Modlitba k Bohu za odstránenie bolestí v prsníku a zdureniny v ňom.

06.01.2016 12:35

Božia diagnostika:

Stalo sa toto spôsobené duševnou slabosťou, ktorú táto žena cíti zo života tak intenzívne pociťovanú veľmi bolestne, až sa duša jej preťažila a telo začína duši odľahčovať touto telesnou bolesťou. Stalo sa toto hlavnou príčinou bolesti jej prsníka, zhluky v ktorom predstavujú nahromadené všetko trápenie ktoré sa z duše prenieslo do tohoto miesta. Do tejto pomoci sa snažiť musí odstraňovať najskôr príčinu, ktorá jej tieto bolesti prsníka spôsobila a to dušu svoju odľahčiť od záťaže, ktorej sa sama brániť nedokáže a preto sa telo stáva jej záchrancom slobody týmito ukazovanými bolesťami. Do každého dňa s dôverou odriekať slová tejto modlitby musí. Svoje bolesti spôsobené zhlukom trápenia uloženého v prsníku bude strácať, keď sa dôverou týmto radám neodkloní a bude ich presne dodržiavať. Amen.

 

Modlitba k Bohu za odstránenie bolestí v prsníku a zdureniny v ňom.

Bože láskou svojej duše sa k Tebe o pomoc utiekam slovom tejto prosby, ktorou prosím o záchranu slobody mojej duše ktorá sa veľmi preťažila silou trápenia, ktoré som nedokázala od života dostané prijať silou svojej duše a utápala som ju neustále smútkom a ťaživými myšlienkami do jej hĺbky vnášanými, až sa nakoniec sile svojej zastavila a okovami spútala, ktoré ju chrániť začali od ďalších silných bolestí ktoré by som jej svojim smútkom posielala. Touto spútanosťou mojej duše začalo svojou snahou telo tieto okovy jej väznenia stápať a prenieslo ich tiaž do mojeho prsníka v ktorom sa začalo zhromažďovať všetko trápenie, ktoré som duši dlhé obdobie posielala a stalo sa zhlukom pospájané vytvorením zrazeniny, ktorá prsníku veľké bolesti spôsobuje. Do Tvojej pomoci svoju dušu a telo s pokorou odovzdávam a verím Bože, že jedine Ty sám na celom svete dokážeš svojou všemohúcnosťou dušu moju oslobodiť a späť slobodu jej prinavrátiť, čo bude cítiť aj tento môj prsník stratením silnej bolesti odstránením zhluku trápenia z jeho útrob hĺbky. Stop túto bolestnú prekážku v mojom prsníku svojou silou do nulovej podoby a vnes do neho celého Svetlo svojej lásky, ktorého žiar lúčov stápať bude každé jeho poranené miesto bolesťou duše spôsobené a teplom jeho Božieho Svetla sa ozdravovať bude týmto okamihom každá poškodená a poranená bunka do spätne navráteného zdravia, ktoré tento prsník mal v dobe ešte pred preťažením mojej duše. Staň sa Ty sám lekárom tela môjho, lebo som dušou presvedčená bože, že keď Tvoja vôľa bude pomôcť dušu moju oslobodiť od sily preťaženia dostanem silou Tvojej lásky navždy odstránené bolenie tohoto prsníka vyslyšaním slov tejto prosby s láskou a vierou do nebeských výšin odoslanej. Slovom tejto modlitby dostaním jej Božieho vyslyšania Ti Bože svojou vďakou dušou do konca života budem odosielať svoju lásku najväčšiu dušou cítenú do Tvojej blízkosti a sľubujem Ti Bože, že sa Tvojim prikázaniam ani okamihom svojho žitia nevzdialim ich smeru a len Teba svoj celý život velebiť a milovať budem skrz slová láskavých modlitieb, ktorými Ti svoju vďačnosť odosielať budem za Tvoju pomoc navráteného zdravia telu môjmu. Amen.

 

Okrem slov tejto liečivej modlitby dostala táto žena ešte liečivé bylinné obklady na boľavý prsník a jeho omývanie studenou sprchou. Skoro každej žene, ktorá má v prsníkoch cysty alebo hrčky rôzneho pôvodu, nehovorím teraz o rakovine, radí láskavý Pán Boh omývať kožu prsníka silným prúdom veľmi studenej vody ako aj tejto žene odporučil 2x denne masírovať prsník studenou vodou dve minúty a to kruhovým pohybom smerom z vnútornej strany prsníka do vonkajšej strany. Opačne sa to nesmie robiť pri liečení tohoto zdravotného problému. Studená voda má tú liečivú schopnosť, že doslova topí hrčky v prsníkoch až nakoniec zaniknú. Je dobrou prevenciou proti budúcej možnej rakovine prsníkov. Aj tie ženy ktoré nemajú s prsníkmi zatiaľ problémy si ich môžu týmto spôsobom silným prúdom každodennej studenej sprchy chrániť touto prevenciou.