Milovanému Stvoriteľovi.

18.08.2017 12:42

Roky som nevedel pribrať až kým nezasiahol Pán Boh.

Marek M|18.09.2017
Ako už je uvedené v nadpise tak moja snaha pribrať trvala 10- 15 rokov no márne.Navštívil som aj odborníkov na tento problém no všade mi bolo povedané , že mám všetko v poriadku len že som taky typ ktorý nepriberie.Nieže by som nejedol ale naopak pchal som do seba čo prišlo . Ked som napísal jednému lekárovi čo zjem za týždeň tak po prečítaní mi povedal keby toľko zjedol on tak by sa dosral..Začal som užívať aj vitamín B12 ale v injekčnej forme no síce som pribral ale cítil som , že to nebolo to zdravé pribratie.Raz pri rozhovore s pánom Vladom som mu to spomenul a ako vždy ich ochota pomôcť bola rýchla.Pani Laura sa opýtala Pána Boha na môj problém s priberaním a po chvíli som si už písal liečbu :) ten pocit radosti bol veľký lebo som vedel ,že priberiem keďže mi každá liečba zabrala na 100 % (mal som poruchu metabolizmu s dôsledku dlhodobého stresu) a môžem Vám povedať že mám 1 mesiac liečby za sebou a pribral som necelých 6kg :) .A je pravda , že som sa za liečbu poďakoval ale ani som sa neopýtal čo som dlžný..v tej chvíli ma to ani nenapadlo a to mi Pán Boh pomohol vyriešiť dlhoročný problém.
Ďakujem Ti drahý Bože za každú liečbu a radu ktorú mi odovzdáš.Milá pani Laura a pán Vlado aj vám ďakujem za vašu ochotu a snahu mi pomôcť .
Každý má vlastný rozum a slobodnú vôľu sa rozhodnúť či bude alebo nebude napĺňať Božie liečby alebo odkazy a ja viem , že som sa rozhodol správne !!

Pocit.

Ivan|09.03.2015
Chcem sa s vami podeliť s mojim pocitom, ktorý som dnes zažil pri prezeraní a čítaní starších príspevkov v rubrike Božie odpovede. Zaujala ma otázka" Čo spraviť, to alebo to druhé" od pisateľky Sisi. Pisateľka prosila nášho všemocného Boha aby nám poslal modlitbu za správne rozhodnutie. Nebudem tu citovať celú odpoveď (srdečne všetkým odporúčam prečítať ešte raz), ale úryvok, nad ktorým som sa pozastavil a rozmýšľal, ako nám Pán Boh veľmi pomáha a ako je to jednoduché, čo nám ponúka, len musíme zvoliť správne slová, ale hlavne na to nezabúdať: "Každá jedna duša, ktorá ľúbi svojeho Boha a od počiatku každého dňa vloží svoju dlaň do jeho mocnej Božej ruky a nechá smer svojej duševnej cesty v daný deň odovzdanosťou sa hneď zrána do Božej ochrannej náruče riadiť v Božej vôli a či už bude s dobrými alebo pre jej pohľad zlými rozhodnutiami naplnený, nech si je vedomá toho, keď svoj celý život hneď po zobudení odovzdala riadeniu Božej vôli nemusí sa odozvy zlého svojeho konania ako následku zlého svojeho rozhodnutia obávať lebo tak to malo byť".
Pán Boh je úžasný, čo pre nás všetkých robí. A ja ho preto veľmi milujem. Vďaka Ti Pane Bože. Mňa pri čítaní odpovede naplnil zvláštny pocit, ani to neviem popísať, akoby prílev energie, alebo to malo byť pre mňa upozornenie: "AJ TY BY SI MAL TAKTO VLOŽIŤ SVOJU DLAŇ DO MOJE MOCNEJ BOŽEJ RUKY". Takto som v tej chvíli cítil. Modlím sa každý deň, či už modlitby, alebo vlastné slová, ale takúto výstižnú a krásnu vetu som ešte nepoužil. Cítim to tak, že Pán Boh mi to pripomenul aj takýmto spôsobom, že nerobím všetko dobre. Z hĺbky svojej duše Ti Bože ďakujem. Kto pochopí túto stránku (verím, že nás bude stále viac) nájde tu vždy veľa nového poučného, pravdivého, či bude čítať stránku prvý krát, alebo sa bude vracať k starším príspevkom tak, ako to robím aj ja. Stále sa máme čo učiť!!!!!!!
Srdečne ďakujem pani Laure aj pánovi Vladimírovi, koľko času, energie, ale aj svojho života nám všetkým venujete.
Boh vám žehnaj.

Božie kréda.
Margita
|18.12.15
Pozdravujem Vás všetkých čitateľov Božej stránky. Nedá mi nereagovať na "príspevky" v ktorých Vy odvážni jedinci tejto zeme kritizujete, nenávidíte našu pani Lauru. Pokiaľ Vy "odvážlivci" sa riadite Božíme zákonmi /ak ich vôbec poznáte/ tak niečo také nemôžete mať ani v hlave - mysli nie to ešte napísať.
Každý človek má za čo byť trestaný, ale väčšina z ľudí to nechce prijať a preto sú psychicky labilní. Majte vieru v Jediného Boha, starajte sa len o seba, proste o odpustenie a bude svet čistejší. Pekné a požehnané sviatky.
Tebe PANE BOŽE ďakujem za všetko. Vám pani Laura aj Vášmu manželovi tiež. ĎAKUJEM každý deň, a prosím o odpustenie.

Poďakovanie Pánu Bohu, Laure a Vladkovi.

Gitka|08.11.14
Otče Bože chcem Ti moc poďakovať za všetky tie krásné a účinné modlitby, Tvoju trpezlivosť so mnou, rady, odkazy a tiež varovania, ktoré si mi roky posielal na pomoc pre moje uzdravenie, dobro a ochranu cez dušu našej milovanej Laury. Laurinka a Vladko, chcem Vám poďakovat, že ste mňa a moju rodinu naučili milovať Boha jediného, toho pravého a že ste to naučili veľa veľa ľudí a za to Vám patrí od nás všetkých obrovské ĎAKUJEME. Laurinka, tvojou zásluhou viem a verím tomu, že sa ničoho a nikoho nemusím báť, že Boh je stále pri mne a nikdy si ma nedá. Ak Boh je za mňa kto je proti mne? Nech sa boja a trasú pred Božou spravodlivosťou tí čo ubližujú. Laurinka, verím tomu, že boj proti zlu nikdy nevzdáš, ty jediná si Bohom vyvolená pre našu záchranu a všetci ťa veľmi potrebujeme. Prosím prosím, nevzdávaj to, bez teba sme tu stratení. Otče Bože prosím Ťa o skoré navrátenie sily pre Lauru na jej nesmierne ťažkej ceste v boji proti zlu, stoj vždy pri nej, ochraňuj ju, opatruj ju a tiež jej dobrého manžela Vladka. Otče Bože ďakujem Ti za to, že si a že nás miluješ. Lúbim Ťa a vždy budem.

FAKTY HOVORIA ZA VŠETKO.

Tomáš|02.09.15
Veľkú vďaku vyjadrujem Bohu, za úžasnú rannú rozcvičku, po ktorej sa naozaj cítim hneď od rána naštartovaný do dňa. Vstávam o 4 ráno a dám si rannú rozcvičku a mám pocit akoby som spal 10 hodín, ba ešte lepšie. Odmalička som býval veľmi často chorý, chrípka, zápal pľúc, jednoducho aká viróza prišla, tej som podľahol. Táto stránka môj zdravotný stav veľmi zlepšila. Čím chcem povedať, že to čo tu máme na stránke, je všetko nesmierny dar, za ktorý som sa naučil naozaj pokorné vďaky odovzdávať Bohu. Samozrejme niekedy na udivenie, pre nás všetkých odznené odkazy na stránke sú líšiace sa s tým, čo sme dovtedy spoločensky poznali. No o to je to úžasnejšie, že veci overené najchytrejšími ľuďmi zistené momentálnym ľudským poznaním. Sú oveľa menej efektívne, než nám tu podáva obyčajná žena z dediny (pani Laura), ktorá nemá žiadne diplomy z ukončení nejakých super škôl, kurzov, duchovných majstrov a neviem čoho všetkého, čo sami uznávate a pri tom ich do jedného schová bez problémov pod stôl svojím poznaním a múdrosťou. No ak by tu ľudia sa potrebovali odvolávať na efektivitu vyliečených, boli u nej tisícky ľudí a jej liečby sa neskladajú z prehltnutia tabletky a všetko je v poriadku, ani kývnutím ruky. Som v kontakte asi s 12 ľuďmi, ktorí prechádzali kliatbou či nejakou špecifickou liečbou, ktorú mali určenú na daný problém. Nazvali to aj jedným z náročnejších období života. Ktoré ale dokázali úspešne ukončiť a ich problém naozaj zmizol, bez akýchkoľvek pochýb. Samozrejme každému sa to vždy nepodarilo, preto sa ani nedá očakávať, že problém zmizne. Preto je naozaj nezmyselné sa sťažovať, že liečby nezaberajú. Liečby pani Laury sú 100%, taktiež i jej odkazy, dáva do svojej práce a pomoci naozaj veľa.

Ďakujem!!!

Peter|17.09.14
Krásny požehnaný dník prajem pani Laura, chcem Vám z celého srdca poďakovať, poďakovať za to že ste, že nás učíte čo je správne a najsprávnejšie a ukazujete, vravíte a píšete nám pravdu!!

Pane Bože chcem hlavne Tebe poďakovať, za to že sme, za to že žijeme, za to že si nám dovolil zobúdzať sa každé ráno do prenádherného dňa, za Tvoju lásku k nám, obyčajným a prostým ľuďom, ktorý ťa už xyz krát sklamali, ale tvoja láska k nám je niekoľko násobne silnejšia, za čo som ti neskutočne vďačný. Pane Bože, ďakujem Ti za to, že si nám dal našu Lauru, za Tvojho proroka, prosím ... PROSÍM ŤA BOŽE, daj našej Laurinke silu, zdravie aby to zvládla, toto ťažké bremeno, ktoré nesie v tomto svete, v tejto dobe, ktorá je ťažká a krutá, daj jej silu Bože prosím Ťa. Ďakujem Ti pane Bože....ĎAKUJEM.

Pani Laurinka, Vám sa chcem poďakovať za všetko, čo ste pre mňa a či už pre moju rodinku urobili, nesmierne Vás ľubime a ĎAKUJEME za to že ste, za vašu pomoc, budem pri Vás stáť a modliť sa za Vás, aby vám dal náš Pán Boh silu a zdravie to všetko prekonať, viem je to ťažké, hlavne po tom, čo vám cirkev urobila- robí a ešte len chce urobiť, ja osobne by som to najskôr nezvládol, ale vy to zvládnete!!!, pretože ste silná a odvážna žena, ktorú podporuje sám náš jediný Boh a hŕstka ľudí, ako som ja, aj moja rodina, prajem si, aby nás bolo viac, aby celý svet vedel, to čo viem ja a hŕstka ľudí. Pani Laura, budem pri vás stáť a podporovať vás, pretože viem, že vy ste prorok Boží a nik iný na tomto svete, žijúca osoba a chodiaca po zemi, dýchajúca tento vzduch neexistuje, vy ste jediná.

Keď som volal nie raz s pánom Vladkom, povedal mi do telefónu, že som odvážny, nie nie som, pretože to ste vy....vy pani Laura a vy pán Vladko, pretože čeliť tomu, čomu čelíte vy...to by som nezvládol. Milujem vás a milovať vás vždy budem.

Pane Bože, ĎAKUJEM.....ĎAKUJEM TI ZA VŠETKO!!! MILUJEM ŤA A MILOVAŤ ŤA VŽDY BUDEM!!!!!!

Ďakujem Ti Pane Bože.

Dominika|24.08.2017
Ocko môj nebeský chcem sa Ti poďakovať za bazalkovú receptúru. Veľmi mi pomohla a posilnila moje telo aj moju dušu. Ďakujem Ti za to, že som si vďaka tejto receptúre zvládla plniť svoje denné povinnosti s kľudom. Chuť tohto čaju bola veľmi príjemná a ľahká. Každý dúšok bol pohladenie pre moju dušu. Ďakujem aj za otruby, ktoré som užívala. Ďakujem Ti Bože za každú pomoc a aj za silu, ktorú mi dávaš a ktorú potrebujem, aby som mohla ísť ďalej.

Ďakujem srdečne
Margita
|20.08.2017
Ďakujem srdečne Tebe BOŽE za ďaľší recept na ozdravenie nášho tela,Vám pani Laura za obetatosť a silu ktorou nás obdarúvavate.

