Modlitba k Bohu za očistu duševného vnútra stiahnutím cítenej bolesti z hlbín mojej duše.

08.06.2017 17:44

Modlitba k Bohu za očistu duševného vnútra stiahnutím cítenej bolesti z hlbín mojej duše.

Bože láskou svojej duše Tvoju milosrdnú pomoc pre duševný svoj kľud pozemského bytia pýtam, keď nesiem do každého dňa svoj neutíchajúci zármutok do hĺbky môjho duševného vnútra, čoho dôsledkom začala moja duša k stratenej slobode usínať zatopená morom mojich sĺz tečúcich len tam kde ich tok prúdu nikto nevidí, lebo hasnúci môj dostaný sen o šťastí Božou Tvojou milosrdnou pomocou oživiť chcem do ohňa živelného šťastia, keď hlbokým zármutkom noseným mojou dušou v jej vnútri každým dňom sa stala moja duša dôsledkom cítenej obrovskej bolesti duševnej navždy v svojom tele uväznená ako lúč slnka, ktorý svojim žiarivým lúčom nedokáže do blízkosti voňavého kvietka k jeho oživeniu dočiahnuť. Dostaň dobrý Bože toto ťaživé moje duševné skryté utrpenie navždy von z mojej duše, ktorej plač vidíš len Ty jediný Stvoriteľ tejto pozemskej ríše, ktorému všemocnosti dôverujem tak veľmi, ako keď Tvoj svet videnou krásou pozorujem každý deň a som presvedčená, že nevznikol náhodou svojou silou, ale Tvojou láskou dostanou všetkým tým, ktorí jeho pôdu svojou existenciou obývajú keď prachom pôjdu, to sa tiež len Tvoja vôľa volá a preto láskavý Bože lúče lásky svojej nehasnúcej posielaj do môjho duševného vnútra každý deň, ktorých oheň žiaru do tla spáli to všetko čo moju dušu bolí a keď toto láskavý Bože nastane naplnené, tak sa to čo balvanom dnu mojej duše domovom stávalo, stane navždy v prach premenené, do ktorého sa žiadna viac duševná tiaž nedokáže citeľnosťou bolestnej pamiatky stať prekážkou mojej duševnej slobody. Do láskavej Tvojej milosrdnej pomoci dostávať do konca celého svojho žitia dobrý Bože moja duša vďaku do každého dňa bude odosielaním svojej lásky k Tebe cítenej ako nekonečnej. Amen.  

 

Milí čitatelia Božej stránky. Chcem poukázať na silu a nesmierne, ba až okamžité zázračné účinky tejto láskavým Pánom Bohom odoslanej modlitby pre naše duše. Mnoho ľudí mi telefonovalo, písalo a ďakovalo za spublikovanie tejto modlitby pre všetkých čitateľov. Táto modlitba je s Božím požehnaním balzamom na dušu a prináša trpiacej duši nesmierne silné účinky a rýchlu úľavu od akejkoľvek duševnej bolesti. Preto Vám ju dávam do pripomenutia a pozornosti. Tie duše, ktoré sa v živote preveľmi trápite, ste Pánu Bohu svojou láskou a vierou duše oddané, odporúčam Vám ju sa pomodliť. Preciťujte v nej každé jedno slovo a modlite sa ju s dôverou v Božiu pomoc a jej vyslyšanie láskavým Pánom Bohom. Samozrejme nebude duševným liekom pre tie duše, pre ktoré je Ježiš Kristus Boh a ktoré meno pravého a jediného Boha zradili, zapreli dušami a vymenili za cirkevné modly. Všetky modlitby na tejto stránke nadiktované Pánom Bohom mojej duši pre trápené duše sú prenádherné a silno liečivé, ale k tejto modlitbe na ktorú Vaše duše upozorňujem je veľa poďakovaní Pánu Bohu za rýchlu úľavu keď Vás duša bolí. Pekný deň prajem všetkým, Laura
 

Komentáre:

