy neskončím Otče Bože, lebo viem že je to to najdôležitejšie, šíriť pravdu o Tebe, že si tu. A pomáhať ľuďom nájsť Ťa. Pomáhaj mi v tom prosím, spolu s Tebou to dokážem, to viem! Sám nie.
    Bože,
    Ďakujem že počúvaš moje prosby,
    Ďakujem že mi odpúšťaš moje schybenia,
    Ďakujem že ma dvíhaš vždy keď padám,
    Ďakujem že sa o mňa staráš každý jeden deň,
    Ďakujem že pomáhaš pani Laure a pánovi Vladovi,
    Ďakujem že pribúda Božích bojovníkov,
    Ďakujem že si stvoril tento krásny svet,
    a Ďakujem že si!
    Milujem Ťa a navždy budem. Amen.

  88. Poďakovanie môjmu Bohu.
    Andrea | 17.02.2015
    Chcem sa poďakovať nášmu láskavému Pánu Bohu za stálu pomoc mne i mojim blízkym. Veľmi si toho vážim a som šťastná, že máme túto možnosť. Ďakujem i Vám pani Laura, pán Vladimír za Vašu ochotu, trpezlivosť, za všetky prijaté liečby, i za poslednú na vyliečenie mojej psychiky. Obdobie, ktoré prežívam je momentálne veľmi náročné, ale verím Pane Bože, že to spolu zvládneme. Ďakujem Ti Otecko náš veľmi aj za všetky odkazy, recepty, rady, cviky a modlitby, ktoré nám cez pani Lauru odovzdávaš. Aj nedávno za modlitbu proti búšeniu srdca; veľmi ma oslovila, ako keby bola písaná pre mňa. Veľká vďaka Tebe Pane Bože, Vám pani Laura a pán Vladimír za všetko..S láskavým pozdravom, Andrea

  89. Poďakovanie Bohu za pomoc mojej mamke.
    Marek Mihók | 17.02.2015
    Moja mamka asi pred 4 rokmi začala mať bolesti na pravej päte. Najprv to nebrala vážne, ale časom sa bolesti stupňovali, tak sa rozhodla navštíviť doktora. Ten ju poslal na röntgen a zistil jej, že tam má nejaké výrastky – ostrohy. Poslali ju na rôzne terapie presne si už nepamätám, ale viem že posledná bola röntgenová terapia (ale pred ňou sa mi zdá že mala ešte ultrazvukovú terapiu a parafín) ktorá jej mala pomôcť no nepomohla. Potom som sa dozvedel o pani Laure, teraz už od  bývalého šéfa ktorý ju tiež navštívil a Pán Boh mu pomohol. Tak som to povedal mamke a vravel som aby sme zavolali. Tak aj bolo, jedného dňa keď mamka došla domov z práce sme zavolali a objednali sa. Dostala od nášho Pána Boha recept na liečivé  obklady, ktoré si mala prikladať na pätu. Trvalo to asi 4 mesiace no bolesť ustupovala už skôr až na koniec úplne zmizla. VĎAKA BOHU !!!

  90. Ďakujem Ti Bože Otče.
    Zuzana | 16.02.2015
    Neviem ako začať drahý Bože. Vieš, že Ti ďakujem každý deň za to, že si mi otvoril oči a priviedol na Tvoju Božiu cestu po ktorej chcem stále kráčať, za moje krásne zdravé deti, ktoré patria Tebe dobrotivý Bože Otče, za zrušenie mojej kliatobnej záťaže, za rady ktoré nám posielaš a pomáhajú nám ako napr. studené ranné sprchy, ktoré ma naštartujú a ochraňujú od prechladnutí alebo modlitba za upchatý nos, ktorá keď sa pomodlím mojim deťom, aby im uvoľnila dýchanie zapôsobí okamžite a oni spia do rána ako v bavlnke alebo modlitba, ktorú som sa modlila v tehotenstve a zaúčinkovala na mňa bezproblémovým 5 minútovým pôrodom a zdravým bábätkom alebo keď Ťa prosím, aby si nás ochraňoval pri cestovaní a vždy docestujeme bez problémov alebo za dnešnú pomoc pri práci, kde som Ti sľúbila, že dnes konečne napíšem a poďakujem sa na Tvojej stránke ak mi pomôžeš. Tak Ti Pane Bože ešte raz ďakujem za Tvoju pomoc, lebo bez Teba by som to určite nezvládla a keď sa zamyslím, možno by to malo aj nejaké následky, lebo vŕtať diery do betónu nie je nič pre krehké ženské ruky, ale Ty si mi pomohol a nedolámalo mi to ruky a ja som spokojná s dokončenou robotou. Ďakujem Ti Otecko a nesmierne Ťa milujem.

  91. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu.
    Marta | 08.08.2014
    Drahý môj Bože chcem Ti poďakovať za všetko všetučko čo mi dávaš, že uzdravuješ moje telo aj dušu. Včera som bola na kontrole išla som domov veľmi šťastná za 10 rokov čo chodím po lekároch som nemala také dobré výsledky ako teraz. Ďakujem z celého srdca z celej svojej duše odpusť mi Pane, že som nenašla odvahu poďakovať Ti na tejto stránke, ktorú rada čítam a modlím sa a verím Bože láskavý, že moje kroky povedieš po tej správnej ceste životom. Som jednoduchá nevzdelaná staršia žena neviem dobre pravopis, preto na stránku neprispievam. Ďakujem Bože za pani Lauru a jej manžela, každý deň Ťa prosím aby si ich ochraňoval. Ďakujem Ti Bože, že si ku mne láskavý a dobrotivý aj keď si to nezaslúžim. Ešte raz ďakujem z celého svojho srdca, že moje telo ktoré je napadnuté toľkými chorobami uzdravuješ.

  92. Ďakujeeeeem veľké stisky láskavé i božteky Vám zasielam.
    Oľga | 07.08.2014
    Láskavá pani Laurika i Vladko. Pri čítaní riadkov tejto stránky, a chovanie sa návštevníkov ma až zdesilo, srdce mi stlačilo až slza sa mi v oku z tohoto objavila. Keby sa dalo mne vypovedať ja čo najsrdečnejšie s láskou s pravdivými výpovediami vyjadriť skutočnosť, určite by som sa nehanbila. Ako je známe nakoľko nie som až tak nemocná, i pri menších bolestiach ťažkostiach náš najdrahší Otecko Pán Boh pomáha, a naďalej citujem správnosť mojich písmeniek i NA DIAĽKU samozrejme s Vašou pomocou Laurika i Vladko z najväčšej lásky ku mne i k Pánu Bohu. Musím a opäť musím Vám aspoň takto napísať, poďakovať z najvernejšieho srdiečka ku Vám, k Pánu Bohu. I keď málokto mi verí, našťastie, že dá sa vidieť, môj zdravotný stav pred liečbou, na diaľku a po ôsmich dňoch. Ďakujeeeeem veľké stisky láskavé i božteky Vám zasielam, nech Vás PÁN BOH OCHRAŇUJE v každom jedinom kroku a nedopustí nič, ani to najmenšie zlo na Vás. Tak tá moja nôžka je po ôsmich dňoch takmer uzdravená, ešte v zadnej časti tela mám taký menší pocit niečoho tam, ale náš najvernejší, najmilovanejší Pán Boh mi to lieči, prostredníctvom Vás. Keby sme Vás nemali Laurika i Vladko, určite šťastie by sme darmo hľadali, a tak isto zdravie, nevedeli by sme nájsť. Prosím Vás nedajte sa, ochraňujte sa POTREBUJEME VÁS. Ak by ste v niečom potrebovali pomoc, obráťte sa na mňa, čo bude v mojich silách pomôžem. Každý večer prijímam Božskú energiu , ktorá ma lieči...... je to úžas pociťovať...... VEĽKÉ ĎAKUJEM a nehnevajte sa na mňa, že som si dovolila napísať, ale som musela, nedalo mi nevyjadriť sa Vám aspoň takto......... Zatiaľ Vám prajem, čo najúžasnejšie dni s veľkou láskou naplnené, som s Vami i s Pánom Bohom Vaša Oľga

  93. Poděkování a podpora paní Laury.
    Martin, Česká republika | 03.08.2014
    Dobrý den, moc rád bych poděkoval a vyjádřil podporu paní Lauře, jejímu manželovi a našemu milostivému pánu Bohu za jeho ochranu mojí osoby, ochranu celé mé rodiny a Bohu za trpělivost se mnou.. Paní Laura mi naposledy přijala pomoc minulý rok v léťě. Bůh mě tehdy varoval před ženou kterou mi do cesty poslal satan jako pokušení. Bůh doslova v odpovědi pro mě, napsal, že tato žena mě má odvézt od přízně a cesty k Bohu a že pokud jí nedám sbohem, čekají mě roky a roky trápení. Přesto, že jsem věděl, že žena se kterou jsem se stýkal mi není souzená a má mi být jen pokušením a dostal jsem Boží varování, že bych s ní mohl dokonce i počít dítě, tak jsem se s ní tehdy nedokázal rozejít. Několikát jsem se s ní během několika měsíců rozešel, ale nedokázal s ní přerušit úplně kontakt.. Satan mi poslal ženu mladou, krásnou, a svým chováním se takřka dokonale přibližovala k tomu co jsem v životě hledal.., plnila i každý můj rozmar. Asi bych tomu, kdyby mi to někdo vyprávěl nevěřil. Měl jsem svobodnou vůli, Bůh byl tak milostivý, že mi odkryl pravdu a já přesto nedokázal říci hned sbohem ženě, o které jsem věděl že mi není Bohem poslána, souzena.. Měl jsem z toho veliké výčitky svědomí, nebyl jsem vedle ní štastný, dokonce mi chvílema bylo do breku, protože jsme věděl, že musím poslat pryč mladou hezkou ženu. Byla vdaná a s dítětem. Úplné sbohem, jsem ji dal až po několika měsících, dnes už je to více jak půl roku starý příběh. Musel jsem si ji zablokovat na socialních sítí, zlomil jsem SIMkartu se kterou jsem s ní komunikoval.. Měl jsem veliký strach, že jsem Boha tak moc zklamal, že jsem okamžitě neuposlech jeho varování, ale Bůh byl tak milosrdný, že mi poslal přes duši paní Laury, vzkaz že jdu správnou cestu. Svůj příběh zde uvádím proto, že vím, že jsou tací, kteří začli ,, naši " laskavou Lauru špinit, vyhrožují ji a věřím, že pokud každý z nás komu paní Laura pomohla napíše na tyto stránky poděkování, pravdu, že nás přivedla blíže k Bohu a budou nás desítky a stovky, tak těch co ji nevěří, špiní, snaží se ji ublížit a brát energii bude určitě méně, protože uvidí, že těch co ji podporují, věří, fandí a děkují je nespočetně moc. Rozhodně nejsem nějaký vzor toho jak by se člověk měl chovat a žít, poprvé jsem paní Lauru poznal před několika roky. Dlouhá léta jsem se choval tak, že mé chování se Bohu nelíbilo. Pak přišel Boží trest a já nevěděl kudy kam, tak jsem se obrátil na paní Lauru o pomoc. Tenkrát mi byla pomoc Bohem odmítnutá, měl jsem se začít chovat jinak, měl jsem o sobě přemýšlet, měl jsem změnit své chování, myšlení, Bůh mi napsal že jestli se nezměním, čeká mě úplné zatracení mé duše. Bůh mi dal vzkaz, že problémy které přišly jsou Božím trestem za můj způsob života.. Měl jsem z toho všeho strach, nevěděl jak jít dál, tenkrát jsem to bral trochu i jako křivdu.. Jsem rád, že mi Bůh dal šanci, že mě zachránil, že je tak toleratní, milosrdný. Nebojme se Boha, věřme mu, on zná všechny naše slabiny, a když mu budeme důvěřovat on nás nezklame. Neříkám, že mám dnes život úplně jednoduchý, ale vím, že pokud nezapomenu na Boha, Bůh nikdy nedopustí aby na mě bylo naloženo více než bych zvládnul. Děkuju Ti pane Bože za všechno, a děkuju za dloholetou podporu paní Lauře a panu Vladkovi.. Takových pokorných a skromných lidí na světě moc není. Prosím poděkujme upřímně všichni, kteří to myslíme vážně, paní Lauře a našemu mislostivému Bohu a udělejme to veřejně, nestyďme se za Boha, ani za své chyby, protože láska Boží je nekonečně milostivá a vyplatí se za ní bojovat..

