Modlitba k Bohu za posilnenie oslabeného duševného obalu, odľahčovaním duše od telesných bolestí svojej sestry.

05.06.2018 11:12

Túto modlitbu sa môžu modliť tí ľudia, ktorí cítia že sa trápia nad utrpením človeka im blízkeho, ku ktorému majú silný citový vzťah napr. člen rodiny, dobrý priateľ.... lebo mu takto odľahčujú v jeho trápení a preberajú svojou dušou jeho bolesti do svojeho tela.

 

Modlitba k Bohu za posilnenie oslabeného duševného obalu, odľahčovaním duše od telesných bolestí svojej sestry.

Bráň dobrotivý Bože svojou silou duševný obal mojej duše takou svojou Božou silou, ktorej cíteným dotykom bude nedotknuteľnosť mojej duše tak veľmi posilnená voči naväzujúcim sa bolestiam z tela mojej sestry do môjho tela, že nedokáže svojou bezmocnosťou oslabená už viac nikdy prijímať do svojho duševného vnútra ako tú telesnú bolesť, ktorá jej telu nepatrí a odnášaj blízkosti mojej duševnej všetky neviditeľné tiene, ktorých prítomnosť pri sebe cítim chladom tak silným, že sa žiadnym spôsobom zohriať bez Tvojej láskavej milosrdnej pomoci dobrotivý Bože sama nedokážem, keď len Ty jediný dokážeš moju duševnú silu touto chvíľou k jej nedotknuteľnosti voči blízkosti všetkých temných tieňov tak veľmi posilniť, že už nikdy viac nebudem Tvojim Božím vyslyšaním týchto mojich prosebných slov cítiť bolestivosťou svojho tela ich temný dotyk, lebo tá Božia nekonečná sila o ktorej poslanie Ťa moja duša touto chvíľou do svojej pomoci pýta, bude niesť kozmický šat ochranným pokrytím môjho tela Tvojou všemocou vytvorený, ktorého štítom Božej ochrany nedokáže viac nikdy preniknúť do mojej duševnej blízkosti temný nepriateľ zradný, lebo Tvoja Božia nekonečná všemoc to je jediná najlepšia pomoc láskavý Bože do odnesenia navždy týchto bolestí, spôsobených dotykom nárazovosti všetkých temných tieňov obliehajúcich dušu mojej sestry, ktorej cítenosť všetkých telesných bolestí naväzujem do svojho tela, aby som jej telesnej schránke odľahčila, čo sa niesť touto chvíľou k ich navždy zástave bude Božím posilnením celého môjho duševného obalu, ktorého Bohom vnesené Božie lúče Svetla jadro mojej duše tak posilnia, že nebude viac telo moje žiadnej cítenej bolesti zachytávanej z tela mojej sestry podliehať, lebo Tvojou milosrdnou Božou pomocou sa touto chvíľou láskavý Bože stanem dušou tak silnou, ochrannou obalovou vrstvou tvorenou z lúčov Božieho Svetla posilnenou, že nebude viac telo moje žiadnymi bolesťami zasiahnuté. Amen.

 

Komentáre:

  1. Renata R. | 05.06.2018
    Milovaný Otecko láska moja najväčšia ďakujem z celého srdiečka za túto modlitbičku pre moju chorú sestru , ktorá napriek svojej chorobe nenašla cestu k Tebe. Možno to bola moja chyba Bože asi som sa málo snažila ale nemohla som ju nútiť k presvedčeniu , že len Ty jediný jej môžeš pomôcť.Jediného čo som dosiahla bola kliatba od mojej sestry a nie jeden krát tak sa jej vyhýbam nedvíham telefón . Ale je mi veľmi smutno je to moja sestra a ľúbim ju a vždy budem keď jej budem môcť aspoň takto pomôcť budem rada . Milujem za Ťa Otecko môj za všetko p. Laura vďaka ste veľmi milá každú modlitbičku by som sa chcela pomodliť lebo sú nádherné a s láskou napísané ale nedá sa to lebo by som cez deň nič neurobila. Toto bude ďalšia moja modlitbička milujem ich oddýchnem si pri nich a niekedy poplačem . Ale presne toto potrebujem láskavé a posilňujúce slová do ďalšieho dňa . Neviem si predstaviť už ani jeden deň bez modlitbičiek od teba môj milovaný ďakujem s láskou p. Laure za tieto krásne posilňujúce slová ďakujem.

Pridať komentár