Modlitba k Bohu proti bolesti hrdla a dutín.

13.05.2018 19:02

Modlitba k Bohu proti bolesti hrdla a dutín.

Bože stop každú bolesť tela môjho ktorú cítim veľmi bolestne ukazovanú silou bolesti hrdla a dutín, keď sa silou tejto bolesti nedokážem sama stať jej odstrániteľom. Bože len Ty sám dokážeš túto bolesť tela môjho zastaviť a premeniť ju na každý okamih života môjho cítený bez všetkých bolestí. Touto prosbou Ťa vrúcne o Tvoju pomoc žiadam, ktorej účinky cítiť budem svojim telom bez bolestí. Amen.

 

Komentáre:

  1. Elena | 16.05.2018
    Láskavý Otecko nebeský, Ty jediný si nás dokonalý jedinečný lekar na všetky naše choroby . Obrovské ďakujem za zázračnú modlitbu, aj za všetko čo pre nás zosielaš aj za to, čo si vôbec neuvedomujeme, lebo je to Tvoja láska, sila, pomoc, ochrana , požehnanie v každom okamihu našich životoch. Nesmierne Ťa milujem

  2. Renata R. | 15.05.2018
    Milovaný Otecko vďaka za každú modlitbičku každá má svoje čarovné slovíčka , ktoré vždy pomôžu si náš lekár a naša záchrana ďakujem p. Laura ďakujem

  3. Gitka a Bohuš | 15.05.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože za túto krásnu modlitbu. Ja aj môj manžel máme problémy s dutinami a určite sa túto modlitbu budeme modliť. Ďakujem pani Laure za sprístupnenie tejto modlitby na prenádhernej Božej stránke.

  4. Zuzana | 14.05.2018
    Ďakujem Otecko za ďalšiu krásnu modlitbu, ktorá určite veľakrát pomôže aj mojím deťom tak, ako všetky Tvoje prekrásne modlitby.

Pridať komentár