  94. To je sila!
    miro | 30.07.2014
    Pani Laura, neuveríte, dnes keď sme spolu chvíľku telefonovali okolo obeda a Vy ste mi zapriali pekný deň a nech sa mi darí, tak to som ešte netušil akú má toto Vaše prianie silu! Vy ste to tak úprimne mi zapriali, že ono sa to vyplnilo:-) Dnes som predal úplne všetok tovar, ráno som mal napratané plné auto tovarom čo predávam a vždy mi zvykne čosi ostať, 20-30kusov, a dnes...ostal mi jeden kus a to som si už nechal pre seba:-) Takže ďakujem, máte úžasnú moc, rozmýšľam tak, že Vám budem volať častejšie, stačí keď mi tak úprimne a pekne zaprajete aby sa mi darilo - tak ako dnes! Ďakujem Vám a ďakujem BOHU, lebo Ty Otče to aj tak nakoniec všetko riadiš! a Ďakujem aj pánovi Vladovi že na Vás dáva pozor, majte sa krásne - ďakujem za všetko!!!
    Odpovedať

     

    RE: Rado | 30.07.2014
    Pani Laura!
    Rovnako ako miro, musím aj ja povedať, že po dnešnom telefonáte s Vami ohľadom receptu od pána Boha sa mi deň zdal hneď krajší a cítil som v sebe veľa energie a sily! Chcem Vám touto cestou popriať veľa sily a energie a rovnako aj pánovi Vladovi, ktorého taktiež pekne pozdravujem. A ako sme debatovali...nerobte si nič zo závistlivých ľudí, ktorí nakoniec zistia kto mal pravdu, ale možno, že už bude neskoro...Boh nech Vám dáva silu, aby ste nám hriešnikom pomáhali a aj touto formu (tejto krásnej stránky) sme si nachádzali cestu k Bohu. Ďakujem z celého srdca a pozdravujem Vás i pána Vlada! Pekný večer!

  95. Poďakovanie za nebeský úkaz.
    Gabriela | 24.07.2014
    Tak ako väčšina ľudí, ktorí sa objednali u pani Laury aj ja som mala zdravotné problémy a bola som psychicky vyčerpaná zo života. Až u pani Laury som sa dozvedela, že je na mňa uvalená kliatba, bola to veľmi bolestivá informácia, lebo kliatba bola od veľmi blízkej osoby. Podľa pokynov pani Laury som sa začala modliť Modlitbu k BOHU na zrušenie kliatby a robila som 14 dní príslušné obrady.
    Posledný deň, keď skončila s obradmi išla som k rieke, kde som z celého srdca prosila o pomoc nášho milovaného BOHA. Cestou domov som sa zastavila v parku a sadla som si na lavičku, bolo to v dopoludňajších hodinách. Obloha bola zamračená a ja som mala nutkavý pocit pozrieť sa na nebo. Videla som čierny mrak, ktorý zatienil slnko a slnko naraz prežiarilo tento mrak a paprsky lúčov ožiarili moju tvár. Ja som sa stále pozerala na slnko, ktoré malo veľkosť lopty a začalo rotovať a meniť farbu z tyrkysovej na zelenú.
    Prvá myšlienka bola, že má OTEC NEBESKÝ miluje a že bude dobre. Poďakovala som sa a išla som domov.
    O tomto zážitku som rozprávala len svojmu manželovi, ktorý usúdil, že som mohla niečo vidieť a že mi psychiatra zatiaľ netreba.
    Do parku som išla viackrát a sadla som si na tú istú lavičku a pozerala na slnko, ale už nerotovalo a nemenilo farbu.
    Od obradov mám mesiac, cítim sa psychicky lepšie a mám veľkú nádej, že to bude len a len lepšie. Po fyzickej stránke bude potrebná liečba od OTCA NEBESKÉHO, ale verím, že s pomocou Božou to zvládnem.
    Ďakujem BOHU, že som poznala pani Lauru a jej manžela, ktorí pomáhajú ľudom, aby náš život bol krajší a šťastnejší.

  96. Povzbudenie pani Laure a jej manželovi.
    Matka a syn | 23.07.2014
    Drahá pani Laura a pán Vladimír, týmto krátkym príspevkom Vás chceme potešiť a povzbudiť, že sme stále s Vami, myslíme na Vás a modlíme sa. Milujeme nášho Božieho Otecka celým srdcom a snažíme sa dodržiavať všetko to, čo od nás žiada. Veľmi sme sa uzdravili a sme nesmierne vďační Bohu za jeho pomoc a vyslyšanie. Nikdy na to nezabudneme a takisto ani na Vás pani Laura a pán Vladimír. Budeme sa obaja za Vás modliť a takisto za celé ľudstvo aby našlo cestu k nášmu Božiemu Oteckovi, ktorý stojí stále pri nás a pomáha nám pri všetkom. Je to len kratučký príspevok, ktorým chceme poďakovať Bohu a potešiť Vás pani Laura v týchto ťažkých chvíľach, ktoré prežívate. Cítime to aj sami na sebe aké ťažké je bojovať proti zlu, ktoré sa nachádza v ľuďoch okolo nás. Vieme pani Laura čo prežívate a Vy to máte ešte omnoho ťažšie, preto prosíme nášho Otecka stoj pri nás a daj nám veľa síl aby sme toto všetko zvládli. Milujeme Ťa Pane Bože a nikdy Ťa neprestaneme milovať. ĎAKUJEME

  97. Poďakovanie a povzbudenie.
    Jaro | 22.07.2014
    Pane Bože chcel by som sa Ti poďakovať za všetko čo pre nás robíš a hlavne za to, že dávaš našej p. Laure toľko sily aby to zvládala aj napriek tomu smútku, čo jej spôsobujú všetci tí neprajníci. Ak by bolo možné darovať kúsok mojej energie Laure tak by som jej hneď poslal. A vyčaroval jej úsmev na tvári. A nielen ty Bože ale aj Laura s Vladom mi a mojim známym pomohli za čo jej ďakujem a budem sa snažiť jej to vrátiť tým, že budem ľudí učiť to čo ma ona naučila o Pravom a jedinom BOHU. Aby bolo na svete zasa čo o len jedného menej neveriaceho alebo chybne veriaceho človeka. Verím, že z každého ďalšieho čo ho pošlem ku nej pre pomoc sa bude radovať. Ľúbim Ťa Bože a ďakujem :)

  98. Poďakovanie.
    Marcel Hanula | 21.07.2014
    Chcel by som sa touto cestou poďakovať Vám pani Laura a Tebe Vladko, za Vašu trpezlivosť a neoblomnú vieru s akou šírite do celého sveta Božie slová a ukazujete tak všetkým ľuďom našej zeme tú PRAVÚ VIERU v nášho LÁSKAVÉHO BOHA . Ďakujem Ti BOŽE, že si zaslal na tuto zem svojho proroka, pani Lauru a jej manžela Vladka a dávaš tak nám hriešnym ľuďom šancu, aby tak našli tú PRAVÚ CESTU, ktorá vedie k Tebe, LÁSKAVÝ DOBROTIVÝ OTEC NEBESKÝ, BOH VŠEMOHÚCI.

  99. Moja cesta 3
    Peter | 18.07.2014
    Bohu:
    Otče, prešli sme už hodný kus cesty mojej nápravy. Nedávno si ma zaviedol k Tvojej Laure a jej manželovi. Po tom čo si ma v počiatku odmietol a zachránil ma tak, si ma teraz pustil do jej blízkosti a len Ty si videl pocity mojej duše: obavy zmiešané s dojatím. Ukázal si mi jej čistotu a nádheru jej podstaty. Bola to ďalšia z Tvojich lekcií. Trpezlivo a s láskou postupne vnášaš do hĺbky mojej duše silu, akú som nikdy doteraz nepoznal. Cítim, že máme pred sebou ešte dlhú cestu mojich schybení, nesprávnych cítení, vnímaní a vyslovených slov, no kráčať denne s Tebou Otče, je ako dokonalá harmónia tela a duše. Si pre mňa všetkým: vzduchom, ktorý dýcham, vodou, ktorú pijem, jedlom, ktoré požívam a láskou, ktorá mi dáva silu postaviť sa čomukoľvek na tomto svete vzpriamený ... s pokorou, úprimnosťou a otvoreným srdcom. Ďakujem Ti aj za liečbu na moje choré ucho, no najmä na moju chorú dušu, ktorá keď jedného dňa úplne vyzdravie, začne sama uzdravovať všetky choroby môjho tela. Milujem Ťa, môj nebeský Otče, môj jediný Boh. Prosím Ťa, zľutuj sa nad nami všetkými, odvráť apokalypsu, aby naše deti nemuseli zažiť tú hrôzu. Prosím Ťa Otče, prosím.