Vďaka Ti Bože láskavý
Peter K.
|18.08.2017
Bože otecko láskavý, nekonečne Ti ďakujem za tento detoxikačný recept pre naše telá,lebo len ty jediný vidíš a vieš čo nám pomáha a čo potrebujeme aby sme zase boli plný sily a energie.
Bože otecko, len ty sa o nás staráš a dávaš na nás pozor preto Ti patrí nekonečná vďaka a chvála Bože všemocný.
Pani Laura ďakujeme za prijatie tejto Božej liečivej receptúry a nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje láskavý jediný Boh,nech Vám dá veľa lásky ,pokoja a radosti do života a všetko zlé od Vás odnesie čo najdalej preč.

Poďakovanie
Gabika
|17.08.2017
Ďakujeme Ti Bože za tvoju každodennú starostlivosť, za ochranu nášho zdravia. Milujem ŤA Bože.
Ďakujem Vám pani Laura a pán Vladimír za každú pomoc a podporu

poďakovanie
Peter K.
|18.08.2017
Pravda vždy bolí najviac tých, ktorý sú zlí a falošný a chcú zle našej pani Laure, ktorá s láskou a oddanosťou pomáha a od láskavého Pána Boha odovzdáva liečby pre naše ubolené telá i duše.
Drahá pani Laura sme radi že Vás máme a že vďaka Vám vieme pravdu a môžeme milovať a modliť sa k jedinému Pánu Bohu. Že nám odovzdávate liečivé radi a liečby pre naše telá i duše od Pána Boha a že nás vždy podporíte a poradíte.
Preto veľká vďaka patrí Vám za obetavosť a ochotu pomáhať nám a príjmať jedinečné drahocenné liečby pre nás,lebo nebyť Vás tak mnohý z nás by tu už neboli, alebo by žili v kliatbe a ťažko chorý.
Je nám všetkým ľúto že sú zlý ľudia, ktorý sa snažia ublížiť Vám a vymýšľajú si rôzne nepravdy, len aby ostatných zviedli zo správnej cesty,ale Boh je všemocný a ja verím že tých, ktorý veria pravde Božej na tejto nádhernej Božej stránke pribúda a všetci raz pochopia kde je pravda.
Pani Laura my si vás nikdy nedáme, lebo Vy ste tu bola vždy pre nás a vždy ste sa pre nás obetovala aj s pánom Vladimírom. Vždy sa za vás budeme modliť k jedinému Pánu Bohu,nech Vás žehná a ochraňuje.
S láskou a prianím všetkého dobrého Peter.

Ako liečby nádherne fungujú

Peter|23.09.2015 

Asi pred viac ako 2 mesiacmi mi začalo haprovať srdce.Z ničoho nič som mal pocit akoby sa malo v sekunde zastaviť, ale rozbehlo sa silným jedným buchnutím. Vždy som to musel predýchať. Stávalo sa mi to aj niekoľkokrát denne. Bol som z toho dosť nervózny a vykoľajený. Hovorím si, asi prišla už moja doba, a Otecko si ma zrejme už zoberie k sebe...nepríjemné chvíle, hlava sa mi nekrútila, tlak je zrejme ok. Stresy z mojej rodinnej situácie a víkendové ponocovania sa odrazili na stave môjho srdca.. Už už som sa chcel objednať k pani Laure, keď akoby na zavolanie Pán Boh zoslal liečbu na srdce a krvný obeh.
Dnes mám za sebou asi 12 dní pitia tohoto skvelého čaju, a môžem Vám povedať že odvtedy som nemal ani jeden záchvev na mojom srdci. Ľudia dobrý, verte liečbam, verte všetkému čo tu čítate od Pána Boha nášho. Ja som tak šťastný Otče Božinku, veľmi Ťa za to MILUJEM!!!!!!!!! Večná vďaka Tebe Bože. Čo si to Ty za neskutočne obrovskú lásku Tatinko náš??? To sú veci o ktorých môžu ľudia za bránami tejto Božej stránky len a len snívať. Bože dobrý, NECH SA UŽ KONEČNE ZOBUDÍ TENTO SVET ZO SPÁNKU NEVERECTVA!!!

Poďakovanie
Gitka
|17.08.2017
Drahá Laurinka, náš posledný Boží prorok, vždy a navždy budem stáť pri Tebe, chrániť a obhajovať Ťa, ctiť a vážiť si Ťa. Skromná, obetavá, najvernejšia a najoddanejšia Božia služobnica, veľky vzor pre nás všetkých. Si naše žiarivé Svetlo a náš veľký poklad tu na zemi, bez Teba by sme boli nevedomí a stratení. Do svojej smrti Ti budem vďačná za záchranu života a tiež záchranu života mojho manžela. Nesmierne Ti ďakujem za.všetko čo si pre mňa a moju rodinu spravila a že toho nebolo málo!!! Bola si to Ty, ktorá ma naučila milovať BOHA jediného a ukázala mi správnú cestu, ktorou mám v živote odhodlane a odvážne kráčať aby som si zachránila svoju dušu. Nikdy sa nevzdám lásky a viery k svojmu milovanému Bohu. Nech Vás s Vladkom obidvoch láskavý a dobrotivý Boh opatruje, ochraňuje pred všetkým zlom a žehná Vám. Mám Vás rada, veľmi Vás ľúbim. S láskou Gitka.

Vždy za lásku, pravdu
Elena
|17.08.2017
Pani Laura, nekonečna vďaka láskavemu Bohu, že vás zoslal, takúto vzácnu dušičku, akou ste vy, ktorá ma naučila milovať Otecka nebeského, veľmi vás mám rada obidvoch , vážim si vás, veľmi ďakujem, čo všetko pre nás robíte, do vyčerpania svojich síl. To dokáže len Boží prorok, to dokáže len Božie dieťa. Vždy budem hájiť milovaného Boha , Jeho dieťa, jeho pravdy. To nie je z povinnosti, ale z nesmierne lásky, nekonečnej vďačnosti, bezhraničnej dôvery. Nech vás láskavý Boh, ochraňuje , pomáha, požehnáva, dáva sily každý okamih . S láskou

Vždy budeme pri Vás stát
Daniela
|17.08.2017
Drahá pani Laura, to naozaj my dakujeme Vám! Bez Vás by sme tu mnohí už neboli, pretože Vy ste nás naučila láske k Bohu, Vy ste nám otvorili oči. Bez Vás by sme nič nepoznali, bez Vás by sme sa nikdy nevyliečili, pretože Vy ste našim mostíkom k milovanému Bohu! Ďakujem denne, že Vás poznám a za to všetko čo vďaka Vám viem. Vážim si vás aj s manželom a kedykoľvek som tu pre vás, kedykoľvek sa na vašu obranu postavím!! Vďaka❤️

Najdrahšia naša Laura
kvetena
|17.08.2017
Drahá a láskavá naša Laurinka , nech by bolo čokoľvek vždy budem pri Vás stáť . Keby nebolo Vás nebola by som už tu . to ja som vdačná Vám a Pánu Bohu za všetko . Mám Vás veľmi rada , ste úžasná ľudská bytosť ,jedinečný človek . Som veľmi šťastná a verím len Pánu Bohu že Vás chráni od všetkého zla od všetkých neprajníkov . Ale každý sa dočká svojej odmeny za všetko čo koná .Nedáme si Vás všetci Vás veľmi ľúbime ste pre nás to nádherné Svetlo ktoré nás vedie k Bohu jedinému proste ten najvzácnejší Dar aký kto môže mať ! Dakujem Vám drahá pani Laura za všetko čo ste pre mňa urobila ,dakujem aj Vášmu manželovi a dakujem aj pánu Bohu naj drahšiemu . Som šťastná ,že Vás všetkých mám . . Vždy budem dakovať pánu Bohu ,že Vás dal na našu Slovenskú Zem ! Klaniam sa Bohu aklaniam sa i Vám drahá pani Laura , Nedáme si Vás a ľúbiť Vás budeme do konca našich životov . Bože najmilovanejší som Ti veľmi ,veľmi vdačná ,že ochraňuješ našu drahú Lauru ľúbim ťa veľmi drahý Otecko Nebeský a moja vdačnosť k Tebe Bohu jedinému je veľká . S pokoro úctou a hlbokou láskou dakujem pánu Bohu aj Vám drahá a láskavá naša Laura Boží prorok náš s láskou kvetena

Kedykoľvek
Renata R.
|16.08.2017
P. Laura my Vám ďakujeme a myslím že hovorím za všetkých keď poviem láska k Bohu a srdce na mieste ,Vaša láska ktorou nás vediete v nás vyvoláva pocity bojovnosti vždy budem stáť a pomáhať Vám . Veľmi som Vám vďačná za každú chvíľu , ktorú nám venujete aj keď ste unavená a ubolená. Môj milovaný Otecko zmenil môj život a ja mu budem ďakovať, milovať ho až do môjho konca s láskou v srdci. Ale pani Laura vy ste tá , ktorá nás doviedla k tomu aby sme pochopili pravosť lásky k Bohu ste jedinečná a za to sa kloním pred Vami s úctou a pokorou vďaka Bože že si nám poslal anjela na zem zvanú Laura Amen.

Sme pri Vás
Peter B.
|16.08.2017
To my ďakujeme Vám, že ste tu pre nás keď to najviac potrebujeme. Nič iné sa od nás ani nesmie očakávať. Rád by som veril že to stíchne raz a navždy...možno niekedy ano...sme však v tejto etape, a môže sa stať že prídu silnejšie ataky, preto takéto situácie musia nás všetkých stmeľovať, utužovať aby sme pochopili že jeden samotný prútik sa zlomiť dá, ale keď ich je 10,20,100...v tom je naša sila.
Ľúbime Vás a ešte raz za všetko patrí veľká vďaka Vám, lebo málokto vie, čo všetko musíte obaja znášať!!!
S úctou a láskou Peter s rodinou

Ďakujem
Jana
|16.08.2017
Drahá Laura, zastaneme si Vás vždy, keď to bude potrebné..Nikdy si Vás nedáme a budeme Vás ochraňovať a ctiť,kÿm tu na tejto zemi žiť budeme. My sme vďační za mnohé pomoci a cenné rady a hlavne za tú všetku obetavosť a láskavosť,ktorú pre nás denne robíte.Vďačíme za veľa a je to oproti Vašej práci máčik čo pre Vás môžeme urobiť. Postavíme sa za Vás vždy, keď to bude potrebné.Možno nás je málo bojovať proti zlu,ktoré sa šíri svetom,ale Božia láska ktorú v srdci nosíme nás posilní bojovať.Želám si,aby celý svet cítil lásku Božiu a aby sa spamätal, z konca,ktorý nás pomaly,ale isto čaká. Ďakujem Vám za všetko čo pre mňa a mojich blízkych robíte. Otče môj milovaný ochraňuj nám našu drahú Lauru od všetkého zlého,ako aj nás všetkých. Ďakujem za ňu źe je tu pre nás a že nám odovzdáva všetky tvoje pomoci Otecko môj. S láskou Jana

Dakujem Vam zo srdca drahy Otce ,dakujem pani Laura
Silvia
|18.05.2016
Drahy Otecko,draha pani Laura. Chcem sa nasmu Oteckovi,podakovat ,ze mozem citat vsetky tieto uzasne a dobre rady pre nas organizmus a pre nas dobry zivot. Nie je to dlhy cas, odkedy som poziadala,o spristupnenie tejto stranky, ktora mi hned bola nasim Oteckom povolena citat,no zakazdym ked citam, tvoje odkazy Otce ,tisnu sa mi slzy do oci a dakujem za tuto nekonecnu lasku,a ze aj ja mozem byt jej sucastou! Je to krasna a nekonecna laska,Dakujem ti Boze! A Vam pani Laura takisto dakujem za Vase krasne slova , je z nich citit obrovsku lasku,dakujeme! BOH Vam zehnaj!

Poďakovanie za Božiu receptúru pre nás
Peter K.
|25.01.2017
Milovaný môj Bože dobrotivý.
Ďakujem Ti s celého srdca za ďalší recept na toto zimné obdobie pre naše telá, aby sa posilnili a boli odolné voči všetkým vonkajším vplyvom,ktoré na nás útočia.
Len Ti Bože otecko náš všemocný dobre vieš čo potrebujeme a kedy a v akom množstve užívať,aby naše telá boli silné a zdravé,nekonečná vďaka patrí Tebe môj dobrotivý a milovaný Bože otče za tvoju pomoc a radi nad zlato. Si náš najdrahší talizman a najväčšie dobro na tomto svete a milujem Ťa a vždy budem len Teba najviac na svete milovať a Tebe ďakovať.
Pani Laura aj Vám veľmi pekne ďakujem za prijatie tohoto receptu pre nás od Pána Boha a aj stiahnutie informácií o liečivých účinkoch tohoto oleja,určite mnohým nám pomôže a posilní naše telá.Nech láskavý Pán Boh žehná a ochraňuje dňom i nocou Vás aj Pána Vladimíra,želám pokojný a Bohom požehnaný krásny večer, s láskou Peter.