  1. Oľga K. | 21.05.2018
    Ďakujem Ti Pane Bože za všetky modlitby, ktoré nám odosielaš prostredníctvom pani Laury.. Pane Bože, každý kto v Ťa verí, nájde tú svoju modlitbu na práve aktuálny stav duše. Každá modlitba lieči a preto modlime sa, lebo každá duša schybí a len Ty láskavý a milostivý Bože nám vie pomôcť. Zdravotný stav každého z nás je zrkadlom svojho žitia. Teraz už viem, že každú chorobu, ktorú mám, je za ňou moje zlyhanie. Pochopila som, že dôverovať všetkým je zlé, pomáhať všetkým taktiež a nezištne sa starať o svoje deti a vnúčence, aby im nič nechýbalo, tiež zlé riešenie. Pomáhajme, keď nás niekto požiada, nechajme svoje deti žiť a ísť vlastnou cestou, keď sa popália, prizerajme sa, ale posunie ich to vpred. Ale najmä žime svoj život a majme úctu v prvom rade k Tebe Pánu Bohu. Za posledné štyri roky som si vytriedila svojich priateľov. Tí, s ktorými sa už nestretávam, mi nechýbajú. Prečo sa toto deje v mojom živote? Lebo to chce a vedie ma milostivý Pán Boh. Cesta k nemu sa mi otvorila prvou návštevou a stretnutím s pani Laurou a jej manželom v roku 2003. Za toto obdobie sa musím vrele poďakovať, lebo život sa mi zmenil a dokonca išlo i o záchranu života. Už asi rok vnímam, že ma Pán Boh vedie.Len ho počúvam každý deň a všetko odrazu ide, vybavím všetky pracovné povinnosti i súkromné. Je to zázrak? Nie, je za tým nezištná pomoc láskavý Pane Bože. Ďakujem za všetko, čo pre mňa robíš, za každý deň svojho života, za každú hodinu, za každú minútu.... Láskavý Pane Bože, daj mi silu, aby som v tieto dni dokázala bojovať s človekom, ktorý bol vždy a je zahľadený len do seba, nebránilo mu využiť všetkých okolo seba do maxima vo svoj prospech a prostredníctvom svojich peňazí sa neštíti akéhokoľvek ubližovania. Láskavý Pane Bože, moja prosba o pomoc je tak veľká, aká je láska milujúcej matky k svojmu dieťatku a aká je láska k Tebe. Ďakujem láskavý Pane Bože, z celého srdca Ti ďakujem. Oľga K.

  2. Valéria | 05.04.2018
    Ďakujem za krásnu modlitbu
    Ďakujem ti Pánbožko za túto krásnu modlitbu, ty vždy vieš ako dušu pohladiť. So srdca ďakujem.

  3. Janulienka | 05.04.2018
    Láskavý a milovaný môj Pane Bože, ďakujeme Ti za nádhernú očistnú modlitbu na stiahnutie bolesti až z hlbín našich duší. Na Božej stránke je mnoho nádherných modlitieb, ale najdôležitejšie je dostať najskrytejšiu bolesť z duše každého človeka, pretože bolesť v duši bráni človeku cítiť duševné šťastie. A preto som Ti veľmi vďačná Pane Bože za to, že na nás myslíš a že si nám poslal túto krásnu modlitbu preto, aby sme mohli pocítiť šťastie v našich dušiach. Ďakujeme Ti Pane Bože, požehnaj túto modlitbu všetkým ľuďom, ktorí sa ju budú modliť. Prosím o požehnanie aj pre pani Lauru s manželom, ktorí majú veľkú zásluhu na šírení Tvojho Božieho mena a tejto Božej stránky.

  4. Julia L. | 02.04.2018
    Láskavý Môj Bože všetky modlitby z Tvojej Náruče sú zázračne a nekonečne liečivé ale táto modlitbička má veľmi silnú moc na utíšenie bolesti a smútku v hlbinách duše .Mám ju veľmi rada je môj liblink .Vďačne zo srdiečka Veľké ĎAKUJEM do nebíčka .