    Ľuďom:
    Ahojte čitatelia stránky a verní nášmu Bohu. Som šťastný a poctený, že patrím k Vám, že som jeden z Vás. Jedného dňa sa možno všetci stretneme a spoznáme. Je to v Božích rukách. Nemám však dobrý pocit z toho, čo čaká tento svet podľa včerajšieho Božieho odkazu. Ako napísal Daniel, ani ja by som sa vôbec nečudoval tomu, keby prišla apokalypsa za pár dní, mám z toho zimomriavky a pri pohľade na svoje malé deti, mi dušu zviera strach. Tiež výraz na túto našu spoločnosť, že „čistý konzum“ (neviem kto to napísal) je tak trefný. Proste, rútime sa naozaj do priepasti a všetci si sedia pohodlne zaslepení falošnou vierou, vierou v samého seba alebo tretí prípad vierou v nič. Je to hrozné, že my ľudia sme tak nepoučiteľne sprostí a nevďační. Všetkým slovenským médiám a svojim známym som sa snažil rozposlať Boží odkaz, ale zostáva vo mne už len pocit: „Dostávate poslednú šancu, no ste slobodní a rozhodnite sa slobodne.“
    Pani Laura Vám chcem odkázať, že som mysľou s Vami dennodenne: pocitmi nesmiernej vďaky, úcty a obdivu. Aj s Vašim manželom Vladimírom. Keby ste čokoľvek potrebovali, volajte mi. Som tu pre Vás.

  100. Ďakujem Ti láskavý Bože za Božie cviky.
    Júlia | 07.04.2015
    Chcem Ti Pane Bože poďakovať, za Tvoje Božie cviky, ktoré cvičím krátko a prestali mi pukať kosti a každý deň sa mi až tak ľahúčko cvičí. Keď vidím moju dcérku precvičovať cviky tak je to úžasná radosť pre mňa. Ďakujem Ti Pane Bože za Božiu pomoc, že nám tak vo všetkom pomáhaš. Aby sme tu na Zemi boli zdraví a dobre sa cítili. Ďakujem Ti za to láskavý môj Bože.

  101. Ďakujem Bože.
    Valéria | 07.04.2015
    Láskavý môj Bože, chcem sa TI poďakovať za krásny včerajší deň, ktorý bol kľudný, harmonický, plný prekvapení, radosti. Ďakujem, že si nás opatroval na cestách, že si nám krásne svietil Tvojou Božou lampičkou, bolo to krásne som šťastná. Za to všetko vďačím len TEBE. Posielam TI božtek do nebíčka. Ďakujem.

  102. Ďakujem Otče môj.
    Maťa | 07.04.2015
    Ďakujem Ti Otecko môj Nebeský za modlitbičku Za odpútanie syna od rodičov. Je krásna a prišla pre mňa v tej pravej chvíli. Veľmi Ti ďakujem, že dozeráš na naše šťastie. Ľúbim Ťa z celej svojej duše a odpusť mi moje reptanie a nevďačnosť. Viem, že o pár dní už bude dobre. Ďakujem pani Laura aj Vám za trpezlivé vkladanie každej modlitby a príspevku.

  103. TEBE BOŽE MÔJ.
    Ľudmila-K | 06.04.2015
    Ďakujem TI BOŽE, že poznám tú pravú pravdu o TEBE a môžem ju šíriť aj keď za to žnem iba nelásku okolia i rodiny. Buď mi v tejto práci nápomocný. ĎAKUJEM TI OTČE. Ľúbim ŤA BOŽE MÔJ. Ľudmila

  104. Bohu odo mňa.
    miro | 29.03.2015
    Otče Bože tentokrát Ti chcem poďakovať za to, že si umiestnil dušu pani Laury a pána Vlada na Slovensko. A ďakujem Ti, že si sem umiestnil aj moju dušu, aby sa s nimi mohla spoznať, stretávať
    a radiť sa, rozprávať sa o Tebe Boh môj a pomáhať im, keď treba. Mám z toho radosť, že si mi dal šancu byť pri nich pred koncom tohto sveta. V týchto našich posledných životoch.
    Vieš, Bože môj dobrý, vieš že ja som veľký optimista, ale s ľudstvom to nevidím ružovo.
    Skôr tak čierno-bielo, ale tej bielej je tam ozaj máličko. Dúfam síce stále, že čím ďalej bude ľudstvo lepšie, láskavejšie, bližšie k Tebe Bože a nakoniec ten koniec sveta odvrátime. Na to ale potrebujeme nahradiť v svojich dušiach sebectvo a pýchu POKOROU, strach a nenávisť LÁSKOU.
    Daj nám ešte šancu na to, počkaj ešte, možno sa ľudia zmenia a uvedomia si to všetko.
    Maj ešte chvíľu strpenia s týmto hlúpym svetom, viem že z nás nemáš radosť tam hore a zle sa Ti niekedy na nás pozerá, ale vydrž ešte, my Boží bojovníci sme tu a pracujeme na záchrane tohto sveta.
    Je nás málo ale pomaličky pribúda, pomôž nám a pošli nám ešte statočné, láskavé a bojovné duše, nasmeruj ich kroky na túto stránku a ich lásku k Tebe BOŽE... Pomôž!
    Tatinko ešte Ti chcem poďakovať, že sa mi ľahko žije, že mi je tu krásne na zemi, aj keď sa Ti niekedy sťažujem, že sa mi tu nechce už žiť, je tu v priemere celkom fajn, dá sa to tu vydržať. Ale iba vďaka Tebe. Keby som nespoznal pani Lauru a pána Vlada, tak si neviem predstaviť ako by som žil. Bez Boha. Neviem si to už predstaviť, preto Ti ĎAKUJEM!
    Ďakujem aj za včerajšiu radu, ktorú mi pani Laura odovzdala pri návšteve, keby som sa neporadil s Tebou, ten obchod by ozaj nedopadol dobre. Síce bol lukratívny a lákavý na zárobok,
    ale išlo o veľkú čiastku peňazí, preto som si to dal odobriť u Teba a odpoveď bola ruky preč od tohto obchodu. Chcem Vám čitateľom vysvetliť, že išlo o bežný tovar, ktorý som mal kúpiť vo veľkom množstve a bola lákavá aj cena a obratom som už mal kupcu na všetok tovar. Čistý zárobok.
    Všetko bolo úradne v poriadku, lenže Boh vidí aj to, čo úrady nevidia a že pôvod tovaru nebol legálny. Časom by sa na to prišlo. To som nemal ako vedieť ani ja, ani úrady, iba náš Boh a naša pani Laura.
    Takže ďakujem, nejdem do toho, neskončilo by to dobre.
    Otče Bože mám Ťa rád a navždy budem, zo srdca mi nikto nevytrhne lásku k Tebe, za to všetko čo si mi v živote dal a ako mi pomáhaš! Milujem Ťa a objímam!

  105. Ďakujem Ti láskavý Bože za Tvoju POMOC.
    Júlia | 28.03.2015
    Láskavý môj Bože. Len Ty vieš, aký bol môj život smutný a v slzách a k tomu aj nevedomosť k Tebe láskavý Bože. Ďakujem Ti láskavý môj Bože, že si mi ukázal ten správny smer, kde hľadať POMOC. Že sa môžem učiť z Tvojej Božej stránky. Odvtedy ako poznám pani Lauru život sa mi zmenil o milión stupňov. Ďakujem milión krát môj láskavý Bože v mojom živote sa robia veľké zmeny po kliatbe. Výborne sa mi pracuje v mojej práci, už sa teším Ti Bože za tú nádheru a ten pokoj, radosť čo cítim teraz v duši. V mojom dome je radosť a Božia láska, všetko láskou dýcha, šťastíčkom, radosťou, je to úžasné. Za všetko vďačím len Tebe môj láskavý Bože. Milujem Ťa Boh môj a budem si Ťa opatrovať naveky. Všetko si mi poslal Boh môj, pomoc, ochranu, modlitby, pani Lauru, liečivé receptúry. Vďačne z celého srdca ĎAKUJEM milovaný môj Bože a budem sa snažiť Ti verne a oddane slúžiť po celý môj život v úcte a pokore. Utrpenie a život v kliatbe je hrôza. Pane ako kráčam po Tvojej ceste, život je skutočne úžasný, úplne sa inak žije, keď si pri mne Boh môj. Milujem Ťa Bože môj a veľmi ĎAKUJEM za pomoc, svetlo, šťastíčko, Božie požehnanie mojej hriešnej duši. ĎAKUJEM, ĎAKUJEM.

  106. Úžasnému Bohu.
    Valéria | 26.03.2015
    Bože ďakujem Ti za ďalší krásny deň prežitý s Tebou. Je to krásne chodiť po svete a byť s Tebou a rozprávať sa s Tebou celý deň nech som kde som. NEZAPRIEM ŤA BOŽE NIKDY, nech aj kamarátov stratím mne to je jedno, TY si v mojom srdci prvoradý a TAK TO AJ ZOSTANE! BOŽE MILUJEM ŤA, nikto mi Ťa zo srdca nevytrhne. Budem za Teba bojovať, hovoriť pravdu a nech sa neverci postavia aj na hlavu, nech to len počujú aký si úžasný a plný lásky Bože a JEDINÝ. Ľubkám Ťa. Ďakujem za všetko.