Poďakovanie.
Marcel
|06.02.2017
Ďakujem Vám pani Laura, že ste nám od nášho Nebeského otca zaslali tento účinný liek, tak potrebný v tejto dobe, keď sa šíri vírus dosť odolnej chrípky, ktorý sa len veľmi ťažko lieči aj s pomocou antibiotík. Ešte raz sa chcem poďakovať nášmu jedinému Bohu a Vám pani Laura, za Vašu starostlivosť. Boh Vás ŽEHNAJ !

Si užastný
Jaroslav
|02.02.2017
Dakujem otecko nebeský.si užastný ako sa o nás starás a uzdravuješ cez svoje recepty.dakujem a milujem ťa

Vrelá vďaka Ti Pane Bože.
Jaulienka
|22.01.2017
Milovaný môj Pane Bože, chcem sa Ti veľmi pekne poďakovať za ďalšiu vynikajúcu liečivú receptúru, ktorá zničí všetky zápaly v tele, pretože ju aj ja práve potrebujem. Ty jediný vieš, čo je pre nás ľudí prospešné a čo nám zachráni naše zdravie. Aj keď na internete je upozornenie, aby sa nikdy nepoužíval vnútorne, tak jedine Ty nám láskavý Pane Bože odporúčaš vnútorne ho použiť. Pane Bože Ty si dokonalý a keby tam bolo aj tisíckrát napísané nie vnútorne, tak jedine Tebe verím a viem, že všetky Božie receptúry, ktoré nám s láskou odovzdávaš prostredníctvom pani Laury, sú pre naše telá tie najlepšie, najsprávnejšie, najprospešnejšie a najliečivejšie. Milujem Ťa Pane Bože, len Tebe dôverujem a budem sa riadiť len Tvojimi múdrymi radami, pretože viem, že lepších liečivých receptúr od Tvojich Pane Bože na celom svete niet. Z celého srdca Ti ďakujem.

Nekonečné ďakujem
Jana
|21.04.2017
Drahý milovaný Božíček môj. Ďakujem za dalšiu vzácnosť a odkaz pre naše zdravie.Si ten najlepší lekár sveta. Vážim si všetky tvoje vzácne rady a lieky,ktoré nám neustále s láskou posielaš. Ako sa zlaté šperky ukladajú do šperkovnice,tak pre mňa je táto Božia stránka tiež šperkovnicou tých najvzácnejších polkladov,ktorými nás obdarúvaš. Vážim si s celého srdca že môžem vlastniť takéto poklady z nebies. Ďakujem aj Vám drahá naša Laura že aj napriek oddychu sa o nas staráte . Božíček môj milovaný milujem ťa a ďakujem za všetko. Drahá Laura Vám želám dni plné pokoja,radosti a Božieho požehnania.S láskou Jana❤️❤️❤️

Ďakujeme
Valéria
|24.01.2017
Bože ďakujem Ti aj ja za ďalšie liečivko, ktoré si nám poskytol. Veľká vďaka aj vám pani Laura za čas strávený pri písaní Božieho odkazu. Ľubkam Ťa Bože a veľmi Ti ďakujem.

Poďakovanie.
Marcel
|06.03.2017
Ďakujem dobrotivému Bohu a Vám pani Laura za neoceniteľné rady na posilnenie zdravia. Boh Vás žehnaj !

Bože láskavý Ďakujem

Renata R.|16.08.2017
Milovaný Bože Otče láskavý ďakujem za túto receptúru našej očisty tela . Bazalková kúra bola neskutočne účinná a koľko zloby zo mňa vyšlo som bola prekvapená čo sa so mnou deje asi po mesiaci som cítila neskutočné podráždenie , ktoré sa opakovalo asi 2x ale teraz som spokojná a neskutočne šťastná ďakujem veľmi silný zážitok . Milá p. Laura zo srdiečka Vám ďakujem za tieto neskutočné liečebné procedúry ich účinok je stopercentný . Teším sa na túto kúru a budem sa modliť a ďakovať milovanému Bohu za túto drahocenné rady ďakujem a pozdravujem p. Vladimíra srdečná vďaka.

Nekonečná vďaka
Jana K.
|16.08.2017
Drahý Bože ,ďakujem za ďalšií liečik pre naše telo a zdravie.Vážim si všetučké pomoci a vzácne rady od Teba. Veľká vďaka aj Vám drahá Laura za odovzdanie.Milujem ťa Boh môj jediný.

Veľká vďaka Bože
Peter K.
|06.03.2017
Láskavý Dobrotivý Bože,veľmi sa Ti chcem poďakovať za toto liečivo pre nás v tomto období,kedy naše telá potrebujú posilnenie ,aby sme boli odolní voči všetkým nepriaznivým vplyvom.
Bože otecko,len Ty jediný vieš čo a kedy máme brať na posilnenie pre naše telá, aby sme boli zdraví. Veľká vďaka Ti Bože láskavý,milujem Ta a dôverujem v Teba.
Veľká vďaka patrí aj Vám Pani Laura,nech Vás Pán Boh žehná.

Ďakujem Ti Bože
Marek
|06.03.2017
Ďakujem Ti drahý Bože , že si nám poslal tento vzácny nápoj na zvýšenie telesnej sily .Milá pani Laura aj Vám ďakujem za váš čas aj námahu .Čo by sme bez Vás robili..

Poďakovanie.
Ingrid
|06.03.2017
Ďakujeme pani Laure a nášmu Pánu Bohu za tieto nesmierne užitočné rady.

Ďakujem
silvia
|22.06.2017
Milý Bože Ty si veľkolepý,a ja žasnem ako vždy keď nám pani Laura píše ktoré ovocie,zeleninu či koreniny na čo sú a úlohu ich liečivých síl pre naše telo.
Minule pri jedení čerešní som si tak pomyslela že by bolo zaujímave vedieť aké vitamíny sa schovavaju v čerešniach,pretože tie dostať kúpiť iba v období keď dozrievajú,nie ako iné ovocie po celý rok.Raz už dávno som čítala že čerešna ako jediná ma nejaký vitamín čo žiadne iné ovocie nemá,ale kedže Ty si ju stvoril iba Ty Bože vieš akú liečivostnú silu ukrýva.A ja som Ti Bože prenesmierne vďačna za tvoju lásku k nám,lebo len láskavy Otec sa takto stará o svoje dietky.
Vedieť tieto veci je pre mňa neskutočný dar.Ľúbim Ťa Bože Otče a vždy budem.
Vám pani Laura ďakujem zo srdca ,že aj v čase keď máte oddychovať sa staráte o naše tela,a duše.Nech vás a manžela Pán Boh žehna a ochraňuje..

Srdečná vďaka
Andrea
|22.01.2017
Láskavý pane Bože, milá pani Laura, ďakujeme veľmi pekne
za ďalšiu úžasnú liečivú receptúru pre naše telá a duše. Bdieš nad nami Pane neustále, veľmi Ťa ľúbime.
So srdečným pozdravom, Andrea

Vdaka, Ti Bože.
Helena
|04.07.2017
Čerešne sú moje najobľúbenejšie ovocie,ktorého sa neviem dojesť.Rovno zo stromu,neumyté a odkostkované priamo v ústach.Dnešné deti to už nevedia,kostkujú v rukách,hm.Pred troma rokmi asi som zasadila dve,jedna mala silné korene a druhá slabé,ked som ich sadila, tak som sa modlila,až sa prijmu,aspon jedna.Na moje prekvapenie prežila tá slabá a tento rok konečne pustila výhonky,také znamenie v tom,že nezáleží čo je silné a čo slabé,ale čomu Ty žičíš,to prežije.Tak je to aj myslené o ľuďoch.Pozdravujem pani Lauru a pána Vladka,nech sa Vám darí a veľa sily a energie vo vašom poslaní.Ďakujem Ti,Bože za tvoje cenné rady pre nás...

Veľké ďakujem

Miriam|21.06.2017
Bože Otče, zo srdca ďakujem za tieto úžasné informácie, ktoré nám neustále posielaš prostredníctvom pani Laury a jej nádhernej stránky. Ja vždycky žasnem nad tým, ako málo niekedy stačí na to, aby sme sa vyhli kadejakým ochoreniam, ktoré na nás v dnešnej dobe číhajú. Či už je to nenápadná bylinka alebo chutné ovocie namiesto prechemizovaných liekov, ktorými nás dnešná medicína vytrvalo kŕmi. Vám, pani Laura, zo srdca ďakujem, že na nás neustále myslíte a zdieľate s nami tieto vzácne rady a informácie. Pozdravujem pána Vlada, Boh Vám obom žehnaj!

Poďakovanie
Gabika
|23.01.2017
Ďakujem Ti milovaný Bože z celého srdca za túto liečbu, Ty nám vždy v pravý okamih podáš pomocnú ruku. Ďakujem za všetko.
Ďakujem aj Vám pani Laurika aj Vám pán Vladko za všetko, čo pre nás robíte. S láskou Gabika

Veľké poďakovanie
Gitka
|16.08.2017
Drahý Otecko Nebeský, z celého srdca Ti ďakujem za ďalšiu nesmierne cennú a liečivú radu na očistu celého tela, ktorú nám posieláš svojou láskavosťou a dobrotivosťou cez duševný príjem našej milej a obetavej Laurinky. Ľúbim Ťa Bože a celý život duša moja len Teba velebiť, chváliť a milovať bude. Bože Otče prosím Ťa ochraňuj Laurinku a jej manžela Vladka pred zlom, stoj vždy pri nich a žehnaj im každý deň života. S láskou Gitka

Obrovská vďaka
Simona
|16.08.2017
Láskavý môj pán Boh,ďakujem za túto liečivú radu,myslím že to práve potrebujem.Uz týždeň som bez energie,je mi stále zle..
Ďakujem za všetky rady
Milujem ťa

Ďakujem
Elena
|16.08.2017
Nekonečne ďakujem láskavý Bože Otče, za Tvoju lásku , obrovsku starostlivosť. Ty jediný, všetko vidíš, vieš , čo potrebujeme , Ty jediný vyliečiš naše duše aj telesne schránky , vyriešiš naše trápenie.Ďakujem za všetko. Nesmierne Ťa milujem Otecko nebeský až do posledného dychu. Vzácna naša Laura, ďakujem za vašu obetavosť, za všetko.
s láskou

Podakovanie
kvetena
|16.08.2017
Drahý Nebeský Otče , s hlbokou láskou Ti dakujem za liečivo , ktoré nám všetkým posielaš . Za všetky požehnané liečivá a rady ,ktoré si nám odovzdal cez duševný príjem našej drahej Laury Ti veľmi pekne dakujem s hlbokou láskou a úctou k Tebe , k Bohu jedinému. Veľmi ťa ľúbim drahý Otecko Nebeský . Si moje všetko na tejto boľavej Zemi. Aj Vám drahá pani Laura som nekonečne vdačná za všetko , čo pre nás robíte . Dakujem Vám ,ľúbim Vás S láskou kvetena

Poděkování pánu Bohu za ochranu před mobilními telefony.
Martin, Česká republika|22.05.2013
Chtěl bych poděkovat pánu Bohu a paní Lauře za pomoc, kterou pro nás od našeho pána Boha přijala, jako ochranu před mobilními telefony, které dnes všichni používáme, někdy až zbytečně. Asi každý kdo si přečetl, článek který nám náš Bůh nedávno poslal jako upozornění na škodlivost tohoto bezdrátového sluchátka, určitě dostal obavy.. Děkuji za odpovědi na otázky, stránky navštěvuji skoro každý den a těším se na nové odpovědi na ,, naše " otázky. Děkujeme za ně, za práci Paní Laury a jejího manžela, a za trpělivost našeho pána Boha s námi všemi.....

Vďaka
Mária
|15.08.2017
Drahý Otecko Nebeský, ďakujeme za Božiu radu prijatú našou pani Laurikou. Zo srdca ďakujeme a sama cítim že to nesmierne potrebujeme. Pozdravujeme Vás a ďakujeme

Božíčku milovaný vďaka!
Daniela
|15.08.2017
Drahý Bože, s láskou Ti ďakujeme za Tvoju opateru. Je to najúžasnejší pocit mať Tvoju lásku, priazeň a bedlivú náruč,ktorá vždy pohľadí dušu a srdce. Ďakujem za vzácnu radu a nadovšetko Ťa milujem. Drahá Laura, bez Vás by to proste nešlo

Si Úžasný
Marta B.
|15.08.2017
Si Úžasný Tatičko Nebeský. Ďakujem Ti za úžasnú očistnú kúru,za to že sa tak staráš o naše zdravie.Ľúbim Ťa Bože a prosím Ťa za všetku tú námahu a obetu pani Lauri a pána Vlaimíra chráň ich od všetkého zlého, odľahči im z ich každodenného trápenia a boja zo zlom, pohľaď ich duše a daj im silu do ďalšieho života.Kiež by všetci boli tak verní...
Ďakujem

Ďakujeme!!
renáta
|15.08.2017
Drahý Bože, ďakujeme za túto liečbu, prosím, pomáhaj nám, ktorí ju s radosťou prijímame, aby sme ju správne napĺňali a zvládli celú. Odmenou nám bude dobré zdravie, ďakujeme, že sa o nás staráš, aby sme tu na zemi prežívali život v plnom zdraví. Ďakujem pani Laura tiež Vám za obetavosť. Srdečne Vás i pána Vladimíra pozdravujem.

