Modlitba k Bohu za očistu duše od všetkej ťarchy dostanej do jej hlbín.

10.07.2018 11:11

Túto modlitbu mi poslal náš láskavý Pán Boh pre tie duše, ktoré sa trápia v svojom živote preto, lebo im Pán Boh odporučil urobiť veľké zmeny v svojom živote pre svoje budúce šťastie a spokojnosť. Tieto ich zmeny životných krokov boli pre mnohých z týchto ľudí niekedy veľmi náročné a pre nich ťažko uskutočniteľné (odísť od zlej ženy, opustiť rodičov kliatobníkov, falošných priateľov, odsťahovať sa ďaleko z pôvodného bydliska v ktorom boli obkopení zlými ľuďmi....)

 

Modlitba k Bohu za očistu duše od všetkej ťarchy dostanej do jej hlbín.

Stop Bože silou svojou každý záchvev smútku ktorý sa z duše mojej vlastnou jej snahou odniesť nedokáže. Sily svojej duši mojej toľko pošli, koľko nevyrovnaných duševných situácií zachytiť musela a zmenám toľkým podliehala Tvojimi príkazmi, že slobodu strácať začala. Zober z hĺbky mojej duše zasiahnuté miesta nesplnených spomienok do diaľav vesmírnych tak zemskému povrchu vzdialených, že stratené budú do spätného návratu dušu moju zatopiť bolesťou ich návratom. Stanem sa Bože Tvojou pomocou zbavený tiahy skrúšených myšlienok z bolestných svojich spomienok a vrátenou slobodou duše mojej späť navrátenou sa navždy očistí jej vnútro od hĺbky až do jej povrchu, čo cítiť budem touto chvíľou zástavou nepretržitých chtivých myšlienok, ktorých sila sa viac nebude prejavovať spomienkami tak bolestnými, že bez Tvojej láskavej pomoci Bože ich svojou silou duše nedokážem nikdy odstrániť. Touto duševnou posilou skrz Tvoje láskavé smerovanie života môjho cestou dosť útrpnou na pochopenie dušou mojou jej podstaty sa stanem vždy každej prichádzajúcej bolesti zastavený trápeniu vidinou toho, že pokorou duše mojej sa tejto cesty báť kráčať jej smer viac nebudem, lebo Svetlo Tvojej lásky bude ochraňovať každý krok, ktorý do nej bude vnesený dušou Tebou posilnenou skrz Božie milosrdenstvo. Touto očistou duše mojej od ťaživých slabosťou jej ukazovaných nánosov bolestných spomienok a nechápaní podstaty Tvojho riadenia, bude život môj každý deň šťastím cíteným ukazovaný očiam mojim a duši mojej, ktorá bude chápať Tvoje vedenie len ako to najsprávnejšie a najpodstatnejšie svojim významom Tebou určeným Bože do celého života môjho. Amen.

 

Božie slovo:
Stane sa silou žehnanou Bohom týmito slovami duševne očistený od trápenia svojho nepochopenia bolestných spomienok vnášaných do hĺbky duše. Len tieto spomienky vojsť do ďalekého vesmíru musia, ktorých cestu Boh smerovať do rozptylu prázdnej dimenzie bude. Amen.

 

Komentáre:

