Modlitba k Bohu za stratenie lásky k nesprávnej žene.

10.01.2014 16:44

Zamiloval som sa do staršej vydatej ženy.

Navštívil ma raz jeden mladý muž menom Václav 25. ročný z Kysúc. Trápil sa preto, lebo miloval ženu, ktorá bola od neho o desať rokov staršia a navyše vydatá. Cítil sám, že tento vzťah nie je správny a nemá budúcnosť. Keďže sám si nevedel pomôcť a túto ženu nedokázal zo svojho srdca vytrhnúť, požiadal ma o pomoc. Boh mu poslal na pomoc túto modlitbu.

 

Božia odpoveď pre tohoto človeka:

Do tejto pomoci sa tento človek snažiť musí do každého dňa slová tejto modlitby odriekať, ktoré sa stanú silou jeho duše, ktorá tento problém dokáže vyriešiť svojim pochopením nesprávnosti smerovanej lásky. Stane sa silou tejto prosby šťastie jeho životu opäť ukázané stratou záujmu o túto ženu. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Modlitba k Bohu za stratenie lásky k nesprávnej žene.

Bože staň sa Ty sám svojou láskou k mojej duši záchrancom jej sily, ktorá sa z nej vytratila silou nesprávne cítenej lásky, ktorú posielam žene takej, ktorá Tebou do života ako manželka mojim predurčením osudu určená nebola a strácam sa svojou láskou utopený v slabosti duše, ktorá toto pochopiť cítením nedokáže. Stop silu cítenia tejto lásky do konca, aby som mohol spokojne napredovať do ďalšieho života Tebou predurčeného do takej lásky, ktorá bude Tebou žehnaná a smútok duše mi svojou úprimnosťou ženy ktorá ma bude milovať nikdy neprinesie. Staň sa Ty sám svojou všemohúcnosťou silou duše mojej, ktorá s Tvojou láskavou pomocou pochopí, že podľahla klamu falše ženy, ktorá svoju lásku dokáže predstierať tak úprimne, akoby sa len sama pravda dušou jej odkazovala. Svojej duši Bože s dôverou k Tebe pomoc pýtam, lebo len Ty jediný dokážeš všetky duše životom najlepšie usmerňovať, aby sa šťastiu svojemu nevzdialili. Amen.