Modlitba k Bohu za zastavenie bolesti zuba po lekárskom zákroku.

30.04.2016 08:46

Modlitba k Bohu za zastavenie bolesti zuba po lekárskom zákroku.

Bože láskou duše svojej Ťa o pomoc zastavenia bolesti zuba môjho pýtam, lebo stávam sa takej silnej bolesti tváre približovaná, že sa strachom dostávam do smútku že svoj zub stratím. Stop Bože každú bolesť tohoto zuba okamžikom jej príchodu a nedovoľ, aby trápila moje telo a dušu ktoré ťažko znáša silu tejto bolesti. Sily svojej toľko zubu môjmu boľavému pošli, koľko trasu zubnej vŕtačky stihlo pobúriť jeho nervy do zvýšenej aktivity, čo cítim touto ukrutnou bolesťou. Spáľ Bože silu tejto bolesti svojou láskou k duši mojej a nedopusť aby sa táto bolesť opätovne vracala. Svojou prosbou k Tebe Bože dušou sa utiekam s veľkou dôverou lebo viem, že len Ty jediný stopiť každú bolesť človeka z nebeských výšin dokážeš svojou láskou k dušiam ľudí posielanej. Slová tieto Ti s láskou duše svojej odosielam a dôverujem, že vyslyšaním tejto prosby sa viac nikdy zubu môjmu bolesť nevráti. Amen.

 

Božia liečivá receptúra na boľavý zub:
Do deci vody dať musí strúčik cesnaku potlačený a 4 lyžičky kurkumy a stať sa ešte do toho pridaná 1 lyžica alpy musí.
Touto tekutinou si bude ďasná z oboch strán potierať každú pol hodinu a ďalší deň každú hodinu. Do tejto bolesti sa vždy keď ju cítiť bude stať priblížené nahrievanie červeným teplom musí a to aspoň na 10 minút. Toto sa stane jej bolesti veľkým odľahčovateľom. Amen.

 

Táto Božia receptúra dotyčnej slečne veľmi pomohla a preto som Vám ju milí čitatelia odovzdala, lebo si myslím že môže pomôcť aj Vám ak budete vrúcne prosiť láskavého Pána Boha o jej požehnanie, keď budete mať nepríjemné bolesti zubov. Nezaručujem ale, že táto receptúra pomôže každému človeku s týmto problémom.