  5. Júlia P. | 01.04.2018
    Sú také chvíľky v mojom živote, kedy presne potrebujem túto modlitbu. keď cítim, že ma veľmi ťaží na duši smútok. A táto modlitba, ak je precítená vždy krásne zaberie. Som za ňu Pánu Bohu veľmi vďačná. Je nádherná. Často mi pri nej vyhŕkne slza a nesmierne sa mi uľaví. Mám veľmi rada túto modlitbu, ani to neviem vyjadriť slovami ako veľmi. Ďakujem

  6. Ľubo | 01.04.2018
    Táto modlitba má v sebe veľkú silu. Keď si ju čítam pomaly a zamýšľam sa nad každým slovom je to úžasné. Ďakujem Ti Bože.

  7. Maria | 01.04.2018
    Dakujem nadherna modlidba dakujem laskavy otecko

  8. Kristián | 01.04.2018
    Ď ♥ A ♥ K ♥ U ♥ J ♥ E ♥ M ♥

  9. Eva H | 01.04.2018
    Prekrásne a upokojujúce
    Ďakujem Pane Bože za túto nádhernú modlitbu. Práve som potrebovala upokojiť svoju dušu a preto som išla na stránku a našla som tu naozaj poklad. Pri modlitbe som až plakala. Všetko mi do seba tak zapadalo a ja verím, že to nebola náhoda, že ma to hnalo na stránku. Veľké poďakovanie aj Vám pani Laura že ste ju sem pre nás vložila. Otče Bože milujem Ťa a chcem kráčať ďalej iba s Tebou.

  10. Elena | 30.03.2018
    Láskavý Bože Otče môj milovaný obrovské ďakujem za vzácne modlitby, je nádherná a zároveň zázračná, ako všetko od Teba .
    Pani Laura ďakujem aj vám aj za pripomenutie tejto nádhernej modlitby.

  11. Helena Š. | 11.03.2018
    Ďakujem Ti, láskavý Bože za túto nádhernú modlitbu.Pamätam si,ako mi bolo ťažko na duši a smútok vo vnútri a obrovská úľava v duši,keď som sa ju začala modliť.Slová v nej sú nádherné,je jedna z mojich najobľúbenejších...Som rada, že je sprístupnená.Ďakujem Ti za ňu, láskavý Bože. .

  12. Zuzana | 21.02.2018
    Dobrý Otecko. Presná modlitba pre moju utrápenú dušu. Aj keď som Ťa nahnevala Otecko môj , vždy ako pre mňa pošleš presne modlitbu , ktorú potrebuje moja duša . Aj keď je na stránke už dlho moje oči si ju nevšimli, no zato ústa tárali to čo nemali... A Ty si tu vždy... len Ty vidíš ako moja duša plače a prepadá sa na dno. Vždy ako zázrakom sa objavila modlitba pre mňa stvorená a toto je jedna z nich. Verím, že vypočuješ moje slová modlitby a spružíš moju dušu aj keď nebola poslušná. Dúfam, že mi odpustíš a privinieš ma k sebe. Milujem Ťa Otecko navždy . Tvoje hlúpe dieťa Zuzana

  13. Veľká vďaka Bože láskavý
    Peter K. | 20.06.2017

    Bože môj ďakujem Ti s celého srdca za túto krásnu a liečivú modlitbu pre naše ubolené a utrápené duše.Bože láskavý a všemocný prosím Ťa požehnaj nám všetkým, ktorý sme duševne a telesne vyčerpaný túto krásnu a liečivú modlitbu, lebo len Ty jediný otecko náš nebeský vidíš a vieš veľmi dobre aké máme trápenia a len Ty jediný vieš akú modlitbu nám máš poslať na pomoc z nebíčka pre naše dušičky.
    Bože otecko láskavý ďakujem Ti s celého srdca za nášho posledného Božieho proroka ,našu láskavú pani Lauru, že si ju nám poslal na túto zem, lebo bez nej by sme nemohli čítať tvoje krásne modlitby a všetky recepty a liečivé cviky,veľká vďaka Bože s celého srdiečka patrí len Tebe.
    Bože požehnávaj pani Laure aj pánovi Vladimírovi pokoj radosť a zdravie každý deň a ochraňuj ich svojou Božou všemocnou silou.
    Milujem Ťa Bože otecko a vždy budem.

