Modlitba k Bohu proti neustálej únave a slabosti celého tela.

23.04.2021 10:22

Milí čitatelia. Posielam Vám Bohom nadiktovanú modlitbu proti telesnej aj duševnej únave, ktorú sa odporúčam k Pánu Bohu modliť a ktorá je vhodná najmä do terajšej ročnej doby, kedy na nás prichádza jarná únava.

 

Modlitba k Bohu proti neustálej únave a slabosti celého tela.

Otče Bože, láskavo Tvoju Božiu milosrdnú pomoc pre svoje neustále unavené telo pýtam, ktoré nevládze v žitom celom každom jednom dni žiadnu aj tú najmenej namáhavú činnosť preň dôsledkom cítenej neustálej znavenosti vykonať, od čoho duša moja cíti veľký bôľ, keď v neustálej únave nedokážem prežívať svoj pozemský život tak ako ho žiť potrebujem v zdravom tele, ktoré ale zo všetkých svojich síl stratilo energetický potrebný potenciál, čoho dôsledkom každým ránom unavený vstávam a počas dňa pracovne absentujem, lebo stratenosťou všetkej telesnej sily nezvládam vykonať ani ten najslabší vo vynaložení sily pracovný úkon. Zakonči Otče môj dobrotivý vrúcne Ťa prosím toto moje telesné utrpenie a v odoslanej svojej Božej všemocnej sile rozvír všetky zaspaté moje energetické dráhy do takej premeny, že začnú pracovať ako v tej dobe keď som bol zdravý (á) na stopercentný môj telesný výkon, do naplnenosti ktorého neodovzdá pečatné záverečné slovo žiadna ani tá najmenšia moja telesná únava, lebo tento odstránený syndróm únavy jediný Ty láskavý, dobrotivý môj Pán Boh dokážeš navždy vyniesť z celého mojeho telesného vnútra ako jeho skrytú príčinnosť, za čo budem Tvojej Božej všemocnej a láskavej tvári ďakovať celý svoj ďalší pozemský život, v chode ktorého plynulosti Ťa dušou svojou budem do každého dňa odmeňovať svojou láskou najväčšou. Amen.

 

Komentáre:

  1. Gabriela | 06.05.2021
    Drahá pani Laura, chcem sa veľmi poďakovať za modlitbu, ktorá prinavracia energiu do môjho tela. Ako vždy Pán Boh najlepšie vie, čo naše telá potrebujú v tomto období. Ja sa cítim veľmi unavená a často sa mi zatvárajú oči aj cez deň. Táto modlitba je ako balzam na telo.
    Vám pani Laura veľké ďakujem, že máte tak dobré srdce a pomáhate mne aj celej mojej rodine.Nech Vás Boh obdarí veľkou silou aj Vášho manžela, lebo Vaše Božie odkazy a rady zachraňujú naše životy. Boh Vám žehnaj.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  2. Janulienka | 27.04.2021
    Len Ty Pane Bože vieš a vidíš, aké sú naše telá v tomto kovidovom období unavené, vyčerpané, ba priam vyšťavené z energie. Ďakujeme Ti, že nám túto modlitbu posielaš na našu záchranu od tejto veľkej telesnej aj duševnej únavy. Jedine TY nám môžeš rozvíriť naše zaspaté energetické dráhy, aby pracovali tak, ako keď sme boli zdraví a zároveň ...jedine TY Pane Bože dokážeš odstrániť aj skrytú príčinu nášho problému a vyniesť ju z tela navždy von. Verím, že s touto modlitbou budeme lepšie zvládať naše každodenné povinnosti, pretože nás zbaví únavy.
    Ďakujeme Ti Pane Bože za túto nádhernú liečivú modlitbu, ktorá v tejto dobe poteší snáď každého človeka a bude mu balzamom nielen na telo, ale aj pre jeho dušu.
    Milujem Ťa Pane Bože, si svetlom môjho života a preto Ťa budem velebiť až do konca svojho života. Amen.

  3. Júlia T. | 26.04.2021
    Ďakujem ti Bože za túto krásnu modlitbičku. Už som ju potrebovala ako soľ. Ďakujem, že nás ľúbiš a ochraňuješ. Ďakujem, že si sprístupnil túto prenádhernú stránku všetkým ľuďom. Verím, že sa ponaučia a pochopia. Ďakujem aj Vám p. Laurika za ochotu a čas.

  4. Katarína | 24.04.2021
    Veľmi pekne Ti ďakujem Pane Bože a p. Laure za túto tak potrebnú modlitbu ! Už dlhší čas sa cítim veľmi, veľmi unavená a unavená je aj moja duša, musím sa priznať, chcela som spraviť toľko vecí a nespravila som nič, nevládzem ani psychicky ani fyzicky. Túto modlitbu potrebujem ako soľ. Ďakujem.

  5. Margita | 24.04.2021
    Drahý Bože, Otecko náš ďakujem Ti z celého mojeho srdca za túto modlitbu, mám pocit že si ju poslal pre mňa. Tiež som veľmi unavená a vyčerpaná a potešila som sa že vždy nám pošleš silu do života.
    Vám pani Laura ďakujem za obetavosť a ochotu. Nech Vám Jediný BOH žehná na každom kroku, v každej sekunde.
    s láskou Margita.

  6. Erika | 24.04.2021
    Ďakujem láskavý Bože že túto krásnu a v tomto období potrebnú modlidbu.Iba Ty jediný vidíš čo práve potrebujeme.A táto modlidba prišla ako na zavolanie.Iba Ty si Bože ten ,ktorý Nám vylieči všetko.Ďakujem.

  7. Julia L. | 23.04.2021
    Otče Bože Láskavy z celého srdca Ti Veľmi pekne ĎAKUJEM za prevzácnu modlitbu z Tvojej priamej Náruče poslanú na zem .Pre moju dušu prišla ako na zavolanú lebo som taka vyčerpaná ,nekonečne unavená a prázdna ako studňa .Láskavy Môj Bože Tvoje modlitby su viac ako prevzácne a okamžite účinne ,hneď som sa ju aj pomodlila a moja duša aj telo hneď inak pookrialo až mi je tak fantasticky .Nekonečne viac ako tisíc krát ĎAKUJEM len Tebe Láskavy Môj Bože za prevzácnu starostlivosť ktorú posielaš na zem k mojej duši Ľúbim Ťa Otecko Môj Nebesky si Môj prevzácny pokladík vždy ma prekvapíš a nekonečne potešíš v pravý čas keď to najviac potrebujem ĎAKUJEM z celého môjho srdca najväčšou láskou a všetkou akú mám v srdci .Milá p. Laura veľmi pekne Vám ĎAKUJEM za vašu obetavosť ,lásku a všetko čo pre nás robíte .Nech Vám Láskavy Jediný Otecko Nebeský Žehná každou sekundou vášho obetavého života pre tento svet .Amen

  8. Marika | 23.04.2021
    Ďakujem pane Bože za ďalšiu krásnu modlidbu ktorú nám posielaš ti stále vieš čo potrebujeme a ochraňujes nás. Milujem ta pane Bože . Ďakujem vám pani Laura za odkaz.

Pridať komentár