Modlitba za druhých.

09.02.2020 11:38

Modlitba za druhých.

Daniela | 9.12.2015

Draha pani Laura, pozehnany krasny vecer Vam prajem. 
Ak pan Boh da, chcela by som sa s velkou pokorou a s laskou v srdci opytat, ci modlitba pre niekoho, kto zdiela nejake zivotne trapenie a nekraca este Bozou cestou..ma nejaky dopad na tuto osobu. Napriklad, ked viem o niekom, kto sa nachadza v tazkostiach a pomodlim sa za neho, ci to cloveku pomoze, alebo co sa prave vtedy deje? Citi to ten clovek? Velakrat sa v duchu chcem pomodlit za niekoho, ale vtedy citim aj smutok a lutost, co asi nie je to spravne, co by malo k danej osobe smerovat. Otecko nas milostivy, pani Laura, naucte nas prosim, cez modlitbu pomoct druhym, ak sa to da, aby sila Bozich slov, skrz nas zjednotila lasku a touto modlitbou rastla pomoc pre utrapenych ludi, aby cim skor pocitili Boziu lasku vo svojom srdci.


Božia odpoveď:

Stanú sa prosebné slová každej duše, volaním k Bohu o pomoc za kohokoľvek, dušou trpiaceho vyslyšané a nezáleží na tom, či daná duša verí v Boha, lebo Boh počúva každej jednej prosebný hlas z vás, čo odmenené Bohom bude za vymodlené šťastie duše druhej tou tvojou, čo znamená viac ako učinený dobrý skutok, lebo za vyslyšanosť tvojej duševnej prosby, dokážeš v jej Božom naplnení duši trpiacej pomôcť v trápení skôr, ako dobrým učineným k jej pomoci skutkom, do ktorého naplnenosti mnohokrát nemáš silu a možnosti pomôcť jej v trápení, ale vďaka tvojim prosebným slovám dokáže Boh učiniť aj zázrak, ak je tvoja prosba za trpiaceho dušu úprimná a vo viere v silu Božej pomoci neochvejná v presvedčení tom, že Boh tvoj duševný hlas vždy počúva a spraví tak, aby bolestný problém kohokoľvek trpiaceho odoznel, aj keď nie možno v takom merítku obrazu, aký v Božej pomoci očakávaš, ale pomoc od Boha príde vždy a to podľa Božieho rozhodnutia a toho najlepšieho pre trpiacu dušu riešenia daného problému, nakoľko len jediný Boh na celom svete pozná najlepšie potreby každej duše, každé jedno jej trápenie a odoslané k nemu aj riešenie v pomoci Božej. Tvoja duševná pohnútka pomôcť trápenej duši volaním o pomoc Boha, bude do knihy Božej pravdy zapísaná navždy a nikdy z nej nevymazaná, čo znamená na posledný súd pre tvoju dušu veľké od Boha plus na ručičke váh, v prevahe čineného dobra počas tvojeho života, čo znamená cesta putovania pre tvoju dušu priamo do blízkosti Boha, čo nebo sa volá, ak hodnotenosť tvojich všetkých skutkov za celý život, bude prevýšenosť konaného dobra oproti zlým skutkom. Za každú modlitbu za trpiaceho, dostáva duša tvoja šancu obývať večné nebo. Do Božej odpovede poslal toto slovo tvojej duši odkazom samotný tvoj Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Daniel | 9.12.2015

    Tak toto píše satan, ktorý ovláda pani Lauru podľa kritikov pani Laury. Satan nám káže modliť sa k Bohu za duše druhých ľudí na zbavenie ich trápenia Božou pomocou. Satan hovorí v tomto Božom odkaze, že máme za to u Boha dobrý skutok a naše duše pôjdu po smrti do neba a nie do pekla k nemu. Satan musí byť nekonečné dobráčisko, keď nám takto po našej smrti praje prebývanie v nebi pri Bohu a nie u neho v pekle. Samozrejme toto myslím ironicky. Môj názor je ten, že kto po prečítaní tohto Božieho odkazu pani Laurou od Boha prijatého bude tvrdiť stále, že cez pani Lauru hovorí satan a celkovo kto číta túto stránku, ktorá je celá len o Bohu a láske k blížnemu musí byť a je buď na hlavu chorý človek alebo čo je pravdepodobnejšie osoba, ktorá je sama satanom ovládaná. Satan ktorý takúto osobu ovláda a vidí, že táto stránka a odkazy v nej sú len Boha chváliace, Boha velebiace a navádzajúce na lásku medzi ľuďmi a vzájomnú pomoc medzi nimi ako je aj tento posledný odkaz, tak sa mu to nepáči a označí našu pani Lauru za samého seba – satana. A to samozrejme bez logických protiargumentov, lebo tie nájsť nedokáže, neexistujú. Preto nie Laura je satan, ale vo vás ktorí pretáčate logiku nad slnko jasnú v tejto stránke je satan a ste ním ovládaní. NIKTO SO ZDRAVÝM ROZUMOM VÁM NEUVERÍ!!!