  107. Ďakujem.
    Jaro z Košíc | 08.08.2014
    Chcel by som sa ti Otčinko nebeský poďakovať za to, o čo som Ťa v poslednej dobe prosil. Asi 3 roky som mal problémy vo finančnej oblasti. Aj keď mávam stály príjem, tak som sa nikdy nevedel dožiť výplaty bez toho aby som si nemusel požičať od banky prostredníctvom debetu. Až čítaním odkazov od Teba na tejto Tvojej stránke som sa začal popri modlení modliť aj za veci ktoré ma v živote trápia alebo ktoré by som chcel dosiahnuť. Jedno z môjho trápenia bolo aj nedostatok financií ktoré ma veľmi trápili. Tak som Ťa v modlitbách začal prosiť nie o peniažky ale o prácu kde by som si vedel privyrobiť niečo bokom, aby som sa konečne dožil výplaty a na účte mal aspoň 1 cent. Asi po mesiaci a pol modlenia teda prosenia sa mi pomoc dostavila. Stalo sa mi to včerajším dňom a dnešné ráno som vstal ako znovunarodený s neskutočne krásnym pocitom šťastia. A tento pocit ma doprevádza doteraz. A verím že ma bude držať ešte veľmi dlho. Znova som sa presvedčil, akú veľkú silu má modlitba. Milujem Ťa Bože a stále budem. Ďakujem Ti za vypočutie mojej prosby. Ľúbim Ťa.

  108. ĎAKUJEM.

    Marta | 16.09.2014
    Pane Bože ďakujem Ti za pani Lauru. Za to, že si si ju vybral aby nám všetkým otvorila oči a ukázala nám správnu cestu k Tebe BOŽE.
    Ďakujem, že si nám umožnil spoznať Tvojho proroka.
    Prosím Ťa BOŽE daj silu svojej Laure, aby dokázala cítiť našu lásku, ktorú jej vysielame.
    Pani Laura, každý potrebujeme dovolenku a obzvlášť tí, ktorí pracujú psychicky.
    Netrápte sa, že nevládzete veď máte najťažšiu prácu - s ľuďmi - . Veď aj zlo sa dá pomerne ľahko poraziť keď všetci stoja pri Vás, čo sa o ľuďoch nedá povedať, radšej vám hodia polená, než by uverili. Užite si voľna koľko potrebujete, aby ste nabrali síl aj keď by to voľno bolo dlhšie a budete potrebovať pomoc zavolajte. Radi Vám pomôžeme. Máme zdravý rozum, preto rozmýšľajme, rozlišujme dobro od zla lebo všetko je niečo za niečo, nepochybujme a úprimne verme nášmu Otcu Nebeskému,lebo ON vidí a počuje všetko aj to čo nepovieme

    Na záver posielam veľa pozdravov pre p. Lauru a jej manžela, a vyprosujem od p.Boha pre p,.Lauru duševnú silu, aby nám ostatným tohoto sveta mohla naďalej odovzdávať vzácne dary od nášho P. Boha.
    Pani Laura prosím Vás, nepripúšťajte si k sebe od neprajníkov žiadne vyhrážky ani úražky, lebo si sama týmto ubližujete a Pán Boh to vidí a ON poriadok urobí s každým, veď to vidíte, keď ľudia prosia o pomoc.

    Prajem všetko dobré a ešte raz ďakujem. Nech Vás Boh žehná.

  109. Úprimná vďaka za pomoc.
    Margita z Čadce | 12.09.2014
    Posielam nekonečne veľa pozdravov a vďaky pre nášho Pána Boha, Stvoriteľa a riaditeľa nášho sveta. A tiež pozdravujem Vás p.Laura aj Vášho manžela. Nebyť Vás p.Laura nič by som sa nielen ja ale aj ostatní nedozvedeli o pravde Božej a všetkom ako to na našom svete funguje, ale aj ako to má fungovať. Chcem za seba Vám milí čitatelia tejto stránky odkázať že aj ja som skoro spadla na dno,ale náš Otecko Bože ma tak miluje že mi poslal pomoc, každý deň stojí pri mne a riadi všetko tak aby sa zdravie, šťastie a pokoj duše z môjho života nestrácali. Uvediem príklad, som zdravotná sestra a pracujem v Rakúsku. Keďže som mala striedajúcu kolegyňu, ktorá nebola ochotná mi pomôcť keď som potrebovala voľno/ potrebovala som vykonať obrady na odstránenie kliatobnej záťaže/ preto som dala rodine výpoveď ale nemala som žiadnu náhradnú rodinu, kde by som mohla pracovať a inokedy ba som bola v strese ako ďalej. Počas vykonávania obradov som prosila nášho Otecka o pracovné miesto kde budem užitočná, kde bude spokojnosť na oboch stranách, kde zarobím viac.Tiež som v prosbách povedala: Pane Bože Ty vieš o mne všetko a načo sa hodím. Prosím Ťa aby som mohla nastúpiť na nové miesto 12. alebo 13.7. Chcem Vám milí návštevníci tejto Božej stránky povedať, že naozaj som nastúpila do novej rodiny 13.7. za viac peňazí, dokonca bližšie k domu a sme obe strany spokojné. Tiež každý deň tu v práci prosím Nášho Otecka aby ma zobudil v noci ak bude pán M...niečo potrebovať, vždy sa zobudím o 2-3 minúty keď pán M.zavolá. Všetko o čo prosím dostávam. ĎAkujem, ďakujem a ešte tisíckrát ďakujem Pane Bože za pomoc, ochranu a tiež prosím o odpustenie za moje schybenia.Toto všetko som však pochopila až za určitý čas keď som sa modlila modlitby, ktoré nám cez p.Lauru poslal náš Všemohúci, Stvoriteľ náš Otecko Boh. Dlho som niektoré modlitby slovné spojenia nepochopila za čo prosím o odpustenie, ale až keď som každý deň sa modlila modlitby, prečítala opakovane stránku komplet až vtedy som som pochopila že všetko je niečo za niečo, že prosby musia vychádzať z môjho srdca úprimne a nesmiem pochybovať. Na túto skutočnosť som čakala asi 1/2 roka. Za toto obdobie som prišla aj na to prečo sa mi za posledných 5 rokov darilo "len z ruky do úst", prečo sa mi stali veľké škody- straty, lebo som bola pyšná a zabudla som na Boha, nemodlila sa, neprosila, neďakovala, brala som všetko, že musí byť tak ako to naplánujem ja. A takto to ale nefunguje. Ale ja ďakujem Pánu Bohu za to že mňa má rád a že mi ukázal cestu.
    Teraz sa riadim LEN BOŽÍMI DESATORO PRIKÁZANIAMI a to prvé JA SOM PÁN BOH TVOJ NEBUDEŠ MAŤ INÝCH BOHOV OKREM MŇA ABY SI SA IM KLAŇAL. Myslím že to netreba komentovať je to jasné, zrozumiteľné a nezameniteľné. Ostané z desatora sú rovnako dôležité a hovoria ako máme žiť. Ale Bohužiaľ rýchlosťou doby sme zabudli rozmýšľať a robíme to čo možno ani nechceme bez rozmýšľania.

  110. Ďakujem Pane Bože, že si ma zastavil.
    Peter | 08.09.2014
    Pane Bože môj láskavý, ďakujem, že si na mňa nezabudol, aj keď som zišiel z cesty. Milí čitatelia, chcem sa vám zdôveriť, zo svojou slabosťou, na ktorú ma upozornil náš pán Boh jediný, skrz svoju vedmu Lauru a jej manžel Vladka. Ďakujem, že si mi tak riadne naložil, ako si zaslúžim. Dostal som od teba všetko a prestal som si to vážiť, zabudol som na teba Božinku môj, aj na tvoju Lauru a svoju milujúcu manželku Máriu, ktorú som riadne ranil a prestal som si vážiť to, na čom mi záleží. Som strašne tvrdohlavá povaha, zadubenec, rozmaznaný fracek, nevdačník, zištník, ....ktorý potrebuje príučku, aby sa vrátil späť na Božiu cestu a začal si vážiť Boha a všetko, čo od neho dostávam. Odpusť Bože, odpusť Laura, odpusť žena moja. Poviem vám, že až teraz, keď všetko strácam a vŕtam sa až v koreňoch svojej duše zisťujem, čo som zač a kde som zblúdil. Dostal som všetko a nedal som nič. Nevedel som ani len napísať pani Laure a podporiť ju v týchto pre ňu ťažkých časoch a ona aj tak na mňa nezanevrela a varovala moju ženu a mňa v mene pána Boha, čo robím zle. Ďakujem vám za všetko a chcem na sebe pracovať. Božinku môj láskavý ďakujem, odpusť a daj mi silu, aby som to zvládol. Je to len na mne, no nechcem sa Vás vzdať, nikoho, milujem vás!!!

  111. Veľké ďakujem.
    Zuzana | 07.09.2014
    Chcem sa vám veľmi pekne poďakovať Pani Laura aj vášmu manželovi Vladkovi, za posilnenie mojej duše za slová od Pána Boha a poslanú liečebnú kúru pre moje unavené telo.Teraz, keď potrebujete Vy pomoc a oddych, stále na nás myslíte a dávate silu ľuďom kráčať ďalej. Tlačili sa mi slzy do očí pri telefonáte s vašim manželom. Je to ten správny človek, ktorý dodá odvahu a silu a naštartuje človeka. Modlím sa každý deň, aby aj môj manžel takto stál pri mne. Bolo toho veľa čo mi bolo povedané, ale najviac ďakujem Pánu Bohu, že sa mi narodí zdravé bábätko o čom som nepochybovala, ale človek má vždy malú dušičku a nevie čo bude. No ja viem, narodí sa mi zdravé bábo a to len vďaka Tebe môj dobrotivý láskavý Bože. Veľmi Ťa milujem a do konca života milovať budem. Prosím posilni Pani Lauru a odvracaj od nej tých úbožiakov, ktorí jej berú energiu a trápia jej čistú dušu. Veľmi Ťa Pane Bože obdivujem za Tvoju trpezlivosť , lebo keby mám ja takú moc určite by som začala postupne búrať všetky tie satanove chrámy. No Ty si milosrdný a dávaš všetkým stále šancu sa zmeniť. Škoda, že väčšina to nevyužije a nechytí sa záchranného kolesa, ktoré im ponúkaš.
    Ešte raz veľké Pán Boh zaplať za všetko.

