Mlganie oleja.

02.02.2013 09:29

Mlganie oleja.

02.02.2013

Mlganie oleja odnáša z celého vnútra vašeho tela všetky zastaralé nečistoty ako pozostatky mnohých zápalových procesov, ktorým vaše schránky telesné dlhú dobu podliehali svojou chorobnosťou, od ktorého mimoriadne liečivého a nesmierne účinného očistného procesu dokážete celé svoje vnútro tela odieť do nového šatu vytvoreného z dobrého zdravia, ktorého dlhotrvácnosti sa budete môcť dlhé obdobie svojeho žitia tešiť, keď vynesený z jeho útrob bude všetok toxický odpad, ktorý bol v ňom usadený ako domovským príbytkom sebe vlastným patriacim a mnohé nevysvetliteľné a neutíchajúce bolesti, ktoré vaše schránky telesné nedokázali v žiadnej podanej receptúre opustiť budú postupne zastavené, nakoľko pôvodcovia ich príčinnosti ako škodlivé baktérie, hnilobné zárodky, spiace vírusy, ostavšie zastaralé hlieny prilepené trvácnosťou na vaše slizničné steny vnútorných orgánov a v dutinových priechodoch, budú touto mlgacou liečivou, nesmierne účinnou procedúrou z vašich tiel nedobrovoľne vyplavené, čo budete cítiť opäť navracajúcou sa telesnou silou, stratenou častou únavou a zánikom bolestí, ktoré kvárili vaše telá každým dňom do stratenosti chuti žiť svoj život podľa svojich vysnených túžob. Do krásy a čistého žiarivého lesku, dostane vnútro celého vašeho tela zdravý a trblietavý šat, ktorého čistý jas dokáže byť udržaný dlhým obdobím. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

Aký olej je pre zdravie človeka najvhodnejší na mlganie? Prosba Otče Bože o odpoveď.

Do správneho oleja slnečnicovému dať dôveru môžete, lebo sa slnkom vitamínov všetkých olejov stáva, keď sa kvety slnečnice slnku tvárou ukazujú, ktoré sa do plodov svojich semien lúčmi Božieho Svetla stávajú požehnané zdravím ktoré sa do tohoto kvetu Bohom posiela. Amen. 

 

Komentáre:

  1. Elena L. | 16.03.2018
    Chcem sa poďakovať nášmu láslavému Pánu Bohu za mlganie oleja. Je to úžasná očistná kúra, ktorá zbavuje naše telo všetkých nežiaducich nepriateľov a človek cíti, že aj hlieny postupne odchádzaju. Aj Vám pani Laura vďaka za vašu námahu čas.

Pridať komentár

Zoznam článkov.

Zoznam článkov.

22.08.2019 11:34