Modlitba k Bohu proti úhynu koníkov.

09.06.2018 12:58

Božia diagnostika k úhynu koníkov:
Bolo touto kliatbou do zlých síl vyslovené prianie, ktoré do pravdy napĺňať začalo sa. Každá zlá vyslovená prosba, koreňami zla okamžite uskutočnená je do splnenia. Do bolesti koníkov ktorých zabíja sila kliatby, Boh dá svoju pomoc a bolesťami duše sprevádzaný človek bude, ktorý kliatbu vyslovil. Do bohatstva ktoré koníkmi stratili, dostane Boh svoju pomoc, ktorou do ich straty nahradí koníkov nových, ktorých do ľahkej kúpy dostanú. Každý deň do bolesti svojej duše dať tieto slová musí, ktoré do Božej pomoci dostávať ju budú. Amen.

 

Modlitba k Bohu proti úhynu koníkov.

Chcem do Božej pomoci dostať životy svojich koníkov, ktoré do napĺňania kliatby umierať musia. Chcem do svojich koníkov dostať toľko Božej sily, koľko zlých prianí bolo vyslovených do ich smrti. Bože daj svoju ochranu týmto zvieratkám, ktoré do daru tomuto svetu stvoril si a každý deň do Božej ochrany dostaň ich telá. Bože daj svoju silu týmto slovám prosby duše mojej a nedopusť ďalšiu smrť koníka. Bože duša moja úpenlivo prosí Ťa o Tvoju pomoc a do konca dôverovať vyslyšaniu svojich prosieb budem. Do konca svojho života duša moja ďakovať Ti Bože za Tvoju pomoc bude každý deň. Amen.

Boh do týchto slov dostávať svoju silu a požehnanie bude. Amen.

 

Majiteľ týchto koníkov sa objednal ku mne s prosbou o prijatie Božej pomoci na zastavenie ich úhynu. Zlý človek svojou závisťou a neprajnosťou k tomuto vlastníkovi koníkov preklial jeho dušu a aj všetkých koníkov ktoré mal a s láskou sa o ne staral. Koníky mu začali postupne zomierať jeden po druhom, nečakane, bez príznakov akéhokoľvek ich ochorenia. Tak mi to dotyčný pán porozprával. Večer mal koníka zdravého a vitálneho a ráno ho našiel mŕtveho. Veterinárny doktor nenašiel žiadnu nákazu, infekciu ani nič chorobné v tele tohoto uhynutého koníka. Nevedel zistiť čo je príčinou ich nečakanej a rýchlej smrti. Preto som milí čitatelia pre vás spublikovala túto modlitbu od Pána Boha aby ste videli, že kliatba nespôsobuje neliečiteľné ochorenia s následnou smrťou len ľuďom, ale aj nevinným zvieratkám. A takýchto prípadov v mojej liečiteľskej praxi veru málo nebolo. Duša mi plakala, keď som počúvala tohoto človeka rozprávať o náhlom umieraní jeho koníkov, ktoré mal veľmi rád. Nebude predsa človek chovať zvieratá, ak nemá ku nim vzťah. Dostal od láskavého Pána Boha pomoc na zastavenie duševnej kliatobnej záťaže z jeho duše a slová tejto ochrannej a liečivej modlitby na záchranu života svojich koníkov. Bolo by mi ľúto, keby som mala túto modlitbu založenú v šuflíku, keď sa možno nájde čo len jeden človek, ktorý ju na tejto stránke nájde a bude ju raz v živote potrebovať. A myslím si, že dobre ju bolo spublikovať aj preto, že mnoho ľudí nevie, že môžu mať svoje zvieratká prekliate, ktoré buď chorľavejú a tým zachraňujú svojemu pánovi svojou láskou a oddanosťou k nemu život, ak cítia že je prekliaty a preto preberajú nebezpečné zlé želania kliatieb smerované na svojeho pána do svojeho zvieracieho telíčka, čím mu zachraňujú život alebo zomierajú pod tlakom moc silnej kliatby uvalenej na svojeho pána, čím mu tiež vlastne zachraňujú život tým svojim položeným zvieracím. Pre vás milí čitatelia Laura

 

Komentáre:

  1. Julia L. | 13.06.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne ďakujem za príbeh aj modlitbu .Moja duša sa za koníky bude modliť .Odpusť nám Láskavy Môj Bože že dokážeme takto ubližovať či sú to ľudia alebo všetko živé .Je to veľmi smutné .A nahroznejšie je to že keď sa to povie duši človeka čo preklína aby oľutoval a prosil Láskavého Pána Boha o odpustenie tak ťa vysmeje a robí to ďalej sú aj taký .........sú aj ľudia čo neváhaju a prosia o odpustenie a duševnú čistotu .Milá p.Laura veľmi pekne Vám ďakujem za vašu obetavosť ,láskavosť pre nás hriešnikov .

Pridať komentár