  112. ...Za to že našu Lauru dvíhaš keď padá.
    miro | 07.09.2014
    Otče Bože jasné že Ti Ďakujem za všetko čo si mi tento týždeň pomohol zvládnuť, Ty vieš že Ťa za to milujem ako mi pomáhaš každý deň, aj keď sa niekedy niečo zlé prihodí, tak sú to len také malé drobné škrabančeky na mojej duši, vďaka Tebe, lebo tlmíš nárazy dopadu každej črepiny, ktorá by moju dušu mohla zraniť!
    Tentoraz sa Ti chcem Boh môj poďakovať že si vypočul tak rýchlo naše prosby, nás hriešnikov, ktorý Ťa milujeme. Áno, sme to my, tu na stránke, sú to tí ľudia, ktorí vždy napíšu keď treba pani Lauru podporiť. Sú to tí ľudia, ktorí chodia na stránku a len tak čakajú na chvíľu, kedy môžu pomôcť pani Laure aj oni. Pomáhame jej radi. Za tie nespočetné hodiny práce a následné liečby a starostlivosť, akou nám tvoja Laura pomáha. Jej to radi hocikedy vrátime. Ak sa mi podarí po smrti stretnúť s Tebou, veľmi Ťa Boh môj objímem, za všetko ako pomáhaš mne aj ľudom ktorých mám rád!!! Napríklad pani Lauru a pána Vlada, ktorý si zaslúži tiež naše modlidby, je to statočný, veľký chlap a silný bojovník! ĎAKUJEM BOH Môj, že si znova pomohol! Ľúbim Ťa a navždy.

  113. Poďakovanie Otcovi Nebeskému.
    Silvia | 30.08.2014
    Otec môj nebeský chcem sa Ti úprimne poďakovať, že ma každú noc ochraňuješ pred zlými silami. Ďakujem za večernú modlitbu ktorú sa modlím pred spaním lebo mi veľmi pomáha a Ty sám ma budíš veľa krát v noci aby nebolo horšie ublížené mojej duši. V článku Sny nám vysvetľuješ ako to počas nášho snenia funguje a ja viem že je to tak. Ďakujem Ti môj milostivý a milosrdný Otec za to, že si ma aj minulú noc o 3 ráno zobudil, viem že Ty dávaš na mňa pozor a to len preto lebo ma ľúbiš a ja sa budem snažiť Ťa ľúbiť viac nielen slovami ale aj skutkami.

  114. Poďakovanie Pánu Bohu.
    Lukáš | 25.08.2014
    Chcem sa veľmi pekne poďakovať nášmu láskavému Pánu Bohu, že ma varoval pred ochorením, ktoré by som dostal, keby mi Pán Boh nezoslal pomoc cez Pani Lauru. Pri stretnutí s Pani Laurou Pani Laura vycítila, že bývam unavený, čo aj bola pravda a tak mi Pán Boh zoslal cez Pani Lauru liečbu - užívať vitamín B12. Z tejto únavy by neskôr hrozilo krvné ochorenie. Liečbu som naplnil a únavu už necítim. Bože Otče vrúcne Ti ďakujem že si ma včas upozornil a ochránil ma tak pred hroziacim krvným ochorením. Ďakujem Ti že sa o nás s láskou staráš a neustále nám pomáhaš. Ďakujem aj Pani Laure a Pánovi Vladkovi za ich lásku, starostlivosť a nesmiernu obetavosť a trpezlivosť pri napĺňaní Božieho poslania.
    Ďakujem.
    S láskou Lukáš.

  115. Aj zlé sa niekedy deje z lásky Božej.

    miro | 25.08.2014
    Otecko môj ahoj, som rád že už som doma, bol som na niekoľko dní v Prahe, preto som na stránku ani nechodil. A ešte som tam mal byť do tejto stredy, ale včera sa mi v Prahe stala taká vec, že som stratil všetky doklady aj peniaze. Vodičský, občiansky, kreditku, kartu poistenca, všetko! Ešte aj preukaz do knižnice:-) Tatinko môj chcem Ti poďakovať že si ma touto udalosťou dostal domov na Slovensko predčasne, bola to Tvoja Božia ochranná ruka, ktorá ma doslova "vyhnala" predčasne z Čiech, lebo až teraz viem, že sa mi v Čechách malo niečo zlé prihodiť, niečo omnoho horšie ako strata dokladov a peňazí. Nejdem písať presne čo sa mi malo stať, ale vďaka Ti, že si ma pred tým ochránil, tým že jediná možnosť bola strata týchto vecí. Ty vieš že sa nehnevám, nemám prečo, už po 30 sekundách ako som zistil že som veci stratil som Ti začal ďakovať a vedel som že si urobil najlepšie ako si vedel. Milujem Ťa a NAVŽDY budem. Aj keby som každý deň stratil občiansky, moja láska k Tebe iba porastie!!! Chrániš ma všade kam sa pohnem, či doma, či v zahraničí, s Tebou sa nebojím ničoho a nikoho! A za to si zaslúžiš moju lásku.
    Tvojmu proroku pani Laure budem pomáhať naďalej ako viem. Ďakujem Ti že si pani Lauru ochránil kým som tu nebol:-).
    ĎAKUJEM, pozdravujem Ťa Otecko môj aj všetkých v nebi, pomáhajte nám tu na zemi naďalej, ochraňujte nás a poslúchajte Boha nášho jediného. Ľúbim Ťa Boh môj najviac na svete!!!

  116. Poďakovanie pani Laure a láskavému Pánu Bohu.
    Marika | 25.08.2014
    Z celého srdca sa chcem poďakovať úžasnej pani Laure a milostivému a láskavému Pánu Bohu, ktorý mi cez pani Lauru pomohol v mojom trápení. Roky som trpela na naustále a vyčerpávajúce horúčky, bolesti kostí, nevládala som chodiť a lekári mi tvrdili, že podľa výsledkov som absolútne zdrává.
    Bola som zúfalá a už sa mi nechcelo žiť. Prosila som Pána Boha, ža ak chce, aby som bola ešte na tomto svete aby mi pomohol a ak nie nech ma nechá umrieť, ale ja ďalej už nevládzem.
    Vtedy som náhodou natrafila na stránku pani Lauri a nabrala som odvahu a objednala som sa k nej na návštevu. Pani Laura ma prijala a dala mi recept na mojú liečbu od Pána Boha.
    Prišla som vlastne v poslednej chvíli. Môj stav bol veľmi vážny a veľmi súrne som potrebovala liečbu. Mám zápal krvi.
    Poctivo som brala liečbu od Pána Boha a môj stav sa neskutočne zlepšil. Už môžem vykonávať všetky domáce práce aj práce na záhradke ktorú mám veľmi rada. Za všetko z celého srdca ďakujem pani Laure, ktorá mi veľmi pomohla a milostivému a láskavému Pánu Bohu, ktorý vypočul moje prosby a pomohol mi tešiť sa opäť zo života.
    Ďakujem milostivý Bože že ma máš rád.

  117. Láska k BOHU.
    Renata Reinová | 21.08.2014
    Milá pani Laura,
    nikto na tomto svete nám nemôže zobrať lásku k BOHU som hrdá na to že Vás poznám a že mám tú česť každý večer čítať Božie slová, ktoré mi každý deň dodávajú toľko odvahy a lásky nebojím sa hlúpych ľudí a je mi jedno čo si kto o mne myslí. Milujem svojho Otecka a toto nikto na tomto svete zmeniť nemôže. Ľúbim Ťa BOŽE môj a pomáhaj nám v ťažkých chvíľach ďakujem
    tvoja Renata

  118. Ďakujem.
    daniela | 21.08.2014
    Drahá Laura, aj napriek tomu, že ste chceli oddychovať, ste sa pustili do tohto náročného boja s odhodlaním, vervou, nebojácne a hrdo. Skláňam sa pred Vami a ďakujem za všetkých čo Boha milujú. Posielam Vám veľa lásky, energie a vedzte, že stojíme pri Vás! Ľúbime Vás! Potrebujeme Vás!
    Láskavý Bože, ďakujem Ti neskutočne za to, že som mohla spoznať Tvoju Lauru, vďaka ktorej som sa veľa naučila, vďaka ktorej som veľa od Teba dostala. Milujem Ťa a nikto to nikdy nezmení...Ste najúžastnejšou trojicou na svete! Náš Boh -drahá Laura - Vladko...

  119. Bože Otče.
    Elena | 20.08.2014
    Pani Laura posielam vám toľko sily a lásky, koľko len viem. Veľmi ma bolí, ako vaša dušička plače.
    Bože Otče nech je Tvoja Božia vôľa, Ty vidíš všetko a viem, že keď príde čas ukážeš všetkým svoju Božiu silu aj lásku podľa skutkov našich duší. Ľúbim Ťa celou svojou dušou a prosím o odpustenie mojich schybení. Vrúcne ďakujem za každý okamih môjho života a Tvoju pomoc.

  120. Ďakujem Ti Otče Bože.
    Gitka | 20.08.2014
    Lauri, stojím pri Tebe, som na Tvojej strane a vždy budem. Ďakujem Ti Otče Bože za pochopenie, že odkázanosť Tvojich Božích právd nemenná je skutočnosť. Lauri, ďakujem Ti, že si ma naučila milovať Boha jediného, samotného a naučila si to už veľa ľudí, pokračuj v tom...

  121. Každý deň vďaka Tebe BOŽE.
    Ľubo | 20.08.2014
    Ja ďakujem Tebe Bože za všetky múdrosti na tejto stránke, všetky pravdivé a stopercentné informácie ktoré sa tu môžem zdarma dozvedieť. Všetky tieto pravdy mi v mojom živote veľmi pomáhajú a udržiavajú v istote, že som na správnej adrese. Prajem všetkým ľuďom, aby tiež prišli na jedinečnosť a vzácnosť tejto stránky a pochopili pravostné Božie odkazy.

