Modlitba k Bohu proti nespavosti spôsobenej útokmi zlých síl.

27.05.2018 09:43

Modlitba k Bohu proti nespavosti spôsobenej útokmi zlých síl.

Bože staň sa tíšiteľom zlých nocou posielaných želaní sneniu mojemu, keď sa do tmy silami zla moja duša posiela, aby sa každú noc jej oči tejto tme prizerali a usnúť nedokázali. Touto bolestnou nespavosťou sa sila duše mojej strácať začína, keď svoje kliatobné želania do každého spania temnota posiela. Svojou láskou najväčšou Ťa Bože Otče môj o zastavenie napĺňania zlých želaní duši mojej poslaných prosím a staň sa tak silnou odvetou temnote ukázaný, že snenie prisluhovačov jej sa touto nocou skončí a tmu ich oči budú vidieť ako cez deň tak aj každú noc. Svoje oči nedokážu viac do snenia zavrieť, keď skončiť život môj túžobnými kliatbami chceli s počiatkom začínania oslabenia tela nespavosťou. Staň sa Bože svojou láskou k duši mojej tak silným spánkom každej noci sprievodcom duše mojej ukázaný, že sa Tvojou láskou svojej blízkosti cítenou, teplom jej lúčov stanem ukolísaná do kľudného snenia ako dieťa, ktoré dobrá matka dokáže svojou láskou viazanou náručím dieťaťa silou jeho cítenia usnúť. Keď túto prosbu Bože vyslyšíš, svoje snenie cítiť budem spájaním s Tebou každú noc, ktorou sa duši mojej prihovárať láskou svojou budeš. Staň sa Božia vôľa do naplnenia tejto ochrany snenia môjho kľudného a dostaň svoju spravodlivosť silou odvety prisluhovačom zla, naplnením ich vlastných želaní do ich bolestí duše, odosielanej mojej duši. Amen.
 

Odkaz od láskavého Pána Boha k slovám tejto modlitby:
Ku odriekanosti Bohom odoslaných týchto ochranných k duši slov modlitby, žiadna vstrebaná už kliatobná záťaž vaše duše neopustí, ale zabezpečí mojim Božím vyslyšaním a požehnaním jej slov duševnú vašu ochranu zlého snenia pred temným neviditeľným nepriateľom, do ktorého odošlem ja Boh sám oslabenosť napĺňanej jeho kliatobnej moci nad vašimi do snenia priblíženými dušami. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 07.06.2018
    Drahý BOŽE ani neviem ako Ti poďakovať aj za túto modlitbu, neustále nám posielaš pomoc cez Tvoju služobnicu Lauru.Ochraňuješ nás, liečiš nás.Srdečná vďaka za všetko.
    Pane BOŽE ochraňuj mňa a moju rodinu-pani Lauru a jej manžela,moje deti a môjho manžela.
    S láskou Margita

  2. Erika Ďugelová | 07.06.2018
    Láskavý Bože ďakujem aj ja za túto modlidbu.Veľmi často sa strhávam zo spania celá roztrasená.Po pomodlení tejto modlidby som celú noc prespala ako dieťa.Veľmi pekne ďakujem za všetky modlidby na ochranu naších duší pred zlom, veľmi ich potrebujeme.

  3. Alexandra | 30.05.2018
    Drahý Bože, vďaka za túto modlitbu, pomodlila som sa ju v deň splnu spolu s modlitbou proti satanovi, ktorú nám odporúčala pani Laura 29.05. a dobre som sa vyspala. Vždy mám deň pred splnom a počas splnu veľmi veľký problém so spánkom, tak teraz to bol pre mňa hotový zázrak. Nekonečne ďakujem za tieto modlitby!

Pridať komentár