Modlitby sú veľmi dôležité.

07.11.2023 17:41

Modlitby sú veľmi dôležité.

Lukáš | 07.11.2023
Chcem sa Ti poďakovať Pane Bože, za to, že si ma nikdy neopustil, vždy si sa o mňa staral a aj sa o mňa staráš, odpúšťaš mi chyby, vypočúvaš moje modlitby aj keď sa často modlím vlastnými slovami, a požehnávaš mi každý jeden deň môjho života.

Ahojte. Pred niekoľkými rokmi (keď som bo ešte mladý), tak som sa poriadne nemodlil, vlastne som sa nemodlil vôbec. A tak sa mi aj v živote darilo. Keď som mal nejaký problém, neprosil som Pána Boha o pomoc, iba som sa sťažoval ako sa mi nedarí.
Pani Laura mi hovorila aby som sa začal modliť, ale ja nie a nie sa pomodliť.
Venovala mi veľa času, síl a vysvetľovania, za čo Vám Pani Laura ďakujem, a ja som konečne pochopil aké sú modlitby k Pánu Bohu dôležité a nesmierne účinné. Veľakrát keď mám nejaký problém, idem na stránku a nájdem si tam modlitbu a keď sa pomodlím, tak všetko čo ma trápilo, mizne doslova do niekoľkých minút. A niekedy sú to sekundy, ako napríklad, keď som meditoval, stále som na čosi myslel. Aj keď som sa veľmi snažil, stále prišla nejaká myšlienka. Ale raz som si pozeral modlitby na Božej stránke a našiel som modlitbu proti myšlienkam v meditácií. Pomodlil som sa ju tesne pred meditáciou a všetky myšlienky hneď odišli.
Modlím sa vlastnými slovami počas dňa, aj keď mám ten najmenší problém a vždy, vždy, vždy doslova onemiem ako Pán Božko zasahuje a ako jednoducho a rýchlo sa všetko vyrieši. Len láskavý Pán Boh nám dokáže pomôcť vyriešiť všetky naše problémy. Stačí ho len poprosiť.

Ďakujem Ti Pane Bože, že si bol a si vždy pri mne a že mi žehnáš každý jeden deň v živote. Ďakujem Ti že vypočuješ každú jednu moju modlitbu a prosbu k Tebe.
Ďakujem aj Vám Pani Laura že ste to so mnou nevzdali a že ste sa mi toľko venovali aby som to pochopil.

Pridať komentár