Modlitba k Bohu na zastavenie soplíka a zvýšenej teploty dieťaťa.

14.05.2018 01:20

Takúto pomoc dostala od Pána Boha jedna žena, ktorej malé dieťa malo zvýšené teploty a soplík. Tu je diagnóza od Pána Boha pre túto konkrétnu ženu, ktorá Pána Boha žiadala o pomoc. Preto Vám túto pomoc a modlitbu ponúkam lebo viem, že v dnešnej hektickej dobe skoro každá matka má dušu preťaženú, nakoľko väčšinou sú matky ešte aj zamestnané, musia sa starať o domácnosť, popritom majú viac detí.....
 

Božia diagnostika:
Stalo sa toto slabosťou tela dieťaťa zapríčinené, keď sa bolestnému duševnému preťaženiu svojej matky snažila odľahčovať svojou dušou. Stane sa do tejto slabosti liekom najlepším táto modlitba, ktorej slová budú odstraňovať príčinu tohoto oslabenia tela ukázaného teplotami a soplíkom. Amen.

 

Modlitba k Bohu na zastavenie soplíka a zvýšenej teploty dieťaťa.
(dieťa odľahčuje matke od duševného trápenia)

Bože zastav duševnú slabosť dcérky mojej, ktorá svojou láskou ku mne zachytávala do svojej hĺbky bolestný smútok žiaľom ukazovaný z duše mojej. Staň sa osloboditeľom jej duše, ktorej sa čistota nevinnosti zatienila tieňom smútku mojej duše. Stop silou svojou stratené šťastie z jej duše, ktoré sa stalo príčinou telesnej slabosti a premeň ho Svetlom svojej lásky na jej opäť vrátenú duševnú silu a radosť zo života. Bože láskavo Ťa prosím o telesnú a duševnú silu dcérky mojej, ktorá sa stala obeťou smútku duše svojej matky. Spáľ každú poruchu v jej tele, ktorá sa ukazuje zvýšenou teplotou a soplíkom a dostaň do jej tela sily toľko svojej, koľko smútku spôsobilo slabosť jej duše a tela zachyteného z mojej duše. Svojou prosbou Ťa Bože úpenlivo prosím o vrátenie zdravia späť dcérke mojej, ktorá sa svojou láskou ku mne stala tomuto ochoreniu priblížená. Slovami tejto prosby sa dôverou k Tebe o pomoc utiekam a verím Bože, že s Tvojim požehnaním jej slov sa dieťa moje skoro uzdraví. Amen.

Do každého dňa sa toto dieťa stane svojim telesným slabostiam strácané a silu dostávať bude telo aj duša. Amen.

 

Komentáre:

  1. Júlia Š. | 31.07.2019
    Otecko nebeský, ďakujem za túto modlitbičku. Až teraz som pochopila, prečo moja dcérka bola tak často chorá. Odľahčovala moju dušičku od trápenia. Môj anjelik krásny. Ďakujem za pomoc. Ľúbim ťa Bože.

Pridať komentár