Modlitba k Bohu proti zlým myšlienkam.

05.01.2016 16:45

Modlitba k Bohu proti zlým myšlienkam.

Bože stoj pri mojej duši každú sekundu života, ktorý sa jej zvládnuť nedá. Dostaň späť toľko sily do jej hĺbky, že viac žiadny nepokoj nebude cítiť tak bolestne, aby sa zaťažila stratou slobody. Stop všetko čo do mojej duše je vnášané ako hlboká bolesť a staň sa duši mojej Ty sám štítom jej tak silným, že nedokáže preraziť jeho silu nič, čo vo mne neustále hlodá ako sila ktorá ma ničí. Staň sa silou mojej duše a nedopusť aby sa stávala zatopená duševným nepokojom, ktorý cíti ako dosť silný každý deň. Samou láskou k Tebe Bože sa Tvojej pomoci dôverou nikdy neodkloním, lebo to čo cítim vo viere v Tvoju pomoc sa nedokáže nikdy oslabiť slabosťou mojej duše. Amen.

Po odrieknutí slov tejto modlity treba svoje telo 12x pokrižovať svetlom bielej horiacej sviečky.

 

Komentáre:

  1. Dominika Č. | 05.01.2016

    Bože môj láskavý, chcem sa Ti zo srdca poďakovať za modlitbu proti zlým myšlienkam. Veľmi som za tuto modlitbu vďačná a som šťastná, že si vyslyšal moje prosby a pomohol mi takýmto spôsobom. Už dlho zachytávam zle myšlienky od druhých ľudí, hlavne od mojej rodiny a veľmi to moju dušu bolelo a trápilo. Tie zlé myšlienky boli nehorazne silne a neraz som sa cítila ako prekliaty človek, ktorý sa ide zblaznit. Teraz viem, že sa to už opakovať nebude, verím Ti Bože a viem, že si ma nedáš. Ďakujem pani Laura, že sa takto o nás staráte. Bohu sa vždy oplatí veriť, len nesmiete ani v tom najtazsiom trápení pochybovať, musíte pevne veriť, že vaše prosby budu skôr či neskôr vyslišane. Hlavne nesmiete zabúdať, že niekedy si človek musí do určitej miery aj niečo vytrpieť, z dôvodu, že to je pre dušu potrebne. Verím, že nie som jediná, ktorá sa z tejto modlitby teší. S láskou Dominika

  2. Erika | 05.01.2016

    Aj ja ďakujem za túto modlidbu....Presne takto sa aj niekedy cítim, ako keby som čítala moje pocity. Dominika krásny komentár. Ďakujem Bože, že Nás tak miluješ.

  3. Maťa | 06.01.2016

    Ďakujem Ti môj Otče láskavý za túto krásnu modlitbu, potrebovala som ju ako "soľ". Občas som sa šla aj ja zblázniť z tých temných myšlienok, ktoré ma prenasledujú a kazia mi pekný deň. Ďakujem ešte raz, že nám hádžeš "záchranne kolesá" - krásne modlitby k tebe. Pani Laura, Vám obrovská vďaka tiež.