  14. Prekrásna modlitba...
    Daniela P. | 15.06.2017

    Prekrásna modlitba Otecko náš.. Vnášaš nádej, tam kde chýba. Nikdy nezabudnem, z čoho si ma vytiahol. Si mojim životným pilierom, najväčším šťastím, čo ma stretlo v živote a ktoré stále cítim pri sebe. Ďakujem Ti aj za mamičku, viem, je to s ňou ťažké, ľahko sa opúšťa, buď jej prosím na pomoci ako doposiaľ drahý Otecko.
    P.S.: dávaj pozor aj na našu Lauru a Vladka. S Božím požehnaním nám ich chráň ♡ Ľúbim Ťa!

  15. Láska k tebe Bože
    Jaroslav H. | 14.06.2017

    Do láskavej Tvojej milosrdnej pomoci dostávať do konca celého svojho žitia dobrý Bože moja duša vďaku do každého dňa bude odosielaním svojej lásky k Tebe cítenej ako nekonečnej za všetko čo pre mňa a nás robíš a ako na nás dávaš pozor či učíš láskou. Milujme ťa

  16. Ďakujeme
    Dominika C. | 12.06.2017

    Drahý Pane Bože,zo srdiečka Ti ďakujeme za túto prekrásnu modlitbu,ktorú si nám zoslal z nebícka všetky Tvoje modlitby sú nesmierne nádherné.Otecko nebeský veru niet väčšej bolesti na svete,ako tej,keď duša bolí.Prosím Ťa o požehnanie tejto modlitby pre naše ubolené smutné duše.Prosím Ťa vnes do našich duší pokoj a veľa lásky,aby sa dokázali opäť prebudiť do radostného a šťastného života.Ľúbime Ťa Otecko drahý.Veľká vďaka aj Vám pani Laura
    za odovzdanie modlitby.S láskou Eva a Dominika.

  17. Ďakujem

    Marcel | 12.06.2017

    NÁDHERNÁ MODLITBA !!!

  18. Nádherná...
    Marta B. | 12.06.2017

    Je to veľmi krásna, nádherná modlitba.., ĎAKUJEME TI Tatičko, ďakujeme

  19. Krásne slová
    Renata R.| 11.06.2017

    Milovaný Otecko ďakujem za tieto nádherné slová lásky , ktoré nám odosielaš som veľmi vďačná za každú modlitbičku sú plné lásky a neskutočnej pomoci. Milujem ťa Otecko môj a prosím o tvoju lásku a pomoc v tomto živote. Vrele ďakujem p. Laura za Vašu obetu , ktorou sa nám všetkým odovzdávate ľúbim Vás z celého srdiečka a vždy budem ďakujem .

  20. Ďakujem Ti Bože
    Julia L. | 10.06.2017

    Láskavy Bože Ďakujem za krásnu modlitbu .V každej Tvojej zázračnej modlitbe je neskutočná sila pomoci .Neviem žiť a kráčať na tejto zemi bez Tvojích modlitieb Bože liečia moju dušu a všetky sú vzácne .Pane Bože vždy a v pravý čas pošleš na zem modlitbičku ktorú práve potrebujem .Veľké vrúcne láskavé Ďakujem posielam do Tvojho Kráľovstva Nebeského .Ďakujem Vám pani Laura za prijatie modlitby .Láskavy Môj Bože veľmi Ťa prosím o opateru a ohranu nešej vzácnej Laury .Láskou Ti Ďakujem za všetko čo pre nás robíš Boh Môj.