  122. Poďakovanie Pánu Bohu.
    Slávka a syn Juraj | 17.08.2014
    Ďakujem Ti Otče Bože za uzdravenie môjho syna Juraja z krvného zápalu, ktorý postihoval všetky jeho vnútorné orgány. Prejavovalo sa to tak, že syn sa pri väčšej námahe rýchlo unavil, bol slabý, malátny, boleli ho kĺbi, pridružili sa aj bolesti hlavy, nádcha a fľaky na tvári na ktoré sa v minulosti liečil. Ďakujem Pánu Bohu, že nám prostredníctvom Nebeskej Pani Laury zoslal liečbu na krvný zápal. S Božou pomocou a v prosbách o veľkú liečivú silu sa syn cítil lepšie už po dvoch týždňoch užívania liečby, ktorá trvala dva mesiace. Ďakujem Ti Otče Bože za uzdravenie môjho syna a ďakujem Ti aj za liečbu na posilnenie jeho imunity, ktorú si mu zoslal cez Nebeskú Láskavú Pani Lauru.
    Chcem poďakovať Otecko Nebeský aj za seba, za uzdravenie mojej pravej ruky, na ktorú som dostala ako liečbu cviky, ktoré si mi zoslal cez Nebeskú Láskavú Pani Lauru. Už po dvoch týždňoch cvičenia mi ruka prestala tŕpnuť a utíchla aj bolesť, ktorá mi komplikovala akúkoľvek prácu.
    Otče Bože ďakujem Ti aj za vyslyšanie mojej prosby rozhodnúť sa správne v mojej ťažkej životnej situácií vďaka telefonátu od Nebeskej Láskavej Pani Laury a jej manžela Pána Vladka. Ďakujem že mi všetko s láskou a ochotou vysvetlili a za ich povzbudivé slová a za čas, ktorý mi venovali.
    Ďakujem za všetko čo pre mňa robia, pre moju rodinu a vôbec pre všetkých... Bože Otče ešte raz Ti z celého srdca za všetko ďakujem.
    S láskou Slávka a syn Juraj

  123. Poďakovanie Pánu Bohu.
    Eva | 15.08.2014
    Milý Pane Bože, chcem Ti poďakovať, za pomoc, ktorú som dostala od Teba. V práci som riešila jeden pre mňa veľký problém od februára nešiel nijako vyriešiť až keď som si povedala, že už mi môže pomôcť iba náš Otecko tam hore. Tak som pri modlitbách prosila jeho o vyriešenie tohto môjho problému a stalo sa. Dnes je to už definitívne v poriadku. Ďakujem Ti Otče Bože za pomoc ktorú mi poskytuješ vždy keď Ťa poprosím a Ty ma určite vyslyšíš ak je to pre moje dobro.. Milujem Ťa a od kedy som Ťa našla Ťa budem nosiť vo svojom srdci. Už to je vyše dvoch rokov, čo mi pomáhaš a ja verím, že iba Tvojou zásluhou sa mnohé veci vyriešili k lepšiemu, či už doma alebo v práci. Ešte raz vrúcne poďakovanie Tebe Otče náš, milujem Ťa ďakujem za lásku, ktorú mi dávaš a za to ako ma učíš pokore. Môj život je plnší a lepší. Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladko, za to, že robíte túto stránku a pomáhate ľuďom a vlastne nás spájate, všetkých ktorí našli našeho drahého Pána Boha.

  124. Poďakovanie za krásny život.
    miro | 13.08.2014
    Otče Bože, ďakujem Ti že odkedy som Ťa našiel, tak mi neustále pomáhaš a mne sa krásne žije na tejto zemi v tomto živote. Vyliečil si ma a zato Ťa naveky budem milovať. Ukázal si mi smer v mojom podnikaní a za to Ťa tiež budem naveky milovať. Pomáhaš mi denne aj mojej rodine a zato Ťa tiež budem navždy milovať! Dôvodov je každý deň niekoľko na to, aby som Ťa miloval stále a nikdy nezabudol na to ako mi pomáhaš, lebo to cítim každý deň ako si so mnou počas celého dňa! Nech robím čokoľvek, vždy si so mnou a ja s Tebou, si môj najlepší kamarát a priateľ, pomáhaš mi neustále a za to Ťa už nikdy nechcem opustiť. Raz sa nám to stalo, bola to moja chyba, vtedy si mi odmietol pomôcť cez pani Lauru a ja som sa v tých ťažkým mesiacoch veľa naučil a veľa vecí som si uvedomil. Nebyť odmietnutý pani Laurou, nikdy by som si neuvedomil že kráčam zlou životnou cestou. Už sa aj moja mamina začala modliť k Tebe, celoživotná ateistka! Tiež si musel urobiť čo si musel, aby našla cestu k Tebe, aj keď cez bolesť, aj tak Ti Ďakujem že si ju naučil milovať Ťa. Posledné dni sa vždy ráno zobudí s tým, že sa vyspala, že sa v noci ani raz nezobudila. To sa jej nestalo už minimálne 10rokov! nikdy nemohla spať a vždy sa budila. Teraz sa Ti modlí pred spaním a ja jej ráno iba poviem: Vidíš mami, aký silný je môj Boh! A ty si mu nikdy neverila, teraz vidíš čo dokáže!

  125. Ďakujem, Otče Bože!
    Dana K. | 11.08.2014
    Dobrotivý pane Bože, prijmi odo mňa prosím, veľké poďakovanie za Tvoju láskavú pomoc, k mojej duši, ktorú som dostala od Teba v mes. apríl som mala problém - oslabená celá nervová sústava, potom asi o mesiac a pol ďalší problém so svalovým kŕčom, ktorý mi spôsobil neprúdenie energie a necitlivosť v palci na ruke aj nohe. Dostala som od Teba zázračné cviky, ktoré môj problém odstránili, snažím sa ich cvičiť vždy keď mám čas aj chuť :-) ,lebo sú zázračné, pomáhajú mi. Som veľmi rada, že mám tieto cviky od Teba Bože môj láskavý, vždy keď ich idem cvičiť, tak si poviem, cvičme spolu pane Bože môj:-) a ďalšia Tvoja pomoc pre mňa bola pred pár týždňami na oslobodenie mojej duši od kliatobnej záťaže. Môj Otče Bože láskavý, z celého srdca a duše mojej Ti Ďakujem za oslobodenie mojej duše od kliatby a za každú poskytnutú pomoc, ale aj za každý moment môjho života žitého tu na zemi Ti ĎAKUJEM a milujem Ťa BOŽE najviac ako viem a za to ĎAKUJEM Vám milá pani Laura. Ste naozaj Boží prorok, lebo to čo robíte Vy pre nás všetkých to dokáže iba Človek BOHOM milovaný a vyvolený. Veľká Vďaka Vám, pani Laura a Vášmu pánovi manželovi tak isto. Ďakujem Vám!!! Ďakujem Ti OTČE BOŽE !!! MILUJEM ŤA VEĽMI AŽ NA VEKY VEKOV AMEN. S láskou Dana.

  126. Ďakujem.
    Rado | 27.10.2014
    Som veľmi rád, že môžem byť členom tohoto spoločenstva ľudí, ktorí na tejto stránke fungujú. Hlavná vďaka patrí pani Laure, ktorá mi ukázala pravú a nefalšovanú cestu k pánu Bohu, ktorý mi každodenne pomáha v živote na tejto zemi. Bože ďakujem za Lauru, Vlada a za túto krásnu stránku, ktorá mi dáva veľa sily a optimizmu do života. Milujem Ťa Otče Bože a ďakujem, že mi pomáhaš a držíš nad nami ochrannú ruku.

  127. ĎAKUJEM.

    Renata Reinová | 21.10.2014
    Milovaný môj Otecko. Z celého srdiečka sa Ti chcem poďakovať za lásku ktorú mi dávaš, za to že stojíš pri mne v každej chvíli môjho života. Milujem Ťa láskou, ktorá sa nedá slovami vysloviť. Ďakujem Ti Otecko môj premilený a láskavý ďakujem.
    Milujem Ťa tvoja Renata

  128. Milujem ŤA a ďakujem!
    miro | 16.10.2014
    Otče Bože ďakujem Ti za všetko čo mi do života dávaš, za všetko dobré čo ma v živote stretáva. Ďakujem aj za všetko zlé, lebo už viem že aj to zlé sa deje z Tvojej Božej vôle len preto, aby sa nestalo iba horšie. VŽDY je to tak! Takže svoj život podriaďujem Tebe Boh môj a Tvojej vôli. Nechávam sa Tebou unášať čím ďalej viac, lebo Ti verím, že mi chceš dobre a že ma ľúbiš. Nechávam to Otecko môj všetko na Teba a ono to všetko vychádza:-) Kedysi som sa snažil aby sa mi darilo, ešte predtým ako som Ťa našiel. Dnes sa zabávam, žijem krásny život vďaka Tebe Bože. Každý deň je krásny, nemusím sa snažiť o nič, lebo dnes už viem, že čo má prísť, príde. Všetko čo sa udeje je Tvoja vôľa a ja s tým nič neurobím. Darí sa mi, lebo Ty chceš aby sa mi darilo. Keď sa mi prestane dariť, bude to preto lebo Ty chceš, aby to tak bolo. Všetko riadiš Ty a robíš to úžasne. Chválim Ťa Boh môj, ako to všetko dokážeš. Je nás 7 miliárd a Ty myslíš na nás všetkých. Každý deň! A my ľudia sme na Teba zabudli. Je to smutné, odpusť nám Otče Bože. Je nás tu na stránke zopár, ale milujeme Ťa neskonale! A na veky vekov. Tomu verím! Vďaka pani Laure, pánovi Vladovi a Tebe, že si nás postupne k sebe priťahuješ. Ahoj Boh môj, dúfam že sa stretneme...milujem ŤA a ďakujem!

  129. Nevládal som ale Boh mi pomohol.
    miro | 07.10.2014
    Otče Bože ďakujem Ti že si ma aj včera a aj dnes znova vypočul a pomohol si mi. Nevládal som ráno ani vstať, nič vážne, len som bol unavený a chcelo sa mi spať. A vôbec som si ráno v posteli nedokázal predstaviť ako zvládnem celý včerajší aj dnešný deň. Mal som veľa objednávok a musel som to všetko postíhať, aby boli zákazníci spokojní. Priznám sa, vôbec sa mi nechcelo. A Ty vieš Otecko môj ako som Ťa ráno prosil: "pomôž mi vstať prosím Ťa, pomôž mi vyjsť von, sadnúť do auta, ísť do skladu a všetko to dnes zvládnuť. Otče Bože pomôž mi, lebo ja to nedokážem. Ani sa mi nechce a ani neviem ako to mám stihnúť." Tak takto som mu to úprimne povedal a nechal som celý deň na Neho:-) Neuveríte, všetko som stihol a ešte aj kopa objednávok pribudla:-) Sám by som to nedokázal Otče Bože, za to Ti ďakujem. Ďakujem Ti aj za to, že som zdravý a že mám dobrú rodinu a že mi dávaš do cesty dobrých a správnych ľudí...ďakujem ti aj za tých debilov ktorých stretávam, aspoň mi tak pripomenú, že nie všetci ľudia sú dobrí! NIE VŠETCI UŽ NAŠLI BOHA A ČO JE HORŠIE, NIE VŠETCI HO HĽADAJÚ...ja Ťa tak milujem Otče Bože, pomáhaj prosím aj pani Laure uveriť že ju bude už čoskoro poznať celý svet ako JEDINÉHO A POSLEDNÉHO PROROKA na zemi!!!
    Tak to je a zbláznite sa všetci ostatní závistlivci a neverci, tak to proste JE. A NIKTO s tým nič neurobí! Najlepšie čo môžete urobiť je zmieriť sa s tým a začať milovať Boha. Lebo Jemu to tu všetko patrí! vrátane nás.