To sú Božie zbrane!!!
Peter B.
|15.08.2017
Na každú bolesť existuje u Teba Otče Božinku liečba. Na každý jed máš protizbraň. Veľmi Ti za tento odkaz ďakujeme.

Ďakujeme
Lukáš
|15.08.2017
Ďakujeme nespočetne veľa krát najláskavejší Otče Bože, že sa stále o nás veľmi staráš a pomáhaš nám, aby sme sa mali dobre a boli s zdraví. Milujeme Ťa Otče Bože a veľmi nás, teší každá Tvoja receptúra, ktorú vždy s láskou napĺňame. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a vždy aj budeme. Ďakujem pani Laura, že nám vždy Boží odkaz prijmete a odovzdáte. S láskou Lukáš a mama.

Veľká vďaka
Jana
|31.05.2017
Drahý Bože,ďakujem za vzácnu liečbu pre naše zdravie. Myslím,že svet v ktorom žijeme a útrapy ktoré v ňom prežívame každým dňom prekonávame len vďaka tvojej Božej pomoci. Táto liečba prišla do slova,ako blesk z jasného neba.Prišla presne od teba Bože a prišla nám mnohým v pravej chvíli.Mne osobne určite.Ty jediný vieš a vidíš čo a kedy potrebujeme. Vďaka Vám drahá Laura za odovzdanie.Drahý Bože opatruj Nás všetkých .Milujem ťa a ďakujem za všetko.

Vďaka
Ľuboš|31.05.2017
Vďaka Bože že môžem čítať Tvoje rady a odkazy z tejto stránky. Všetko sú to pre mňa vzácnosti a veľká pomoc. Veľká vďaka Laura za všetky nespočetné prijaté Božie odkazy a rady.

Milovanému Stvoriteľovi
kvetena
|31.05.2017
Najdrahší Všemohúci Bože, len Tebe patrí to najväčšie podakovanie Bohu jedinému za všetky liečivá ktoré nám posielaš cez duševný príjem našej láskavej Laurinky, Za každé liečivo som Ti veľmi vdačná a žehnám láskou každé jedno liečivo ktoré užívam . Bezhranične ťa ľúbim najdrahší Nebeský Otecko , si najdôležitejší v mojom živote , ľúbim aj našu drahú a láskavú Laurinku aj s jej manželom , ktorý pre nás toľko robia , vážim si a ctím si ich . Chráň ich drahý Bože , aby im nikto nemohol ublížiť , Teba ,najdrahší Bože ľúbim a ľúbiť budem , až na veky vekov s láskou kvetena

NEKONEČNÁ VĎAKA
Lukáš
|31.05.2017
Ahoj pane Bože a drahá pani Laura. Nemôžem si pomôcť, ale cítim sa ako keby si mi pane Bože dával presne receptúry, ktoré práve potrebujem. Len Ty vidíš že znova zle spávam bolieva ma srdce, nevládzem, a každá činnosť ma privádza do zúfalstva a nepokoja a nervozity. Preto Otče Bože som tak veľmi vďačný za tieto receptúry bez ktorých si myslím by som tu už nemohol žiť. Odpusť mi pane Bože všetko zlé čo som napáchal v tomto a v minulých životoch a pomôž mi prosím Ťa byť dobrou dušou, spokojnou a zdravou kde budem môcť tento pokoj a lásku šíriť aj ostatných ľuďom. Otče Bože láskavý ľúbime Ťa a ďakujeme za všetky božie receptúry, božie kréda, za to ako sa o nás s láskou staráš, opatruješ nás a ochraňuješ . Otče Bože , prosíme Ťa nikdy naše duše neopusť. Pozdravujeme Vás pani Laura a ďakujeme pánu Bohu, že Vás máme a že nám vždy receptúry odovzdáte. ĎAKUJEME PANE BOŽE ZA VŠETKO! S láskou Lukáš a mama.

Obrovská vďaka
Gitka
|31.05.2017
Láskavý a dobrotivý Otče Bože, posielám Ti do nebíčka OBROVSKÉ POĎAKOVANIE za túto vzácnú a liečivú receptúru na pomoc pre moju preťaženú nervovú sústavu a tiež tráviace problémy. Otče Bože nesmierne si vážim Tvojej pomoci, ktorú nám posieláš a budem Ti za ňu každý deň ďakovať a vrúcne Ťa prosiť o požehnanie liečivého účinku tejto pomoci. Ďakujem našej Laurinke za duševný príjem tejto pomoci a že nám ju s láskou odovzdala. Otče Bože prosím Ťa ochraňuj Laurinku a jej manžela Vladka od všetkého zlého a žehnaj im každý deň života. Ľúbim Ťa Otče Bože a duša moja celý život len Teba jediného chváliť, velebiť, milovať a oslavovať bude až do konca mojho pozemského života. S láskou Gitka

Vďaka Ti Bože láskavý
Peter K.
|03.06.2017
Milovaný môj Bože jediný ďakujem Ti s celého srdca za tento prevzácny recept pre naše nervové sústavy a naše srdiečka.
Len ty jediný vidíš aké to máme mnohý ťažké a ako potrebujeme Tvoju láskavú Božiu pomoc a liečby od Teba drahý Bože dané a požehnané. Aj ja cítim, že som veľmi vyčerpaný a preto Ti nekonečne ďakujem za tento prevzácny recept, ktorý si nám odoslal cez našu láskavú pani Lauru.
Milujem Ťa Boh môj jediný a vždy budem a nikdy sa Ťa nevzdám.
Pani Laura ďakujeme aj Vám za prijatie tejto prevzácnej liečivej kúry od Pána Boha a nech Vás aj pána Vladimíra ochraňuje a požehnáva Náš láskavý a dobrotivý Boh.

Poďakovanie
Júlia P.
|03.06.2017
Ďakujem krásne za túto liečbu láskavému Pánu Bohu a aj pani Laure za odovzdanie.
Presne som sa v popise našla a veľmi sa teším, že sme dostali takúto kúru, pretože nám to viacerým veľmi pomôže. Pre mňa osobne je to neskutočná pomoc a radosť, že Pánbožko vyrieši jednu z vecí, čo ma najviac kole.
Smiem sa ešte opýtať, že či môžem k liečbe na kolená a k otrubám pridať aj túto liečbu? Pôvodne som chcela začať užívať ešte aj Tea Tree olej proti komárom, ale neviem, či by to už nebolo veľa. Pozdravujem Vás do Dvorníkov a prajem len to dobré.

Margita|02.02.16
Ďakujem Vám pani Laura aj Vášmu manželovi Vladimírovi za Vašu ochotu obetovať svoju silu pre nás všetkých ľudí, aby sme sa dozvedeli dôležité informácie pre náš život, čo je pre naše zdravie osožné - kuchynská soľ, biely cukor, múka a veľa iných vecí. Som smutná, že ľudia nehľadia aj na zdravie iných, necítia pokoru, lásku, ale stále myslia len na peniaze a mamon a preto neváhajú predávať jedovaté "/p/otraviny"len, aby zbohatli. Aj ja som patrila k ľuďom, ktorí dávali na prvé miesto peniaze/ lebo v práci som bola tak ovplyvňovaná / ale vďaka nášmu Jedinému Pánu Bohu, ktorý mňa nasmeroval k pani Laure a Božej stránke je tomu dnes inak. Samozrejme pracujem za peniaze aj ich potrebujem, ale vďaka Bohu, pani Laure a Božej stránke sa na veci pozerám inak. Môj život, myslenie a konanie sa zmenilo. Dnes už nedávam na prvé miesto peniaze ale Lásku k Bohu a nikdy neprajem zlo nikomu na svete, snažím sa každý deň prosiť za odpustenie mojich schybení, prosím za požehnanie pre mňa a moju rodinu, lásku a pokoj v duši.
Ďakujem PANE BOŽE, že si mňa vyslyšal a zmenil život môj a mojej rodiny do našej spokojnosti. Len s Tvojou pomocou to ide tak, aby sme boli spokojní, Ty všetko zariadiš presne tak aby sme boli spokojní. A len tak málo stačí MAŤ LÁSKU V SRDCI pre nášho JEDINÉHO BOHA, VERIŤ LEN V JEDINÉHO BOHA a NIKOMU NEPRIAŤ ZLO, PROSIŤ POMOC, PROSIŤ O ODPUSTENIE.
S láskou, vďakou a pokorou Margita

Dvojitá vďaka
jaroslav
|29.05.2016
Chcel by som sa Božinku poďakovať za túto krásnu odpoveď a mylím čítatelom by som chcel povedať že so zabúdaním som mal v minulosti problém a otecko nebeský mi riadne pomohol. Začal som zabúdať a celý môj problém pomenoval takto: Môj mozog je ako cirkusový kolotoč s plne obsadenými miestami na sedenie a zároveň roztočený ma 100%, na maximum čo nebolo dobré, lebo keby pán Boh mozgu nedal takúto obrany schoponosť, roztočil by sa ešte viac a na trvalo sa poškodil. Preto som zabúdal. Liečba bola zaujímavá a krásna za čo vopred ďakujem.Milujem ťa Pane Bože, ďakujem a klaniam sa pred tvojim vynálezom a to je ľudské telo. Dokonalý stroj. Pani Laura a P. Vladko ďakujem za váš časa snahu

Elena|31.03.16 
Bože Otče ďakujem za všetky Tvoje Božie slová, učíš nás každým dňom ísť po správnej ceste naše duše a staráš sa aj o naše telesné schránky. Vždy nám dávaš odkazy, čo je pre nás dobré a vysvetlíš svojim deťom, aby Tvoje Božie slová pochopili. Tak, ako ten láskavý rodič a Otecko Ty si ten najláskavejši  všetko vieš, všetko vidíš, tak niet pochýb o pravdivosti a správnosti Tvojich slov.
Otecko nesmierne Ťa milujem
Pani Laura ste úžasná duša, ktorá netúži po sláve, ani po ničom čo sa dá kúpiť v obchode, ale zo všetkých síl odkazuje Božie pravdy, odkazuje Božie slová. Mám vás rada a vždy si budem obhajovať Pána Boha a vás.

Simona|31.03.16 
Láskavý Bože
Ďakujem ti za tento odkaz, človek občas aj žasne čo všetko je pre nás zdravé a naopak čo všetko nám škodí..Nikdy by som si nebola pomyslela, že práve majonéza može mať také liečivé účinky. Celý svet je hore nohami.
Potraviny z ktorých máme najväčší strach sú najzdravšie.
Ďakujem Bože za túto stránku a za to, že sa možem dozvedieť stále niečo nové..
Lúbim ťa!

Júlia P.|31.03.16 
Tatinko náš, Otče Bože, ďakujeme, že nám odosielaš toľko rád pre naše zdravie.
Mala som veľké problémy s bolesťou kolien a to som ešte mladá. Teraz napĺňam liečbu, jem veľa plnotučných výrobkov a vďaka požehnaniu liečby od Boha, ma kolená už takmer vôbec nebolia.
Chcela som len podotknúť, že je vážne ťažké, nájsť plnotučný tvaroh. Sama neviem koľko má mať presne percent tuku, ale už som sa naprehrabávala v rôznych obchodoch medzi rôznymi druhmi a väčšina z nich je nízko, alebo polotučných. Hrôza, koľko zbytočne odobraných tukov.
Ďakujeme Pane Bože, že nás učíš, že strava má byť pestrá a ukazuješ nám, akú si vložil silu do prírody. Sama od seba by som tieto veci ani nejedla a namiesto toho dávala do seba stále to isté dokola. Ešte stále mám čo vylepšovať.
Ďakujem zo srdca pani Laure za prijatie odkazu pre nás. Bodaj by Vaša práca a práca pána Vladimíra bola viac cenená ľuďmi.

