Modlitba k Bohu proti zvýšenej teplote a soplíku môjho dieťaťa.

14.05.2018 00:45

Túto liečivú modlitbu som prijala pre dieťa rodičov, ktorí spolu nežili dobre a často sa aj pred malým dieťaťom hádali. Toto dieťa bývalo veľmi často choré a mávalo nečakané príchody zvýšenej teploty a soplíkov. Preto ma aj obaja navštívili a prosili o prijatie Božej pomoci pre svoje dieťa.
 

Božia diagnostika:
Bolo toto spôsobené duševným otrasom, ktorý v poslednom období toto dieťa prežívalo. Stalo sa silou hysterických záchvatov a vnútorného duševného nepokoja slabosťou imunitného systému priblížené. Do tejto pomoci sa snažiť svoje dieťa skľudňovať musia a zabrániť opakujúcim sa hysterickým záchvatom, ktoré sa stať príčinou ťažkej choroby môžu. Bolo by dobre keby sa snažili toto dieťa liečiť slovom tejto modlitby, ktorou sa duša stávať silnejšia bude do druhého ľudského trápenia. Stane sa silou jej účinkov slabnutie fyzických potiaží a každý deň do bolesti duše sa stávať silné bude. Keď toto rodičia pochopia sami zistia, že ich dieťa bude životom ťažko prechádzať pokiaľ sami nedokážu stať sa štítmi ochrany jej duše vlastnými dušami, ktoré sa strácajú sami v svojich bolestiach utápané a na dieťa zabudli šťastie prenášať silou svojho trápenia. Každý ich nepokoj sa stáva odrazom blíženým nepokojom dieťaťa a dlho to tak trvá, že duša dieťaťa sa začína preťažovať a telo začína odľahčovať. Do tejto rady sa stať zamyslení obaja musia, lebo každé preťaženie detskej duše zanecháva trvalé následky s budúcim kódom poškodenia zdravia. Do tejto otázky bolo správne prijatie odpovede. Amen.
Do každého dňa sa snažiť musia slová tejto modlitby odriekať:

 

Modlitba k Bohu proti zvýšenej teplote a soplíku môjho dieťaťa.

Bože láskou svojej duše Ťa prosím o duševnú silu mojej dcérky (syna), ktorá sa stratila tak rýchlo z jej duše ako silno sa duša odľahčovala silou záchvatov neutíchajúceho plaču a hystérie. Stop silu zápalu dostaného v jej tele, ktorý sa dôsledkom slabosti imunity ukázal a daj jej telu a duši opäť zdravie a silu, ktorú stratila duševnou traumou šťastím odneseným. Bože len Ty dokážeš svojou všemohúcnosťou späť dostať zdravie dcérke mojej, ktorá sa nedokáže šťastiu dušou priblížiť a svojou citlivosťou sa stáva ľahko zraňovaná preberaním smútku z duší svojich neustále nahnevaných rodičov, ktorým takto odľahčuje svojou láskou a stráca zdravie. Staň sa Ty sám lekárom tela mojeho dieťaťa a vylieč ho Bože svojou láskou k jeho nevinnosti aj bez pomoci liekov svojou vôľou. Svojou láskou a vďakou za Tvoju pomoc vráteného zdravia sa Ti odvďačovať celý svoj život budem dušou svojou. Amen.

Pridať komentár