  130. Ďakujem za všetko.
    Zuzana | 04.10.2014
    Ďakujem Ti drahý Bože za veľa vecí. Stojíš pri mne, dávaš mi silu a vždy vypočuješ moje prosby. Veľmi sa hanbím, že som v minulosti na Teba zabúdala, no vďaka Pani Laure, jej manželovi, tejto stránke a odkazov od Teba pre nás som pochopila, že Ty si tá správna cesta po ktorej sa snažím kráčať. Vďaka Tebe som prežila bezproblémové tehotenstvo s ešte krajším záverom. Mám zdravého synčeka a to len vďaka Tebe. Našla som si modlitbu o bezproblémovom pôrode a modlila som sa ju každý deň a vďaka nej pôrod môjho malého netrval asi ani 5 minút. Prosila som Ťa o pomoc a dostala som ju. Milujem Ťa drahý Bože a ďakujem Ti, lebo bez Tvojej pomoci by to určite takto nedopadlo po mojich predchádzajúcich skúsenostiach.
    Keď som Pani Laure napísala SMS, že to mám za sebou a keď mi volala a gratulovala cítila som sa tak šťastná, naplnila moju dušu krásnymi slovami, že Pán Boh vždy svoje odkazy dodrží, keď mi odkázal, že sa mi narodí zdravé dieťa, nech sa nebojím. Narodil sa silný bojovník, aj v nemocnici napredoval pred ostatnými aj keď sa narodil skoro o 3 týždne skôr, tak to nebolo vôbec vidieť práve naopak. Aj doktorka bola prekvapená, ale ja nie pretože som vedela, že Pán Boh môjmu synovi vybral dátum narodenia. Krásny deň 19.9. takže ho budú ovplyvňovať celý život dve magické deviatky. Ďakujem Ti drahý Bože za tento dátum. Ja som v duši cítila, že sa narodí skôr, no myslela som, že to bude 21.9. pretože pred štyrmi rokmi mi umreli moje dvojičky dievčatko 20.9. a chlapček 21.9. tak som mala nejaké podvedomé tušenie, že sa narodí asi na ten dátum. Ale som vďačná, že sa Pán Boh rozhodol a malý sa narodil práve 19.9. Ďakujem Ti Nebeský Otecko za všetko.
    Prosím Ťa odpusti mi, že nemám teraz toľko času na Tvoje prekrásne modlitby, keď sa troška zotavím a nebudú mi klipkať oči nad čítaním a modlením určite si zas tú hodinu každé ráno nájdem. Snažím sa drahý Bože, ale pri dvoch malých deťoch nemôžem akosi ten čas skĺbiť, aby ma nevyrušovali. Keď držím malého na rukách, alebo kojím tak mu čítam modlitby a veľmi rád počúva. Vidím, že sa mu to veľmi páči .
    Chcem sa ešte poďakovať všetkým, ktorý stáli pri mne a mysleli na mňa , či už svojimi príspevkami na tejto stránke, alebo len v svojej mysli. Ďakujem. Mám vás všetkých rada.

  131. Ďakujem za prácu.
    Valeria | 04.10.2014
    Chcem ti Pane Bože môj poďakovať za prácu, ktorú som si nemohla dlho bez tvojej pomoci nájsť a trápila som sa čo budem robiť. Vďaka tvojej modlitbe, Modlitba za nájdenie si dobrej práce, si mi pomohol nájsť to, o čo som Ťa prosila. Otecko som šťastná, že ju mám bez tvojho zásahu a vypočutia by som ju určite nemala. ĎAKUJEM TI VŠEMOHÚCI BOŽE, bez teba na tejto Zemi už nedokážem žiť. Milujem Ťa, som šťastná, našla som ŤA PANE ĎAKUJEM.

  132. Zuzke k 40-tke.
    Peter | 03.10.2014
    Zuzi ako obyčajne som včera opäť zabudol...na Teba. O to je to smutnejšie, že si mala narodeniny. Tvoje 40 narodeniny. A ja debil unavený z roboty, radšej idem s kolegami na pivo, o ktorom viem, že ma len zabíja, či zvnútra aj navonok. Otče Bože, Ty ma 2 dni predtým s láskou varuješ a upozorňuješ cez dušu drahej pani Laury, že som odpad v svojej práci, že všetkým vychádzam v ústrety, všetkým sa tak snažím vyhovieť, že som nezbadal, že sa vlastne takto všetkým strkám do zadku. No najmä popri tom zabúdam, že doma mám to najdrahšie, čo som v živote dostal, že doma je zranená a opustená moja Zuzka s nervami na konci. Odpusť mi Otče, moju slepotu a hlúposť, prosím. Cítim v svojej duši hanbu, neskutočnú hanbu. Ak je to ďalšia z Tvojich lekcií k náprave mojej skazenej duše, tak ďakujem Otče, ďakujem za To, že ma v týchto chvíľach zachraňuješ a zapodievaš sa so mnou. Viem, že ma máš rád a že mi vždy odpustíš, sám si mi to povedal cez dušu Laury, no ja Ťa už nechcem sklamať, nechcem Otče, štve ma moja nepoučiteľnosť. Koľko krát som bol už presvedčený, že som už natoľko silný, že už nedopustím ďalší pád, no predsa prišli chvíle, keď som zranil, urazil a zabudol na svoju Zuzku a Teba Otče tým veľmi zarmútil. Ak som hodný Tvojej priazne Otče, pomôž mi prosím vrátiť mojej Zuzke všetko čo som jej vzal, všetko čo som jej spôsobil, prosím Otče, s Tebou to dokážem. Zuzi k Tvojmu včerajšiemu sviatku Ti zo srdca prajem, aby tento Tvoj sviatok zostal v Tvojej pamäti ako deň, kedy Tvoj manžel pochopil a začal žiť len pre Teba a naše dve úžasné deti. Prajem Ti, aby si od tejto chvíle už nikdy v živote nepocítila samotu, ktorú v sebe nosíš, aby sa bolesť a spomienky, ktoré Ťa ubíjajú k samej zemi, aby sa navždy stratili v Božej láske a na záver Ti želám, aby sa radostný dych života vrátil do Tvojho srdca, duši a mysle a navždy tam zostal. Otče Bože láskavý, požehnaj túto chvíľu svojou všemohúcnosťou, aby to čo si moja duša predsavzala napraviť, do bodky splnila a aby našla ubitú lásku k svojej Zuzke, lebo moja duša Tvojim slovám Otče, ktoré si jej odkázal cez dušu Laury, všetkým uverila a na cestu sa postavila a vykročila... Ľúbim Ťa Otče a ďakujem za pravdu, ktorú si moje duši ukázal. Pomôž prosím Ťa mojej manželke Zuzke, vezmi jej bolestné bremeno, ktoré som jej ja naložil na jej krehké telo a daj ho mne, prosím Ťa Otče, daj nech ho ja od tejto chvíle odnesiem do stratenia sa v Tvojej Božej láske navždy. Zuzi, bolesť a smútok, ktoré som Ti spôsobil za všetky tie roky, nebude ľahké vyliečiť, no všetko mi Boh Otec vysvetlil a ukázal mi cestu k Tvojej láske. Maratónsku cestu, no nie nezdolateľnú. Som "húžva" ako ma raz nazvali a ja Ti sľubujem, že tú svoju "húžvu" vypúšťam na tú cestu za našou stratenou láskou. Všetko najlepšie Zuzi.

  133. Ľúbim a objímam Ťa Bože môj.
    Marta | 01.10.2014
    Ďakujem, ďakujem a ešte tisíc krát ďakujem Otče môj za uzdravovanie mojich obličiek. Nechápem prečo mi minulý týždeň nefrologička povedala, že sa mi zhoršil stav obličiek dala mi podpísať papier, že odmietam prípravu na dialýzu asi je to ozaj o biznise. Dnes iná lekárka mi s radosťou oznámila výborne správy o zlepšení. Ďakujem Ti Bože môj za pani Lauru a jej manžela že som ich spoznala, každý deň sa modlím, za ich zdravie a ochranu. Ľúbim a objímam Ťa Otčinku Nebeský za tie krásne modlitby ktoré mi uzdravili moje dvojité videnie. Za všetko budem chváliť a velebiť Tvoje meno až na veky vekov amen.

  134. Poďakovanie za cenné rady.
    Janulienka. | 01.10.2014
    Môj milovaný Pane Bože, chcela by som sa Ti veľmi pekne poďakovať za dôležité rady, ktoré od Teba dostávam. Nesmierne si ich cením a vážim. Budem sa nimi riadiť. Cítim Tvoju Božiu prítomnosť vo svojom živote každý jeden deň, za čo som Ti nesmierne vďačná. Milujem Ťa Pane Bože a budem Ťa milovať a velebiť až do konca svojho života. Amen.
    Z celého srdiečka ďakujem aj pani Laure a jej manželovi, ktorí nám s veľkou trpezlivosťou dávajú vysvetlenia na všetky naše otázky, radia nám a pomáhajú. Nech vás Pán Boh požehná a nech vám dá veľa, veľa síl do ďalších rokov na vykonávanie tejto ťažkej a vyčerpávajúcej práce. Mám vás rada a ešte raz ďakujem. S láskou Janulienka.