  21. veľké dakujem
    kvetena | 10.06.2017

    Najdrahší môj Bože, tak krásna modlitba , , je to živá modlitba, slzy sa tlačia do očí pri jej čítaní , lebo každé slovo je naplnené láskou od Teba , Nebeský Otecko . S pokorou , hlbokou láskou sa ju budem modliť každý deň a Teba prosiť o požehnanie tejto krásnej modlitby . Veľmi ťa ľúbim drahý Nebeský Otecko ... s láskou kvetena

  22. Ďakujeme
    Lukáš  | 10.06.2017

    Otecko láskavý, môj Bože chcem Ti veľmi poďakovať za túto modlitbičku. Každým okamihom svojho života pozorujem ako veľmi pri nás stojíš a ako vidíš aké starosti a problémy prežívame. Cítim lásku pane Bože od Teba každou pomocou zoslanou z neba pre nás či už je to modlitba, receptúra, krédo a povzbudenie. Len Ty pane Bože vieš čo všetko nás trápi a ako to naše duše veľmi bolí, keď nás ostatní nechápu a keď nám ich postojmi ubližujú a zraňujú. Ale vždy si poviem nie som sám pretože stojí pri mne môj pán Boh. Ďakujem Ti pane Bože za to a prosím Ťa Otče Bože pomôž mojej duši aby som sa stal takým aby som sa len Tebe Otče môj Bože páčil a aby som Ti robil radosť. Ďakujeme aj Vám pani Laura.

  23. Ďakujem!
    Dana K. | 09.06.2017

    Ďakujem Ti láskavý dobrý Bože ochranca Náš, láska naša nekonečná.... za túto modlitbu....tlačia sa mi slzy do očí...Milujem Ťa aj Vás pani Laura ľúbim Vás.

  24. Obrovské ďakujem
    Elena | 09.06.2017

    Bože Otče láskavý obrovské ďakujem za znovu prenádhernú modlitbu. Cítila som , že niečo mi chýba, len som to nevedela ani pomenovať . Už pri prvom čítaní mi oči zaliali slzy až som mala problém vidieť na písmenka. Otecko nebeský prosím o Tvoje požehnanie pre moju ubolenú dušu. Milujem Ťa nesmierne navždy a prosím ochraňuj našu vzácnu Lauru aj Vladka a dávaj sily v ich pozemskom bytí.
    Ďakujem pani Laura za vašu námahu, obetavosť
    s láskou

  25. Veľké ďakujem
    Daniela | 08.06.2017

    Zo srdca ďakujem môj láskavý Bože za túto nádhernú modlitbu. Prosím Ťa o požehnanie tejto modlitby pre moju dušu, nech odnesie všetku bolesť, nepokoj a moje trápenie do zabudnutia. Ďakujeme drahá Laura!

  26. Obrovská vďaka
    Gitka | 08.06.2017

    Dobrotivý Otče Bože moj láskavý, nekonečne Ti ďakujem z celého srdca za poslanie tejto nesmierne vzácnej liečivej modlitby pre dušu. Otecko moj Nebeský, túto modlitbu mi posieláš v správný čas na moju ubolenú dušu. Práve teraz v tomto období túto modlitbu veľmi potrebujem. Patrí Ti za to moja OBROVSKÁ VĎAKA, ktorú Ti posielám do nebíčka. Prosím Ťa o požehnanie tejto modlitby pre uzdravenie, pokoj a kľud mojej duše. Ďakujem našej milej Laurinke za prijatie a odovzdanie tejto modlitby. Prosím ochraňuj Laurinku, stoj pri nej a jej manželovi každú sekundu života. Milujem Ťa Otče Bože a vždy, navždy budem. S láskou Gitka.

  27. Toľko lásky v modlitbe!!!
    Peter B. | 08.06.2017

    Je prenádherná.Neskonale krásna....Ďakujeme Ti Tatinko....

Pridať komentár