Modlitba k Bohu za posilnenie mojej ochrannej duševnej brány.

23.04.2018 14:18

Slová tejto liečivej modlitby som od Pána Boha prijala pre ženu, ktorá ma navštívila s prosbou o prijatie Božej pomoci na jej nezvládnuteľný, neustále cítený strach. Povedala mi, že sa liečila aj u lekárov a užívala veľa liekov, no žiaden ju strachu nedokázal zbaviť. Pán Boh jej odoslal takú odpoveď, že má roztrhnutý duševný obal, cez otvor ktorého ľahko do vnútra jej duše preniká temné zlo. Ako Božiu pomoc dostala slová tejto modlitby, nič viac. Žiadnu bylinku, žiaden vitamín. Po čase mi dala vedieť a ďakovala, že už sa cíti dobre a strach ju opustil. Preto tí z Vás, ktorí máte podobný psychický problém ako táto žena, môžete sa ju ako liek pre svoju dušu modliť. Jediný Pán Boh láskavý dokáže každú ubolenú dušu správne diagnostikovať a poslať jej ten najúčinnejší liek a tým sú najmä modlitby k Pánu Bohu. Od srdca Ti ďakujem láskavý môj Otče nebeský za slová tejto liečivej modlitby a požehnávaj ju pre každú jednu dušu, ktorá Ťa jej slovami bude prosiť o pomoc. Laura

 

Túto modlitbu sa treba pomodliť 3x denne.


Modlitba k Bohu za posilnenie mojej ochrannej duševnej brány.

Láskavý Bože môj dobrotivý, pomôž vrúcne Ťa svojou dušou prosím o posilnenie mojej ochrannej duševnej brány v ktorej prerušenosti jej celistvosti bola prerezaná jej súdržnosť do cieľa navždy ochraňovať svoju dušu od každého temného nepriateľa, od ktorého neustáleho prieniku do hĺbky môjho duševného jadra sa začala moja duša každej temnej nikým nepozvanej okupácie chrániť vnemom preneseného svojeho strachu do mozgových všetkých centier, čo láskavý môj dobrotivý Bože bez Tvojej láskavej milosrdnej pomoci zvládnuť bojom svojej už touto dobou nesmierne oslabenou dušou nedokážem a preto touto chvíľou volám ku blízkosti svojej duše Tvoje velehlasné všemocné Božie meno, aby dotykom svojej Božej ruky k poškodenému mojemu duševnému ochrannému obalu zahojil navždy to otvorené miesto v jeho prúde, ktorého scelením Božou všesilou bude pre každého temného nepriateľa jeho okupačnému nájazdu moja duša navždy nedotknuteľná súdržnosťou a celistvosťou posilneného môjho ochranného duševného obalu láskavou Tvojou Božou pomocou vyslyšaním Tebou láskavý môj Bože týchto mojich prosebných slov nesených priamou cestou smerom k Tvojej Božej všemocnej tvári. Bože môj láskavý, pomôž mojej utrápenej bezmocnej duši navždy zastaviť všetok každým dňom prichádzajúci do jej hĺbky strach jeho odnesením a posilnením celého môjho duševného jadra do každého dňa, čo dokážem láskavou Tvojou Božou posilou k mojej duši cítiť šťastným svojim duševným existenčným bytím na tejto pozemskej zemi životom svojim žitým konečne bez nájazdov nezvládnuteľného strachu a cítenou radosťou z toho, že celý môj pozemský život patrí len Tebe môj láskavý Bože, ktorého Božiu všemocnú ochranu bude moja duša cítiť každý svoj žitý pozemský deň na tejto zemi, čoho za vďaku Tvojej Božej milosrdnej pomoci len Teba po celý svoj život láskou svojej duše odmeňovať budem a len Tebe jedinému za záchranu mojej duše pred nájazdami neprekonateľného doterajšieho prichádzajúceho strachu budem ďakovať svojou dušou každý deň v odosielaných Tvojej Božej tvári mojich každodenných modlitieb. Amen. 

 

Len tieto Bohom odoslané liečivé slová láskavej ochrannej modlitby treba každý deň Bohu dušou tri krát denne odosielať, za koncom ktorých treba hlasno zvolať tieto kódové pečatné slová:
 

Kode 3x
Habe hode hode 3x
bode bade lobe 3x
lobe 3x
koledo koledo doledo 3x

 

Komentáre:

  1. Erika | 04.09.2018
    Láskavý Bože chcem sa Ti vrúcne poďakovať za túto liečivú modlidbu,ďakujem,že Nás chrániš pred temným zlom.Ľúbim Ťa navždy.

  2. Gitka | 24.04.2018
    Najdrahší môj Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za túto liečivú modlitbu a ďakujem našej drahej pani Laure za odovzdanie tejto modlitby na tejto prenádhenej Božej stránke, ktorá má pre mňa nevyčísliteľnú hodnotu. Tiež sa ma týka tento problém náhle prichádzajúceho a nezvládnuteľného strachu, ktorý nedokážem vysvetliť, veľmi ma však trápi, obmedzuje a bráni mi radovať sa zo života. Prosím Ťa láskavý môj dobrotivý Bože o požehnanie každého slova tejto liečivej modlitby pre moju utrápenu bezmocnú dušu. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko najviac na celom svete a posielam Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej tvári obrovské ĎAKUJEM za pomoc. S láskou Gitka. 

  3. Margita | 23.04.2018
    Drahý BOŽE, ďakujem TI za všetky modlitby, ktoré nám posielaš. Ani by ma nenapadlo, že môže aj takýto problém existovať roztrhnutý duševný obal.Až teraz keď čítam na BOŽEJ stránke úvodné slovo pani Laury k tejto modlitbe som pochopila, že takýto problém - zdravotný nedokáže žiadny pozemský lekár vyliečiť jedine TY JEDINÝ BOH. Ďakujem Ti BOŽE že na nás hriešných myslíš, liečiš nás, ochraňuješ, a vychovávaš prostredníctvom Tvoje a našej drahej pani Laury.
    Usmerňuj prosím myšlienky, slová i skutky moje a mojej rodiny, ochraňuj a požehnávaj mňa, moju rodinu a pani Lauru a jej Vladka.
    S láskou,vďakou a pokorou Margita

  4. Lukáš | 23.04.2018
    Drahý môj pane Bože, drahá pani Laura už dlhšiu dobu prosím pána Boha aby mi pomohol zastaviť tento neustály strach, ktorý pociťujem. Neviem si ho vysvetliť, ale sú chvíle kedy mi strach vo všetkom bráni a nedovoľuje mi žiť spokojne a radostne s pánom Bohom. Veľká radosť nastala v mojej duši, keď som zbadal túto modlitbu. Ďakujem za všetko otče Bože ako nás počúvaš a ako nám drahá pani Laura odovzdá presne to čo potrebujeme. S láskou a nekonečnou vďakou Lukáš.

Pridať komentár