  135. Obrovská vďaka za všetko.
    Jana | 28.09.2014
    Drahá Naša Laura, chcem sa Vám z celého srdca poďakovať za pomoc pre moju dcéru Simonku, pre vzácnu radu a za to, že práve keď máte aj vy oddychovať ste neodmietli jej pomôcť a poradiť. Neskutočne si to vážime a vedzte, že ste súčasťou Našej rodiny a želám Vám, aby ste načerpali silu a energiu odovzdávať toto vzácne a zároveň náročné poslanie Nám všetkým. Sme tu bez Vás stratení a bezradní v našich utrpeniach a trápeniach v ktorých nám vždy s láskou pomôžete. Patrí Vám obrovská vďaka a úcta ako aj Nášmu a všemocnému Oteckovi Nebeskému. Ešte raz obrovská vďaka za všetko. ĎAKUJEM s láskou Jana
    RE: Simona | 28.09.2014
    Presne tak, ako napísala moja maminka, ďakujem z celého srdiečka pani Laura, že ste vďaka pánu Bohu prinávratila pokoj do mojej duše, že ste mi odpovedala a poradila, napriek tomu, že máte oddychovať. Nesmierne si to vážim. Padol mi kameň zo srdca.
    Už nemám ani tú najmenšiu výčitku, pretože jediný kto všetko vie je náš láskavý Otecko nebeský.
    Ešte raz vrelá vďaka
    s láskou Simona

  136. Silné účinky modlitby.
    miro | 23.09.2014
    Otče Bože Ďakujem Ti že vždy riadiš režím môjho celého dňa tak, že stihnem všetko rozviesť zákazníkom, že si vždy objednajú aj veci na ďalší týždeň, že mi vždy predáš všetko čo do auta naložím. Veľmi mi pomáha tvoja modlitba, tá dlhá do naplnenosti dňa...veď Ty vieš ktorá. Aj keď ráno niekedy nestíham, lebo vieš že mám cez deň veľa práce, nájdem si 5minút na túto modlitbu, napätie zo mňa hneď opadne a som zrazu pokojný. Všetky denné povinnosti prejdú na tvoje plecia a ja vtedy viem, že Ty mi vždy pomôžeš. A vždy je to tak. Celý deň prejde ani neviem ako, Ty sa o všetko postaráš a to DOKONALE! Sám by som to tak nikdy nedokázal, za to Ti Boh môj ďakujem. Vďaka Tebe sa mi ľahko žije a milovať Ťa za to budem navždy aj keď viem, že to raz skončí. Všetko raz skončí, ale Ty si ten, komu budem na smrteľnej posteli za všetko raz ďakovať, tak Ti ďakujem už teraz v predstihu. Lebo potom možno nestihnem poďakovať za všetko a to by bola škoda:-)

  137. Poďakovanie.
    Marcel HANULA | 20.09.2014
    Chcem sa poďakovať z úprimného svojho srdca pánu Bohu, že poslal na túto zem pani Lauru, svojho proroka, ktorý šíri medzi všetkých ľudí tohoto sveta skutočnú PRAVDU o BOHU o jeho samojedinosti. Prosíme nášho Pána Boha vo svojich modlitbách, aby i naďalej dával pani Laure silu a ochranu v tomto boji proti Satanovi a jeho prisluhovačom a aby i naďalej šírila do sveta Pravú lásku k Bohu, nášmu nebeskému otcovi a stvoriteľovi. Tiež chcem touto cestou poprosiť ľudí, ktorí podporujú túto cestu, aby vo svojich možnostiach aj materiálne podporili pani Lauru, pretože to má so svojim manželom naozaj ťažké, pretože naozaj žijú len z toho, čo dostanú od vďačných ľudí, ktorým náš Boh pomáha skrze pani Lauru, vyliečiť sa z nemocí, ktoré ich trápia. Chcem sa ešte raz poďakovať touto cestou nášmu nebeskému Otcovi, pani Laure a jej manželovi Vladkovi, za ich nekonečnú lásku a pomoc, ktorú nám dávajú. Ešte raz z úprimného srdca veľké ĎAKUJEM !!! Chcel by som ešte poprosiť ľudí, ktorí čítajú tieto riadky, aby pani Laure pomáhali šíriť pravdu o Bohu medzi svojich najbližších, známych, ale aj cestou internetu, cez sociálne siete, aby sa Božie slová a postuláty, ktoré nám odovzdáva Pani Laura od nášho stvoriteľa, šírili aj cez Vás do celého sveta a tak sa otvárali oči všetkým ľudom na tejto zemi. Ďakujem.

  138. Poďakovanie pánu Bohu za duševnú silu a pevné nervy.
    Martin | 20.09.2014
    Dobrý deň milí čitatelia.
    Dovoľte aby som sa aj ja úprimne poďakoval nášmu jedinému, milostivému pánu Bohu že nám pomáha a posilňuje naše duše vždy kedy to najviac potrebujeme. Od môjho rozchodu s expartnerkou sa konečne cítim sám sebou hoci mi stále kladie polienka pod nohy, prihováranie sa k nášmu pánu Bohu a čítanie modlitieb prijatých od Boha skrz našu pani Lauru považujem za balzam na dušu. Hlavne modlitba.. Každodenná ochrana mojej ťaživostnej psychiky Bohom láskavým od dostaných životných ničivých bolestných úderov navždy, má na mňa tak silný účinok keď som ju prvý krát čítal plakal som ako malý chlapec, ale od šťastia že mám nádej na posilnenie mojej mysle. Dnes mal byť deň keď som sa mal stretnúť s mojou jednoročnou dcérkou po ôsmich týždňoch keď mi dnes ex oznámila že stretnutie sa nekoná. Už ma takto naťahuje od rozchodu a vyhráža sa súdmi ktoré tu v Anglicku z môjho platu by som nezvládol platiť. Za iných okolností by som už hromžil a rozčuľoval sa za jej správanie ale uvedomujem si že je to zbytočné. Bol som jeden z mála ktorý dostal odpoveď od Boha ešte pred rokom ale oslabený duševne a psychicky som chcel vidieť už v tom čase márnu nápravu vzťahu s ex partnerkou. Keďže bola V tom čase tehotná nedokázal som ju opustiť aj napriek tomu že duša moja cítila že nám to už dlho nevydrží ale cítil som že musím byť pri nej aspoň kým sa nám narodí dcérka A možno ale iba možno sa niečo zmení..mýlil som sa... Tam už bola odpoveď Božia ešte pred narodením mojej dcéry a ja duša zostavená som ju ignoroval.
    Odpusť pane Bože ak môžeš za všetok tvoj a pani Laurin drahocenný čas ktorým som mrhal ignorovaním tvojej Božej správy.
    Vrelá vďaka tebe Bože za otvorenie mojich oči do každého nového dňa, za každý jeden moment ktorý vyčarujú úsmev na mojej tvári a na tvárach iných ľudí lebo úsmev je dar, dar od Boha :) ďakujem ti taktiež že si mi do cesty zaslal niekoho kto práve týmto Božím darom prekvitá :)
    Pani Laura vám By som sa chcel poďakovať osobne keď som bol na telefóne s vami mal som veľmi zlý signál a nepočul som vás poriadne ale to čo som počul mi vyrazilo dych.
    A tak ďakujem ešte raz a želám vám nech vás Pán Boh ochraňuje a posilňuje každou minútou viac a viac až kým to tu dotiahneme spoločnými duševnými silami do toho Bohom najočakávanejšieho úspešného konca.
    S pozdravom
    Martin R.

  139. Pani Laura.
    Ľuba | 17.09.2014
    Milá pani Laura! Som veľmi šťastná, že som našla Vás a Vašu stránku. Sama som nevedela vysvetliť, prečo. Až keď som našla Vás, tak som to pochopila. Zmysel viery je úplne inde. Je to len viera v jediného Boha. Som šťastná, že aj pri pádoch a trápeniach a aj vážnych chybách v živote sa môžem obrátiť len k Bohu. Takže dali ste, pani Laura, mnohým ľudom odpoveď na mnohé otázky a čo je hlavné, ukázali ste nám pravdu. Je na každom, ako s tou pravdou naloží. Ale je tu a je pre ľudí krásna. Poznanie Vašej stránky a Vás malo zásadný zmysel. Dokázala som sa vzoprieť nezmyselnostiam, ktoré dennodenne musím počúvať. Bez Vás by som to nedokázala. Nepoznala by som tie správne argumenty. S láskou Ľuba

    RE: miro | 18.09.2014
    Krásne napísané, veľmi sa mi to páčilo aká si silná Ľubka. Je to ťažké, my čo sa modlíme iba k Bohu a veríme všetkému čo nám cez pani Lauru odkazuje, to máme ťažké v tomto svete. Som z rodiny ja ten najšťastnejší, mne sa najviac darí a ja mám pokoj na duši. A to najviac pociťujem posledné 2 roky, odkedy poznám pani Lauru a Boh ma cez ňu vyliečil. Otče Bože Ďakujem ti, všetko čo mám je z Tvojej Božeje vôle. Vďaka Tebe Boh môj mi je tak dobre. viem to a ďakujem Ti!

  140. Poďakovanie Pánu Bohu.
    Slávka | 16.11.2014
    Bože Otče ďakujem Ti za krásny odkaz cez Nebeskú Láskavú Pani Lauru, ktorý povzbudil moju dušu. Ďakujem Ti Otecko môj Všemohúci Láskavý aj za zákazky. Predvčerom som jednu odovzdala a s Tvojou Božou pomocou sa mi to podarilo aj zákazníčku bola spokojná a za to Ti bože Otče ďakujem. Ďakujem aj za liečbu na zvýšený krvný tlak, ktorú budem napĺňať a hlavne oddychovať. Milujem Ťa Otče Bože a ďakujem Ti za všetko čo pre mňa a pre moju rodinu robíš. Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladko za Vašu lásku, rady a čas, ktorý mi venujete, za všetko čo pre nás robíte.

  141. Vďaka božej sile som to zvládla.
    Valéria | 16.11.2014
    Ďakujem za život, už len keď ráno otvorím oči, vidím svetlo som rada, že žijem. Pokoj, pohodu v spoločnej domácnosti s mojím otcom sa zlepšil vďaka modlitbám od TEBA BOŽE!! Strach, ktorý som mala z môjho otca som prekonala silou od Boha. Pani Laura, nepoznám Vás osobne to viete. Vďaka za lásku, ktorú nám preukazujete, trpezlivosť s nami ľuďmi, že nás neopúšťate v ťažkých chvíľach. Ďakujem OTČE za Lauru. Ľúbim ťa Pane.