Modlitba k Bohu na zastavenie vysokej teploty, bolesti celého tela, kĺbov a krútenia hlavy.

17.02.2018 19:05

Jedna mladá žena dostala vysoké teploty 40 stupňové a lekár jej diagnostikoval virózu. Teplotu jej nedokázali znížiť po viacerých dňoch užívania ani antibiotiká, ani lieky na zrážanie teploty. Preto prosila o Božiu pomoc. Boh jej diagnostikoval preťaženú dušu z trápenia a poslal jej na pomoc túto modlitbu, ktorej Božím vyslyšaním slov jej vysoká teplota začala klesať.

 

Diagnostika od Boha:

Stalo sa toto telesné zlyhanie spôsobené duševnou preťaženosťou, ktorou sa stalo slabosťou telo ukázané. Amen.

 

Modlitba k Bohu na zastavenie vysokej teploty, bolesti celého tela, kĺbov a krútenia hlavy. 

(príznaky chrípky)

Bože staň sa Ty sám svojou všemohúcnosťou stopiteľom duševnej ťarchy, ktorou sa telo moje stalo odľahčovateľom tak veľkou slabosťou, že kosti ma skoro všetky bolia a žiar zvýšenej teploty spaľuje telo moje silou tak veľkou, že sa strácam svojej sile žiť život zdravého človeka. Staň sa záchrancom duše mojej, ktorej slabosťou sa trápenie zo života silou svojou tak ukázalo, že zdravie telo moje strácať začalo. Zastav slabosť tela môjho Bože okamžite prosím Ťa a sľubujem Ti, že sa viac smútku duše bolestnému silou žiaľu do jej hĺbky poslaného nepriblížim. Stop silou svojou teplotu tela môjho do späť vrátenej normálnej hodnoty, ktorou sa silné bolesti mojich kostí strácať budú a znova silu naberať. Touto prosbou Ťa Bože s pokorou duše o Tvoju pomoc telu môjmu späť do zdravia vráteného prosím, ktoré sa do slabosti svojej navráti späť silou Tvojou požehnanou. Slovami tejto prosby Ťa o pomoc vrúcne žiadam a svoju vďaku len Tebe odosielať do nebeských výšin budem slovami láskavých modlitieb dušou mojou každý deň po celý svoj život. Amen.

Zuzana|31.01.16
Otecko Nebeský chcem sa Ti úprimne poďakovať za vyslišanie mojích modlitieb. Veľa krát mi pomohli a zdalo sa mi to fádne Ti dookola ďakovať na stránke za Tvoju pomoc, keď som Ti za pomoc poďakovala osobne. No už viem, že Ti budem ďakovať vždy a dookola nech aj druhý vedia aké zázračné sú Tvoje modlitby a viera v ich pomoc. Prejdem k veci. Včera v noci ma striasala zimnica a ráno som sa zobudila s nepredtaviteľnými bolesťami kĺbov. Ledva som chodila no snažila som sa premáhať do obeda kým pôjde malý spať a ja si oddýchnem pri ňom. Mala som teplotu 38.5 tak som si vypila čaj pomodlila sa modlitby proti teplote zamotala sa a spala. Keď sa malý zobudil nemala som síl tak som ležala do večera a deti boli so starkými. Šla som sa navečerať spraviť čaj a nazad do postele. Mamina samozrejme či som si dala paralen. Jasné, že nie však mám čaj no zobrala som si krabičku so sebou. Keď teplomer ukázal 39.2 tak mi behali oči stále na ten paralen ja som si zobrala čaj do ruky a prosila Ťa Otecko nech ten čaj má väčší účinok ako ten liek a že svoje telo a dušu vkladám do Tvojích rúk. Ešte som sa pomodlila proti Teplote a prosila Ťa Otecko nech sa teplota stratí. Pár krát som sa v noci zobudila dala si čaj s rovnakou prosbou k tomu modlitba a ..... Už nad ránom som necíla bolesti kĺbov, úplne zmizli a teplota klesla na 37.5. Viem Otecko, že si to bol Ty a vypočul ma a stopil teplotu môjho tela. Veľmi Ti ďakujem za pomoc vždy a všade. Som veľmi rada že som sa odovzdala úplne Tebe a nie tomu hnusnému satanovi, ktorý mi stále hovoril nech si dám lieky, že mi bude lepšie. No viera v Teba ma zbavila všetých bolestí. Milujem Ťa Otecko. Samozrejme veľká vďaka aj vám pani Laura, že tieto zázračné modlitby a ostatné rady ste si nenechala len pre seba. S láskou Zuzana