  1. Peter K. | 11.07.2018
    Bože náš láskavý, si naozaj všemocný a vidíš do každého z jedného z nás dokonale a vidíš naše trápenie a smútok a plač,no Bože nikto nie je mocnejší ako Ty a vždy nám odovzdáš len pravdu čistú a jedinú aj keď mnoho krát pre nás veľmi ťažkú.Bože otecko bolí nás to mnohých, veď Ty to dobre vieš a stále nám pomáhaš ísť ďalej a dávaš nám silu, aby sme sa nevzdali ísť za lepším životom za lepšou budúcnosťou, než tou ktorá by nás čakala.Nie je to také jednoduché, lusknúť prstami a povedať si zmena je život a neriešiť to, veru všetko má aj svoj čas a všetko musí prebolieť a pretrpieť,Veru všetko je za niečo, tak to je a Bože láskavý Ty jediný presne vieš, za čo je to tak. Preto Bože náš len Tebe patrí naša nekonečná vďaka a láska za Tvoju lásku ku nám všetkým a za Tvoju nekonečnú pomoc, ktorú nám odovzdávaš cez dušičku našej drahej pani Laury.Bože veľmi Ti ďakujem za túto krásnu a liečivú modlitbu pre nás všetkých, ktorý museli zmeniť svoj život ,aby si doslovne zachránili život a veľmi Ťa Bože prosím o jej požehnanie pre nás všetkých.
    Drahý Bože, žehnaj našej drahej pani Laure aj pánovi Vladimírovi len zdravie, pokoj a šťastie za ich láskavosť a obetavosť pre nás hriešnych a ochraňuj ich otecko, lebo bez nich a bez Tvojej milosrdnej pomoci Bože, by sme tu už mnohí neboli.Bože s celého srdca Ti touto cestou ďakujem za Tvoju pomoc nesmiernu,Bože milujem Ťa.

  2. Margita | 11.07.2018
    Ďakujem Tebe BOŽE za modlitbu, ktorú potrebujeme. Aj ja mám ťažobu v duši pre moju sestru, ktorá na môjho syna uvalila kliatbu. Keď som sa to dozvedela spytovala som sa prečo ona na moje dieťa, veľmi to bolelo a Pán Boh mi cez pani Lauru odkázal nestretávať sa s ňou.A tak som stratila sestru.
    Ďakujem Ti Pane Bože že na nás myslíš a liečiš naše boľavé duše i srdcia.Vám pani Laura ďakujem za obetavosť, silu a lásku.
    Teba Boh môj prosím o odpustenie,požehnanie a ochranu od každého nebezpečenstva pre mňa a moju rodinu,ochraňuj a požehnaj pani Laure a jej manželovi.
    S láskou Margita

  3. Julia L. | 10.07.2018
    Láskavy Môj Bože Veľmi pekne Ďakujem za prekrásnu modlitbu ,len Ty Láskavy Môj Bože vidíš do našich duší čo nás bolí čo trápi a Ty Pane riešiš a liečiš .V pravý čas vždy pošleš modlitbu ktorú práve potrebujeme na pomoc k našim dušiam .Ďakujem Vám Milá p.Laura za všetko čo pre nás robíte za vašu úžastnu obetu ,lásku ,trpezlivosť pre nás hriešnikov .S pozdravom .

  4. Milena | 10.07.2018
    Ďakujem za túto modlitbu pani Laura, zato že ste ju dala na svoju stránku. Vracajú sa mi spomienky na moju matku od ktorej som sa spolu s manželom odsťahovala pred 8 rokmi. Neviem či si ma budete pamätať, lebo nepíšem do tejto stránky, teraz je to prvýkrát a chcem sa Vám preto zároveň aj poďakovať za pomoc a radu, ktorú ste mi od pána Boha odovzdala. Mala som silné migrény a preto som Vás žiadala o pomoc. Dostala som odpoveď od pána Boha, že ma prekliala moja matka v čase môjho dospievania – puberta. Viem že v tej dobe sme mali medzi sebou časté konflikty. Ja som sa odsťahovala rada, aj keď bol problém nájsť bývanie, čo sa napokon podarilo. Manžel tiež so svokrou nevychádzal dobre. Preto sme odišli bez problémov. Spomienky sa mi na moju matku po čase začali vracať, hlavne z obdobia môjho detstva kedy sme sa mali radi a matka ma vtedy ako malé dieťa milovala, čo si dodnes pamätám. A keď si na to spomeniem tak ma to bolí. To že sme odišli, to sme urobili dobre. Vyše sedem rokov som nemala migrénu, ani silnejšiu bolesť hlavy. Dokonca aj môj syn ktorý bol na predchádzajúcom bydlisku dosť ťažko chorý, po odchode z matkinho domu akoby zázrakom vyzdravel a nepotreboval k tomu ani žiadnu liečbu. Manžel je tiež spokojný že sa zbavil protivnej svokry. Žije sa nám trochu ťažšie, lebo nám matka keď sme u nej bývali dosť finančne pomáhala. Ale našťastie sme obidvaja zamestnaní a sme spokojní a hlavne zdraví, celá rodinka. Túto modlitbu sa budem modliť, keď ma budú prenasledovať spomienky aby som sa ich konečne zbavila. Lebo predsa matka je len matka, aj keď na druhej strane som rada že mám od nej pokoj aj keď mi to bolo v tej dobe keď mi to bolo odkázané neuveriteľné a ťažko prijateľné, že vám môže vlastná matka spôsobiť takéto trápenie vo vašom živote. Ale dôkaz mám teraz, keď vidím ako sa nám život, hlavne zdravie zmenilo do lepšieho. Ďakujem ti otče Bože a ochraňuj našu vzácnu pani Lauru. Vám pani Laura Pán Boh žehnaj.