Daniel|31.03.16  
Ďakujem Pánu Bohu aj Vám pani Laura za ďalší už neviem koľký Boží odkaz pre naše neposlušné duše a choré telá. A ešte aký dlhý a publikovaný ráno o tretej. Vy asi vôbec nespíte? Ďalšia ukážka Božej múdrosti a ľudských vedátorov pýchou nadutých v ich hlúposti. Čítal som už nejaké články kde sa uvádzalo, že najnovšie vedecké výskumy potvrdzujú to čo odkazuje Pán Boh a to je, že veľká časť vitamínov ako je napríklad vitamín A, E... sa viažu na tuk a sú iba v ňom rozpustné. Napríklad uvediem, plnotučné mlieko keď z neho odstránime tuk – smotanu má ako odtučnené minimálnu výživovú hodnotu, lebo spolu so smotanou z neho odídu aj všetky tieto na tuk sa viažúce vitamíny. Ja už dlhú dobu kupujem a konzumujem všetko len plnotučné, čo je ale mnohokrát v obchodoch ťažko zohnať. Momentálne sa cítim zdravý a aj podľa Božej diagnostiky ktorú som si nechal u pani Laury urobiť som. Už nehovoriac o tom, že si na takejto strave podstatne viac a lepšie pochutím.

Lukáš a mama|11.03.2016  
Neuveriteľné Pane Bože, ako veľmi počúvaš naše prosby, vysvetlím aj prečo. Včera pri večernej modlitbe som sa zamyslel čo idem robiť s mojimi kozičkami, ktoré chovám. Nevedel som sa rozhodnúť či si ich nechám alebo predám, kedže sa im človek musí každý deň venovať a mám prácu kde musím chodiť na celý deň tak mi musí pritom niekto pomáhať, kým som v práci. Ale zvieratká mám veľmi rád a je to moja záľuba. Tak som povedal pánu Bohu, že sa neviem rozhodnúť. Tak a dnes pozriem na stránku a zrazu odpoveď od môjho milovaného pána Boha. Tak som znova zacítil ako veľmi nás náš milovaný pán Boh počúva čo mu rozprávame a o čo ho prosíme a samozrejme aj ďakujeme. Preto po tejto skúsenosti chcem všetkým odkázať náš pán Boh nás skutočne veľmi bedlivo počúva. Ani neviem opísať akú radosť si mi pane Bože urobil touto odpoveďou. Chceme Ti poďakovať Otče Bože za každodennú ochranu, Božiu pomoc, modlitby, Božie kréda, liečebné receptúry, ktoré nám posielaš a uzdravuješ nás, pretože len Ty vieš ako veľmi ich potrebujeme. Veľmi ťa ľúbime Otče Bože a ďakujeme za každý okamih nášho života. Vďaka Vám drahá pani Laura za vašu ochotu a pozdravujeme aj pána Vladka.

Elena|11.03.2016  
Bože Otče, ďakujem za Tvoje vzácne rady, za všetky dary, za všetko čo pre nás robíš, ako sa o nás trpezlivo staráš aj s Tvojou oddanou, statočnou, obetavou služobnicou Laurou aj za jej pomocníka Vladka, ďakujem nesmierne Ti ďakujem, že si ju k nám poslal, vzácny dar od Teba Otecko. NEKONEČNE ĎAKUJEM.
Milujem Ťa nesmiernou láskou Otecko nebeský.
Pani Laura ďakujem. Boh si vás nedá, vždy vás ochráni, ale ani my !!!!!!heart

Peter|13.03.2016 
Veľká vďaka Tebe pane Bože Náš láskavý a dobrotivý za tieto krásne odpovede pre naše zdravie. Nikto nedokáže tak dokonale opísať liečivostnú silu tej danej suroviny, alebo bylinky ako to dokážeš Ty Otče Bože, nikto len ty vieš presne čo je pre naše zdravie to pravé a s láskou nám vždy odpovieš na každú otázku, za to len Tebe patrí večná sláva a chvála, len tebe Otče Bože Náš nebeský.
Veľká vďaka patrí aj Pani Laure za prijatie každej receptúry a každej Božej rady pre nás, lebo verte že nik na svete tak dokonale a krásne neopíše liečivosť všetkého zdravého a pre nás prospešného ako láskavý Pán Boh, cez prsty našej drahej Pani Laury.

Monika|24.03.16 
Neviem či to už môj manžel písal, ale keď áno tak to pripomeniem, pretože to bolo už dávnejšie. Naša dcérka mala atopický ekzém a alergiu na med, čiže zakázaný med a predpísané všelijaké mastičky, špeciálne mlieko pre alergikov, prať v detskom prášku dvakrát nechať vyplachnuť prádlo no všetko čo je stým spojené. Mastičky pomohli, ale len do času a zasa niečo lekárka namiešala a zasa do času a tak sme zavolali p. Laure, poprosili p. Boha o Božiu liečbu a tá znela piť kozie mlieko neprevarené s medom! Zháňali sme kade tade až sa podarilo z nejakej dedinky, bolo to dosť od nás ďaleko, ale keď treba tak treba. Kúpili sme stále viacej a dali ho do mrazničky v liter a polkách fľašiach. Večer som vybrala a do rána bolo rozmrazené.Dcérke sme dávali asi 2 - 4 dc denne s medom. Mala asi 4 mesiace.Najprv sa vychádzala a to poriadne a asi na tretí deň to ustupilo až úplne zmizlo. Už nebola alergička:) Pila by ho aj teraz ale zásoby sa minuli, nové mlieko začne myslím už v apríli, teraz ho kupujeme od jedného baču ktorý býva vedľa nás, aj v tom nám p. Boh pomohol, že nemusíme za mliekom cestovať nosia nám ho domov. Dcérka ma dosť dobrú imunitu, nie je často chorá ako iné deti a to v škôlke trávi kopec času. To všetko vďaka koziemu mlieku s medom. Keď chýba neaké dieťa v škôlke, je choré už aj ona sama mi povie, že kamoška nepije kozinku je chorá:)Veľké ďakujem p.Bohu za poskytnutie tejto informácie, ktorá sa u nás hneď aj osvedčila a aj vám p. Laura, lebo bez vás by sme sa k tej informácií nikdy nedostali:)

Ďakujem
Zuzana
|19.10.2016
Srdečná vďaka pani Laura za odovzdanie odkazu. Konečne chápem dôvod môjho chrápania. Môžem povedať, že som žila pár rokov s problémom , ktorý ma veľmi trápil a veľakrát som nemohla ani zaspať a potom som počula samú seba ako chrápem. Mala som pocit , že vôbec nespím a ráno som vstala viac unavená, ako keď som šla spať. Je ťažké večer vypnúť a zabudnúť na všetky problémy, no s Tebou Bože sa to všetko zvládnuť dá. Milujem Ťa Otecko. Ďakujem

Srdečná vďaka
Dominika
|28.04.2017
Ďakujem Ti pane Bože za túto liečbu. Pri čítaní som mala pocit, ako keby si písal o mne.
Cítim sa veľmi smutná, moja duša je veľmi unavená. Odpusti mi prosím všetky moje chyby, za ktoré sa veľmi trápim a zároveň Ťa prosím o požehnanie tejto liečby. Ďakujem za pomoc a silu, ktorú mi každý deň posielaš. Ľúbim Ťa.
Ďakujeme aj Vám pani Laura za prijatie a odovzdanie Božieho odkazu za Váš drahocenný čas,ktorý nám venujete aj napriek tomu,že máte oddychovať, nech Vám Pán Boh žehná každý deň.
S láskou Dominika a mama

Ďakujeme Ti Bože
Peter K.
|27.04.2017
Láskavý a dobrotivý Bože otecko náš ,veľmi Ti ďakujem za tento pre nás nesmierne liečivý a ochranný recept od Teba daný pre naše telá a príbytky, lebo len Ty jediný vidíš silu zla a len Ty jediný vieš ako nás máš ochrániť od neho.
Nekonečne Ťa milujem Bože láskavý a ďakujem Ti s celého srdca za každú pomoc, radu a recept pre naše telá a duše.
Veľká vďaka patrí aj Vám pani Laura, za prijatie tejto pre nás vzácnej liečivej receptúry, a nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje jediný láskavý a dobrotivý Boh otec všemohúci.

vdačnosť pánu Bohu
kvetena
|17.05.2017
Najdrahší Nebeský Otče , s hlbokou láskou som Ti veľmi vdačná za liečivo ktoré si nám poslal, a veľmi som Ti vdačná za všetky liečivá ,ktoré mi odovzdala naša láskavá a drahá Laura . Ešte všetko užívam ,čo mi bolo povedané , som Ti bezhranične vdačná najdrahší môj Bože.,človek si myslí ,som zdravý , v pohode ,ale nie je tomu tak . Len Ty najdrahší Stvoriteľ náš , len Ty všetko vidíš a vieš o nás . Som Ti bezhranične vdačná za všetky liečivá , keby nebolo Teba, už by som tu nebola. Veľké podakovanie patrí aj našej drahej Laure , za všetko čo príma cez duševný príjem , aby nám mohla odovzdať , to čo nám odovzdávaš pre naše telá . Veľmi ťa ľúbim , najdrahší Bože , nesklamem ťa a s hlbokou láskou ,pokorou ,úctou a oddanosťou veľká bezhraničná vdaka najdrahší môj Bože . Aj Vám drahá pani Laura za všetko dakujem , ste úžasný človek, aj Váš manžel , Boh Vás ochraňuj Mám Vás veľmi rada , s láskou kvetena

Nekonečná vďaka Bože môj
Peter K.
|16.05.2017
Láskavý Bože môj nebeský veľmi Ti ďakujem za tento pre nás dôležitý odkaz ako si máme chrániť naše hrubé črevo aj naše zdravie.Bože nekonečne Ťa milujem a ďakujem Ti za každú radu a pomoc v mojom živote a vždy Ti budem verne slúžiť a ku Tebe jedinému sa s láskou a dôverou modliť to Ti sľubujem,Pani Laura aj Vám ďakujem za prijatie tejto pre nás veľmi prospešnej a účinnej radi ako biť dlho zdraví,Ďakujem Vám za každú odovzdanú radu a liečbu pre nás všetkých a nech Vás aj Pána Vladimíra žehná a ochraňuje jediný láskavý a dobrotivý Boh otec všemohúci.
Ďakujem Ti Bože za všetko s celého srdca. Milujem Ťa Bože.

Ďakujem Ti Bože za najvzácnejšiu starostlivosť
Julia L.
|10.06.2017
Láskou z mojej duše Veľke Ďakujem Bože za najvzácnejšiu starostlivosť pre naše duše ,za tvoju láskavosť Bože pre nás tu na zemi len Veľke Ďakujem .Bože len Ty liečiš a riešiš a Tvoje Božie liečivka sú najvzácnejšie .Ďakujem Ti Bože za najvzácnejšiu dušu Tvojej Laury cez ktorú nás liečiš .Veľké Ďakujem je len máličko čo pre nás robíš .Ďakujem Vám pani Laura za vašu láskavosť,obetu ,ochotu čo pre nás robíte .Lákavý Môj Bože ochraňuj a opatruj nám prosím ťa našu vzácnu Lauru .

Ďakujeme Ti Pane Bože
Dominika
|05.06.2017
Ďakujem Ti pane Bože za tuto receptúru, ktorú si nám poslal. Veľmi ju teraz potrebujem pre moju nervovu sústavu a pre pokoj na duši. Ďalšia liečba ktorá prišla v tú správnu chvíľu. Vsetky opísané symptomy sedia. V poslednej dobe ma pichalo často pri srdci a boleli ma žily, každá maličkosť ma rozčúli. Viem že to neni vždy so mnou ľahké a len vďaka Tvojej pomoci žijem a idem nejak ďalej.
Ďakujeme Vám pani Laura za odovzdanie receptúri za Vašu starostlivosť o nás všetkých.Srdečná vďaka.

Ďakujem
silvia
|05.06.2017
Ďakujem Ti Bože Otče za túto rastlinku a vysvetlenie aké má liečivé účinky na na naše telo.
Som zakaždým v nemom úžase aký Si veľkolepý a milosrdný k našim dušiam.Kiežby to všetci takto pociťovali.Ďakujem vám pani Laura za zverejnenie tejto Božej rady a želám vám aj manželovi všetko dobre,nech vás náš milostivý Pán Boh ochraňuje a požehnáva.

Poďakovanie
Gabika
|04.06.2017
Milovaný BOH môj, ďakujem za túto liečbu pre naše telá, ty vieš ako veľmi ju potrebujem. Milujem Ťa Bože z celého srdca.
Ďakujem aj Vám pani Laura aj Vám pán Vladimír, ste úžasný ľudia.

Ďakujem
Helena
|04.07.2017
Pane Bože,ďakujeme Ti,že aj keď sme akí sme,stále odovzdávaš cenné rady,že si vsadil do prírody toľko liečiv,ktoré napomáhajú naším telám.Sami o nich nich nič,len telo sa ich nevie koľko krát dojesť a sami nevieme prečo.Dnes som kúpila,sladké a chutné.Pozdravujem pani Lauru a pána Vladka a vďaka Ti,že si nám ich zoslal a že nám stále tak pomáhaš,stále miluješ a staráš o nás....

