Modlitba k Bohu za dušu človeka, ktorý po smrti svojej matky začal piť a trápi svoju sestru aj jej rodinu svojou zlobou.

16.12.2013 11:51

Milí čitatelia.

Posielam pre Vás túto láskavú liečivú modlitbu na pomoc pre duševnú bolesť človeka, ktorému zomrela blízka osoba a nedokázal sa s tým vyrovnať. Prišla kedysi dávnou za mnou jedna žena, ktorá prosila pomoc od Boha v tomto svojom trápení pre svojeho brata, ktorý nedokázal uniesť smrť svojej matky, začal piť a následne bol agresívny voči svojej rodine. Ja som pre ňu od Boha prijala túto modlitbu ako ten jediný najlepší a najúčinnejší liek na uzdravenie duševného smútku jej brata. Keď sa túto modlitbu táto žena každý deň s dôverou v jej vyslyšanosť slov modlila, Boh jej slová vyslyšal a jej brat sa dokázal so smrťou svojej matky vyrovnať bez týchto agresívnych a alkoholických ukážok. Kto z Vás má náhodou takýto podobný životný problém môže sa túto modlitbu modliť k Bohu a som presvedčená, že Boh mu pomôže k jeho odstráneniu jej vyslyšaním. Napísala som Vám túto modlitbu ako prosbu sestry k Bohu za dušu svojeho brata, no Vy si ju môžete prispôsobiť do pomenovania duše toho v tejto modlitbe, za koho dušu Boha o pomoc prosiť budete. Pamätajte, že sila každej modlitby odoslanej k Bohu má veľkú moc a slová každej jednej Vašej modlitby Boh vždy pozorne počúva a spĺňa Vaše všetky želania pokiaľ to je Jeho Božia vôľa. Vaša Laura

 

Modlitba k Bohu za dušu človeka, ktorý po smrti svojej matky začal piť a trápi svoju sestru aj jej rodinu svojou zlobou.

Bože láskou duše svojej Ťa o pomoc prosím slovami tejto modlitby, keď sa strácam dušou svojou utopená žiaľom z bezcitnosti brata môjho, ktorý svoj život šťastný vidí trápením mojej duše. Zastav Bože túto zlobu duše jeho, ktorou sa stáva šťastie života môjho odnesené do diaľav a smútok silný cítim neustále žiaľom, ktorého bolesť duša moja zvládnuť niesť viac nedokáže. Stop zlobu duše brata môjho okamžite Svetlom svojej lásky, ktorého žiar lúčov dokáže jej silu premeniť na lásku jeho duše ku mne. Bože staň sa záchrancom šťastia života môjho, ktoré sa silou bratovej zloby strácať zo života môjho začalo. Láskavo Ťa Bože prosím o zastavenie smútku bratovej duše za matkou, ktorým sa stáva liečený neustálym pitím alkoholu. Keď sa Bože zľutuješ nad trápením, ktoré sa smrťou matky našej rodine priblížilo, cítiť Tvoju pomoc budem šťastím svojho života opäť navráteným a do trápenia svojho brata sa ukáže sila jeho duše opäť dostaná do jej hĺbky, ktorá odnesie chuť piť alkohol navždy z jeho života vyslyšaním tejto prosby duše mojej. Len Teba Bože celý svoj život budem láskou najväčšou dušou cítenou odmeňovať za vďaku Tvojej pomoci a svoju lásku Ti budem denne do Tvojej blízkosti odosielať slovami láskavých modlitieb a láskavých skutkov činených do pomoci druhých ľudí. Ľúbim Ťa Bože a stanem sa celý život len Tebe oddanou služobnicou, ktorá sa smeru Božích prikázaní nikdy dušou svojou neodkloní. Amen.