Modlitba k Bohu za záchranu duše nebohého rodiča.

19.02.2016 11:49

Modlitba k Bohu za záchranu duše nebohého rodiča.

Bože, len Ty sám svojou láskou dokážeš dušu môjho nebohého otca silného zaťaženia od všetkých hriechov oslobodiť, ktoré sa stávajú silnou prekážkou cesty jeho k Svetlu Tvojej lásky. Do bolesti jeho duše silu svoju pošli, ktorou sa stane Svetlo Tvoje tak silno duši jeho ukazované, že sa šťastný cítiť bude aj keď teplo Tvojej lásky ešte cítiť nedokáže. Do každého hriechu, ktorým svoju dušu cez  život zaťažil dostaň svoje odpustenie každému a staň sa Svetlom jeho duše, ktorá sa do Tvojho odpustenia jeho skutkov zlých cítiť ľahšia a šťastnejšia bude. Slová tejto prosby Bože k Tebe posielam a slobodu duše svojmu otcovi pýtam, ktorý sa sám oslobodiť nemôže. Svoje prianie Ti s láskou k jeho otcovskej láske dostávanej v živote mojej duši ako synovi predosielam a svoju lásku veľkú mu do sféry kde sa trápi jeho duša posielam tak veľkú, akou láskou otca život môj do šťastia obohacoval. Ľúbim Ťa Bože a svoju pomoc pre otcovu dušu od Teba pýtam ako vrátenie svojej lásky a oddanosti za jeho výchovu a život, ktorý splodením vytvoril mojim životom. Šťastie, ktoré chcem aby duša jeho tam hore cítila, slovami tejto prosby Bože od Teba pýtam a do jeho vrátenej slobody k ľahšej ceste ku Tebe, svoju lásku najväčšiu ako vďaku za Tvoju pomoc denne odosielať Ti budem. Amen. 

 

Túto modlitbu sa milí čitatelia môžete modliť aj za mamičku ktorá vám zomrela, len je treba prispôsobiť slová v modlitbe, aby boli odosielané k Pánu Bohu za jej dušu.

 

Oľga | 19.02.16

Ďakujem za túto krásnu modlitbu. Môj otec zomrel pred 13 rokmi a mamka 17.2. bolo tomu rok, čo nás opustila. Často sa modlím za duše mojich rodičov, ktorí mi tak chýbajú! Ešte raz vďaka za túto modlitbu, pani Laura.