Ďakujem
Elena
|10.07.2017
Milovaný Bože Otče , ďakujem nekonečne za všetko z Tvojej všemocnej náruče, , čo nám zosielaš, ako nás učíš, ponaúčaš, vedieš, odhaľuješ pre nás nepoznané. Obrovské ďakujem . Milujem Ťa nadovšetko a vždy budem, s dôverou odovzávam každý okamih života do Tvojej Božej vôle. Otecko si mi všetkým, čo potrebujem.
Láskavá pani Laura , ďakujem najdrahšiemu Bohu mnohokrát , že vás máme , za vašu obrovskú námahu , obetavosť , čo všetko pre nás robíte. Láskavý Pán Boh nech vás ochraňuje, požehnáva,pomáha , dáva sily vo vašom ťažkom duševnom poslaní aj vášmu Vladkovi.
S láskou

Ďakujem
silvia
|10.07.2017
Ďakujem Otecko nebeský za morušu a jej ozdravné účinky.
Ešte ako deti sme ju jedavali cele prázdniny u starých rodičov,veľmi chute plody mala.
Tu kde žijem žiaľ moruše niet,alebo som ju ešte neobjavila.
Ďakujem vám pani Laura za vašu námahu a obetavosť.
Nech vás a manžela Pán Boh chráni a požehnáva.

Poďakovanie
Marcel
|10.07.2017
Ďakujem dobrotivému Bohu a Vám pani Laura za odkaz o liečivostnej sile moruše. Nemyslel som si, že konzumácia čiernej moruše má pre naše telá taký silný účinok. Ďakujem Bohu, že v našom kraji rastú takéto stromy ! Boh Vás žehnaj, opatruj a ochraňuj pani Laura a Vladko a ešte raz ďakujem za tento odkaz.

Nekonečne ďakujem
Elena
|27.05.2016
Otecko nebeský ďakujem Ti za každé slovíčko, každý Tvoj boží odkaz prijatý najvzácnejšou dušou Laurou, ktorá na tejto zemi prebýva. Ďakujem Ti za tento vzácny klenot našu Lauru, tu je Boží prorok a na druhej strane kráľovná, záchrankyňa. Kiež by aj teraz tu žijúce duše si uvedomili, že Laura je záchrankyňa aj pre nás. Ďakujem mnohokrát Otče Bože za všetko, za všetkých. Milujem Ťa nesmierne, nekonečne.
Pani Laura, Vladko ďakujem, že pre vás ako vidím ani noc nie je čas na odpočinok, že aj napriek toľkým úderom stále pevne držíte kormidlo lode lásky k jedinému Pánu Bohu. Som vďačná Bohu, že moje kroky, či už nekroky viedli k vám. Ďakujem za všetko aj vám. Mám vás rada.

Andrea|06.04.16  
Ďakujem veľmi pekne Bože za tento príspevok a ďakujem, že nám odhaluješ skryté pravdy o výrobkoch, ktoré za reklamnými pútačmi my svojím okom nevidíme. Mrzí ma, že je svet nastavený zmýšlaním len na princípe ako zarobiť na ľudoch a nie ako pomôcť ľudom. Veľmi veľa nástrah na nás číha, čím si vieme zničiť zdravie s vedomím, že robíme niečo prospešné pre zdravie. Som sťastná že máme medzi sebou pani Lauru, ktorá nám vie Božie odkazy odovzdávať. Veľmi ta milujem otecko a k tým šťavám ešte dokonca sama si pamätám, že keď som bola na zbere jabĺk v Taliansku, že všetko čo bolo popadané po zemi sme napichovali na paličku a hádzali do vedra tie jablka vôbec tak krásne nevizerali ako na etiketách na fľaši. Zo všetkých týchto jabĺk, niekedy aj hnilých sa vraj robili tieto šťavy alebo výživy. Teda neviem či je to skutočne pravda ale aspoň tak mi to vtedy tvrdili no pamätám si, že tie jablká neboli vôbec lákave. Dokonca sa používajú rozne chemické postreky na stromy a kamarátke tam pri zbere z toho opuchla ruka cele jej to mokvalo a musela odísť domov. Pekný zvyšok dňa vám všetkým prajem.

Janulienka|27.01.16
Ďakujeme Ti Pane Bože za ďalšie, pre nás veľmi potrebné upozornenie na nezdravé ovocie v tejto dobe. Je to ochrana pre naše zdravie. Veď nebyť Teba môj milovaný Pane Bože, tak v budúcnosti by sme boli veľmi prekvapení, že z čoho máme rôzne civilizačné choroby. Podľa mňa tu nemusí byť ani žiadna vojna, stačí otráviť potraviny a poslať do obchodných reťazcov. Možno je to politika na zničenie ľudstva, možno biznis pre farmaceutické firmy, ktovie. Ďakujeme Ti, milostivý náš Pane Bože za to, že Ťa máme, že môžeme čerpať múdrosť od Teba. Sme Ti vďační za každú Tvoju Božiu radu, upozornenie, či výstrahu. Ďakujeme pani Laura aj Vám, za Vašu obetavú prácu pre nás a pre oddanosť Pánu Bohu. Milujem Ťa Pane Bože z celého srdca a z celej duše a len Teba bude moja duša velebiť po celý zvyšok môjho pozemského života. Amen.

Obdiv pani Laure
miro
|20.05.2016
Pani Laura ja by som teraz chcel len povedať že obdivujem Vašu ochotu a snahu nám všetko pekne vysvetliť. Vidno že nás máte úprimne rada, lebo v týchto Vašich odpovediach vidno ako si dáte záležať aby sme všetko dobre urobili. Ozaj je pekné ako popri všetkej Vašej práci venujete čas na odpovede nás všetkých.
Ďakujeme!
Bože teraz chcem poďakovať Tebe, aby si to náhodou nepochopil zle. len som chcel vyzdvihnúť túto vlastnosť pani Laury. Teba Bože milujem nadovšetko a aj vždy budem! A ďakujem za liečbu, ja ju síce asi nestihnem robiť, ale budem sa snažiť si sem tam tento elixír pripraviť a vypiť. ďakujem

Ďakujem Ti Pane Bože aj Vám Pani Laura
Peter
|23.05.2016
Drahá Pani Laura, veľmi pekne ďakujeme za prijatie tejto liečivej receptúry pre naše telá od láskavého Pána Boha a veľká vďaka, že ste sa s ňou s nami podelili a s láskou Nám ju odovzdali.
Obrovská vďaka Nášmu láskavému Pánu Bohu za to, že sa o nás tak stará a v predstihu nám odovzdáva nádherné liečivé a posilňujúce recepty z darov svojej krásnej prírody, ktorú on sám stvoril a požehnal obrovskou liečivou silou.
Ďakujeme Ti Pane Bože za všetko čo pre nás robíš a za to že nás ľúbiš,len Ty si všemohúcy ,láskavý a spravodlivý.
Milujem Ťa a dôverujem len v Teba Bože.

Daniela P.|27.03.16 
Otecko drahý, akoby si mi odpovedal na moje vnútorné úvahy. Žijeme v uponáhlanej dobe, pracovné nároky sú privysoké a mladí ľudia, aby raz mohli mať svoje rodiny, pracujú strašne veľa, až sa to podstatné v živote stráca. Ja osobne som veľmi vyčerpaná, aj keď v porovnaní z pred dvoch rokov zvládam "hory prenášať". A to len VĎAKA Tebe drahý Bože. Nenájsť lásku v Teba, už dávno tu nie som. Môj najväčší pokoj mi prinášaš ty Bože, aj keď na Tejto krásnej Božej stránke som málo, vždy k Tebe posielam myšlienky. Pani Laura, pán Vladko, Pán Boh vám žehnaj. To, čo robíte vy je veľmi náročná úloha. Obetovať svoje pohodlie, čas a energiu kvôli druhým ľuďom, to sa vymyká realite dnešnej doby, to by neurobil nikto, hlavne bez vidiny nejakého osohu pre vlastný prospech. Vlastníte tie najvzácnejšie ľudské hodnoty.
Pán Boh si vybral správne. Som vám vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Ďakujem Ti Bože..
S úctou, Daniela.

Margita|27.03.16 
Pozdravujem ŤA BOH môj aj Vás pani Laura a Vašho manžela. Ďakujem Ti PANE BOŽE za rady pre naše telá i duše, ktoré sa nedajú ničím zaplatiť. Makové koláče má celá rodina, ale jedli sme ich nie príliš často. Až teraz si nám všetkým Otecko radu že mak máme užívať nie tepelne upravovaný. Choroby, ktoré nám hrozia určite veľa ľudí desí, ale ja Verím v Teba BOH môj JEDINÝ, a viem že si všemohúci a vševediaci. Ďakujem že ochraňuješ mňa aj moju rodinu. Ďakujem Ti PANE BOŽE za všetky Tebou poslané receptúry pre mňa, za to že mi pomáhaš to všetko zvládať v mojom živote.
Vyprosujem U TEBA PANE BOŽE pre nášho proroka pani Lauru všetko čo potrebuje k svojej spokojnosti.
Srdečná vďaka za všetko, čo som dostala od TEBA BOH môj. Požehnaný deň pani Laura.
S láskou, vďakou a pokorou Margita

Simona|27.03.16 
Drahý Bože,
Ďakujem za túto liečebnú radu, ktorú si nám opäť odovzdal, človek by si ani nepomyslel aké vzácne sú obyčajné makové zrnká, ako si to všetko stvoril pre naše zdravie.
Ďakujem ti za túto stránku a poklady v nej. Ďakujem, že som mala tú možnosť spoznať pani Lauru a jej manžela.
Ochraňuj ich pane Bože, lúbim ťa.

renáta|27.03.16 
Ďakujem Bože, za ďalšiu vzácnu radu. Je úžasné, ako nám láskavý Pán Boh odkrýva starú múdrosť, že na každú chorobu je liek a ten je z prírody. Tentokrát sme spoznali silu maku, maličkých zrniek s obrovskou silou.
Pani Laura nám odovzdala už tisíce Božích odkazov a modlitieb, obsiahlych, náročných na čítanie i pochopenie a keď som si predstavila, aké náročné musí byť sústrediť sa pri ich prijímaní od Pána Boha, potom bez chyby ich zapísať, prepísať do počítača, stále viac si uvedomujem, aké je to vyčerpávajúce...neviem, akým spôsobom by sme sa mohli našej drahej pani Laure poďakovať za túto prácu. To najmenej, čo môžeme urobiť, je modliť sa za pani Lauru, vyprosovať jej u Pána Boha pokojný život bez nezmyselných úderov od zlých ľudí.

Peter|28.03.16 
Ďakujeme Ti láskavý Bože Otče za túto odpoveď, pre naše telá, lebo len Ty jediný si všemohúci a len Ty vieš čo je pre nás to najlepšie a v akom období máme napĺňať jednotlivé liečby pre naše telá.
Raz som v jednej knihe čítal jeden citát, ktorý znel :Múdry človek neobchádza liečivé byliny dané od Pána Boha do prekrásnej Božej prírody, ale využíva ich všemocnú liečivostnú silu.
Ďakujeme ti Bože za nekonečnú silu prírody ktorú si nám požehnal pre naše telá a za podrobný opis tej danej bylinky alebo produktu z nej, na tejto najúžasnejšej a najkrajšej stránke Božej, lebo nik iný len Ty dokáže tak krásne do najmenšieho detailu opísať jej liečivé účinky cez Našu láskavú Pani Lauru, za čo jej tiež patrí obrovská vďaka za vynaložené úsilie a snahu, čo si nik z nás nedokáže predstaviť. Vie to len Jediný Pán Boh a preto ešte raz Vďaka Ti Bože Otče za všetko, čo pre nás robíš aj keď si to mnoho krát ani nezaslúžime.

Gabriela|09.09.2014
Požehnaný deň pani Laura veľmi sa teším, že sme dostali informáciu ohľadom nebezpečenstva pri uštipnutí komárov.
V nedeľu som išla so svojou 4 ročnou dcérou z prechádzky a išli sme podvečer chodníkom domov. Bolo tam neskutočné množstvo komárov a boli veľmi útočné ako keby ste vložili prst do roja včiel. Rýchlo sme sa snažili vyjsť z chodníka. Moja dcérka hneď ako ju uštipne komár miesto jej veľmi sčervenie a opuchne a začne ju svrbieť celé telo. Rozmýšľala som o tom, že keď som bola malá každý deň sme boli vonku, sušili sme trávu, zbierali lesné plody, ale keď nás poštípal nejaký hmyz tak nás to zasvrbelo a tie reakcie tela neboli také alergické. My ľudia dokážeme zničiť nádhernú prírodu, ktorú máme od Boha aj hmyz reaguje agresívne.
Som šťastná, že Vaša duša sa zotavuje a my čitatelia sa máme na čo tešiť. Každý deň si pozerám Vašu stránku, ktorá mi je veľkou posilou pre život.
Uvedomujem si ako veľmi Vás potrebujeme a ste veľkou nádejou pre našu (nielen našu) rodinu. S manželom sa chceme už dávno objednať (nevieme, či sme hodní Božích odpovedí), zatiaľ pomoc hľadáme v Božích modlitbách. Želám si, aby ste si veľmi oddýchli a nabrali síl, lebo Vás veľmi potrebujeme.

