Modlitba k Bohu proti búšeniu srdca.

11.03.2015 09:34

Modlitba k Bohu proti búšeniu srdca.

Každý bolestný tlkot srdca môjho smerujem do Božieho riadenia jeho správneho bitia, bez snahy tempo bitia porušovať duševnou bolesťou cítenou z preťaženosti duše.

Do každého tepu odozvy môjho srdca sa niesť Božou silou touto chvíľou zastavovanie jeho poruchovosti bude, čo sa nestane viac ukazované mojim telesným nepokojom cíteným búšením srdca. Amen.

Táto modlitba svojou liečivou silou pomohla už Božím vyslyšaním jej slov mnohým ľuďom trpiacim touto srdečnou poruchovosťou. Je určená najmä pre tých jedincov, ktorých búšenie srdca vyvoláva stres, duševné napätie alebo silná dlhotrvajúca nervozita. Pri búšení srdca je dobré slová tejto modlitby odriecť aj viac krát po sebe a vždy na začiatku pred jej odriekaním nezabudnúť poprosiť láskavého Pána Boha o jej požehnanie a vyslyšanie, povedať Bohu že Ho milujete a dôverujete Jeho Božej pomoci. Bolo už aj tak, že modlitba pomohla okamžite skončením jej odriekania Božou milostivou pomocou trápenej duši. Treba len dôverovať Pánu Bohu počas modlenia, že našu prosbu určite vyslyší.