  2. Margita | 9.12.2015

    Funguje to - modlitba za druhých ľudí. Ja sama som mala myšlienku spýtať sa,ale nechcela som zaťažovať našu pani Lauru a preto som to vyskúšala.Pracujem v zahraničí a starám sa o chorého človeka.Každý deň prosím nášho OTECKA o kľudný spánok a požehnaný deň pre človeka o ktorého sa starám. Je až neuveriteľné ako kľudné dni a noci spokojne ubiehajú. A nielen toto,ale aj Modlitba za dieťa. TO JE SILA len NÁŠHO JEDINÉHO PÁNA BOHA.Ďakujem Ti Pane Bože za pomoc nielen pre mňa ale aj pre opatrovaného.Moc mi spríjemňuješ dni. Veľké ďakujem Jediný Boh môj za kľud v mojej duši, za liečbu ktorú si mi poslal za novú prácu,za to že mne a mojej rodine denne pomáhaš.
    Veľké Ďakujem patrí aj Vám pani Laura a Vášmu Vladkovi lebo bez Vás by som nevedela nič a trpela ďalej. Pre Vás náhodných čitateľov verte v Jediného Pána Boha,denne proste o odpustenie,proste denne o pomoc a na každom kroku, ale proste Pána Boha aby vyriešil Vašu situáciu ktorá vás trápi a to s láskou a ÚPRIMNE!!! FUNGUJE TO!!! Nezabudnite ráno keď otvoríte oči zo spánku poďakovať za to že Vás náš Jediný BOH ZOBUDIL, že žijete!!! Večer že ste prežili deň.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  3. Jaroslav | 9.12.2015

    Otecko náš nebeský milujeme ťa a stále budeme. Dakujem za túto odpoveď. Vďaka nej som sa znova niečo nové naučil. Ako byť lepšia duša a hlavne ako pomoct ukončiť trápenie druhým. toto samo o sebe je dobrý skutok . Ďakujem (e)

  4. Renáta R. | 10.12.2015

    Milovaný Otecko.
    Veľmi pekne ti ďakujeme za toto povzbudenie ja už som to začala realizovať. Budem sa modliť za človeka , ktorý si to zaslúži lebo veľa dobra v živote vykonal a teraz je smutný lebo stratil milovanú lásku. Ale aj mne je veľmi smutno keď si spomeniem na lásku a pomoc. Milovaný Bože prečo strácame ľudí, ktorý len pomoc rozdávali a nikomu neubližovali? Som veľmi smutná ale aj rada lebo viem Bože môj, že určite si si ho zobral k sebe a ďakujem ti milovaný môj Otecko, že ťa máme a krásnymi slovami sa môžeme k tebe prihovárať každý deň. Milujem ťa môj milovaný a ďakujem každý deň za tvoju lásku k nám všetkým tvoja Renata

  5. Daniela | 10.12.2015

    Otecko môj, ďakujem Ti za túto odpoveď. Viem, prečo prišla práve teraz aj keď som otázku položila už dávnejšie. Tvoja odpoveď je aj odpoveďou na moje duševné otázky, dala mi však oveľa viac. Znova si mi crnkol do nosa, aby som hlavu nevešala a, že stojíš stále pri mne. Nie, nepochybujem o Tebe ani chvíľku, len tie moje smutné myšlienky mi tento týždeň sadli na dušu a ja som nevedela cítiť to dobré a tým som si Ťa odopierala. Znova si mi ukázal cestu, otvoril srdce! Ja viem, že som človek omylný, budem sa však nadovšetko snažiť, aby u mňa prevažovali dobré skutky. Vždy ma viacej napĺňalo potešiť druhých. Môj vnútorný nepokoj bol len preto, že som chcela niečo, na čo ešte nie je ten správny čas. Bola som netrpezlivá. A pritom viem, že všetko raz príde a všetko sa deje z nejakého dôvodu. Prajem si, aby to tu na Zemi bolo ako pri Tebe Otecko náš. V podstate nám dávaš všetko, len musíme počúvať naše vnútro, cítiť, čo je správne, brať svoje telo ako dušu a nemyslieť v prvom rade materiálne, lebo nič z toho si so sebou nezoberieme. Dôležitá je naša čistá duša, ktorá raz bude pomáhať tým, čo to potrebujú. Pani Laura, ste dôkazom tej najčistejšej duše, ktorá pomáha druhým nezištne. Mne ste venovali čas už niekoľkokrát, aj teraz, nakoľko si uvedomujem, že máte otázok a ľudí, ktorí sa k Vám objednávajú neúrekom. Vaša stránka je pokladom. Mne modlitby pomohli pri hľadaní si práce, urovnali vzťahy s mojim nadriadeným, som konečne po rokoch zdravá po liečbe na krvný zápal. Človek, ktorý porozumie tejto stránke zistí, že sa tu nemusí učiť verše naspamäť, že je to lekcia pre každého osobitne. Je to stránka o pravde, lebo ten, kto pochopí, pocíti Božiu pomoc v hocijakom probléme. To, čo sem pani Laura denne vkladá, to, koľko úsilia vynakladá pre to, aby sme my hriešne duše boli šťastné a zdravé, to by nedokázal urobiť nikto z nás.
    S láskou Daniela.