Elena|24.01.16
Pane Bože, ďakujem za Tvoje objasnenie na propagovaný akože zdraviu prospešný cukor. Zase veľké klamstvo, ktorým nám ohlupujú naše hlavy. To je sila, že pre satanové obrázky (eurá), aby niekomu viacej pribudlo na bankovom účte, by predali aj vlastnú mater. Sme nenásytné hyeny a veľký klamári, ktorí zhŕňajú peniaze, ako keby tu na tejto hriechmi zamínovanej  zemi chceli žiť 1000 rokov a boli zabezpečení. Sú to najchudobnejší ľudia, nepomôžu im žiadne ich tučné kontá, lebo takýto už lásku poznajú  len k majetku a mamonu. Hanba!!! Tvoju Božiu lásku, pomoc a požehnanie si za to nekúpia ani očistenie svojej duši.
Človek by mal trošku rozmýšľať, že žiadne Bio neexistuje. To je môj názor. Najzdravšie je to, čo si dopestujeme sami a s Tvojou Božou pomocou a požehnaním. Veď aj červík vie, že ktoré jabĺčko je bez chémie, len do toho sa zahryzne!
Otče Bože ďakujem, že nám vždy dáš vedieť, čo je pre naše duše to najlepšie a tak isto aj pre naše fyzické zdravie. Ďakujem Ti za Tvoju lásku k našim dušiam, za všetko čo pre nás robíš, za Tvoje denno denné dary. Milujem Ťa celou dušou.
Pani Laura ďakujem za váš vzácny čas, za vašu námahu, že každým dňom pribúdajú Božie pravdy na tejto vzácnej Božej stránke v mojom pomenovaní "Biblia" aj Vladkovi, ktorý vám pomáha vo vašom ťažkom poslaní Božieho proroka na tejto zemi.
s láskou
Elena

Lukáš|27.01.16
Ďakujeme Pane Bože ako sa stále o nás staráš. Toľko Božích odkazov je to naozaj veľký dar aspoň pre mňa určite. Veľká vďaka za každé slovko, ktoré nám cez pani Lauru pane Bože zošleš. ĎAKUJEME !

Margita|27.01.16
Ďakujem PANE BOŽE za dôležité upozornenia pre naše zdravie. Až sa mi rozum pozastavuje čo všetko dokážu ľudia urobiť pre peniaze, mamon, ale Ty OTECKO náš nás vždy varuješ od nebezpečenstva, ktoré nám hrozí. Tisíc krát TI BOŽINKU ďakujem.
Pani Laura Vám patrí nekonečná vďaka lebo bez Vás by sme boli stratení. Pozdravujem aj Vás pán Vladimír a ďakujem.
S úctou, láskou a pokorou Margita

Eva z Nitry|28.01.16
Ďakujeme Ti Otče Bože za túto dôležitú informáciu, ktorou nás vystríhaš pred otravou. Myslím, že za všetkým je iba honba za mamom. Je to síce lákavé, keď sú v obchodoch krásne mandarínky a aj banány ale keby sme do nich videli tak by sme ich určite nekupovali. Je to však veľmi smutné, že vedome sa to postrekuje látkami, ktoré majú otravný vplyv na organizmus človeka. Musíme sa držať toho, že máme konzumovať iba to čo rastie v našich zemepisných šírkach, aj keď bohužiaľ aj to nemusí byť vždy zdravé. Ešte raz veľká vďaka aj Vám pani Laura, že pre nás preberáte tieto dôležité rady a odkazy od nášho Otecka.
Eva

Elena|28.01.2016
Bože Otče ďakujem Ti za Tvoje varovné slová, čo sa bude diať po požití na oko vábivých ovocných plodov, lenže presiaknutých do poslednej bunky nebezpečnou chémiou. Takže ďalší akože zdravý produkt zo zdravovedy. Otecko nebeský bez tvojich Božích právd, varovaní, bez Tvojho daru nám ľuďom proroka Laury by nás vyvracalo ako muchy po biolite.
Klam, podvod, podlosť, nenásytnosť, honba za peniazmi, závisť, nenávisť.................... toto nás vedie do záhuby.
Stratili sme vieru, lásku, pokoru, obetavosť, pomoc jeden k druhému ..................... čo má vystihovať človeka.
Bože Otče nekonečné ďakujem za všetko a za všetkých, pani Laura aj vám ďakujem, že stále myslíte na nás, aj napriek vyčerpanosti, zaneprázdnenosti, vždy ste nám na pomoci. Vladko ďakujem aj vám, lebo pri každom prepisovaní Božieho odkazu na túto prenádhernú pravdivú stránku  diktujete slovíčko po slovíčku pani Laure, aby Božie slová boli prístupné k čítaniu pre všetkých nás.
Bože Otče nadovšetko Ťa milujem.
Elena

renáta|22.10.2014
Drahý, láskavý Bože, ďakujem za objasnenie účinkov kávy, ktoré je absolútne úžasné.
Pán Boh nám denne ponúka lieky pre naše telá a my si vôbec neuvedomujeme, čo všetko je pre naše telo osožné. Nikto v celom vesmíre...celom nekonečne, by predsa nemohol geniálnejšie vymyslieť fungovanie nášho tela a určiť na každú chorobu dostupný, neškodiaci liek...jedine náš Pán Boh. Účinky kávy sú pre mňa príjemným prekvapením, skôr som čakala, že sa budem musieť môjho obľúbeného nápoja vzdať. Vďaka Pane, že nám dopraješ tie príjemné pocity pri jej pití bez strachu z jej doteraz propagovaných účinkov.
Kto po čítaní odpovedí a odkazov od láskavého Pána Boha ešte stále pochybuje o ich pravosti, je blázon.
Drahá pani Laura, vedzte, že len vďaka Vám sme my - návštevníci tejto stránky šťastní, lebo ste nám ukázali cestu ku šťastiu, cestu k Pánu Bohu. Ďakujem.

Renata R.|22.10.2014
Strašne Ťa milujem Otecko môj za túto dobrú správu. Veľmi sa teším a ďakujem Ti za tento nápoj, ktorý milujem a bez výčitiek svedomia ju budem piť a prosiť Ťa Bože o jej silné účinky ďakujem. Laurinka ďakujeme za dobré zvesti a pri pití kávy s pánom Vladimírom Vám prajem dobrú chuť.
Renata

Helka|23.10.2014
Tento príspevok ohľadom kávy ma neskutočne potešil. V práci keď začínam smenu káva nesmie chýbať. Keď som pracovala v kvetinárstve si pamätám ako neskutočne navodila jej vôňa a dúšky dobrý pocit v tele a hneď sa mi dobre pracovalo. ĎAKUJEM TI BOŽE ako dokonale je nastavené všetko v prírode, v nás len škoda, že si toho nevážime a dokážeme ničiť nielen prírodu ale aj samých seba a myslíš aj na to, aby sa príroda regenerovala, aby sme sa aj my regenerovali, sme takí maličkí a Ty neskutočne dokonale pripravený nám pomôcť, aby sme sa zachránili.....Dúfam pani Laura, že máte pre nás pripravených veľa takýchto odpovedí ako je káva, napríklad o chlebe, vode, o úplne obyčajných veciach. Všetky príspevky sú neskutočne zaujímavé aj keď niekedy pre mňa ťažšie zrozumiteľné ale podstata vždy jasná. ĎAKUJEM za to, čo pre nás robíte.....

Dana K.|06.04.16  
Ďakujem Ti pane Bože láskavý za ďaľšiu cennú radu pre nás všetkých,receptúry,modlitby, Božie kréda za napomenutia od Teba,kde nám dávaš znova pomocnú ruku pre nás síce bolestivé, ale účinnné, aby sme pochopili čo pochopiť máme a stali sa dobrými, silnými,milujúcimi,pevnými vo viere v Tvoju všemohúcnu silu a lásku.Som Ti veľmi vďačná môj Bože... za vedenie intuiíciu za pocity za pani Lauru za pána Vladimíra za veľa, za všetko čo je! Milujem Ťa!

Margita|06.04.16
ĎAKUJEM TI PANE BOŽE za ďaľšiu radu pre naše zdravie. ŠALVIA + Vitamín C,Mak, majonéza, ovocné šťavy, horčica balenie mäsa a iné dôležité informácie pre zachovanie nášho zdravia, to sú rady na nezaplatenie. Ale nesmierne dôležité je aby sme si toto ozdravenie nášho tela aj zaslúžili aby sme prosili nášho BOHa aj o požehnanie k týmto pokrmom. Láska k Jedinému Bohu, pokora, vďačnosť, dobroprajnosť, dobročinnosť by mala byť v našich srdciach samozrejmosť, ktoré nám zaistia od BOHa požehnanie. Tieto cnosti však mnohí nemajú a preto ľahko naletia satanovi a jeho prisluhovačom. Prajem všetkým čitateľom tejto Božej stránky, aby im náš VŠEMOHÚCI JEDINÝ BOH žehnal aby pochopili pravdu, silu cností, kto dáva i berie dych života, aké sú BOŽIE zákony a aby dokázali z úprimného srdca prosiť nášho PÁNA BOHA o odpustenie.
PANE BOŽE zo srdca ďakujem TI za všetko a prosím o odpustenie.
Vás pani Laura a Vladimír pozdravujem a ďakujem za Vašu silu, pomoc a trpezlivosť.
S láskou, úctou a pokorou Margita 

Ďakujem Bohu za receptík
Júlia L.
|22.01.2017
Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože z celého srdca za tvoje zázračné liečivká pre naše telá čo nikto nevie liečiť len Ty Náš Láskavý Boh .Len Ty jediný vieš kedy a v akom čase potrebuje naše telo to pravé liečivko božie .Ďakujem Ti Bože za p. Lauru Láskavu našu poštarku cez ktorú vzácnu božiu poštičku posielaš .Ľubim Ťa Bože Môj a Veľké Ďakujem za starostlivosť o naše telá.

Vďaka za Božiu liečivú receptúru.
Veronika
|22.01.2017
Pane Bože veľké ďakujem za ďalšiu poskytnutú liečivú receptúru. Srdečná vďaka patrí aj Vám pani Laura, že myslíte na nás a týmito príspevkami nám pomáhate k zdraviu. S vďakou Veronika.

Ďakujeme z celého srdca
Petuldo
|22.01.2017
Milovaný náš Otecko , pani Laura veľmi pekne z celého srdca Ďakujeme za ďalšiu vzácnu radu prospešnú pre naše zdravie!Dcérka je od stredy chorá ,lekárka automatický k pečiatke do žiackej knižky pribalila recept s antibiotíkmi!Lieky sú pripravené v chladníčke a mi zo ženou každe ráno stojíme pri dverách chladničky a premýšľame dať či nedať , ked tak kašle ako keby fajčila 40 cig.denne?!Pane Bože , veľmi pekne Ti ďakujeme že sme odolali a že si vypočul naše prosby a modlitby!Teraz keď choroba skolila už aj zenu a synček už má tiež zvýšenú teplotu vieme čo máme robiť (lieky do koša)!Len sa Ťa Náš Jediný Milovaný Bože chcem opýtať na dávku pre deti. Ešte raz veľmi pekne z celého srdca Ďakujeme a pozdravujeme Vás všetkých , s láskou Peter s rodinou!

Peter K.|02.11.2016
Bože láskavý, ďakujem Ti za tento liečivý recept pre naše telá v tomto období ,kedy potrebujeme všetci posilniť našu imunitu a telá.
Ja už šípky zbieram dlhšie a robil som si ich podľa receptu od Teba Bože z minulého roku, preto Ti Bože otecko láskavý ďakujem za tento nový recept zo šípok pre nás všetkých.
Milujem Ťa nadovšetko Bože môj jediní.

Andrea K.|01.11.2016
Láskavý Pane Bože, milá pani Laura, ďakujem veľmi pekne za nielen úžasné recepty ale aj všetko ostatné, čoho sa nám dostáva. Je to veľké privilégium, veľmi si toho vážim.
Srdečná vďaka!

Šípky rastú všade a sú grátis
Ľuboš
|30.10.2016
Vďaka nášmu Pánu Bohu za tento recept. Roky som na prechádzkach prírodou prechádzal okolo šípových kríkov a nikdy by ma nenapadlo, že sa z nich dá vyrobiť taký džús s množstvom prospešných látok pre naše telá. Tieto Božie recepty sú úžasné a trefné na aktuálnu dobu. Veľké ďakujem za všetko.

