Modlitba k Bohu proti bolesti ramien.

16.12.2013 12:20

Túto modlitbu som prijala od láskavého nášho Pána Boha pre človeka, ktorého boleli dlhú dobu ramená a lekári mu nevedeli pomôcť. Boh túto jeho dlhotrvajúcu bolesť diagnostikoval týmto slovom:

„Boli tieto bolesti spôsobené dosť silným zápalom z nachladnutia tela, keď sa slabosťou oblečenia do chladných období ukazoval“. Na pomoc dostal od Boha liečbu pre svoje telo na odstránenie zápalu v ramenách a túto liečivú modlitbu, ktorej slová Vám odovzdávam na pomoc pre tých z Vás, ktorí majú podobný problém ako tento človek. Nie každý človek ktorý ma navštívi s prosbou o Božiu pomoc mi oznámi, či sa uzdravil alebo nie. Ani tento dotyčný muž sa mi už viac neozval, ale verím tomu, že ak poctivo napĺňal Božiu receptúru a modlil sa k Bohu za svoje vyzdravenie, tak sa určite s Božou pomocou uzdravil. Boh nás počúva vždy a všade a keď bude Vaša prosba k Bohu úprimná a duša vo viere v Božiu pomoc silná, tak svoj problém určite stratíte Božím vyslyšaním slov Vašej každej prosebnej modlitby. S láskou Vaša Laura

 

Modlitba k Bohu proti bolesti ramien.

Bože láskou duše mojej sa k Tebe slovami tejto prosby o pomoc utiekam, ktorou dostať svoje ramená späť do zdravia potrebujem zbavením bolestí, ktoré v nich cítim veľmi nepríjemné. Do každého ramena môjho sily svojej toľko pošli skrz svoju všemohúcnosť, že jej liečivé účinky stopia každý zápal, ktorý sa v ramenách mojich usadil a premenia ho na silné a zdravé ramená. Do Tvojej pomoci sa svojou prosbou utiekam, keď sám si pomôcť nedokážem. Zastav Bože svojou láskou k mojej duši silu zápalu, ktorý tieto bolesti ramien spôsobuje a ja Ti sľubujem, že svoju vďaku za Tvoju pomoc Ti ukazovať svojou láskou najväčšou dušou cítenou celý svoj život budem. Len Teba Bože svojou láskou denne odmeňovať budem skrz slová láskavých modlitieb do Tvojej blízkosti denne odosielaných. Amen.