Modlitba k Bohu na odstránenie slabnúceho zraku.

12.02.2016 13:18

Modlitba k Bohu na odstránenie slabnúceho zraku.

Bože svojou láskou duše najväčšou cítenou k Tebe Ťa vrúcne s pokorou duše o Tvoju pomoc pýtam očiam mojim, ktoré sa tak veľmi oslabili, že svet ktorý sa okolo mňa ukazuje nedokážu svojou silou zachytiť ako čistý a jasný obraz krás jeho ukazovaných. Touto slabosťou tela môjho sa každý deň stávajú oči moje zraku dobrého videnia čoraz slabšie a to, čo by duša moja rada dokázala uvidieť ich silou sa stráca utopené v hmle ich slabosti. Staň sa Bože Ty sám lekárom tela môjho a očí mojich, lebo len Ty jediný sám na celom svete dokážeš svojou všemohúcnosťou stopiť bolestnú slabosť mojich očí do nulovej podoby a premeniť ju na silu ich späť navrátenú, čo budem cítiť dobrým čistým pohľadom krásami tohoto sveta mojim očiam ukazovaným. Svojou láskou Bože Ťa úpenlivo o silu pre moje oči prosím, ktorú mi len Ty dokážeš poslať z nebeských výšin ako odmenu za dôveru, ktorú v Tvoju pomoc vkladám. Sily toľko Bože každý deň očiam mojim pošli, koľko sĺz smútku sa z nich vyronilo žiaľom cíteným nad svojou bezmocnosťou zástavy obrovského žiaľu nad strácanosťou dobrého mojeho zraku. Staň sa Ty sám Bože Svetlom očí mojich ktorého žiar lúčov Tvojej lásky spáli každú ich slabosť, ktorá sa bude premieňať Tvojou pomocou na silu vrátenú každému očnému nervu, každej bunke oka a toto cítiť budem slzami mojej duše ronenými ako navždy zastavený smútok, lebo to čo sa Tvojou pomocou stane mojej duši ako Tvoja všemohúcnosť ukázané bude opäť zdravie ich späť navrátené s pohľadom čistým ako zrkadlo vodnej hladiny nenarušené odrazom hmlistého videnia. Stanem sa Bože svojou vďakou za Tvoju pomoc len Tebe oddanou služobnicou, ktorá sa ceste Tvojich prikázaní ani okamihom svojho žitia na tejto zemi nevzdiali ich porušovaním. Svoju lásku najväčšiu dušou cítenú Ti odosielam do nebeských výšin za vďaku Tvojej pomoci, ktorá sa nebude opriadať nikdy pochybnosťami mojej duše v nevyslyšanie tejto modlitby. Len Teba láskavý Bože svoj celý život velebiť a milovať duša moja bude a do každého dňa sa s pokorou duše s týmto trápením Tvojej vôli a pomoci odovzdávam, lebo som presvedčená ak Ťa budem do každého dňa úprimnou dôverou v Tvoju pomoc prosiť touto modlitbou o záchranu sily svojich očí a vôľa Tvoja bude pomôcť mi, tak sa aj naplní silou vyslyšania tejto modlitby. Amen.

 

Boh do týchto slov dostávať svoju silu a požehnanie bude, ak dosť dôvery do ich sily duša tvoja vloží. Amen.

  • Elena|12.02.16

    Bože Otče, vytešujem sa zase prenádhernej modlitbe, ktorú k Tebe s dôverou budem posielať. Rozmýšľala som nad prosbou k Tebe Bože láskavý, že aby si mi pomohol a poslal z nebeských výšin pomoc na moje oslabované oči. Už ju mám v tejto prekrásnej modlitbe, lebo Ty jediný všetko zvládneš, nepotrebujem liečbu bylinkami, lebo je všetko obsiahnuté v tejto zoslanej modlitbe. Ak bude Tvoja všemocná voľa a zaslúžim si to svojou dušou, môj zrak bude jasný, aby som znova jasne videla nádheru tejto zeme a všetkých od Teba darov, ktoré môžem vnímať očami. 
    Všetko Bože Otče vkladám do Tvojej lásky, všemoci, požehnania. Ty dokážeš všetko, čo ani len nedokážeme pochopiť svojimi zmyslami.
    Milujem Ťa Bože Otče, nekonečne ďakujem za Tvoje všetky dary .
    Ďakujem pani Laura, Vladko  za odovzdávanie Božích právd aj za túto modlitbu - liečbu. Mám vás rada.

  • Katarína|12.02.16

    Veľmi pekne ďakujeme p. Bohu a p. Laure za ďalšiu krásnu a potrebnú modlitbu. Ďakujeme....!!! Zaujalo ma na tejto modlitbe..., aby sa vrátila sila každému očnému nervu... Myslím, že táto modlitba je ako ušitá pre tých, čo majú konkrétne problém s očnými nervami-v dnešnej dobe takýchto pacientov pribúda, ale samozrejme nielen pre tých. Ešte raz ďakujeme.

  • daniela|14.02.16

    Tešííím sa tejto krásnej modlitbe a ďakujem Bože Otče za ňu!!! A presne, ak si to raz zaslúžim, tak "uvidím"...Ďakujem moja drahá Laura

  • Silvia|16.02.16

    Ďakujem Pane Bože za túto krásnu modlitbu.Poslal si ju ako na zavolanie.Nie prvý krát, už veľa krát. Vždy prichadzajú tvoje modlitby ako na zavolanie. Minulý týždeň som bola u očného, nech mi skontroluje zrak, lebo malé písmenka sa mi nedajú čítať. Tak vyšlo že som ďalekozraká a potrebujem okuliare...a hneď mi vyrátali sumu 300 eur. Pomyslela som si, no jasne. Až také drahé mi netreba a až taký zlý zrak nemam. A teraz mi Pán Boh ešte aj peniažky ušetril. Vďaka ti Bože Otče za tvoju starostlivosť a lásku. Aj vám pani Laura za to že vediete túto krásnu Božiu stránku.

  • Eva|22.02.16

    V posledných dňoch prechádzam si jednotlivé príspevky a modlitby.
    Tu na tejto stránke pani Laura je toľko prekrásnych a silných modlitieb, toľko prekrásnych myšlienok a vzácnych odporúčaní. Sama som sa presvedčila o sile niektorých modlitieb. Viete želám všetkým ľuďom aby pochopili pravdu. Je to také jednoduché vidieť, že za všetkým je iba náš drahý Otecko nebeský. Otče Bože, ďakujem Ti za možnosť čítať tieto skvosty a možnosť riadiť sa tvojimi odporúčaniami. Daj mi silu a možnosť aby som aj naďalej sa riadila tvojimi prikázaniami, odporúčaniami a aby som sa v tom zlepšovala, pretože viem, že nie som dokonalá a viem aj kde ľahko pochybím. Milujem ťa Bože.
    Prosím ťa ochraňuj našu Lauru, daj jej aj s manželom Vladkom veľa zdravia a sily aby nás mohli viesť k láske k Tebe a aby im neubližovali temné sily.