Modlitba k Bohu na zastavenie bolesti rúk.

18.10.2018 14:28

Modlitba k Bohu na zastavenie bolesti rúk.

Bože staň sa duši mojej Ty sám silou tak veľkou, že sa telo nebude musieť bolesťami rúk stávať jej odľahčovateľom. Stop silu bolesti rúk mojich do takej sily, že bolesť ktorú doteraz cítili sa navždy z nich stratí a ostane len zdravie ich ukazované každý deň. Svojou láskou k Tebe Bože sa slovom tejto prosby o Tvoju pomoc utiekam, keď sa stápa duša moja slzami smútku ronenými neustále a nedokáže ich zastaviť svojou pomocou videného šťastia ktoré už nedokáže cítiť. Toto sa stalo aj príčinou bolesti rúk, ktorými telo duši od žiaľu odľahčuje. Staň sa Ty sám Svetlom duše mojej, ktorého žiar lúčov stápať bude duševný môj smútok a premieňať ho na cítené šťastie a opäť navrátenú duševnú silu. Slovom tejto prosby Ťa Bože úpenlivo prosím o zastavenie bolesti mojich rúk okamžite silou Tvojej všemohúcnosti a svojou láskou najväčšou dušou cítenou Ťa svojou vďakou duše odmeňovať každý deň budem skrz slová láskavých modliteb do Tvojej blízkosti odosielaných. Amen.

Pridať komentár

sila modlidby

Erika Ďugelová | 24.07.2020

Ďakujem Bože láskavý za túto modlidbu.Začala ma pobolievať ľavá ruka ,ktorú viac v práci používam.Po pár dňoch mi bolesti ustupujú a to len a len vďaka tejto od Teba poslanej modlidby.ďakujem Pane Bože že Nám posielaš modlidby na rôzne choroby a bolesti.A Vám pani Laura ,že Nám ich publikujete.Boh Vás žehnaj.

Ďakujem

Júlia P. | 26.10.2018

Veľká vďaka za túto modlitbu Pánu Bohu za odoslanie, aj pani Laure za prijatie. Aj som zabudla, že bola nedávno pridaná na stránku. Akurát ma bolí ruka dva dni tak som sa potešila, keď som ju uvidela.

Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu

Julia L. | 22.10.2018

Najláskavejší Môj Milovaný Jediný Bože veľmi pekne Ti láskou z celého srdca veľké ďakujem za prekásnu nenahraditeľnú modlitbu na túto zem z Náruče Tvojej Najvzácnejšiej len Tvoje modlitby majú liečivú silu na tele a duši a zázrakom požehnaným len od Teba Jediný Láskavy Bože sú liečivé .Vďačne veľké ĎAKUJEM za každú modlidbičku zoslanú na zem sú viac ako prekrásne Láskavy Môj Bože .Milujem Ťa .Najvzácnejšia Láskava p.Laura veľmi krásne Vám ďakujem za odovzdanie modlitby .Srdečná vďaka.

Veľká a vrúcna vďaka

Karolyiová Jana|26.4.2018 | 21.10.2018

Drahý milovaný Bože.Ďalujem z celého srdca za ďalšiu krásnu modlitbu.Mne osobne prišla v ten správny čas lebo mávam bolesti v rukách už určitý čas.Ty Bože vždy vieš a vidíš naše trápenia.Si ten najdokonalejší lekár a ďakujem z celého srdca,že môžem tvoje liečby a pomoci napľňať.Vážim si všetko všetučko čo pre nás robíš.A veľké ďakujem patrí aj vám drahá Laura.Bez vašej pomoci by sme túto možnosť nemali.Ďakujem za všetko.Ľúbim vás.Milujem ťa Boh môj.

Ďakujem Ti Bože

Gitka | 19.10.2018

Láskavý môj milovaný Otče Bože, ďakujem Ti za ďaľšiu krásnu a veľmi účinnu modlitbu, ďakujem Ti za Tvoju pomoc a starostlivosť o nás. Milujem Ťa Bože najviac na celom svete. Ďakujem našej vzácnej Laure za odovzdanie modlitby, za jej lásku, ochotu a obetavosť. Láskavo Ťa prosím dobrotivý Bože o pomoc pre pani Lauru, ochraňuj a pomáhaj jej, požehnaj jej dobré zdravie, veľa síl a energie do každého dňa života.

Ďakujeme

Zuzana s rodinou | 19.10.2018

Láskavý Bože požehnaj ruky našej drajej Laury a spáľ bolesť jej duše silou svojej moci. Len Ty jediný môžeš jej smútok duše zastaviť a posilniť jej láskavú dušu. Prosíme Ťa Otecko ochraňuj nám ju od trápenia, ktoré prežíva . Ľúbime vás naša mamina .

Vdaka Ti Boze

Oľga | 18.10.2018

Milovany Otce,
velmi pekne dakujem, za dalsiu uzasnu modlitbu a neskutocna vdaka za to, ze sa nam zas po dlhom case prihovaras cez drahu pani Lauru. Je to taka obrovska radost, ked otvorim stranku a najdem tu zas nieco nove. Prosim Ta Boze, ochranuj nam pani Lauru a daj jej silu, aby odolavala nepriazniam Toto sveta, ktorym je kazdodenne vystavena. Srdecna vdaka, Olga

Ďakujem

Elena | 18.10.2018

Milovaný, najdrahší Bože Otče láskavý , ďakujem za ďalšiu zázračnú modlitbu, za Tvoju nekonečnú lásku, starostlivosť o nás . Milujem Ťa nadovšetko Otecko nebeský najvzácnejší aj Vám ďakujem vzácna naša pani Laura za námahu, obetavosť . Ďakujem veľmi za všetko .

Záznamy: 1 - 8 zo 8
Pridať nový príspevok