Ďakujem
Jaroslav
|20.11.2016
Znova jedno veľké ďakujem za túto liečbu lebo keby som ju nezačal tak by som bol už dávno chorý. Som náchylný na výrusi a poviem vám že som 2 dni vymrzol na streche pri rieseni poruchy na jednom zariadení. Nohy som si necítil a chodival som sa zohrievať do budovy aby som nezamrzol. Som zdravučký len a len vďaka nášmu oteckovy nebeskému. A samozdejme aj vďaka našej P. Laure a P. Vladkovy. Ďakujem

Veľké Ďakujem
Jana
|12.10.2016
Drahÿ a láskavý náš Bože. Ďakujeme z celého srdca za ďalšiu vzácnu radu a liek pre naše telo. Ďakujeme,ako sa o nás neustále staráš a posielaš nám pomoci v každom období,keď hrozia pre naše telá výrusy a rôzne choroby. Neskutočne veľká vďaka patrí aj Vám drahá Laura že ste na nás myslela a liečbu nám odovzdala aj napriek ťažkému obdobiu ktoré prežívate. Nech Vás Náš Otecko chráni od všetkého zlého,nech Vám pominie všetko trápenie,ktoré Vás trápi a nech znovu načerpáte síl a chuti do ďalšej práce. Potrebujeme Vás . Ďakujeme za všetko Vám aj Vladkovi manželovi. S láskou Jana

Vďaka Bohu i Laure
renáta
|11.10.2016
Milá pani Laura, žiaden odkaz, ktorý nám od Pána Boha odovzdáte nevýjde nazmar. Vždy si nájde svojho adresáta. Som šťastná, že Vás tu máme, že nám odovzdávate odkazy, ktoré už zachránili stovky, možno tisícky duší a tiel pred skazou. Veľká vďaka Vám za vynaloženú námahu aj keď nepracujete naplno. Prajem Vám veľa síl, aby ste prekonali všetky prekážky, veľa zdravia Vám i pánovi Vladimírovi. Pane Bože, pomôž Laure nabrať sily, aby mohla naďalej napĺňať svoje poslanie podľa Tvojej vôle.

Veľká vďaka
Gabriela
|11.10.2016
Ďakujem Otecko Nebeský, že môžem sa modliť len k Tebe a že prostredníctvom pani Laury som Ťa poznala.
Chcem sa poďakovať za modlitby, ktoré liečia moje telo. Často sa modlím modlitby proti nachladnutiu a iné. Cítim veľku silu týchto slov, ktoré prednášam Bohu. Boh je tak úžasný, že stará nielen o dušu človeka, ale aj telo.
Pani Laura veľmi ďakujem v mene svojej rodiny, že na nás stále myslíte. Máme Vás veľmi radi a samozrejme ďakujeme.

Poďakovanie
Zuzka
|11.10.2016
Drahá pani Laura, ďakujem za odovzdanie tejto kúry, prišla ako na zavolanie :) posielam do Dvorníkov vďaku a veľa veľa lásky..

Vírusy a choroby TRASTE SA!!!
Janulienka
|11.10.2016
Milovaný Pane Bože, ďakujeme Ti za ďalšiu megavitaminóznu megabombu, ktorú si nám odovzdal. Jej zložením to bude ekrazit vitamínov v našich telách... Vírusy a choroby traste sa!!! S Božou liečebnou kúrou a s Božím požehnaním vás porazíme!!!
Ďakujeme pani Laurinka za Vašu obetavosť, ktorú nám v tejto dobe prejavujete, ďakujeme, ďakujeme... veľmi si to vážime a máme Vás radi, aj pána manžela. Posielame krásne pozdravy do Dvorníkov.

Poďakovanie
Eva H.
|10.10.2016
Otče náš láskavý ďakujeme za liečebnú kúru pre zimu a Vám pani Laura veľká vďaka za prijatie receptúry pre nás ľudí, aby sme túto zimu mohli tak ako tie minulé s Božou pomocou prekonať bez vážnejších ochorení. Pani Laura a prajem Vám veľa zdravíčka aj manželovi a oddychujte a šetrite sa.
Eva H

Obrovské poďakovanie Pánu Bohu
Gitka
|19.05.2016
Láskavý a dobrotivý Otče Bože, láska moja nekonečná, posielám Ti do nebíčka k Tvojej Božej tvári z celého srdca OBROVSKÉ POĎAKOVANIE za túto novú receptúru a pomoc pre moju nesmierne preťaženú celú nervovú sústavu a vyčerpanosť celého tela. Cítím sa fyzicky a duševne veľmi vyčerpaná, unavená, slabá, bez energie a sily. Otče Bože Tvoju vzácnú a nevyčísliteľnú pomoc v tomto pre mňa veľmi ťažkom období si nesmierne vážim a budem Ti za ňu každý deň moc a moc ďakovať. Otče Bože vrúcne Ťa prosím o požehnanie liečivého účinku tejto pomoci pre moje ubolené telo a dušu. Ďakujem našej milovanej Laurinke za duševný príjem tejto pomoci a že nám ju s láskou odovzdala. Otče Bože prosím Ťa ochraňuj, opatruj Laurinku a tiež jej manžela Vladka navždy od všetkého zlého a požehnaj im každý deň. Ľúbim Ťa Otče Bože a duša moja celý život len Teba jediného velebiť, milovať a oslavovať bude až do konca mojho pozemského života. S láskou a úctou Gitka

Obrovské ďakujem
Margita
|19.05.2016
Pozdravujem ŤA BOH môj aj Vás pani Laura. Ďakujem Ti PANE BOŽE z ďalšiu receptúru na ochranu nášho zdravia, ďakujem za nášho proroka pani LAURU, ktorá vynakladá tak veľa svojej sily pre nás ostatných ľudí,dáva nám tak veľa lásky, že za toto všetko je málo napísať slovo ďakujem. Vyprosujem pre Vás pani Laura a Vášho Vladka od nášho jediného BOHA POŽEHNANIE lebo viem že len Božie požehnanie ochráni človeka, ešte raz OBROVSKÉ ĎAKUJEM.
S láskou, vďakou a pokorou Margita

Nekonečná vďaka za ďalšiu vzácnu radu nad zlato.
Jana
|19.05.2016
Drahý Otče Bože,ďakujem za ďalšiu vzácnu radu a pomoc pre naše telo i dušu. Ďakujem že sa o nás staráš a zosielaš nám tie najlepšie lieky,ktoré žiaden lekár pozemský nepozná a ktoré nás vyliečia z našich chorôb a trápení. Ďakujem za našu drahú Lauru,ktorá nám ich s láskou vždy odovzdá. Ako vidím prišla vhod mnohým čo sa cítime slabo a unavene. Ďakujem aj Vám drahá Laura,že ste na nás myslela a podelila ste sa o túto vzácnu pomoc a s láskou nám ju odovzdala. Vážim si Vás za všetko čo pre nás robíte. Nech Vás s manželom Pán Boh opatruje a chráni od všetkého zlého a žehná nám všetkým. Ľúbim Vás a vàžim si Vás. Milujem ťa Otče Bože. ❤️❤️❤️

Viera S.|13.04.16 
Otče Bože ďakujem za tento recept na ozdravnú kúru. Ty najlepšie vieš, čo je pre naše telá dobré. Ľúbim Ťa.

Margita|13.04.16 
Ďakujem Ti Pane Bože za ďalšiu Tvoju Božiu receptúru na odstránenie ťažkých kovov. Ty vidíš čo to spôsobuje pre naše telá ako je dôležité si telo očistiť. Ja Ti chcem BOH môj poďakovať za všetky receptúry, ktoré si mi požehnal, zvládla som ich všetky - to najťažšie - začiatky mám už s Tvoju pomocou za sebou. Teraz už len dva mesiace doužívam liečbu na zníženie vysokého tlaku...Krvný tlak mám v norme. Prosím Ťa ešte o pomoc pri zvládnutí cvikov na vyliečenie mojej chrbtice. SRDEČNÁ VĎAKA BOŽE môj. Milujem ŤA a prosím o odpustenie a o požehnanie pre našu drahú pani Lauru, lebo bez nej by sme boli všetci stratení, nevedeli by sme nič a stále by sme boli akoby bez rozumu. Ďakujem TI OTECKO ešte raz za všetko. Moja láska patrí len TEBE JEDINÉMU STVORITEĽOVI -BOHU.
S láskou Margita

Ľubo|14.04.16  
Nekonečná vďaka Bože za všetky recepty a rady, ktoré nám pomáhajú zvládať žitie na tejto zemi a liečia Bohu verných ľudí z rôznych lekárskou vedou neznámych chorôb a neduhov. Tieto Božie recepty sú náročné, ale určite sa oplatí ich napĺňať, lebo sú vždy stopercentne účinné a spoľahlivé. A každý deň Ťa Bože budem prosiť o požehnanie liečby a zdravia.

Elena|08.04.16 
Otčinečku náš nebeský ďakujem Ti za Tvoju nevyčerpateľnú studnicu múdrosti, čo nám zosielaš cez Tvoju a našu vzácnu Lauru. Sú to nenahraditeľné, nevyčísliteľné rady, poučenia pre nás. Ty vieš, čo všetko na nás číha, čomu sa všetkému máme vyvarovať. Nepotrebujeme žiadnych vyučených lekárov, všetci potrebujeme len a len Teba a tým máme zabezpečené všetko. Ty sa o všetko postaráš, náš milovaný, láskavý, všemocny, prozreteľný Otecko. Veľké, obrovské ĎAKUJEM aj za celú moju rodinku.
Pani Laura, veká vďaka patrí z istotou aj vám, že pre nás nemáte chvíľku času aj na seba. Toto dokáže len Boží prorok VY a váš asistent Vladko.
Otecko milujem Ťa nesmiernou láskou celou dušou.

daniela|12.04.16 
Otecko môj najmilovanejši, zo srdca ďakujem za vzácnu radu...ďakujem vlastne za všetky rady tu na stránke, za nádhernė a potrebnė modlitby, za všetko poučne..Veĺmi ďakujem..má to všetko nevyčísliteľnú hodnotu !! A aj Tvoja Laura je klenot tu na Zemi ako sa denno denne pre nás obetuje.

Helena|9.09.2015
Pán Boh vie, čo v tejto stresmi zložitej dobe potrebujeme, každá receptúra od neho, čo som odskúšala pomohla a navyše sa odstránili aj iné problémy, veľké. Ďakujem, láskavý môj Bože.

Valéria|14.09.2015
Bože, ďakujem Ti za receptúru, ktorú si nám poslal. Pani Laura ďakujem Vám za čas, ktorý ste si našli na odovzdanie Božej liečby. Veľká vďaka Bože, pani Laura.

Tomáš|25.07 2015
Veľká vďaka pani Laura, že sa o nás takto staráte. Určite budem napĺňať Boží odkaz a osobne si aj veľmi vážim, že ste nám ho posunula. S pozdravom Tomáš.

Ľubo|25.07.2015
Ďakujem za túto Božiu radu. Veľmi si vážim takéto Božie odkazy.

Ľudmila K.|26.07.2015
Drahá pani Laura veľmi ďakujem PÁNU BOHU a Vám za túto radu pre naše zdravie. S láskou k BOHU a Vám Ľudmila.

Dana K.|26.07.2015
Ďakujem Ti Pane Bože! Ďakujem Vám pani Laura! Za ochranu, rady, pomoc a lásku. Ľúbim Ťa Bože dobrý! Ľúbim Vás pani Laura!

Maťa|26.07.2015
Vďaka Pane Bože Otče náš, za ochranu pred vírusom. Ďakujem drahá Laura, že ste nám odovzdala tento odkaz. Budem dávať toto liečivo aj mojim deťom, potroške, nech si zvykajú. Ďakujem ešte raz. Ľúbim Ťa Otecko môj, si moje všetko, viem, že Ty jediný ma nikdy neopustíš.

Eva H.|26.07.2015
Ďakujem Bože Otče za ďalšiu dobrú radu, ktorou nám umožňuješ sa chrániť od vírusov.
Ďakujem aj pani Laure. Začneme, ako ste povedala skorým liečením.

Silvia|26.07.2015
Ďakujem Ti Otecko náš nebeský. Každá Tvoja rada pre naše telá je dôkazom o tom ako nás veľmi ľúbiš. Ďakujem Vám pani Laura za to, že tieto Božské rady s nami zdieľate. S láskou Silvia

miro|28.07.2015
Ďakujem Vám pani Laura za Vašu starostlivosť o nás. Veľmi si vážim, že nám preposielate Božie odkazy. Veľká vďaka i Pánu Bohu za jeho odkazy a starostlivosť o nás.

Janka|28.07.2015
Ďakujem Bože za včasné upozornenie, veľmi si vážim Tvoju pomoc do našich životov. Už som s liečivom dnes začala a som veľmi rada, že nám dávaš takéto upozornenia a chceš nás chrániť. Ďakujem aj pani Laure, že nám odkazy od Teba prijíma.