  5. Tibor | 10.07.2018
    Ďakujem Vám pani Laura za túto modlitbu ktorá je presne pre mňa. Pred rokmi mi pán Boh cez Vás dal odkaz že by bolo dobre odísť od mojej zlej ženy, ktorá má nemá úprimne rada. Ja som to aj cítil, ale neurobil som nič preto, aby som si pomohol, lebo naopak ja som ju veľmi miloval. Boží odkaz mi bolo veľmi ťažko naplniť a dlho som váhal. Aj som sa trochu hneval, že som takýto odkaz dostal a inou cestou sa to riešiť nedalo. Nakoniec som ale tak urobil a už 2 roky mám novú partnerku. Môžem povedať že som veľmi šťastný, nedá sa to porovnať s predchádzajúcim manželstvom v ktorom som bol veľmi nešťastný a kvôli čomu som Vás pani Laura navštívil s prosbou o Božiu radu. Pravda je, že predchádzajúci rozvod ma už teraz tak nebolí, ale sú v mojom živote ešte aj teraz sem tam chvíle, keď sa mi spomienky vrátia a dušu to bolí. Táto modlitba prišla pre mňa ako na zavolanie. Stále ďakujem pánu Bohu za to, že som nabral vtedy tú silu a urobil pre mňa tak ťažký ale zároveň dobrý krok v mojom živote. To že bol tento krok dobrý a správny som pochopil až teraz s odstupom času, keď zažívam druhú jar svojho života. Ďakujem ti otče Bože z celého srdca a Vám pani Laura tiež. Čítal som na určitých nenávistných portáloch že pani Laura rozbíja rodiny. Ja teraz ďakujem Bohu aj jej za rozbitie mojej predchádzajúcej nefunkčnej rodiny, kde som sa len trápil pre nelásku mojej vtedajšej ženy. Nebyť pani Laury a Božieho odkazu, pravdepodobne by som od bývalej ženy nikdy neodišiel. Nenabral by som tú odvahu a trpel by som až do svojej smrti. Ďakujem.

  6. Lukáš | 10.07.2018
    Najláskavejší pane Bože veľmi Ti ďakujem za ďalšiu modlitbu mnoho krát ako aj tento raz ostávam v nemom úžase ako presne nadiktuješ modlitbu drahej pani Laure, ktorú ako keby som z duše volal k Tebe ale neviem vysloviť tak prekrásne a trefné slová aké sú aj v tejto modlitbe. Presne ako je tu napísané nechápeme mnoho vecí prečo to tak je a ani nikdy nepochopíme pretože to vieš len Ty pane Bože. Odpusť mi Bože, ale naozaj to bez Tvojej Božej pomoci nejde a potom sa trápime a hĺbame a aj tak na nič neprídeme. Zbav ma Bože prosím otázok na ktoré poznáš odpoveď len Ty. Ďakujem pani Laura za modlitbu ako aj za všetko čo robíte aj s manželom pre nás. S láskou Lukáš a mama.

Pridať komentár