Modlitba k Bohu na slabý zrak v dôsledku prechodeného zápalu pečene

16.12.2013 12:50

SLABÝ ZRAK.

Bola u mňa mladá žena zo stredného Slovenska pýtať od Pána Boha liečebnú receptúru na svoj slabý zrak. Mala len 26 rokov a nosila okuliare so šiestimi dioptriami. Kontaktné šošovky jej na oči nerobili dobre a preto ma prosila o prijatie liečebnej receptúry od Boha na jej slabé oči.

Božia diagnóza:

Bolo toto slabnutie zraku spôsobené dosť silným dávnym zápalom pečene, ktorá sa poškodila a dobré spojivá meridiánov sa prerušili energetickému toku. Amen.

Na uzdravenie svojich očí dostala táto žena liečbu na neliečený a prechodený zápal pečene a na jeden rok pitie bylinkového liečivého čaju. Čo pre ňu znamenalo, že keď sa jej vylieči pečeň a odstráni z nej pretrvávajúci dlhé obdobie neliečený zápal, tak sa jej následne začnú uzdravovať a dostávať späť do sily aj obe jej oči. Okrem liečby na pečeň dostala aj túto liečivú modlitbu od Boha, ktorú Vám milí čitatelia posielam.

 

Modlitba k Bohu na slabý zrak v dôsledku prechodeného zápalu pečene.

Bože láskou duše svojej sa k Tebe o pomoc utiekam slovami tejto prosby, keď sa zrak môj stáva tak slabý, že sa oči nedokážu svojou silou stať pozorovateľmi krás toho, čo si stvoril Ty sám Bože do šťastia ľudí svojou všemohúcnosťou. Stop každý zápal z mojej pečene, ktorý sa stal pôvodcom prerušenia energetického toku smerovaného do očí mojich a premeň ho svojou silou na opäť zdravú pečeň, ktorej sila sa ukáže dobrou jej funkčnosťou s následným zlepšovaním zraku. Svetlo svojej lásky do očí mojich pošli tak silné, že žiarom svojich lúčov spáli každú ich slabosť videnia, ktorú nahradí takým dobrým zrakom, že pohľad mojich očí dokáže zachytiť všetko tak jasne a čisto, aká je nebeská obloha oslňovaná slnečným žiarom bez oblakov, ktoré by tento jej jas zatieniť mohli stratou jeho očiam mojim videným jasne. Do Tvojej pomoci sa Bože svojou dušou týmto trápením utiekam, keď sa stráca zrak môj tak rýchlo, že sa bolestným strachom jeho straty obávam. Staň sa Ty sám Bože lekárom tela môjho, lebo viem, že len Ty jediný dokážeš svojou všemohúcnosťou silu očiam mojim vrátiť keď vôľa Tvoja bude a slabosť jeho odniesť navždy do spomienky dávnej duši mojej zabudnutej. Svojou vďakou Bože za Tvoju pomoc sa stanem celý svoj život len Tebe oddanou dušou, ktorá sa do každého dňa Božím prikázaniam svojou dušou nikdy smeru ich dôverou neodkloní a do Tvojej blízkosti odosielať slová láskavých modlitieb každý deň budem svojou láskou nekonečnou cítenou k Tebe Bože. Len Teba Bože velebiť a milovať svoj celý život budem a do vyslyšania svojej prosby dôverovať nikdy neprestanem. Amen.